Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

Kızlar çok yorgunum ben herkese hayırlı geceler hayırlı sahurlar
Selinacım inşallah adet değildir lekelenmelerin
sanada hayırlı sahurlar canım görüşmek üzere
slmlar hanımlar ben de gruba dahil olarak şu stresli günleri paylaşmak istedim..biz de 3 aydır deniyoruz bu ay 4. ayımız....tatilde olduğumuz için doktora gidemedik,bu ayda olmazsa doktor yolu görünür bize..İnş. bu hayırlı ayda hepimiz çocuk sahibi oluruz..
daha çok yenisiniz canım stres yapıp düzenini bozma çok beklemeden gelir bebişin inşallah
Eşim geldi kızlar iyi geceler çıkıyımda ilgileneyim öpüldünüz.

iyi geceler canım sanada

kızlar benimde pek keyfim yok çıkıyım bende hayırlı geceler herkese

Kızlar nasılsınız.
Ben karabatak oldum iyce bir cöööe diyip cıkıyorum ama kısmetse bu aksam sahura kadar burdayım. Çok merak ediyorum gelişmeleri valla okuyorum şimdi sayfaları. Benim geceden sahura bir arkadaşım eşlik ediyo bana onunla muhabbet namaz dua derken zaman geciyor. Bu arada bende selati Tefriciye yi bitiriyorum. Bu arada cok alıştırma yaptım kızlar bilenlerden belki biliyosunuz dur ama ben öğrendiğim ve uyguladıklarımı size de söyliyim Rabbim kabul eder inşallah;

Hamile kalmak için bol bol yasin ve Meryem Suresi

Hamile iken düşük olmaması için Hz Muhammed Efendimizin Hz Fatima ya öğrettiği ve allahın izniyle Hasan ve Hüseyinin olmasını nasip ettiği dualar da söyle;

9 ay boyunca hergün 1 kere İnşirah Duası ve 6 ay boyunca da Araf suresi 54. ayaeti kerimesi okunuyor. Bir arkadaş yapmış onunda cok düşük hikayesi var. Şimdi 9 aylık hamile:) İnsallah Rabbim kabul eder.

Burda olanlar nasıllar. Bu arada okadar hamile haberi alıyorum ki inanamazsınız etrafımda bereketli aylar galiba:)

Sevcan noldu doktor haberi olan var mı?

maşşallah canım sende benim gibi karışıksın rizeye gittim filan demiştin ya ben oralısın zannetmişim :) evet çok zor canım bu gidişimde daha iyi anladım bide izmir bana göre değil çok sevmiyorum burayı

evet valla çok karışığım hemde tam melezim aslında :))rizeyi çok seviyorum kendi memleketimden çok yani
canım alışmadığın ortam olunca kolay değil allah yardımcın olsun
buarada adetine var baya niye ağrın varki inşallah bebişin seninledir canım
neyse ben çıkıyorum iyi geceler sana :38:

evet valla çok karışığım hemde tam melezim aslında :))rizeyi çok seviyorum kendi memleketimden çok yani
canım alışmadığın ortam olunca kolay değil allah yardımcın olsun
buarada adetine var baya niye ağrın varki inşallah bebişin seninledir canım
neyse ben çıkıyorum iyi geceler sana :38:

sağol canımm allah razı olsunn evet baya var bende anlamadım inşallah ama hiiiç umudum yok canım iyi gecelerrr görüşürüz inşallah

ya benim 2 3 gündür adet olacakmışım gibi belim karnım agrıyo ama daha 10 gün varrr

aynısı bende de var.5gün önce çok fazla şeffaf akıntım oldu,2 gün sonra da adet olacakmışım gibi kasıklarımda bir şey oluyor sanki,benim de 13gün var adete ama bekliyorum...kanda gebelik testi için ne kadar beklemeliyim??

aynısı bende de var.5gün önce çok fazla şeffaf akıntım oldu,2 gün sonra da adet olacakmışım gibi kasıklarımda bir şey oluyor sanki,benim de 13gün var adete ama bekliyorum...kanda gebelik testi için ne kadar beklemeliyim??

valla inşallah sen hamişsindir benim hiç umudum yok nedense canım valla ne desem yalan olur ben pek bilmiyorum çünkü hiç test yaptırmadımm

Canım selam,

Seffaf akıntı yumurtaldığın içindir yani bua ra calışşan iyi olur:) Regline 4-5 gün kala yaptırırsan eğer gec döllenme olmadıysa cıkıyor

Canım selam,

Seffaf akıntı yumurtaldığın içindir yani bua ra calışşan iyi olur:) Regline 4-5 gün kala yaptırırsan eğer gec döllenme olmadıysa cıkıyor

bir gün öncesi çok dikkat etmeden yastık falan koymadan denemiştim.yumurtaladığım günün sonrası da oldu ama bakalım inş.hamileyimdir..Allah hepimize bu duyguyu yaşamayı nasip etsin...adete kadar beklemek zor olacak:((neyse teşekkür ederim..iyi geceler herkese

Ben bu akşam burdayım ama kimse kalmamış:( Neyse ben bu arada profilimi düzenledim şükür. Arkadaş listesi için unuttuğum kimse yoktur inşallah varsa da kusura bakmasın bakıp bulmak çok zor oldu. Kızzlar herkese hayırlı sahurlar

selam kızlar hayırlı pazarlarr.
geçmişi okudum ama alıntı alamadım.kızlar bende sizin gibi düşünmek isterdim keşke üstüne görmek olsaydııı.ama değil normal adet görüyorum kızlar.hakkımda hayırlısı buymuş demekki.banucum arka arkaya aşılama yaptıranları biliyorum ama ben yaptırmıcam şimdilik öylesine beklemeyi düşünüyorum.
hoşçakalın iyi dilekleriniz içinde tşk ederim.:80:

artık bebeğim olsun istiyorum artık bende anne olmak istiyorum okadar canım yanıyorki şu mubarek aylarda allahım ya bana evlat ver yada canımı al diyorum çok ağır ve çok zor bişey ölmek istiyorum..............
canım lütfen isyan etme...umudunu kaybetme...hayırlısı olsun zamanı geldiginde inş bebişin olur...dua et ve sabret...
canım yaa kıyamam sana inşallah adet değildir offf nediyeceğimi bilmiyorum kuzum yaa

garibim menün çok güzel tatlışım ellerine sağlık arkadaşlar fikir vermiş gerçi bencede meze uygun olur et yemeklerinin yanında çok hoş oluyolar
demek kocişin yardım etti negüzel aferim ona hayat müşterek :9:
ben iyiyim tatlım ramazan koşturmacası işte

egalim canım kardeşim çok üzüldüm yaşadıklarına daha ikinizinde yaşı küçük olduğundan bu tarz sorunlar yaşamanız çok normal inşallah zamanla birbirinizi daha iyi tanıycaksınız ve sorunlar çözülücek inşallah .allahım yardımcın olsun o kayınvaldenede akıl fikir versin diycek kelime bulamıyorum .sen elinden geldiğince kocanın yanında ol fırsat verme o kadına :47:

ranacım canım bu tarz şikayetler olucak ilerki zamanlarda daha farklı sorunlar çıkıcak kuzum allahım kolaylık nasip etsin

canım hep böyle pozitif ol inşallah herşey çok güzel olucak

canım isyan etme herşey rabbimden herşeyin zamanı var sabretmesini öğrenmelisin nekadar zor olduğunu hepimiz biliyoruz ve yaşıyoruz ama bunun rabbimden geldiğinide biliyoruz ..

banum geçmiş olsun kuzucum önemli bir durum yokmuş sevindim canım
buarada 300lük verdi demek vardır bir bildiği doktorun elbet şifa olsun canım
doktor haklı aslında her duyduğumuza itibar ediyoruz :1:

canım hemen telaş yapma mevsimsel bir sorunda olabilir eğer birkaç gün daha olmazsan doktora gidersin
sonuç beklemenin nezor olduğunu çok iyi bilirizde mecbur kalınca yapıcak bişey yok malesef

:3::3::3:
ben geldimde sen nerdesin cano

kızlar hepiniz iyisinizdir inşallah
ben oruçluyken giremiyorum pek aptal gibi oluyorum yaa canım hiçbişey yapmak istemiyo keyifsiz ve birazda sinirli oluyorum :1:aslında evdeyim ama işte durum böyle ramazan bitesiye böyle olucak sanırım .:71:
boncuğum seni görüyorum altta nasılsın canım
canım inş hep böyle olucam rabbim hayırlı zamanda hepimize nasip eder inş...ay eboşum ya aslında bende buraya vakıt gecsin diye giriyorum ama cok bakıncada başım agrıyo...zaten oglenleri kimse olmuyo...olsun canım sen iyi ol yeterki...
* Sadece bu sabah için, Içimden aglamak geldigi halde yüzünü
> >gördügümde> >>gülümseyecegim.> >>> >>* Sadece bu sabah için, ne giymek
> >istediginin seçimini sana birakacagim> >>gülümseyerek ne kadar yakistigini
> >söyleyecegim.> >>> >>* Sadece bu sabah, çamasirlari yikamaktan vazgeçip
> >seninle parkta oynamaya> >>gidecegim.> >>> >>* Bu sabah bulasiklari
> >lavaboda birakip, bulmacanin nasil çözüldügünü bana> >>ögretmeni
> >izleyecegim.> >>> >>* Öglenden sonra telefonun fisini çekip bilgisayari
> >kapatacagim ve arka> >>bahçede oturup seninle köpükten balonlar
> >uçuracagim.> >>> >>* Bu ögleden sonra dondurma arabasi için çigliklar
> >attiginda sana hiç> >>kizmayacagim ve gelirse bir tane alacagim.> >>> >>*
> >Bu ögleden sonra kurabiye pisirirken bana yardim etmene izin> >>verecegim
> >ve çalismayacagim.> >>> >>* Bu ögleden sonra Mc Donald's a gidecegiz ve iki
> >tane çocuk menusu> >>isteyecegiz ki,iki oyuncak alabilesin.> >>> >>* Bu
> >gece seni kollarimda tutacagim ve nasil dogdugunu seni> >>ne kadar çok
> >sevdigimi anlatacagim.> >>> >>* Bu gece küvette sulari siçratmana izin
> >verecegim ve sana hiç> >>kizmayacagim.> >>> >>* Bu gece geç saate kadar
> >oturmana ve balkonda oturup yildizlari saymana> >>izin verecegim.> >>> >>*
> >Bu gece yanina uzanip en sevdigim TV programlarini bir kenara birakip>
> > >>parmaklarimi saçlarinda dolastirirken bana en büyük armagani verdigi
> >için> >>Tanriya sükredecegim.> >>> >>* Yatak odalari hastane odalarinda
> >donuk bakislarla,daha fazla içlerinde> >>tutamadiklari çigliklariyla hasta
> >çocuklarini seyreden anne babalar> >>düsünecegim.> >>> >>* Ve bu gece
> >yanagina iyi geceler öpücügü biraz daha uzun tutacagim> >>kollarimda.> >>>
> > >>*Tanriya senin için tesekkür edip bize yalnizca bir gün daha vermesi
> >için> >>yakaracagim.....> >>> >>> >>Merhaba, Ben 29 yasinda bir babayim
> >Esim ve ben birlikte mükemmel bir> >>yasami paylastik.Tanri bizi bir
> >çocukla kutsadi.>
Başka bir tüpbebek topiğinde okudum okurken çok ağladım aslında hala gözlerimde istemeden akıyolar sizinlede paylaşmak istedim sanki bunu ben yazmışım gibi hissettim çünkü bir bebeğim olsun ve bunları yaşamayı çok istiyorum.
banucum gercekten cok güzel...bende cocugum oldugunda bunları yapmak istiyorum...okurken duygulanmamak elde degl...rabbim inş en kısa sürede bizlere bu güzel duyguyu tattırı hayırlısıyla...
selam hanımlar hepinize iyi geceler
azönce kötü bir haber aldım bi arkadaşım vefat etmiş moralim çok bozuk
iki tane evladı vardı
hayat nekadar boş yaa
kızlar hiçbişey için canınızı sıkmayın yaa değmiyo gerçektende
canım ya cok üzüldüm...başınız sagolsun...rabbim geride kalanlara sabır versin...gercekten dedigin gibi bizse her şeye üzüllüyoruz...bende gecen bir haber duydum eşim tanıyomuş onları ailecek gezmeye giderken kaza gecirıyolar anne baba sag ama iki cocugu vefat ediyo...bunu duyunca o kadar üzüldümki...biz karnımızda kaybedince üzülüyoruz ama onlar bakıp buyudukten sonra kaybediyolar....rabbim sabır versin cok zordu....rabbim kimseye yaşatmasın...
günaydın iyi pazarlarr kızlar
günaydın canım sanada hayırlı pazarlar...
geçmişi okudum ama alıntı alamadım.kızlar bende sizin gibi düşünmek isterdim keşke üstüne görmek olsaydııı.ama değil normal adet görüyorum kızlar.hakkımda hayırlısı buymuş demekki.banucum arka arkaya aşılama yaptıranları biliyorum ama ben yaptırmıcam şimdilik öylesine beklemeyi düşünüyorum.

canım benim hayırlısı olsun ...inş beklemedigin bir zamanda sürpriz yapar sana bebegin...

hayırlı pazarlar kızlar...hepiniz iyisindir inş ...allaha emanet olun...hepinizi tek tek öpüyorum :)))

kizlar gecmise bakamadim kusura bakmayin sizede cevap yazamadim ugrayip kactim olum ama affedinn.. noldu biliyormsunuzzz ben evi terkketiimmm esimle tartistik ailesi yüzünden bana bi gün bakmadi esim issizdi bes kurusun hesabini yapiyorduk ne yesek ne icsek dieee düsünürken beni aradi (kaynanamin evinde oturuyoruz ve kira ödüyoruz) kirayi ödeyin die bas bas bagirdi yapmadigini birakmadi simdi kizi evlendi damadina heray para gönderdi gidisinde 4milyar para verdi seslenmedim bana bulasmasin na yaparsa yapsin dedim utanmadan geldi dügünümün altinlarini istediler bende deli oldum onlar gidince esimla kavga ettim ...ciktim gittimm ailenmi benmi dedim ailem dedi.. sonra o cok deger verdigi ailesi baristirmya ugrasacaginaaa derdiniz ne niye böyle yapiyorsunuz demedem gitsin ailesinin yanina altinlar bizim bosansinlar yarin biletini aliyoruz dediler gittigimden 1 saat sonra kaynanam o kadar havaya girmiski 2 gün yoktum sadece o 2 gün boyunca arada bosansim anasi bakmaz babasi bakmaz diee varyaaa sirff ona inat eve döndümm kocamin yanina ama bi bozuldu varrryaa ogluna soruyor sen onu kabul ediyormusun niye geldi senmi aldin dediii kocamda o bana bisi yapmadi kabul ediyom dedi ve ben onu sen kimi kendi kendine bosuyorsun dermiscesine keyiflendimm.. ama varyaa duruyor doruyo bosansinlar altinlar bizim biz bosamaya aliskinizz kendi okadar gecine bi insanki bütün sülaleriyle küss sülalerin icinde cokk bosanana geri 2 kez evlenen oldu ondan öyle diooo bende dönmek zorunda kaldimmm ona inat. kendisinde allah korkusu kalmamiinn kendisi ne oruc tutuyor ne bisi gencecik kadinn neysee o onun sorunu beni oruclu agzimda hüngür hüngür aglatti su mübarek günlerde ev yikmaya yuva yikmaya calisti ben onu allaha havale ediyorumm alsin dügünüm altinlarda onun olsunn ben hakkimi helal etmiyorumm haram bogazindan kolay geciosa gecsin bu dünyanin öbür dünyasida varr ben hakkimi elbet bi gün alcammm..

allah yardımcı olsun canım .kendini bilmez insanlar yüzünden evliliğini yıkma aksin eşine sıkı sıkı sarıl canım .allah bu tarz insan ların içine allah korkusu versin inşallah
artık bebeğim olsun istiyorum artık bende anne olmak istiyorum okadar canım yanıyorki şu mubarek aylarda allahım ya bana evlat ver yada canımı al diyorum çok ağır ve çok zor bişey ölmek istiyorum..............

isyan etme canım .allahtan herzaman hayırlısını iste .ölmek falan ay o ne biçim bir laf allah korusun rabbimin gücüne gider tövbe de .inşallh sede hayırlısyla anne olucaksın canım

hakkında hayırlısı olsun canım .inşallah güzel günler bizleri bekiliyor

aaa canım gelirsen yine haberim olsun evimde agırlarım sizleri...inş görüşürüz semracım ...

inşallah canım kısmet

selam kızlar.herkese hayırlı pazar günleri diliyorum.yıne kımse yok.dawetlerde mısınız**:56::56:
kızlar aretım bızdeydı bahsetmiştim size,gıremedım hiç burdaAN.2 kızı war onlardan fırsat olmadı canlarım.ama her akşam cepten okudum yazısmalarınızı.benı merak eden arkadaslarım sağolun.gerçi ebrar ablam faceten görmüş yazmış merak etmeyın dıye.sağoılasın ablacığım...dr a gidip gıtmedıgımı sormussunuz.bu ctesı gıdecegız keseyı gormeye kısmetse.aklıma kalanları yazacagım canlar.çıktı
çok yazışma olmuş aşıntı cok uzun sürer.
EBRAR ablam arkadaşın vefat etmiş ALLAH rahmet eylesin.sevenlerıne sabır wersın...
SELİNA cnm adet olmuşsun.hayırlısı buymuş demek ki başka aşılamaların tutacak ınşallah.dualara dewam et .adet olmak şans da demektr cnm.bak çalışma haftanı bılıyorsundur a çok.eğer eşinin sperm testını onceden yaptırdıysanı oldugundan daha yuksek cıktıysa mıktarı.gunaşrı değıl hergun çalışın cnm benım.o değerli günü kaçırmayın derim değerlerı dedıgım gıbıyse.:56:cnm ben de tefrıcıyeyı okudum bırdahakı ay hamıle kaldım ınşallah senın de oyle kılar rabbım.
BANU cnm dr a gıtmıssın ama hatrlamıyorm dr tam olarak ne dedı cnm.dun gelmışsın sanırım mısafırım olmasaydı gorusurdum cnmm yaa
PELOŞ cnm sen de dr a gıttın sımdı onu da hatrlamıyorum ne dedı dr tam olarak.kist ne durumdaymış****
walla canlar hepınıze yazacktm ama unuttum yaa.kafam yerınde dğil dışardaydık hep cok yoruldum.
hee bır de olipss mıydı oyle hatrlıuyorm bır arkadaş katyılmıs aramıa soru sormus kan testı uerıne ben adetıme 6 gün kala kan testi yaptım değerım .o aralıkta yaptırabılırsın cnm.
KARDELENLER,GARİP VE diğer arkadaşlarım sizi unuttum sanmayın...ama dediğim gibi kafam saman gıbı su anda.bugun gıttı mısafırlerım.uyumuşum yenı uyandım.annemlere ölen amcamın eşi kızları iftara gelecek,oraya gişdeceğiz bırazdan.opuyorum hepınıı.gorusuruz
RANAM,ANATOLIA yeğenlerım nasıllar?elıxıre de sortacaktm fakt bamlanmış o neyse face ten gorusurum.bu arada ss mert aramıa hoşgeldın:34::60::60:

HERKESE İYİ İFTARLAR,:56::56::56:
ALLAH ORUÇLARINIZI KABUL ETSİN...:42::42::42:

Kızlar nasılsınız.
Ben karabatak oldum iyce bir cöööe diyip cıkıyorum ama kısmetse bu aksam sahura kadar burdayım. Çok merak ediyorum gelişmeleri valla okuyorum şimdi sayfaları. Benim geceden sahura bir arkadaşım eşlik ediyo bana onunla muhabbet namaz dua derken zaman geciyor. Bu arada bende selati Tefriciye yi bitiriyorum. Bu arada cok alıştırma yaptım kızlar bilenlerden belki biliyosunuz dur ama ben öğrendiğim ve uyguladıklarımı size de söyliyim Rabbim kabul eder inşallah;

Hamile kalmak için bol bol yasin ve Meryem Suresi

Hamile iken düşük olmaması için Hz Muhammed Efendimizin Hz Fatima ya öğrettiği ve allahın izniyle Hasan ve Hüseyinin olmasını nasip ettiği dualar da söyle;

9 ay boyunca hergün 1 kere İnşirah Duası ve 6 ay boyunca da Araf suresi 54. ayaeti kerimesi okunuyor. Bir arkadaş yapmış onunda cok düşük hikayesi var. Şimdi 9 aylık hamile:) İnsallah Rabbim kabul eder.

Burda olanlar nasıllar. Bu arada okadar hamile haberi alıyorum ki inanamazsınız etrafımda bereketli aylar galiba:)

Sevcan noldu doktor haberi olan var mı?

Canım İnşirah suresi doğuma girenlere okunuyo benim bildiğim kolay olsun doğum diye.Acaba herkes farklı anlamlarmı yüklüyo surelere dualara

selam kızlar.herkese hayırlı pazar günleri diliyorum.yıne kımse yok.dawetlerde mısınız**:56::56:
kızlar aretım bızdeydı bahsetmiştim size,gıremedım hiç burdaAN.2 kızı war onlardan fırsat olmadı canlarım.ama her akşam cepten okudum yazısmalarınızı.benı merak eden arkadaslarım sağolun.gerçi ebrar ablam faceten görmüş yazmış merak etmeyın dıye.sağoılasın ablacığım...dr a gidip gıtmedıgımı sormussunuz.bu ctesı gıdecegız keseyı gormeye kısmetse.aklıma kalanları yazacagım canlar.çıktı
çok yazışma olmuş aşıntı cok uzun sürer.
EBRAR ablam arkadaşın vefat etmiş ALLAH rahmet eylesin.sevenlerıne sabır wersın...
SELİNA cnm adet olmuşsun.hayırlısı buymuş demek ki başka aşılamaların tutacak ınşallah.dualara dewam et .adet olmak şans da demektr cnm.bak çalışma haftanı bılıyorsundur a çok.eğer eşinin sperm testını onceden yaptırdıysanı oldugundan daha yuksek cıktıysa mıktarı.gunaşrı değıl hergun çalışın cnm benım.o değerli günü kaçırmayın derim değerlerı dedıgım gıbıyse.:56:cnm ben de tefrıcıyeyı okudum bırdahakı ay hamıle kaldım ınşallah senın de oyle kılar rabbım.
BANU cnm dr a gıtmıssın ama hatrlamıyorm dr tam olarak ne dedı cnm.dun gelmışsın sanırım mısafırım olmasaydı gorusurdum cnmm yaa
PELOŞ cnm sen de dr a gıttın sımdı onu da hatrlamıyorum ne dedı dr tam olarak.kist ne durumdaymış****
walla canlar hepınıze yazacktm ama unuttum yaa.kafam yerınde dğil dışardaydık hep cok yoruldum.
hee bır de olipss mıydı oyle hatrlıuyorm bır arkadaş katyılmıs aramıa soru sormus kan testı uerıne ben adetıme 6 gün kala kan testi yaptım değerım .o aralıkta yaptırabılırsın cnm.
KARDELENLER,GARİP VE diğer arkadaşlarım sizi unuttum sanmayın...ama dediğim gibi kafam saman gıbı su anda.bugun gıttı mısafırlerım.uyumuşum yenı uyandım.annemlere ölen amcamın eşi kızları iftara gelecek,oraya gişdeceğiz bırazdan.opuyorum hepınıı.gorusuruz
RANAM,ANATOLIA yeğenlerım nasıllar?elıxıre de sortacaktm fakt bamlanmış o neyse face ten gorusurum.bu arada ss mert aramıa hoşgeldın:34::60::60:

HERKESE İYİ İFTARLAR,:56::56::56:
ALLAH ORUÇLARINIZI KABUL ETSİN...:42::42::42:

h.b cnm
herkeze selam kızlar:3:

Back
X