edecegım cnmmm benıum.gorusuruz canını sıkmasağol canım inşallh öle yapacaz bakalım eşim çarşamba günü ameliyat olacakmış şimdi aradı dua edin canım görüşürüz inşallah sen fazla pc basında kalma zaten canım çık dinblen biras
selam hosgeldın aramıza...ben de 1 kez kaybettım ama acı aynı.rabbım bır daha yasatmasın ınsallah tutar bu ara yawrunuzslm arkadaşlar. ben evliliğimin dördüncü yılındayım. dört kez bebeğimi kaybettim. yine çalışmalara başladım. inşallah bu kez bebeğimi kucağıma alabilirim.
Banucum Birsencim doğum günleriniz kutlu olsun sağlıkla huzurla nice yaşlara inşallah.
Kardelencim doğru diyosun fazlaca havaya giricem haftaya inşallah.İnanılmaz bi duygu aklıma geldikçe ağlamaya başlıyorum Allah ım gerçekten nasip olucakmı gidecekmiyim diyorum.Bigün gitmeyi hep hayal ediyodum ama o anın bu kadar yakın olacağını tahmin etmemiştim.Bu ara fazla giremiycem topiğe, kitap okumak istiyorum bol bol bilinçli gitmek istiyorum fazla yazamasamda ara ara bakıcam öpüldünüz hepiniz![]()
cnm yaa ne mutlu sana.kısmet olursa ben de cok ıstıyorum mubarek yerlere gıtmeyı.allahım nasıp etsın ınsallah.tabıı cnm kıtabını oku sen bılınclı gıt.sağ salım gıt gel ınşallah bu kez yawrumun sağlıkla dogması ıcın bıze de dua et teyzesi emi