Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

sağol canım inşallh öle yapacaz bakalım eşim çarşamba günü ameliyat olacakmış şimdi aradı dua edin canım görüşürüz inşallah sen fazla pc basında kalma zaten canım çık dinblen biras
edecegım cnmmm benıum.gorusuruz canını sıkma

slm arkadaşlar. ben evliliğimin dördüncü yılındayım. dört kez bebeğimi kaybettim. yine çalışmalara başladım. inşallah bu kez bebeğimi kucağıma alabilirim.
selam hosgeldın aramıza...ben de 1 kez kaybettım ama acı aynı.rabbım bır daha yasatmasın ınsallah tutar bu ara yawrunuz

Banucum Birsencim doğum günleriniz kutlu olsun sağlıkla huzurla nice yaşlara inşallah.
Kardelencim doğru diyosun fazlaca havaya giricem haftaya inşallah.İnanılmaz bi duygu aklıma geldikçe ağlamaya başlıyorum Allah ım gerçekten nasip olucakmı gidecekmiyim diyorum.Bigün gitmeyi hep hayal ediyodum ama o anın bu kadar yakın olacağını tahmin etmemiştim.Bu ara fazla giremiycem topiğe, kitap okumak istiyorum bol bol bilinçli gitmek istiyorum fazla yazamasamda ara ara bakıcam öpüldünüz hepiniz:54:

cnm yaa ne mutlu sana.kısmet olursa ben de cok ıstıyorum mubarek yerlere gıtmeyı.allahım nasıp etsın ınsallah.tabıı cnm kıtabını oku sen bılınclı gıt.sağ salım gıt gel ınşallah bu kez yawrumun sağlıkla dogması ıcın bıze de dua et teyzesi emi:42::emir_bebek:

edecegım cnmmm benıum.gorusuruz canını sıkma

selam hosgeldın aramıza...ben de 1 kez kaybettım ama acı aynı.rabbım bır daha yasatmasın ınsallah tutar bu ara yawrunuz

cnm yaa ne mutlu sana.kısmet olursa ben de cok ıstıyorum mubarek yerlere gıtmeyı.allahım nasıp etsın ınsallah.tabıı cnm kıtabını oku sen bılınclı gıt.sağ salım gıt gel ınşallah bu kez yawrumun sağlıkla dogması ıcın bıze de dua et teyzesi emi:42::emir_bebek:

Edicem canım inşallah hepimiz için edicem canı gönülden.

Kızçeler iftar menülerimizi de paylaşalım birbirimize fikir olsun.Benim menüm:Ezogelin çorbası,Bamya,Pilav,salata.Bugün temizlik yaptım tatlı yok o yüzden:52:

Edicem canım inşallah hepimiz için edicem canı gönülden.

Kızçeler iftar menülerimizi de paylaşalım birbirimize fikir olsun.Benim menüm:Ezogelin çorbası,Bamya,Pilav,salata.Bugün temizlik yaptım tatlı yok o yüzden:52:
allah razı olsun cnmm:42:
mmm bamya bugün yedim bayılırım cnmmm.
ben de yazayım cnm...
yayla çorba
tavuklu patates yemeği
pilav
semizotu salata
yeşil göbek salata
eşim hamur işi ve tatlı pek fazla sewmediği için ben de yapmadım cnm:1:

ya lagrima kıss çatladım he...hani kan sonucu nerdee?????
kıs inşallah pozitiftir de sonuç telefon trafiğinden pc açmaya elin değmemiştir:9::emir_bebek::emir_bebek::nazar::nazar::nazar:

cnmmm işlerınız rast gitsin.şu mübarek gunlerde yüüzünüz gülsün inşallah.cnm üzülme lutfen bak ben de her akşam dua okuyorum hepınıze.yeğenininzin hürmetıne kabul olur ınşallah teyzesiii...

oh oh gezmişsin cnm heee.olsun değer yorgunluğa güzel geçtıyse cnm
hadı ınşallah güzel şeyler der dr un süha bey mı demıstın...ben arastırırken bır onu bır de duzgun beyın ısmını cok gordum cnm hayrlıısı hadıı

ay cnmm ew cok dagınık dogru duzgun ewde kalmıyoruz zaten saldım ıyıce.dınlene dınlene yapacağm artıkkk...cnm sağol soylemen yeyterlııı...

amınn
Medicalparkta latif küpelioğlu

banucuk cnmmm daha kendımı hamıle gibiymişim gibi adapte etmedım benn :))))
bıraz geçsin de çıkarırım tadını.normal yaşantıma dewam edıyorum sadece ağır kaldırma ve uzanma işlerını yapmıyorum...
Sen genede dikkat t kendine bu aylar önemli.

sağol canım inşallh öle yapacaz bakalım eşim çarşamba günü ameliyat olacakmış şimdi aradı dua edin canım görüşürüz inşallah sen fazla pc basında kalma zaten canım çık dinblen biras
Geçmiş olsun canım inşallah kolaylıkla atlatın.

Banucum Birsencim doğum günleriniz kutlu olsun sağlıkla huzurla nice yaşlara inşallah.
Kardelencim doğru diyosun fazlaca havaya giricem haftaya inşallah.İnanılmaz bi duygu aklıma geldikçe ağlamaya başlıyorum Allah ım gerçekten nasip olucakmı gidecekmiyim diyorum.Bigün gitmeyi hep hayal ediyodum ama o anın bu kadar yakın olacağını tahmin etmemiştim.Bu ara fazla giremiycem topiğe, kitap okumak istiyorum bol bol bilinçli gitmek istiyorum fazla yazamasamda ara ara bakıcam öpüldünüz hepiniz:54:
Sağol kardelencim ne mutlu canım sana bizlerin sakın unutma.

canlarım..geçmişten anca geldim begene begene ama alıntılamadım:1:malum kaçamak yapıyom.

kardeloşum belin agrıyomuş cano çok geçmiş olsun...sen bebişe agırlık ver canom beli geçirirsin...:38:

berrin o dedigin bende de var boyun fıtıgına gitmeden tedavini ol cnm bende varda.:31:

ebuşumm valla ya içim gidiyo ama giremiyorum..dün gece telden girdim okudum biraz o kadar:(yazamıyorum:((

boncuum çok güzel çalmışsın gene davulu cnm valla gözlerim doldu okurken dünki konuşmalarınızı yaa:(bende olmak istiyorummm:59:

birsoşşşşşşşşşşş dogum günüsün kutlu olsun tatlım...öpüyorummmmm muckkssss:54:

kızlar şuanda herkese yazamıyorum çok kalamıcam...bu arada lagriş aklımdasın inş bebişin seninledir..selinacım seninde inş cnm yaa.

kendimden de haber verim kızlar...garip şeyler oluyor,adetim 3.gün kesilmişti biliyosunuz..19 da olmuştum...sonra iki gün gelmedi bi daha geldi iki gün sürdü...şimdi üzerinden 1 hafta geçti lekelenmem oldu ..yarın annemi doktora götürücem kendimede randevu aldım kadın dogumdan bakalım ney varmış neyse kaçtım ben canlar Allaha emanet olun...

selam canım hoşgeldin.geçmiş olsun Rabbim tekrar yaşatmasın.inş en kısa zamanda bebişin gelir kucağına da alırsın inş.acını hatırlatmak istemem ama araştırıldı mı kayıpların,neden kaynaklanıyormuş?

hoşbulduk cnm. bende kan pıhtılaşması var. tedavim yapıldı. hamileliklerimde iğne ve coraspirin kullandım ama yine de kaybettik.

selam canım hoşgeldin.geçmiş olsun Rabbim tekrar yaşatmasın.inş en kısa zamanda bebişin gelir kucağına da alırsın inş.acını hatırlatmak istemem ama araştırıldı mı kayıpların,neden kaynaklanıyormuş?

inşallah bir daha kötü bişey yasamazsın hayırlısıyla alırsın bebişini kucagına

hepinize çok tşk ederim güzel dilekleriniz için.

canlarım..geçmişten anca geldim begene begene ama alıntılamadım:1:malum kaçamak yapıyom.

kardeloşum belin agrıyomuş cano çok geçmiş olsun...sen bebişe agırlık ver canom beli geçirirsin...:38:

berrin o dedigin bende de var boyun fıtıgına gitmeden tedavini ol cnm bende varda.:31:

ebuşumm valla ya içim gidiyo ama giremiyorum..dün gece telden girdim okudum biraz o kadar:(yazamıyorum:((

boncuum çok güzel çalmışsın gene davulu cnm valla gözlerim doldu okurken dünki konuşmalarınızı yaa:(bende olmak istiyorummm:59:

kızlar şuanda herkese yazamıyorum çok kalamıcam...bu arada lagriş aklımdasın inş bebişin seninledir..selinacım seninde inş cnm yaa.

kendimden de haber verim kızlar...garip şeyler oluyor,adetim 3.gün kesilmişti biliyosunuz..19 da olmuştum...sonra iki gün gelmedi bi daha geldi iki gün sürdü...şimdi üzerinden 1 hafta geçti lekelenmem oldu ..yarın annemi doktora götürücem kendimede randevu aldım kadın dogumdan bakalım ney varmış neyse kaçtım ben canlar Allaha emanet olun...

hepinize çok tşk ederim güzel dilekleriniz için.
cnm bunu konustuk az once senle ama buradan da tekrarlıyorum dr a kesınlıkle her şikayetını belırt bıtanem...ayrıca çok fazl özletme kendını ;)

ıyıyım cnm senın işin warmış tutmıyım senı.ben de supurcem sılcem fılan ama kalkamadım pc bŞINDAN BIR TURLU SAYFALAR BIRIKMIS 2 GUNDE YAHUU..CNM BENIM BENIM DE AKLIMA SENIN ICIN NE KADAR SEWINDIGIM GELIYOR O GUNU HATRLARSIN DEGIL MI SENIN YERINE BEN NASIL SEWINMIS,HEYECANLANMISTIM...amınn cnm ınşallah meleğimi sıhhatle alırım kollarıma bu kez:nazar::nazar::emir_bebek::emir_bebek:
işlerimi bitirip geldim sevcanım ...hic hatırlamammı canım ya halan duygulanıyorum keşke devamı gelseydi seninkiyle aynı yılın bebişleri olcaktı:((ama rabbim böyle uygun gördü hayırlısı olsun demekten başka bişey gelmyo elimden...ben inanıyorum inş bu sefer saglıklı bir şekilde kucaklıycaksın hayırlısıyla...:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:
inşallah kızlar su mübarek günlerin yüzü suyu hürmetine Rabbim herkesi sevindirsin..
kan sonucumu almaya gidiyorum inşallah meleğim konmuştur annesinin karnına..
canım inş hayırlı haberlerle dönersin heycanla bekliyoruz seni bizleri merakta bırakma...
Dün çok güzel bir gün geçirdim ve tabi çokda yoruldum.Çatalcada çok güzel bir yere gittik.
Yarın bakalım doktora gidicem neler diyecek çok merak ediyorum bu doktor tüpbebekte çok iyiymiş inşallah istediklerimi söyler.
canım oh ne güzel eglenmişsiniz...rabbim hakkında hayırlısını versin en kısa zamanda yüzünü güldürsün inş...
kızlarrr ben yawrularımın dualarla geldiğine inanıyorum.öncekı duaları yazmıstım sıze...
görümcem geçen gün aradı tesbih söyledi dilek kabul olurmuş siiinle paylaşmak ıstedım bunu.inşallah dieğiniz kabul olur...

BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM
YA KADİR YA ALLAH
YA RAHMAN YA ALLAH
YA RAHMAN YA ALLAH
YA KERİM YA ALLAH
canlar bu 4 ünün söyleyınce 1 tesbih sayılıyormuş.300 kez tekrarlanmalıymışşş
canım toplıumu 300 tane okuycaz yoksa ayrı ayrı 300 tane okuycaz...bende dualara cok inanıyorum sevcanım biliyosun bende tefricciyye duasını okudugum ay hamile kalmıştım korunmayı bırakıyam yine okuycam o duayı inş vesile olur...
Günaydın kızlar,

Günaydın diyorum ben 1 saat önce kalktım sahurdan sonra ayaktaydım. Oruç malum Allah hepimizin orucunu kabul etsin inşallah

Bende dün başladım Selati Tefriciyeye Acelesi yok yavaş yavaş okurum tabi annemlerle ve eşimle hep beraber
allah kabul etsin canım...
dualarım seninle canım inş eşinin amaliytı güzel gecer...
slm arkadaşlar. ben evliliğimin dördüncü yılındayım. dört kez bebeğimi kaybettim. yine çalışmalara başladım. inşallah bu kez bebeğimi kucağıma alabilirim.
cok gecmiş olsun canım rabbim bir daha boyle acılar vermesin hicbirimize...hayırlısıyla saglıklı bebişler nasip etsin...
canım benim ne güzel ya mubarek topraklara gidiyosun rabbim bizlerede nasip eder inş...duaların icin allah razı olsun...bende seni öpüyorum...

ayy derinim bide bakıyomuşsun bebiş sürpriz yapmış...ne güzel olur ya hayırlı haberlerle gel canım öpüyorum seni cok...

birsenim bende senin dogum gününü ktluyorum ...nice mutlu yıllara ailenle inş...

bende bugunku menumu söyliyim...bulgur pilavı,but kızartması,mercimek corbası,salata ve tatlıda kadayıf ben pek sevmiyorum ama kocişe yaptım...kızlar ya ben smiliyleri kullanamıyorum cok nadır cıkıyo sizde de oluyomu öyle...

bu arada eboşum bugun girmemiş hic cok yogun heralde...

Selam kızlarr herkesler yemek telaşında sanırım gelen yazmış gitmiş...

Lagrima hala gelmemiş,inş güzel hbrlerle gelirsin cnm

selam canım arkadaşlarım nasılsınız ilk gününüz nasıl geçti .benim beklemediğim kadar iyi geçti çok şğkür inşallahda böyle devam eder .ne acıktım nede susadım :62:peloşum aslında yoğunluk vardı biraz hem geç kalktım sonra mukabele sonra yemek telaşı anca oturdum diyebilirim .
buarada menü sayıyosunuz demek bende söyleyim bakalım gerçi hamişler var canları çekmez umarım
menüm:yoğurtlu buğday çorbası
taze fasulye
pirinçpilavı
salata
tatlıyı kociş getircek güllaç :65::65:ramazanın tadı yaa güllaç düşünemiyorum onsuz ramazan :)))
tabi bu yemekler yenirmi hiç bilmiyorum benim hedefim sadece su üstüna çorba ve salata başka bişey yemeyi düşünmüyorum ama kocişim için yaptım işte .
geçmişe bakamadım şuan açımya aklım çalışmıyo saçma sapan şeyler yazabilirim :37:şuanda bile öyle sanki :60:

anatolişim kıl payı kaçırdım seni kuzucum öpüyorum seni
lagrima test yapıcaktı değilmi bende merak ettim inşallah mübarek günde bayram ederiz ..

cnm benım çok tesekkur ederım.dualar sayesınde hepımzıın duaları sayesınde...

cnm ewet kuzılerın yanına gıttık bu hafta da yoktuk ewde.benı de bır uyku hali sordu kı sorma ranam...ınşallah cnmm dr umu aradık bu ctesı degıl bırdahakıne randewu aldık bakalım.keseyı gormek nasıp olur ınsallah.

hosgeldın cnm sen de benım gıbısın.ben de ewıme kavusacagım zamanı iple cekıyorum nereye gıdersem gıdeyım...

senın de cnmm.ben de çok tutmak ıstıyorum fakat kandan beslendiği için bol bol su içmelıyım bılıyorum sulanması ıcın kanın.dr uma yıne de soracağım ben de açlığa dayanamıyorum ranacım ama tutamadığım için de suçlu hissedıyorum.ne yapsam ki:26::26::26:

ay hadı cnm hergun gel şafağı burda sayalım.cnm tefrıcıyeyı o zamana kadr bıtırmeye çalış olur mu.ben de daha başlamadım.bugun temızlık yapıcam.kısmetse alşama okuyacağım cnmm

ayy cnm heycanlandım heee.peloşumun da dedıgı gıbı benım de aynen kasık agrısı we wc yolları aşınması durumu oluyor gebelıgımde.inşallah senın de oyuzdendır bu sıkayetler amın yaaa
canım benimde içim çok huzursuz oluyor ama bebiş için elden bişi gelmiyor ki......sende dikkat et bol bol su iç emi kuzucummmm....
inşallah kızlar su mübarek günlerin yüzü suyu hürmetine Rabbim herkesi sevindirsin..
kan sonucumu almaya gidiyorum inşallah meleğim konmuştur annesinin karnına..
canım inş bu mübarek günlerin hürmetine bebişin seninledir .....
nerde kaldın kuzum yaaa ....meraklandık....

BİRSENCİMMMM,
DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN canımmmm....:16:

Back
X