- 6 Ağustos 2010
- 2.277
- 10
- 318
- 43
slm ark ben salı günü adet olmam gerekirken olmadım hala akıntım var ama idrar negatif çıktı sizce ne yapmalıyım klomen geciktirir mi
bence hastaneye gidip kanda baktır muayene ol bazen geç döllenme oluyo
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
slm ark ben salı günü adet olmam gerekirken olmadım hala akıntım var ama idrar negatif çıktı sizce ne yapmalıyım klomen geciktirir mi
nedemek ebrarım gelmesek özlüyoz sizlerde bizim için önemlisiniz hepinizin yeri var sen iyisin ya hadi öptüm canım
davulcumuz iyimisin boncuğum ya eşine test yaptırdınızmı düzelme varmı ameliyat olalı baya oldu demi
banucum nasılsın he yakaladım bedavaların var demek bitiremedinmi
sevcanım dr ne zaman gidecen bakalım bebiş büyümüşmü emre aşıyı olurken ağladı ama bitince hemen sustu bide aeş ve ağrı olduğu için huzursuzluğu hala geçmedi
egalcim hadi hayırlısı olsun canım
lagrimacım namazını doğru kılmıyosanda olabilirmiş inşallah bi daha gelmezler
Ben burdayımm cöööööö sen nerdesin kızToplam 4 kullanıcı konuyu okuyor. (1 üye ve 3 ziyaretçi)
kardelen5233,
huuuuuuuu,nerdesiniz?![]()
canım inş yerleşme kanamıdır...hayırlısı olsun benimde iki hamileligimde de olmuştu böyle kanamalr olabiliyo yani...selamm hayırlı akşamlarr.birsencim bi seni görüyorum altta.nasılsın?emre nasıl oldu ?
kızlar bugun akşamüstü bikaç damla kahverengi akıntım oldu.aşılamanın 10.cu günü.adet sökülmez herhalde bu kadar erken?yerleşme kanamasıdır inşşş.sağ bacağım aşırı ağrımaya başladı.belim geçti bacağıma bu sefer ne bu ya romatizmamı.
iyiyim canım sagol bu ay başlıycaktım ama kist cıkınca bidaki aya kaldı bakalım doktorum ne ilac vercek yarın 10 da randevum var...sen nasılsın birsencim emreyi benim yerimede öp cok tatlı ya maşallahpelincim nasılsın canım ne zaman başlayacan çalışmalara
hadi bakalım şişko oldun demek fazla kilo almışsın dikkat et bence bebiş nasıl ismini buldunuzmu
garipcim biz iyiyiz sgl canım sen nasılsın
selina içimden bi his aşılaman tuttu diyor inşallah öyledir öteki çocuk napıyo gelip gidiyomu
nudemcim hadi bakalım tedavin iyi sonuç verir inşallah
marifetli hatun seni demek mantıyla sarma yaptınız eltiyle iyi anlaşmak iyi bişey olsa gerek benim 3 tane var sadece biriyle azcık anlaşabiliriz
kız uebesli hemen kaçtın daha yorum tam bitmediydi çocuklar kaldı neyse bu şaka canım yardımların için sgl
Pelin selam naber.
İyiyim pelincim yalnızım eşim ramazanları geç geliyor bende tabi sıkılıyorum kimseciklerde yok kızlar ya nerdesiniz.canım inş yerleşme kanamıdır...hayırlısı olsun benimde iki hamileligimde de olmuştu böyle kanamalr olabiliyo yani...
iyiyim canım sagol bu ay başlıycaktım ama kist cıkınca bidaki aya kaldı bakalım doktorum ne ilac vercek yarın 10 da randevum var...sen nasılsın birsencim emreyi benim yerimede öp cok tatlı ya maşallah
selam canım iyiyim sagol sen nasılsın...
İyiyim pelincim yalnızım eşim ramazanları geç geliyor bende tabi sıkılıyorum kimseciklerde yok kızlar ya nerdesiniz.
Ben burdayımm cöööööö sen nerdesin kız
Hayırdır bu gece kimseler yok
Ebrar nerelerde kızlar hiç girmemiş.
ebroş gece anca girebilirmiş,kocası bugün evdeymiş,öyle demişti canım.
berrincim selam canım
banu cum sana da selam
benim eşimde gec gelcek bugun ya cok sıkıldım tek başına zor oluyo rabbim bizlere en yakın zamanda hayırlısıyla bebişler nasip eder inş...İyiyim pelincim yalnızım eşim ramazanları geç geliyor bende tabi sıkılıyorum kimseciklerde yok kızlar ya nerdesiniz.
selam canım hoşgeldin nasılsın...herkese hayırlı geceler arkadaslar nasılsınız kimsecikler yok neden ki acep :)
ebroş gece anca girebilirmiş,kocası bugün evdeymiş,öyle demişti canım.
berrincim selam canım
banu cum sana da selam
benim eşimde gec gelcek bugun ya cok sıkıldım tek başına zor oluyo rabbim bizlere en yakın zamanda hayırlısıyla bebişler nasip eder inş...
..selam choşgeldin nasılsın
a.s canım hoşbulduk varikosel amaliyatını arastırıyodum görmedim kusura bakma
kardeloşum selam canım nasılsın...
önemli degil canım bende başka topiklere bakıyorum kimse olmadıgı icin...nasılsın...
iyiyim valla şükür ama yorgunum eşim ameliyat olduğu için gelenler filan oluyo
Kız gelşiyorsunda hiç ses vermeden gidiyosun.kızlar ben çıkıyorum,fena uykum geldi
İnşallah canım ya şimdi olsaydı bebişlerimiz sıkılmazdık neyse üzmeyelim kendimizi.benim eşimde gec gelcek bugun ya cok sıkıldım tek başına zor oluyo rabbim bizlere en yakın zamanda hayırlısıyla bebişler nasip eder inş...
selam canım hoşgeldin nasılsın...
İnşallah canım ya şimdi olsaydı bebişlerimiz sıkılmazdık neyse üzmeyelim kendimizi.benim eşimde gec gelcek bugun ya cok sıkıldım tek başına zor oluyo rabbim bizlere en yakın zamanda hayırlısıyla bebişler nasip eder inş...