Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

Günaydın kızlar,

Günaydın diyorum ben 1 saat önce kalktım sahurdan sonra ayaktaydım. Oruç malum Allah hepimizin orucunu kabul etsin inşallah

Bende dün başladım Selati Tefriciyeye Acelesi yok yavaş yavaş okurum tabi annemlerle ve eşimle hep beraber

aminnn inşallah bende tefriciyeye baslayacam nasipse

:)valla sinir etti beni sıcaktan oda bozdu kafayıı

hehe:1::1:

Günaydın kızlar,

Günaydın diyorum ben 1 saat önce kalktım sahurdan sonra ayaktaydım. Oruç malum Allah hepimizin orucunu kabul etsin inşallah

Bende dün başladım Selati Tefriciyeye Acelesi yok yavaş yavaş okurum tabi annemlerle ve eşimle hep beraber
gunaydın dıyeyım ben de cnmm :))))
olsun yat oruç öyle geçer zaten keşke ben de tutsaydım :((((
allah kabul etsın cnmm tefrıcıyenı selınanın da dediği gibbi odaklanmak lazımmm.bu kadar evlat hasretıyle tutuşurken insan nasıl odaklanmasın kiii

Allah kabul etsin canım.inş bebişinin gelmesine vesile olur.tamamen dileğine odaklanarak oku olurmu.bide kızlar bu 3 aylardan itibaren 1001 ihlas okumakta çok sevapmış.ben tefriciyeyi 1 gün erken bitirebilirsem onuda okumayı düşünüyorum.
ewet cnm ıhlası ben de duydum tesbıh cekerım her kuran okudugumda okuyorum ben de cok sewapmıs 3 aylarda.ben de işlerı bıtıremedım.akşama okurum barı senın duanı ve 2 gundur 3 aylar tesbıhımı cekmedım

boynumda düzleşme varmış hatta daha ilerlemişmiş fizik tedaviye gitmem gerek ama ramazandan sonraya kaldı bakalım çok ağrıyo ya :(
ayy cnm benım çok geçmiş olsun.önce kendının ve eşinin sağlığına bakın sonra bebiş olayına emı cnmm

arkadaşlar ben cıkıuyorum daha sonra gelırım opuldunuz.bu 2 wedam bugun cıkamadım bır turlu:1:
lagrıma cnm guzel haberlerını görürüm ınşallah açtıgımda:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

ayy cnm benım çok geçmiş olsun.önce kendının ve eşinin sağlığına bakın sonra bebiş olayına emı cnmm

arkadaşlar ben cıkıuyorum daha sonra gelırım opuldunuz.bu 2 wedam bugun cıkamadım bır turlu:1:
lagrıma cnm guzel haberlerını görürüm ınşallah açtıgımda:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

sağol canım inşallh öle yapacaz bakalım eşim çarşamba günü ameliyat olacakmış şimdi aradı dua edin canım görüşürüz inşallah sen fazla pc basında kalma zaten canım çık dinblen biras

güle güle canım selametle
sağol canım inşallh öle yapacaz bakalım eşim çarşamba günü ameliyat olacakmış şimdi aradı dua edin canım görüşürüz inşallah sen fazla pc basında kalma zaten canım çık dinblen biras

geçmiş olsun canım.özel olmazsa kaç çıkmış sonuçları?

slm arkadaşlar. ben evliliğimin dördüncü yılındayım. dört kez bebeğimi kaybettim. yine çalışmalara başladım. inşallah bu kez bebeğimi kucağıma alabilirim.

slm arkadaşlar. ben evliliğimin dördüncü yılındayım. dört kez bebeğimi kaybettim. yine çalışmalara başladım. inşallah bu kez bebeğimi kucağıma alabilirim.

selam canım hoşgeldin.geçmiş olsun Rabbim tekrar yaşatmasın.inş en kısa zamanda bebişin gelir kucağına da alırsın inş.acını hatırlatmak istemem ama araştırıldı mı kayıpların,neden kaynaklanıyormuş?

Allah kabul etsin canım.inş bebişinin gelmesine vesile olur.tamamen dileğine odaklanarak oku olurmu.bide kızlar bu 3 aylardan itibaren 1001 ihlas okumakta çok sevapmış.ben tefriciyeyi 1 gün erken bitirebilirsem onuda okumayı düşünüyorum.

İnşallah erken bitirirsen onu da okursun. Bitiremessen de sonra okusanda olur canım Allah kabıul etsin dualarımızı canım. Hadi ben namazı kıldım duaya geciyorum kızlar akşam bende burda olucam kısmetse gec vakit

kızlar bende çıkıyorum,dualarımı okuyayım biraz.lagrıma inş bi dahaki pc açışımda güzel haberini okuyor olurum.

Banucum Birsencim doğum günleriniz kutlu olsun sağlıkla huzurla nice yaşlara inşallah.
Kardelencim doğru diyosun fazlaca havaya giricem haftaya inşallah.İnanılmaz bi duygu aklıma geldikçe ağlamaya başlıyorum Allah ım gerçekten nasip olucakmı gidecekmiyim diyorum.Bigün gitmeyi hep hayal ediyodum ama o anın bu kadar yakın olacağını tahmin etmemiştim.Bu ara fazla giremiycem topiğe, kitap okumak istiyorum bol bol bilinçli gitmek istiyorum fazla yazamasamda ara ara bakıcam öpüldünüz hepiniz:54:

Back
X