erir cnm erimesede dert etme yiğenin ii ellerinden öperrrrrrrrcanım ne güzel olur du ama ben karasudayım doktor icin geliyorum oraya...ama ramazandan sonra inş kaplıcalara gelcez eşimle oda kuzulaukta sanıyorum inş görüşürüz...
selam canım iyiyim sen nasılsın yigenim nasıl....yine kullanamıyorum smileyleri yaaaaaaa(
kızlar doktora gittim başımdan gecenleri anlattım...kistim erimemiş malasef dogum knt hapı verdi... bebiş icin daha bekliycez malasef...hayırlısı olsun napalım...bu arada düşügümün ve dış gebelegin sebebini araştıralım dedi...adett olup bittikten sonra yine gitcem inş bir sorun yoktur...ama icim cok rahat tedavimi olduktan sonra bide nedenini ogrendikten sonra rabbişm inş hayırlısıyla saglıklı bir gebelik nasip eder...hepinizi kocaman öpüyorum...

inş canım...oy bende öpüyorum minik kuzumu...
evet canım araştırmaları iyi oldu gercekten korkuyodum bidaha aynı şey olur diye allah korusun...amin canım hicbirimize yaşatmasın böyle şeyler...bu mubarek günlerde yüzümüzü güüldüğrsün allahım...pelinim doktora gitmissin canim,hakkinda hayirlisi olsun,dilerim kistin bir an önce erir.ayrica dis gebeligin sebebini arastirmak ile iyi yapiyorsun,en azindan sebebini bilir ve ona göre tedavi uygulanmasi gerekirse uygulanir canim..rabbim bir daha yasatmasin![]()
Bugün doktora gittim bişey falan göremedini söyledi ayrıca kistte yokmuş şuan eşim ve benim için tahliller verdi benim için fsh, prolactin, tsh ve hsg yanlız bunları yaptıran varmı bide sigorta yapıyomu acaba eşimede spermiyogram verdi
iyi canım ne güzel kistin yokmuş...bunlar hormon testleri cocugu olmayan herkese yapılıyo...bildigime göre karşılıyo ama benim sigoram olmadıgı icin o zaman parayla yaptırmıştım...eşimede spermiyogram testi verilmişti allaha şükür iyi cıktı...hakkında hayırlısı olsun...