Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

nedemek ebrarım gelmesek özlüyoz sizlerde bizim için önemlisiniz hepinizin yeri var sen iyisin ya hadi öptüm canım

davulcumuz iyimisin boncuğum ya eşine test yaptırdınızmı düzelme varmı ameliyat olalı baya oldu demi
ıyıyım bırsenım sen nasılsın cnm ?esı yaptırdı cnm normalınde üstünde cıktı sonuc yanı amelıyattan öncede ıyıydı sımdıde ıyı bende bısıy görünmüyor ama sıpam gelmıuor nedense:1:

birsencim bugunkü kahverengi bikaç damla benide ümitlendirmedi değil.ama yinede belli olmaz diye düşünüyorum ki sora bişe yoksa heveslenip hayal kırıklığı olmasın.
yok canım diğer bebiş uğramıyo.küstürmüşler bizee :50:
cnm hadı hayırlısı sen hamış kal buayda gıdıp ben yaptırcam asılama senden cesaret alıp :16:
oyyy kuzum yetiştim bak canın sıkılmaz hayırdır bugece gecikmiş seninki kuzum

hoşgeldin kuzum nasılsın :38:

hayırlı geceler canım hoş geldin
hoşbulduk kızlar ıyıyım cok sagolun:69:
garıbım adet olmussun cnm gecmısı cok takıp edemedıgım ıcın sanırım gözünaydın demem gerek beklıyomussun adet olmayı galıba:69:buarada ne zordur sana yabancı bı ülkede oruc tutmak allah yardımcınız olsun:16:

slm arkadaşlar bir sorunum var ben salı günü adet olmam gerekirken olmadım bugün 34. gün hala olmadım akıntı var ama hiç belirtimde yok idrar testi yapdım çıkmadı sizce ne yapmalıyım dr yumurta çatlamış demişti kist olabilir mi sizce lütfen yardım edin

canım yaa allah kolaylık versin zor iş allahım kaza bela göstermesin
korkma kuzum biz burdayız yanında hisset bizi :38:

amin canım cok sagol...yok ebrarım yanımda hissediyorum sizleri:38:...yazışırken zamanda gecer...eşim gelincede sahuru yapar yatarız...yarın doktor randavum var sabah hemen yatmam lazım yoksa uyanamam...

slm arkadaşlar bir sorunum var ben salı günü adet olmam gerekirken olmadım bugün 34. gün hala olmadım akıntı var ama hiç belirtimde yok idrar testi yapdım çıkmadı sizce ne yapmalıyım dr yumurta çatlamış demişti kist olabilir mi sizce lütfen yardım edin

cnm ıdrarda gec cıkabılıyor en kesın sonuc kanda baktırman ozaman anlasılır doktor catlamıs dedıyse kıst olusmaz bence umarım bebıs vardır

amin canım cok sagol...yok ebrarım yanımda hissediyorum sizleri:38:...yazışırken zamanda gecer...eşim gelincede sahuru yapar yatarız...yarın doktor randavum var sabah hemen yatmam lazım yoksa uyanamam...
canımsın kuzum öyle zaten
okadar geçmi gelicek zor ya onun içinde allahım kolaylık nasip etsin
doktora gidicen demek hayırlı haberler al inşallah canım
yok tatlım azcık gecmıse daldım:1:

çaktım kuzum :34:

canım idrar testlerine pek güvenme engaranti kan testi belki geç döllenme oldu
enkesin sonuç kan testiyle çıkar inşallah hamilesindir

canımsın kuzum öyle zaten
okadar geçmi gelicek zor ya onun içinde allahım kolaylık nasip etsin
doktora gidicen demek hayırlı haberler al inşallah canım

çaktım kuzum :34:

sagol ebrarım sende benim caımsın...evet zor ya... aslında ben yapmasını istemiyorum o işi ama lafta dinletemiyorumki....amin canım inş hayırlı haberlerle dönerim dualarınızı eksik etmeyin...

sagol ebrarım sende benim caımsın...evet zor ya... aslında ben yapmasını istemiyorum o işi ama lafta dinletemiyorumki....amin canım inş hayırlı haberlerle dönerim dualarınızı eksik etmeyin...

kızlar kociş gelirse ben aniden cıkabilirim...kusura bakmayın olurmu...
kuzum yaa erkekler laf dinlerlermi ah ah canları sağolsunda napalım
kist erimiştir inşallah kuzum yaa yoksada hap versin artık sonrada çalışmalara devam edersin
sagol kardeşim cevap yazdıgın için inşallah sen allahın izniyle hayırlısıyla en kısa zamanda hamile kalırsın rabbim yardımcın olsun

nedemek elimizden geldiği kadar canım amin allah razı olsun inşallah cümlemiz tez vakitte anne oluruz :71:

semroşum maşallah demek oğluşuna kuran öğretiyosun şimdi eniyi alacakları zaman çok iyi yapıyosun tatlım
ben iyiyim kuzum aynı yoğunluk işte ramazan maşallah bereketiyle geliyo hiç boş vaktim olmadı geldiğinden beri

evet canım kursa yazdırdım çok güzel üçgün gitti hocası değişti dördüncü gün benim oğlan hocadan çok korktu bende abartmış olabilir diye arkadaşlarına sordum onlarda şikayet edince bir daha göndermedem şimdi kendim öğretiyorum
elimden geldiğince.ben kendi adıma söyliyeyim hiç zamanım olmuyor .akşam çok geçe kalamıyorum sabah çok eken kalkıyorum .oğlum erken yatıp erken kalkıyor bende oğluşuma kıyamam o açken ben yatamam .maşallah ramazan çok bereketli her yönüyle çok şükür
iyi geceler canım hoşgeldin nasılsın...

valla gecti sıkıntım ebrarım...canım ya benimki naklıyecilige bşladı şimdide yollarda kocişim o yüzden gecikti...bende tek kalmaya korkarım evde iyiki varsınız siz varken yanlız hissetmiyorum kendimi...

oooooo canım sen baya yogunmuşsun evde cocuk olunca oyle olur tabiki...rabbim inş bizlerede gösterir o günleri hayırlısıyla...:38:

inşallah canım inşallahhhhhhhhhhhhhhh :49:

Offff offff bu konuda çok dertliyim.. Daha 9 aylık evliyim ama çocuğum olsun istiyorum ve pko var malesef. Eşimin anneannesi kaynanam ve kızı şimdiden vurdular damgayı. Geçen inşallah ilk çocuğum erkek olur dedim bir tane doğurmayı beceremiyon bi de cinsiyet mi arzu ediyorsun Allaha dua et bi,r tane doğurda kız erkek arama dediler :59: çok gücüme gitti allahıma dua ediyorum çifter çifter versin diye.. Allah kimseyi çaresiz bırakmasın inşallah:43:

kuzum yaa erkekler laf dinlerlermi ah ah canları sağolsunda napalım
kist erimiştir inşallah kuzum yaa yoksada hap versin artık sonrada çalışmalara devam edersin

nedemek elimizden geldiği kadar canım amin allah razı olsun inşallah cümlemiz tez vakitte anne oluruz :71:

evet canım ya allah başımızdan eksik etmesin eşlerimizi...ebrarım inş erimiştir de hapa gerek kalmaz ama erimemişsede dedigin gibi bir an once tedavimi olup calışmalara başlamak istiyorum...inş hamile kalırsam.. bu sefer hayırlısıyla saglıklı kucagıma almayı nasip eder rabbim...sizlerede tabiki...

evet canım kursa yazdırdım çok güzel üçgün gitti hocası değişti dördüncü gün benim oğlan hocadan çok korktu bende abartmış olabilir diye arkadaşlarına sordum onlarda şikayet edince bir daha göndermedem şimdi kendim öğretiyorum
elimden geldiğince.ben kendi adıma söyliyeyim hiç zamanım olmuyor .akşam çok geçe kalamıyorum sabah çok eken kalkıyorum .oğlum erken yatıp erken kalkıyor bende oğluşuma kıyamam o açken ben yatamam .maşallah ramazan çok bereketli her yönüyle çok şükür

inşallah canım inşallahhhhhhhhhhhhhhh :49:

canım yaa iyi yapmışsın bazı hocalar gerçekten çok sert oluyo halbuki sevdirmeleri gerek anlıyamıyorum çocukları kaçırıyolar resmen allahım akıl fikir versin görümcemin çocuklarıda aynı korkudan ağlıyolar çok sertmiş hocaları bende dedim şikayet edelim olmazki ama
çok haklısın canım erken kalkıyosa oğluşun aç kalmasına gönül razı olmaz iyi yapıyosun

Back
X