Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

canım ne güzel olur du ama ben karasudayım doktor icin geliyorum oraya...ama ramazandan sonra inş kaplıcalara gelcez eşimle oda kuzulaukta sanıyorum inş görüşürüz...

selam canım iyiyim sen nasılsın yigenim nasıl....yine kullanamıyorum smileyleri yaaaaaaa:((

kızlar doktora gittim başımdan gecenleri anlattım...kistim erimemiş malasef dogum knt hapı verdi... bebiş icin daha bekliycez malasef...hayırlısı olsun napalım...bu arada düşügümün ve dış gebelegin sebebini araştıralım dedi...adett olup bittikten sonra yine gitcem inş bir sorun yoktur...ama icim cok rahat tedavimi olduktan sonra bide nedenini ogrendikten sonra rabbişm inş hayırlısıyla saglıklı bir gebelik nasip eder...hepinizi kocaman öpüyorum...
erir cnm erimesede dert etme yiğenin ii ellerinden öperrrrrrrr:49::16:[/QUOTE]
inş canım...oy bende öpüyorum minik kuzumu...
pelinim doktora gitmissin canim,hakkinda hayirlisi olsun,dilerim kistin bir an önce erir.ayrica dis gebeligin sebebini arastirmak ile iyi yapiyorsun,en azindan sebebini bilir ve ona göre tedavi uygulanmasi gerekirse uygulanir canim..rabbim bir daha yasatmasin:38::38:
evet canım araştırmaları iyi oldu gercekten korkuyodum bidaha aynı şey olur diye allah korusun...amin canım hicbirimize yaşatmasın böyle şeyler...bu mubarek günlerde yüzümüzü güüldüğrsün allahım...
Bugün doktora gittim bişey falan göremedini söyledi ayrıca kistte yokmuş şuan eşim ve benim için tahliller verdi benim için fsh, prolactin, tsh ve hsg yanlız bunları yaptıran varmı bide sigorta yapıyomu acaba eşimede spermiyogram verdi

iyi canım ne güzel kistin yokmuş...bunlar hormon testleri cocugu olmayan herkese yapılıyo...bildigime göre karşılıyo ama benim sigoram olmadıgı icin o zaman parayla yaptırmıştım...eşimede spermiyogram testi verilmişti allaha şükür iyi cıktı...hakkında hayırlısı olsun...

hee şimdi aklıma geldi...ben dün yine gittim doktora...eski doktoruma gitmek istedim..kadın beni gördügü gibi hatırladı..görünmüyodun bayadır bebek oldu mu yoksa dedi..yok dedim bikaç kere klomen denedim olmadı dahada tedavi olmadım...rahim filmi çekildim dedim.onu da gösterdim..bu lekeleri anlattım..son günlerde ilaç kullandınmı hiç dedi..hayır dedim...rahim filminede baktı normlade şöyle olması gerekirken seninki şöyle diye kagıda çizdi falan.perde olma ihtimalini sordum rahim filminde anlaşılmaz,laparoskopide kesin tanı konur dedi(zaten bildigimiz bişy).tüpe geçmenin zamanı geldi aslında dedi..bizde zaten karar verdik uygun bi zamanda tüp yaptırıcaz dedim...bikaç hastane önerdi işte...şuanda bana geliş amacın nedir dedi,adetim bu şekilde oldugu için korktum dedim düzene girmesini istiyorum..hormon testleri istedi pazartesi sabahı kan vericem bugün uyuyakaldım gidemedim:(((öyle yani kızlar..şimdi çıkmaz zorundayım öptüm hepinizi.:80:

slm kızlar az muhabbet edeyim dedim am gökce hanım mızırdanıp duruyo gitmem gerek geçmişi okudum azcuk kalamıycam ama
selinacım 5 günn kalmış gelen kanama devam etmediyse inş yerleşme kanamasıdır .
ebroşum ben sana takılıyom cano küsmem ben :)
sevcancım nasıl gidiyo hamişlik
birsencim ogluşun fazla yiyoymuş yesinde kilo alsın büyüsün :)

kızlar hayırlı cumalar..geç oldu biraz ama cuma vakti yazamadım okudum çıktım.

şuanda çok başım agrıyor anlatamam:((bişyler yazıcam aklım durdu sanki...

gökçem altta gördüm seni napıyon cnm..birileri daha vardı kimdi kes aklıma gelmez:1:

canım iyiyim çok şükür ramazanlık hali çok yorgun hissediyorum kendimi gökceyi uyutmaya çalıştım ama üç denemenin sonunda hep gözlerin i açtı odaya geri geldik pc nin açık oldugunu unutmuşum canım cevap vermiyo die düşünme olur mu:(sennasılsın karnın agrıyo iyimisin şimdi:)

canım iyiyim çok şükür ramazanlık hali çok yorgun hissediyorum kendimi gökceyi uyutmaya çalıştım ama üç denemenin sonunda hep gözlerin i açtı odaya geri geldik pc nin açık oldugunu unutmuşum canım cevap vermiyo die düşünme olur mu:(sennasılsın karnın agrıyo iyimisin şimdi:)

yok cnm öyle düşünürmüyüm hiç gökçem..inş uyumuştur cadaloz:1:
ay benimde üzerine afiyet başım fena..ben acıkmasamda vücut heralde etkileniyo cano ya..iyi geçiyo aslında ama baş agrım oluyo işte.:31:
karnım bazen agrıyo kuşum ama en çok sol kasık acıyo...kanı verip testleri yaptırsam ilaç vercekte ona göre.şimdi yazmıcam dedi...kan sonuçlarına göre dedi..biliyo tabi prolaktin falan yüksek çıkabilir diye..bide gebelik testi de yazmış diyom şüphemi etti acep kız bana bişi demedi ama ne bilim:26:

boncuuuummm kızz o nasınn bi davulcu öyleeee:52: zate korkuyom bide tipe bak:60:
kıslar ama ben cidden koykuyom davulcudan hala yaaaa hemen koşuyom kocişin yanına alcak beni götürcek sanki:60:

anatolişimm cnmm geçmiştesin galiba.

Son düzenleme:
Merhaba kızlar nasılsınız?
Ebrar ablam,kardeloşum canlarım aramışsınız yetişemedim sabah abdest alıyordum mukabeleye gidecektim akşam da uyuyordum eboşum kızmayın bana zaten telefonu da yanıma almayı unutuyorum hep evde de bana en uzak ere bırakıyorum,bi kaç gün giremedim internet kapanmıştı faturayı bugun yatırdık girip hbr vereyim dedim,bu ara hiç halim yok fazla da kalamıcam:16:
Selinam lekelenmen olmuş inşallah yerleşme kanamasıdır cnm bnm:16:
Lagrimam eşinle alakalı bişe görmüşsün cnm aynısını bende yaşadım bi kaç gün korktum ama sonra inadına umursamadım kayboldu hatta yaşadıklarını bende yaşadım bi sene bile olmuyor yani detaylı yazmıyorum ama sende ipleme cnm,vesveseden kaynaklanıyor birazda zaten namazını kılıyormuşsun Rabbim kabul etsin...
Derinim doktora gitmişsin tekrar tüpe de karar vermişsiiniz çok sevindim Rabbim inşaallah yardımcınız olsun maddi manevi kuzumm...
Kardelen49um sana da ayrıca tşk ederim,Allah razı olsun cnm...
Sevcanım hamişlik nasıl gidiyor,keseyi gördün mü?
Birsenim cnm emre paşa nasıl,diloş nasıl iyilerdir inş...
Kızlar bu kadar aklımda kaldı,hakkınızı helal edin...

Hayırlı iftarlar hepinize...

ben hala adet olmadım ya birde iaç kullanıyorum güya ama olamadım..hayatımda hiç şaşmazdı günlerim ama bu ay böyle oldu 10 gün gecikti.. neden böyle olduki yaa :( içimde yolunda gitmeyen birşeyler var sanıyorum..

benimde geçti sanırım 2 gündür olmuyor birşey cok şükür..

Merhaba kızlar nasılsınız?
Ebrar ablam,kardeloşum canlarım aramışsınız yetişemedim sabah abdest alıyordum mukabeleye gidecektim akşam da uyuyordum eboşum kızmayın bana zaten telefonu da yanıma almayı unutuyorum hep evde de bana en uzak ere bırakıyorum,bi kaç gün giremedim internet kapanmıştı faturayı bugun yatırdık girip hbr vereyim dedim,bu ara hiç halim yok fazla da kalamıcam:16:
Selinam lekelenmen olmuş inşallah yerleşme kanamasıdır cnm bnm:16:
Lagrimam eşinle alakalı bişe görmüşsün cnm aynısını bende yaşadım bi kaç gün korktum ama sonra inadına umursamadım kayboldu hatta yaşadıklarını bende yaşadım bi sene bile olmuyor yani detaylı yazmıyorum ama sende ipleme cnm,vesveseden kaynaklanıyor birazda zaten namazını kılıyormuşsun Rabbim kabul etsin...
Derinim doktora gitmişsin tekrar tüpe de karar vermişsiiniz çok sevindim Rabbim inşaallah yardımcınız olsun maddi manevi kuzumm...
Kardelen49um sana da ayrıca tşk ederim,Allah razı olsun cnm...
Sevcanım hamişlik nasıl gidiyor,keseyi gördün mü?
Birsenim cnm emre paşa nasıl,diloş nasıl iyilerdir inş...
Kızlar bu kadar aklımda kaldı,hakkınızı helal edin...

Hayırlı iftarlar hepinize...

Offff offff bu konuda çok dertliyim.. Daha 9 aylık evliyim ama çocuğum olsun istiyorum ve pko var malesef. Eşimin anneannesi kaynanam ve kızı şimdiden vurdular damgayı. Geçen inşallah ilk çocuğum erkek olur dedim bir tane doğurmayı beceremiyon bi de cinsiyet mi arzu ediyorsun Allaha dua et bi,r tane doğurda kız erkek arama dediler :59: çok gücüme gitti allahıma dua ediyorum çifter çifter versin diye.. Allah kimseyi çaresiz bırakmasın inşallah:43:
İnsanlar çok acımasız canım bunlar cahil sakın üzme kendini pko luların çocuğuda oluyor sen tedavini ol yeterki.

soframızıda kuralım afıyet olsun:9:
iftar-sofrasi.jpg
Aşk olsun boncuk ben dietteyim bu nasıl sofra.::)))

nasılsınız kızlar ????
yine fazla giremiyorum kardeşlerim bizde fırsat wermiyor cadılar :1:
birde 2 gündür başım çok fena ağrıyor kafamı kaldıramıyorum çok halsizim .....inş en kısa zamanda geçer .....:59:
bu arada ELİXSİR kk ya giremiyor ama en kısa zamanda aramızda kızlar iletmemi söyledi....:66:
hepinizi öpüyorum tatlışlar ...:38:
Ranacım tansiyonuna baktırdınmı hiç hamilelikte önemli canım.

nasılsınız kızlar??? keyifler nasıl?

kim dedi bunu? ne alakaymış.. kılıyorum ya ya kılmasam o zaman muhabbete dalcaz herhalde onlarla.. :) kılmayanlar napıyor içiçemi ki onlarla merak ettim..

:) konuyu kapattım cnm zaten.. dua edenlerden de etmeyenlerden de Allah razı olsun..
Aşk olsun lagrima dua etmemek içinmi okumadım sanıyorsun ben çok korkarım ve geceleride yalnızım ama neyse...

benim cikmam gerek kizlar,:10::10::10:temizlik yapiyorum,arada size bakmak istedim sadece...herkese simdiden hayirli iftarlar:56:
Canım nasılsın iyisindir inşallah.

Bugün doktora gittim bişey falan göremedini söyledi ayrıca kistte yokmuş şuan eşim ve benim için tahliller verdi benim için fsh, prolactin, tsh ve hsg yanlız bunları yaptıran varmı bide sigorta yapıyomu acaba eşimede spermiyogram verdi
Elbette canım istanbul avrupa yakasındaysan hasekiye git dahiliyeden randevu al netten haseki online randevu de çıkıyor şimdi ramazan kimselerde yoktur anlat bebiş yok olmuyor de onlar zaten hepsini istiyolar özelde ssk ile 170 falan tutuyo ben hasekiye gidiyorum hep.

hee şimdi aklıma geldi...ben dün yine gittim doktora...eski doktoruma gitmek istedim..kadın beni gördügü gibi hatırladı..görünmüyodun bayadır bebek oldu mu yoksa dedi..yok dedim bikaç kere klomen denedim olmadı dahada tedavi olmadım...rahim filmi çekildim dedim.onu da gösterdim..bu lekeleri anlattım..son günlerde ilaç kullandınmı hiç dedi..hayır dedim...rahim filminede baktı normlade şöyle olması gerekirken seninki şöyle diye kagıda çizdi falan.perde olma ihtimalini sordum rahim filminde anlaşılmaz,laparoskopide kesin tanı konur dedi(zaten bildigimiz bişy).tüpe geçmenin zamanı geldi aslında dedi..bizde zaten karar verdik uygun bi zamanda tüp yaptırıcaz dedim...bikaç hastane önerdi işte...şuanda bana geliş amacın nedir dedi,adetim bu şekilde oldugu için korktum dedim düzene girmesini istiyorum..hormon testleri istedi pazartesi sabahı kan vericem bugün uyuyakaldım gidemedim:(((öyle yani kızlar..şimdi çıkmaz zorundayım öptüm hepinizi.:80:
Adımını attın artık inşallah herşey güzel olucak derincim sende rapor alsan ya çok uyguna geliyor canım.

selam kızlar,bugün benim fena başım ağrıdı,hala da ağrıyo,okudum ama yazamıyorum,kusura bakmayın.
Canım oruçtandır dikkat et dinlen azıcık.

Ben bugün oruçlu değildim kan vericektim ama özele gittim şok oldum bu neya ne kadar pahalı pazartesi hasekiye gidicem artık.Bu arada parot hormonum dğşmüş onun yerine başka bişey yükselmiş ya sabır bu ne şimdi svinemedim bile ya bu ilaçlarmı bozdu beni ya.

Ben bugün oruçlu değildim kan vericektim ama özele gittim şok oldum bu neya ne kadar pahalı pazartesi hasekiye gidicem artık.Bu arada parot hormonum dğşmüş onun yerine başka bişey yükselmiş ya sabır bu ne şimdi svinemedim bile ya bu ilaçlarmı bozdu beni ya.

kan verirken oruç bozulmaz canım,neden tutmadın boşuna?

lagrimacım,ben dün söz verdiğim şeyi yaptım,haber vermeyince unuttu falan sanma

slm kızlar geçmişe bakamadım çok fena uykum var ama özledim sizin muhabbetlerinizi gelemiyorum geceleri ,nş bi gece nasip olur gelmek nasılsınız ramazan nasıl geçiyo inş herşey yolundadır güzeş haberler vardır inş

canım ne güzel olur du ama ben karasudayım doktor icin geliyorum oraya...ama ramazandan sonra inş kaplıcalara gelcez eşimle oda kuzulaukta sanıyorum inş görüşürüz...

inşallah canım çok mutlu olurum.ramazandan bir kaç gün önce bizde karasuya gelmiştik arkadaşlarla .aklıma gelseydi haber verirdim kısmet :71:

canım ya ben bilmiyodum ne kadar cahilim kız...yok selinacım erimemiş malasef ilac kullancam...bende öptüm bu arda geri sayım başladı hayırlı heberler alırız inş senden heycanla bekliyoruz...

cok gecmiş olsun canım dikkat et kendine... canım ya yine banlanmış sende selam söyle öpüyorum seni...

evet bende senin gibi düşünüyorum ben hocaya oğlumu emanet ederken tek söylediğim şey önce kendinizi sonra camiyi sevdirin benim oğluma geris gelir .ama onada birşey diyemiyorum yeni hoca gelince küçükleri istmiş sonuç böyle yapıca birşey yok ben oğluma elimden geldiği kadar öğrettim bunada şükür.onun aç kalmasına dayanamam :40:

selam canım iyiyim sen nasılsın yigenim nasıl....yine kullanamıyorum smileyleri yaaaaaaa:((

kızlar doktora gittim başımdan gecenleri anlattım...kistim erimemiş malasef dogum knt hapı verdi... bebiş icin daha bekliycez malasef...hayırlısı olsun napalım...bu arada düşügümün ve dış gebelegin sebebini araştıralım dedi...adett olup bittikten sonra yine gitcem inş bir sorun yoktur...ama icim cok rahat tedavimi olduktan sonra bide nedenini ogrendikten sonra rabbişm inş hayırlısıyla saglıklı bir gebelik nasip eder...hepinizi kocaman öpüyorum...
canım benim hiç canını sıkma kist olmasa iyi ama engelde değil benimde kistim wardı hemde birden çoktu bak RABBİM ol deyince oluyor hakkında hayırlısı olsun bitanem.....
canım bu güzel günlerin hürmetine inş meleğin seni bulur gelip konar göbüşüne ......
selam kızlar,bugün benim fena başım ağrıdı,hala da ağrıyo,okudum ama yazamıyorum,kusura bakmayın.
geçmiş olsun canım dikkat et kendine ....
İnsanlar çok acımasız canım bunlar cahil sakın üzme kendini pko luların çocuğuda oluyor sen tedavini ol yeterki.

Aşk olsun boncuk ben dietteyim bu nasıl sofra.::)))

Ranacım tansiyonuna baktırdınmı hiç hamilelikte önemli canım.

Aşk olsun lagrima dua etmemek içinmi okumadım sanıyorsun ben çok korkarım ve geceleride yalnızım ama neyse...

Canım nasılsın iyisindir inşallah.

Elbette canım istanbul avrupa yakasındaysan hasekiye git dahiliyeden randevu al netten haseki online randevu de çıkıyor şimdi ramazan kimselerde yoktur anlat bebiş yok olmuyor de onlar zaten hepsini istiyolar özelde ssk ile 170 falan tutuyo ben hasekiye gidiyorum hep.

Adımını attın artık inşallah herşey güzel olucak derincim sende rapor alsan ya çok uyguna geliyor canım.

Canım oruçtandır dikkat et dinlen azıcık.

tansiyonum normal canım arada bi baktırıyorum bazen aç kalırsam düşüyor onun haricinde iyi yani .....

Son düzenleme:
kan verirken oruç bozulmaz canım,neden tutmadın boşuna?

lagrimacım,ben dün söz verdiğim şeyi yaptım,haber vermeyince unuttu falan sanma
Ne biliyim işte ben öyle biliyordum birde ilaçlarımda çok ondanda korkuyorum günde 2 tane tansiyon ilacım kan sulandırıcı guatr ilacı d vitamini tedirginde oldum biliyormusun onca ilaç hepsi bir diye yarın gidicem doktorumada sorucam orucu bakalım ne diyecek.
Sen nasılsın geçtimi başın bari.

Kızlar sevcan nerde o uğramadan durmazdı inşallah iyidir bak nasıl merak ettim yarında doktora gidicekti dimi benmi yanlış hatırlıyorum sevcan yarın bende o hastahanede olucam 10 gibi ordaysan inşallah karşılaşırız canım.

Back
X