Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

Dün çok güzel bir gün geçirdim ve tabi çokda yoruldum.Çatalcada çok güzel bir yere gittik.
Yarın bakalım doktora gidicem neler diyecek çok merak ediyorum bu doktor tüpbebekte çok iyiymiş inşallah istediklerimi söyler.

[SUB][/SUB]
Dün çok güzel bir gün geçirdim ve tabi çokda yoruldum.Çatalcada çok güzel bir yere gittik.
Yarın bakalım doktora gidicem neler diyecek çok merak ediyorum bu doktor tüpbebekte çok iyiymiş inşallah istediklerimi söyler.

inşallah dün geçirdiğin güzel günün devamı oluryartında moralini hiç bozmadan gelirsin doktordan

inşallah canım ama yazarken bile şimdi gözlertim doluyo eşim ameliyat olacak galiba bide bende bişey cıkarsa şimdi çok moralim bozuk inşallah rabbim herkese hayırlı evlatlar versin ayyy yine geldiler bana
Canım üzme kendini herşeyin hayırlısı bu ameliyattan sonra birçok insanın bebişi oluyor.

cnm yok yormuyorum kendımı daha işlere bile başlamadım mesela :))):9:
Ohh boşver canım bak keyfine bugünlerin kıymetini bil.

inşallah canım ama yazarken bile şimdi gözlertim doluyo eşim ameliyat olacak galiba bide bende bişey cıkarsa şimdi çok moralim bozuk inşallah rabbim herkese hayırlı evlatlar versin ayyy yine geldiler bana
cnmmm işlerınız rast gitsin.şu mübarek gunlerde yüüzünüz gülsün inşallah.cnm üzülme lutfen bak ben de her akşam dua okuyorum hepınıze.yeğenininzin hürmetıne kabul olur ınşallah teyzesiii...

oh oh gezmişsin cnm heee.olsun değer yorgunluğa güzel geçtıyse cnm
hadı ınşallah güzel şeyler der dr un süha bey mı demıstın...ben arastırırken bır onu bır de duzgun beyın ısmını cok gordum cnm hayrlıısı hadıı

boşver baslama canım işler bi yere kadar yeğenimiz doğsun hayırlısı ile sonra bol bol yaparsın işini yakın olsan yardım ederdik ne güzel :)
ay cnmm ew cok dagınık dogru duzgun ewde kalmıyoruz zaten saldım ıyıce.dınlene dınlene yapacağm artıkkk...cnm sağol soylemen yeyterlııı...

[SUB][/SUB]

inşallah dün geçirdiğin güzel günün devamı oluryartında moralini hiç bozmadan gelirsin doktordan
amınn

banucuk cnmmm daha kendımı hamıle gibiymişim gibi adapte etmedım benn :))))
bıraz geçsin de çıkarırım tadını.normal yaşantıma dewam edıyorum sadece ağır kaldırma ve uzanma işlerını yapmıyorum...

hayırlı ramazanlar rabbim oruçlarımızı kabul etsin bu mubarek ayda dualarımızıda kabul etsin inşşş
birsencim dogum günün kutlu olsun cnım benim sevdiklerinle birlikte yaşlanman dilegiyle :)

kızlarrr ben yawrularımın dualarla geldiğine inanıyorum.öncekı duaları yazmıstım sıze...
görümcem geçen gün aradı tesbih söyledi dilek kabul olurmuş siiinle paylaşmak ıstedım bunu.inşallah dieğiniz kabul olur...

BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM
YA KADİR YA ALLAH
YA RAHMAN YA ALLAH
YA RAHMAN YA ALLAH
YA KERİM YA ALLAH
canlar bu 4 ünün söyleyınce 1 tesbih sayılıyormuş.300 kez tekrarlanmalıymışşş

kızlarrr ben yawrularımın dualarla geldiğine inanıyorum.öncekı duaları yazmıstım sıze...
görümcem geçen gün aradı tesbih söyledi dilek kabul olurmuş siiinle paylaşmak ıstedım bunu.inşallah dieğiniz kabul olur...

BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM
YA KADİR YA ALLAH
YA RAHMAN YA ALLAH
YA RAHMAN YA ALLAH
YA KERİM YA ALLAH
canlar bu 4 ünün söyleyınce 1 tesbih sayılıyormuş.300 kez tekrarlanmalıymışşş

cnmmm işlerınız rast gitsin.şu mübarek gunlerde yüüzünüz gülsün inşallah.cnm üzülme lutfen bak ben de her akşam dua okuyorum hepınıze.yeğenininzin hürmetıne kabul olur ınşallah teyzesiii...

oh oh gezmişsin cnm heee.olsun değer yorgunluğa güzel geçtıyse cnm
hadı ınşallah güzel şeyler der dr un süha bey mı demıstın...ben arastırırken bır onu bır de duzgun beyın ısmını cok gordum cnm hayrlıısı hadıı

ay cnmm ew cok dagınık dogru duzgun ewde kalmıyoruz zaten saldım ıyıce.dınlene dınlene yapacağm artıkkk...cnm sağol soylemen yeyterlııı...

amınn

inşallah canım benim allah razı olsun teyzesi yer onu bizimde dualarımız sizinle canım

Çok sağol ebrarcım tüm heidyelerin ve iyi dileklerin için inşallah güzel geçmiştir pikniğin.

Teşekkür ederim canım sağol.

Sağol canım olsun be canım şimdi bebiş var Allah zaten biliyor.

Sağol kardeloşum gerçeğinide yemedim zaten.

Tüm ailenin kaynanalrı karadenizli olunca heralde unutmak istiyoruz:60::60::60:
Tabi aman duymasınlar.

Canım doğum günü mesajhın çok uzundaydı çok teşekkürler.

Ağlama kuşum yaaa.

Bence artık kanda baktır çıkar.

Sevcanım canım bence çok yaorma kendini kardeşimin doktoru süpürme karın kaslarını yorma demiş.
ay canım belki çıkar ama yok ben ayın 10 unu beklicem.
lagrımacım hadi inş güzel haberle dönersin,seni merak ettimde girdim valla.
sevcanım canım ya önemli değil,okuyamasanda darılmam canım ya.sen teklif ettin ya o bile bana yeterli canım.sıkma kendini.1100 oldu benimde.okumaya başlayınca bi tatlı uyku basıyor.inş bitiricemm.

birsencim doğum günün kutlu olsun.Rabbim evlatlarınla ve kocanla beraber bir ömür yaşlanmak nasip etsin inşallah.iyiki doğmuşsunn:71::71:

ay canım belki çıkar ama yok ben ayın 10 unu beklicem.
lagrımacım hadi inş güzel haberle dönersin,seni merak ettimde girdim valla.
sevcanım canım ya önemli değil,okuyamasanda darılmam canım ya.sen teklif ettin ya o bile bana yeterli canım.sıkma kendini.1100 oldu benimde.okumaya başlayınca bi tatlı uyku basıyor.inş bitiricemm.

birsencim doğum günün kutlu olsun.Rabbim evlatlarınla ve kocanla beraber bir ömür yaşlanmak nasip etsin inşallah.iyiki doğmuşsunn:71::71:

cnmm allah kabul etsın bıter o o gune dek.hadı hayrlısı yaa.heyecan bastı benı yaa :)) lagrıma da kana baktırmaya gıttı bakalım sonuc ne olacak.inşallah wardır bebiş.cnm okuyacağım akşama kısmetse.içimden geldi.

Günaydın kızlar,

Günaydın diyorum ben 1 saat önce kalktım sahurdan sonra ayaktaydım. Oruç malum Allah hepimizin orucunu kabul etsin inşallah

Bende dün başladım Selati Tefriciyeye Acelesi yok yavaş yavaş okurum tabi annemlerle ve eşimle hep beraber

Günaydın kızlar,

Günaydın diyorum ben 1 saat önce kalktım sahurdan sonra ayaktaydım. Oruç malum Allah hepimizin orucunu kabul etsin inşallah

Bende dün başladım Selati Tefriciyeye Acelesi yok yavaş yavaş okurum tabi annemlerle ve eşimle hep beraber

Allah kabul etsin canım.inş bebişinin gelmesine vesile olur.tamamen dileğine odaklanarak oku olurmu.bide kızlar bu 3 aylardan itibaren 1001 ihlas okumakta çok sevapmış.ben tefriciyeyi 1 gün erken bitirebilirsem onuda okumayı düşünüyorum.

Back
X