Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

Merhaba hanımlar hayırlı Ramazanlaaaaar..
Ben henüz başlayamadım orucuma daha havaya giremedim o yüzden hayırlısıyla başlarım inşallah bikaç güne.Allah kabul etsin tuttuğumuz tutacağımız oruçlarımızı.
Ramazan muhabbetleri başlamış topik hareketlenmiş ne güzel.
Garibim dönmüşsün tatilden bel ağrında olmasaymış daha iyi olcakmış ama ondada vardır bi hayır.Beni merak etmişsin sağol tatlım cumartesi piknikteydik geç saatlere kadar dünde biraz çarşı pazar gezdik giremedim.Sen daha iyiymişsin sevindim dahada iyi olursun inşallah.
Boncuğum seni görmek ne güzel özletme kendini lütfen.
Ebrarım sizde pikniğe gitmişsiniz ne güzel Ramazan öncesi iyi oluyo.

cnm ebnım de aynı senın gıbı adet duzensızlıgım war ben de 3 veya4 ayda bır adet olurum.hormon testı yaptırdın mı war değil mi hormon bozuklugu sende de.ama bu yawrunun olmasına engel degıl.hiç içini karartma cnm.dr a gıdın eşinle ıkınız de butun yaptırmanız gereklenlerı yapın teshıs konulsun ve tedavıne basla.ben de adet olmam ıcın hap kullandıum artı yanında klomen.adet olamadıgım ıcın ya dfa gec oldugum ıcın yumurtalarım gelışemıyordu.oncekı gebelıgımde 3 ay klomen +adet hapı kullandım 3.ayda hamıle kaldım.hayrlısı buymus yawrumun kalbı durdu.sımdı ise ılac kullanmadan 2.bucuk ay sonra adet oldum we klomen ıctım.hamıleyım sukurler olsun ki...sen ıodrar testıne de guvenme.ben de hep ewde bulundurururdum yapmadan duramazdım her hafta.ama son zamanlarda dedım bunu yapacagıma her ay kan testı yaptırırım daha mntıklı.bence bu belırtıler warsa ve hıssedıyorsan sen bır kan testı yaptr derım ben.bu belırtıler bende de oldu cunku.ama yıne de cok ümitlenme kı hayal kırıklığı yaşama arkadaşım

doktora gidiyorum ama tam 1 sene olmadından bekle diyolar daha 9 aylık evliyim ama evlendim ilk günden beri istiyorum olsun hani adet düzensizliğim olmasa hiç düşünmicem ne zaman olursa dicem ama çok takıyorum kafaya insanlar sordunda çok kötü oluyorum tek avantajım yaşım küçük ama ben bebeğim olsun onunla birlikte büyümek istiyorum bende 1 ay klomen kullandım kist yaptı bende sinirlendim bıraktım kendiliğinden olsun istiyorum bu ay işte böyle belirtilerim oldu artık test yapmayada çekiniyorum eşimde umutlanıyo yoksa onuda üzmek istemiyorum çok zor her testen sonra hüngür hüngür ağladım bu ay Allahıma çok dua ettim olsun diye

doktora gidiyorum ama tam 1 sene olmadından bekle diyolar daha 9 aylık evliyim ama evlendim ilk günden beri istiyorum olsun hani adet düzensizliğim olmasa hiç düşünmicem ne zaman olursa dicem ama çok takıyorum kafaya insanlar sordunda çok kötü oluyorum tek avantajım yaşım küçük ama ben bebeğim olsun onunla birlikte büyümek istiyorum bende 1 ay klomen kullandım kist yaptı bende sinirlendim bıraktım kendiliğinden olsun istiyorum bu ay işte böyle belirtilerim oldu artık test yapmayada çekiniyorum eşimde umutlanıyo yoksa onuda üzmek istemiyorum çok zor her testen sonra hüngür hüngür ağladım bu ay Allahıma çok dua ettim olsun diye
cnm bak bunu yapma bız de eşimle stres yaptıgımız zamanlar olmadı.stres olunca olmaz ama hayrlısını dıle bol bol dua et.dualarla oldu benım yawrularım buna ınanıyorum ben cnm.kım ıstemez yawrusuyla buyumrk kıı..ama umutsuz olmaz asla rabbım sınar sabrını,isyan da etme cnm.bak ne dıycem.sen dr undan memnun degılsen degıstır we yenı dr una 9 aylık deme 1 yıllık ewlıyız de ben yalan soledım ılgılensız dıye 1 yıl dedım 9 aylıkken.nerde oturuyorsun cnm sen dr onerebılırım dalında ıyı olan.ewet kloımen kımnde kıst yaparmıs bende yapmadı şükür.

kardeloş selm cnm sen nasılsın,keyfın nasıl???:34:
selam canım.
keyifler güzel ama çok uyumak uykuyu artırıyo sanırım,felaket uyku bastırdı.
en iyisi kalkıp bi apdest alayım da gitsin şu miskinlik.
Merhaba hanımlar hayırlı Ramazanlaaaaar..
Ben henüz başlayamadım orucuma daha havaya giremedim o yüzden hayırlısıyla başlarım inşallah bikaç güne.Allah kabul etsin tuttuğumuz tutacağımız oruçlarımızı.
Ramazan muhabbetleri başlamış topik hareketlenmiş ne güzel.
Garibim dönmüşsün tatilden bel ağrında olmasaymış daha iyi olcakmış ama ondada vardır bi hayır.Beni merak etmişsin sağol tatlım cumartesi piknikteydik geç saatlere kadar dünde biraz çarşı pazar gezdik giremedim.Sen daha iyiymişsin sevindim dahada iyi olursun inşallah.
Boncuğum seni görmek ne güzel özletme kendini lütfen.
Ebrarım sizde pikniğe gitmişsiniz ne güzel Ramazan öncesi iyi oluyo.

hımmmmm,daha başlayamadın demek ki,olsun bikaç güne biter nasılsa.
sen zaten çok güzel havaya gircen yakında,bizden de selam götür oralara.
kızlar şimdi çıkıyorum,görüşürüz akşama inşallah.

cnm bak bunu yapma bız de eşimle stres yaptıgımız zamanlar olmadı.stres olunca olmaz ama hayrlısını dıle bol bol dua et.dualarla oldu benım yawrularım buna ınanıyorum ben cnm.kım ıstemez yawrusuyla buyumrk kıı..ama umutsuz olmaz asla rabbım sınar sabrını,isyan da etme cnm.bak ne dıycem.sen dr undan memnun degılsen degıstır we yenı dr una 9 aylık deme 1 yıllık ewlıyız de ben yalan soledım ılgılensız dıye 1 yıl dedım 9 aylıkken.nerde oturuyorsun cnm sen dr onerebılırım dalında ıyı olan.ewet kloımen kımnde kıst yaparmıs bende yapmadı şükür.

istanbul anadolu yakasında canım

selam canım.
keyifler güzel ama çok uyumak uykuyu artırıyo sanırım,felaket uyku bastırdı.
en iyisi kalkıp bi apdest alayım da gitsin şu miskinlik.

hımmmmm,daha başlayamadın demek ki,olsun bikaç güne biter nasılsa.
sen zaten çok güzel havaya gircen yakında,bizden de selam götür oralara.
kızlar şimdi çıkıyorum,görüşürüz akşama inşallah.
ewet cnm uyku uyku getırıyor dedıgın gıı abdest al cnm ozaman

istanbul anadolu yakasında canım
hmm anladım cnm.yolları sorun etmezsen dr umu onerırım ben avrupa yakasındayım

banu145145,
kardelen5233,
swcnprlk,
kardelen49
slmlar arkadaslar herkese hayırlı ramazanlarrnnasılsınız
selm berrın cıgım nasılsın cnmm

ewet cnm uyku uyku getırıyor dedıgın gıı abdest al cnm ozaman

hmm anladım cnm.yolları sorun etmezsen dr umu onerırım ben avrupa yakasındayım

selm berrın cıgım nasılsın cnmm

sağol canım iyiyim şükür fazla geçmişi okuyamadım ama hamileymişsin canım çokkk sevindim rabbim sağlıklı bi şekilde kucağına almayı nasip etsin bende eşimi bekliyorum test sonuçlarını alacak ona göre ameliyat olacak galiba

sağol canım iyiyim şükür fazla geçmişi okuyamadım ama hamileymişsin canım çokkk sevindim rabbim sağlıklı bi şekilde kucağına almayı nasip etsin bende eşimi bekliyorum test sonuçlarını alacak ona göre ameliyat olacak galiba
sağol cnm amınnn...ınşallah hakkında hayrlısı olur cnm benım

inşallah kızlar su mübarek günlerin yüzü suyu hürmetine Rabbim herkesi sevindirsin..
kan sonucumu almaya gidiyorum inşallah meleğim konmuştur annesinin karnına..

hadi canım inşallah

inşallah canım ya bak şimdi çok heycanlandım güzel haberlerini bekliyoruz :49:

banucum doğum günün kutlu olsun canım .inşallah yeni yılında tüm dileklerin kabul olur aminnnnnnnnnnnnnn

birsencim uzun zamandır karşılaşmıyoruz canım .inşallah iyisindir emrecik nasıl yeni resmlerini bekliyoruz kel halinide görelim fıstığın kızınında yanaklarından öpüyorum canım allaha emanet olun bayyyyy:54::54::54:

iyi düşünmüşsünüz canım bizim yerimizede eylen .
:8::8::8::8::8::8:

Eki Görüntüle 232928 Eki Görüntüle 232929

sevcanım bende çok severim papatyayı orasıda papatya doluydu bir demet topladım ohh mis gibi valla :))

elimden geldiğince kuzum patron olmak zor işmiş :60::60:
buarada sen dinlen kuzum 1 hafta kadar sonrada hayata devam :42:

ohooo artık okuma işi zorlaşıyo geceler bizim inşallah kanka .ramazan geldi hoşgeldi :)))

canım yaa inşallah müjde verirsin heyecan yaptım inanki mübarek günlerin hürmetine inşallah

derdam saol kuzum hoşbulduım anneciğin iyiymiş çok sevindim allahım daha iyi etsin
esma sultan nasıl yesin onu teyzoşu

banum allah iyiliğini versin güldürdün beni canım çok eski olunca hatırlamak zor oluyodur aslında rize unutulmuycak kadar güzel emme :)))

canım tekrardan hoşgeldin niye unutalım olurmu öyle şey :)))

ranam sorunsuz 9 ayı tamamlarsın inşallah kuzum allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
amin diyorum duana

semroşum hayırlı ramazanlar saol kuzum

ayyyy çok mutluyum ben yaa içim kıpır kıpır :9:eskisi gibi olucak inşallah kuzum

valla çok iyi geldi iksirim keyifliydi yani

canım arkadaşım sanada hayırlı ramazanlar keşke netin olsaydı yaa ne keyifli oluyodu biliyosun
inşallah çözebilirsiniz net olayını
dualarına canı gönülden amin diyorum canommmmm

Toplam 9 kullanıcı konuyu okuyor. (5 üye ve 4 ziyaretçi)
swcnprlk,
banu145145,
lagrima,
tugce_tugce,
kardelen5233
hepınıze selm arkadaşlar.ıyısınız ınşallah ben çıkma zorunda hıssedıyorum kendımı artık.11 30dan berı buradayım.işlere başlamam gerek artık opuldunuz tek tek:54:

sağol cnm amınnn...ınşallah hakkında hayrlısı olur cnm benım
amin canım sey soracaktım bende gecen hafta doktoa gittim adet olunca gel dedi hormon testi yapalım dedi evlenmeden önce 3 kez filan adet döneminde göğsümden çok az süt gelmişti gecen günde su gibi bişey vardı sanki korkuyorum hormonlarla mı alkalıdır acaba

inşallah kızlar su mübarek günlerin yüzü suyu hürmetine Rabbim herkesi sevindirsin..
kan sonucumu almaya gidiyorum inşallah meleğim konmuştur annesinin karnına..
amın cnm hadı guzel haberını beklıyorum cnm sabırsınlıkla.tez gıt gel kapatmıyorum o zaman pcyı senı beklıyorum.hadiiii ;))

amin canım sey soracaktım bende gecen hafta doktoa gittim adet olunca gel dedi hormon testi yapalım dedi evlenmeden önce 3 kez filan adet döneminde göğsümden çok az süt gelmişti gecen günde su gibi bişey vardı sanki korkuyorum hormonlarla mı alkalıdır acaba
cnm bende hormon bozukluğu war fakat oyle süt gelme olayı olmadı hiç senın gibi.rana arkadaşımın oyle bır olayı olmustu sankı o yazar sana cewap cnm.bilgim yok hiç çünkü...

iyki doğdun banucum
nice güzel senelere
ençok istediğin bebişinle ve sevdiklerinle

banumu kutlamak için girdim pikniğe gidiyoruz ramazana girmeden bi keyif yapalım dedik .
akşama görüşürüz öpüyorum sizi çok ...
Çok sağol ebrarcım tüm heidyelerin ve iyi dileklerin için inşallah güzel geçmiştir pikniğin.

inşallah canım ya bak şimdi çok heycanlandım güzel haberlerini bekliyoruz :49:

banucum doğum günün kutlu olsun canım .inşallah yeni yılında tüm dileklerin kabul olur aminnnnnnnnnnnnnn

birsencim uzun zamandır karşılaşmıyoruz canım .inşallah iyisindir emrecik nasıl yeni resmlerini bekliyoruz kel halinide görelim fıstığın kızınında yanaklarından öpüyorum canım allaha emanet olun bayyyyy:54::54::54:

iyi düşünmüşsünüz canım bizim yerimizede eylen .
:8::8::8::8::8::8:
Teşekkür ederim canım sağol.

banucum iyiki doğdun canım doğum günün kutlu olsun:1:
ablacım en iyisi vallahi ohh benimde epeydir pikniğe gittiğim yok:32:
kızlar hepinize hayırlı ramazanlar diliyorum
ben bu sene tutamıcam:14:
dayanamam sanırım cok acıkıyorum sonra telafi ederim inşallah :58::58:
Sağol canım olsun be canım şimdi bebiş var Allah zaten biliyor.

selam kızlar.
rabbim şu mübarek ayı en güzel bi şekilde istifade ederek geçirebilmeyi nasib etsin,dualarımızı kabul etsin,gönlümüzdekileri hakkımızda hayırlı kılarak bize nasib etsin inşallah.
banu cum,inşallah yeni senede bebeğin gelmiş olur tatlım.
diyettesin diye pasta yollamıyorum
berrincim,sende hoş geldin,bizi hatırlayanı mutlaka hatırlıyoruz canım.
kızlar,kayra nın çok selamı var,şimdilik iyiymiş,öyle söylememi istedi.
pc masaüstü olduğu için de hiç oturmuyomuş başına.
Sağol kardeloşum gerçeğinide yemedim zaten.

Eki Görüntüle 232928 Eki Görüntüle 232929

sevcanım bende çok severim papatyayı orasıda papatya doluydu bir demet topladım ohh mis gibi valla :))

elimden geldiğince kuzum patron olmak zor işmiş :60::60:
buarada sen dinlen kuzum 1 hafta kadar sonrada hayata devam :42:

ohooo artık okuma işi zorlaşıyo geceler bizim inşallah kanka .ramazan geldi hoşgeldi :)))

canım yaa inşallah müjde verirsin heyecan yaptım inanki mübarek günlerin hürmetine inşallah

derdam saol kuzum hoşbulduım anneciğin iyiymiş çok sevindim allahım daha iyi etsin
esma sultan nasıl yesin onu teyzoşu

banum allah iyiliğini versin güldürdün beni canım çok eski olunca hatırlamak zor oluyodur aslında rize unutulmuycak kadar güzel emme :)))

canım tekrardan hoşgeldin niye unutalım olurmu öyle şey :)))

ranam sorunsuz 9 ayı tamamlarsın inşallah kuzum allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
amin diyorum duana

semroşum hayırlı ramazanlar saol kuzum

ayyyy çok mutluyum ben yaa içim kıpır kıpır :9:eskisi gibi olucak inşallah kuzum

valla çok iyi geldi iksirim keyifliydi yani

canım arkadaşım sanada hayırlı ramazanlar keşke netin olsaydı yaa ne keyifli oluyodu biliyosun
inşallah çözebilirsiniz net olayını
dualarına canı gönülden amin diyorum canommmmm
Tüm ailenin kaynanalrı karadenizli olunca heralde unutmak istiyoruz:60::60::60:
Tabi aman duymasınlar.

RAMAZAN AYIMIZ MÜBAREK OLSUNNNNN.....
RABBİM tekrarını nasip etsin inş......
ama ben ilk kez bu sene oruç tutamıcam o yüzden bi tuhaf hissediyorum doğrusu....
ee nasılsınız bakalım....
Canım doğum günü mesajhın çok uzundaydı çok teşekkürler.

herkes gitti kaldım tek başıma ağlasammı yaaa :5::5:
Ağlama kuşum yaaa.

günaydın kızlar hayırlı sabahlar.hayırlı ramazanlar.hepimizin ramazan-ı şerifi hayırlı olsun inşallah bollluk ve bereketiyle sevindirdirsin hepimizi,bu ayda ettiğimiz tüm duaları Rabbim kabul etsin inşallah.Allahım oruç tutanlara sabır ve kolaylık versin inşallahh..

ececim günaydın canım.inşallah tutunmuştur yavrucuk.regl tarihim 12 ağustos.aşılama 25 temmuzda yapıldı.dr 10 ağustosta regl olmazsan gel dedi.yani aşılamadan sonra 16.cı gün oluyor.şafak 9 yani :1::1:sen napıyorsun nasılsın.
Bence artık kanda baktır çıkar.

ıyıyım cnm senın işin warmış tutmıyım senı.ben de supurcem sılcem fılan ama kalkamadım pc bŞINDAN BIR TURLU SAYFALAR BIRIKMIS 2 GUNDE YAHUU..CNM BENIM BENIM DE AKLIMA SENIN ICIN NE KADAR SEWINDIGIM GELIYOR O GUNU HATRLARSIN DEGIL MI SENIN YERINE BEN NASIL SEWINMIS,HEYECANLANMISTIM...amınn cnm ınşallah meleğimi sıhhatle alırım kollarıma bu kez:nazar::nazar::emir_bebek::emir_bebek:
Sevcanım canım bence çok yaorma kendini kardeşimin doktoru süpürme karın kaslarını yorma demiş.

cnm hayr stres yapma bak rananın da senın gibi oluyordu şimdi maşallah hamıle yaaa:nazar::nazar::nazar:
darısı başına.senın de olacak ınşallah kuzum

inşallah canım ama yazarken bile şimdi gözlertim doluyo eşim ameliyat olacak galiba bide bende bişey cıkarsa şimdi çok moralim bozuk inşallah rabbim herkese hayırlı evlatlar versin ayyy yine geldiler bana

Back
X