Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

garibim burdayız şekerim.hoşgeldinn.arada başka topikleri geziyorum ben.ama yeni bişey yazıldımı damlıyorum topiğe.şafak 5 hadi hayırlısı canım inşş.sende regl olmuşsun seviniyorsun çünkü gününü şaşırmadan geldi diye sanırım.tabi bebiş yoksa düzenli adet görmek en güzeli.insanı strese sokmadan gelmesi.

hayırlısı canım inş.heycanlanmaya vakit bulamıyorum daha.:1:şafak 5 :1:

canım psikolojisi bozuk değildir onlar yavru ya yata yata büyüycekler sende dürtme bırak yatsınlar.yem yeterli senin için.yanlız verdiklerinin ayarını sen bil çünkü tospalar doymayı bilmiyorlarmış.ne kadar atarsan o kadar yerler yani.bi tanıdığımızın öyle yavruları vardı attıkça aç gibi yiyo diye sık sık atmış yemi gözleri kör olmuş tospaların tabi çok sürmedende öldüler.aklında bulunsun.evt kociş uzun bir operasyondan sora çıkarmış yerinden.akıllılar kafalarının girdikleri yere sığacaklarını düşünüyolar ama kabuklarını unutuyolar:60::60:

canım geçmiş olsun Rabbim tez zamanda eşinin şifasını versin.toparlanınca da bebişinize vesile olsun inşallah.

:60:aynen öyle şekerim o istisna bi gündü belki bi ara yine denk gelir.gerçi o da haklı izin vermemekte çünkü bende ona izin vermiyorum.akşama kadar onu beklicem sora gelcek oyun başına oturcak 2 kelime laf edemicez diye dıngırdarım.ben böyle diyince zaten izin vermiceni bildiğim halde sormaya da kalkışmam.:60:korkma canım yaa yatarken okuduğunuz duaları içinizden okumayın dışınızdan duyulacak şekilde okuyun hiçbişeycik olmazz.bizim babaannenin evinde de var ama onlar zararsız,eve gelen yanlış insanlar olursa onları rahatsız ediyolar.köydede iyiler derler onlara.bi kere amcam içmiş gece uykusunda iyi dayak atmışlar ona :60:bide babaannem kışın 6 ay fln gitmezdi arada evin ışıkları fln yanarmış,köyün hırkızlarıda o eve girememişler daha.

kız sen çok fazla kalıyon pc de kızcaz bakk.belin sırtın ağrıyana kadar nie bekliyosunn.
evet canım akşamları görünmem pek mümkün olmuyo.saol canım ağzına sağlık allah kabul etsin inş.Allah razı olsun bu kadar yeterli az kaldı zaten gerisini ben hallederim canım.öptm

lagrımacım şimdi tekrar msj çekiyorum.ok.
cnm ıyı kı soyledin.ben çok atıyorum yemini sanırım.bır ara bırısının gözü açılmıyordu bundan belki de.bundan sonra az atarım cnm ama cok yemıyorlar ki atıyorum su üzerındeyken yıyıyorlar su altınna çökünce yemler yemıyorlar hanımefendıyle beyefendı...
cnm tamma ewet haklısın bu ara cok takıldım pcde yaa.
cnm allah kabul etsin.tamamlayacaksan ok okumayayaım.sonra geçeriz fılan.
opuldun cnm hadı baklım
şafak:5 belirtıler war hala degıl mı cnm? neler war mesela?

ssen biede beni gör canım şiştikce şiştim:1:
selam kızlar nasılsınızz:3::3::3:
ayy cnm sen kaç haftalık oldun normaldir şişmen yahuuu
ben daha topu topu 1 aylık fılan

herkese hayirli sabahlar kizlarr....dun iftara davetliydik,gunduzde arkadaslarimla beraberdim,aksamda gec gelince ugrayamadim...neyse dun gece cok muhabbet etmemissiniz zatiiii,cok sey kacirmamisim:)))
bu arada benim beklenen adetim tesrif ettiler,üzerimden tonlarca yuk kalkti sanki,hic bu kadar adet olduguma sevinmemistim:))))))

berrincim esin ameliyat olmus,gecmis olsun..
derincim yeni kararlar almissiniz esinle,hakkinda hayirlisi olsun canim...
ebrarim dun islerin varmis,aksamda davetin ugrayamamissin,sende benim gibi uyudun herhall:)))
selinacim demek 5 gunun kaldi,hadi bakalim umitliyim senden......
boncugum davul calmamissin kimse yok diyeee,bu aksam kalabalik olurda calarsin ins küsme küsme:)))
kardelencim temizliklerin bitmedimi daha,ugramiyorsun heccc.....
kardelen49 masallah hamarat hatun,manti yapmis,afiyet olsun..:)
sevcanim canim pisi cekmis,bizim oralarda pisi derler hamur kizartmasina,benimde en sevdigim seydir,peynir ile muhtesem bir ikili olurlar..ama sadece tr de yiyebiliyorum:((((
banum ins sonuclarin guzel cikar canim..
lagmiracim bence esinle izlediginiz filmden etkilenmissiniz,korkularinin ustune gitmelisin sen korktukca daha cok kötu olursun,7 ayetel kursi,7 felak,7 nas surelerini oku canim.ayrica cevseni takmaktan cok okumak daha cok korur seni,hergun oku canim..
iksirim demek sistin,eee olucak o kadar canim,kac kilo aldin simdiye kadar?
birsenim ve derdam sizler nasilsiniz bakim dünurler:)

aklimda kalanlar bunlar unutuklarim varsa affolaaaa:)))))))))))))

Konu Bilgileri

hoşgeldın cnmm.ewet cnm sizin oranın deyımıyle pisi çekti.bizim trakya bölgesinde de pesmet derler cnm :))

Toplam 1 kullanıcı konuyu okuyor. (1 üye ve 0 ziyaretçi)
garip

bir ziyaretcim bile yok anliyormusun,nasil gülümseyeyimmmmmm:60:
:60::60:
bende kendim calar kendim söylerim heheeeee:24::24:
:24::24::24::24::24::24::24::24:

garibim burdayız şekerim.hoşgeldinn.arada başka topikleri geziyorum ben.ama yeni bişey yazıldımı damlıyorum topiğe.şafak 5 hadi hayırlısı canım inşş.sende regl olmuşsun seviniyorsun çünkü gününü şaşırmadan geldi diye sanırım.tabi bebiş yoksa düzenli adet görmek en güzeli.insanı strese sokmadan gelmesi.
cnm sewınır tabıı kendımden bılıyorum ben kurtajdan sonra 2 bucuk ay sonra adet oldum.gelsın dıye neler cekıyorum sonunda hap ıcecektım fakat başlamadan geldı.dunyalar benım oldu.adet olmak yenı bır şans demek sonucta
:34:

garibim cnm alıntının altına yazdım ama çıkmamış.ew
ewet cnm sızın oranın deyımıyle cnm pisi çektı.bizim trakyada da pesmet derler ona :)))

hosbulduk selinam,insallah 5 gunum sonunda rabbim seni sevindirsin selinacim..canim benim reglim cok sukur 3,4 gun geciksede duzenli olurdu her ay,ama son bir kac aydir yasadigim stresli dönemden dolayi 3 aydir adet olamiyordum..doktora da gittim stresden dedi,sökturucu verdi..ilk defa ictim sökturucuyu,son olur insallah..aslinda duzenlide icememistim bazen icip bazen unuttum 5,6 tane icince geldi cok sukur..adet olamamanin stresinden hep bahsederlerdi de anlayamazdim,simdi anliyorum...rabbim kimseye yasatmasin..bebek yoksa adetlerimiz duzenli olsun insallah..

garibim cnm alıntının altına yazdım ama çıkmamış.ew
ewet cnm sızın oranın deyımıyle cnm pisi çektı.bizim trakyada da pesmet derler ona :)))

bizim egede pesmet hashasla yapilan cörege derler canim..hamur kizartmasinada pisi derler..her yörenin kendine göre sivesi konusmasi var...:)

cnm ıyı kı soyledin.ben çok atıyorum yemini sanırım.bır ara bırısının gözü açılmıyordu bundan belki de.bundan sonra az atarım cnm ama cok yemıyorlar ki atıyorum su üzerındeyken yıyıyorlar su altınna çökünce yemler yemıyorlar hanımefendıyle beyefendı...
cnm tamma ewet haklısın bu ara cok takıldım pcde yaa.
cnm allah kabul etsin.tamamlayacaksan ok okumayayaım.sonra geçeriz fılan.
opuldun cnm hadı baklım
şafak:5 belirtıler war hala degıl mı cnm? neler war mesela?

ayy cnm sen kaç haftalık oldun normaldir şişmen yahuuu
ben daha topu topu 1 aylık fılan
evet canım sayı geçmesin diye söyleyeyim dedim.saolasın desteğin için ayrıca teşekkür ederim.belirtilerde sık idrar devam.arada reglim sökülecekmiş gibi ağrım oluyo kasıklarımda.bide belim çok ağrıyo.bu kadar şimdilik.umarım yanıltmaz bunlar beni.
hosbulduk selinam,insallah 5 gunum sonunda rabbim seni sevindirsin selinacim..canim benim reglim cok sukur 3,4 gun geciksede duzenli olurdu her ay,ama son bir kac aydir yasadigim stresli dönemden dolayi 3 aydir adet olamiyordum..doktora da gittim stresden dedi,sökturucu verdi..ilk defa ictim sökturucuyu,son olur insallah..aslinda duzenlide icememistim bazen icip bazen unuttum 5,6 tane icince geldi cok sukur..adet olamamanin stresinden hep bahsederlerdi de anlayamazdim,simdi anliyorum...rabbim kimseye yasatmasin..bebek yoksa adetlerimiz duzenli olsun insallah..

inşallah canım Rabbim şu mübarek ayda hepimizi sevindirsin inşallahh.inş söktürücü son olur bir dahaki gecikmende bebekten olur inşallahh.Allahım kimseye aratmasın.öptm kızlar sizi ben uzanıcam biraz.mayıştım belimde ağrıyo oturmak istemiyorum.hoşçakalınn:80:

evet canım sayı geçmesin diye söyleyeyim dedim.saolasın desteğin için ayrıca teşekkür ederim.belirtilerde sık idrar devam.arada reglim sökülecekmiş gibi ağrım oluyo kasıklarımda.bide belim çok ağrıyo.bu kadar şimdilik.umarım yanıltmaz bunlar beni.

inşallah canım Rabbim şu mübarek ayda hepimizi sevindirsin inşallahh.inş söktürücü son olur bir dahaki gecikmende bebekten olur inşallahh.Allahım kimseye aratmasın.öptm kızlar sizi ben uzanıcam biraz.mayıştım belimde ağrıyo oturmak istemiyorum.hoşçakalınn:80:

amiiin canim amiiiin..sen dinlen canim dikkat et kendine

banucuk hoşgeldın cnmm:42::42:
nudem sen neden sohbete katılmıyorsun???

canım dün gece eşim geldi onunla ilgilenmek zorunda kaldım meyve falan hazırladım,ayrıca şu yasmini saat 10 da alıyorum 1 saat sonra sersem gibi oluyorum yatağa zor attım kendimi bilgisayarı bile kapatamadım eşim kapatmış:1::1::1: kusuruma bakmayın...

rıca ederım cnm ne demek...
olsun o ağrılar normal cnmmm hadı bakalım gell yeğenım gelll:emir_bebek::2::2::emir_bebek::emir_bebek::nazar::nazar:

evet canim,neresi olursa olsun bir baskadir benim memleketimmmm (turkiyem)laylaylaaaay lalalaylalayyyy:24::24::24::24::24::24:icimden geldi söylemek:24::24::24::37:
ewet cnm kesınlıkleeee:72::72::72::72::72::72::72:
obaaaa sen çal ben oynayayayım:66::66::64::64:

canım dün gece eşim geldi onunla ilgilenmek zorunda kaldım meyve falan hazırladım,ayrıca şu yasmini saat 10 da alıyorum 1 saat sonra sersem gibi oluyorum yatağa zor attım kendimi bilgisayarı bile kapatamadım eşim kapatmış:1::1::1: kusuruma bakmayın...

garip,swcn

slmlar kızlar nasılsınız?
olsun cnm sorun değil.kocişler işin içindeyse ok ;)))))
ıyı cnm sen nasılsın??

rıca ederım cnm ne demek...
olsun o ağrılar normal cnmmm hadı bakalım gell yeğenım gelll:emir_bebek::2::2::emir_bebek::emir_bebek::nazar::nazar:

ewet cnm kesınlıkleeee:72::72::72::72::72::72::72:
obaaaa sen çal ben oynayayayım:66::66::64::64:

olsun cnm sorun değil.kocişler işin içindeyse ok ;)))))
ıyı cnm sen nasılsın??

teşekkür ederim hamdolsun bende iyiyim,
bu arada hikayeni merak ediyorum sorun neydi tedavi oldunmu? ama çokta tutmak istemiyorum seni daha fazla radyasyon alma diye,başka bi sefer karşılaştığımızda inş..Allah a emanet olun bebişinle:3::3::3:

Back
X