selam kızlar.herkese hayırlı pazar günleri diliyorum.yıne kımse yok.dawetlerde mısınız**

kızlar aretım bızdeydı bahsetmiştim size,gıremedım hiç burdaAN.2 kızı war onlardan fırsat olmadı canlarım.ama her akşam cepten okudum yazısmalarınızı.benı merak eden arkadaslarım sağolun.gerçi ebrar ablam faceten görmüş yazmış merak etmeyın dıye.sağoılasın ablacığım...dr a gidip gıtmedıgımı sormussunuz.bu ctesı gıdecegız keseyı gormeye kısmetse.aklıma kalanları yazacagım canlar.çıktı
çok yazışma olmuş aşıntı cok uzun sürer.
EBRAR ablam arkadaşın vefat etmiş ALLAH rahmet eylesin.sevenlerıne sabır wersın...
SELİNA cnm adet olmuşsun.hayırlısı buymuş demek ki başka aşılamaların tutacak ınşallah.dualara dewam et .adet olmak şans da demektr cnm.bak çalışma haftanı bılıyorsundur a çok.eğer eşinin sperm testını onceden yaptırdıysanı oldugundan daha yuksek cıktıysa mıktarı.gunaşrı değıl hergun çalışın cnm benım.o değerli günü kaçırmayın derim değerlerı dedıgım gıbıyse.

cnm ben de tefrıcıyeyı okudum bırdahakı ay hamıle kaldım ınşallah senın de oyle kılar rabbım.
BANU cnm dr a gıtmıssın ama hatrlamıyorm dr tam olarak ne dedı cnm.dun gelmışsın sanırım mısafırım olmasaydı gorusurdum cnmm yaa
PELOŞ cnm sen de dr a gıttın sımdı onu da hatrlamıyorum ne dedı dr tam olarak.kist ne durumdaymış****
walla canlar hepınıze yazacktm ama unuttum yaa.kafam yerınde dğil dışardaydık hep cok yoruldum.
hee bır de olipss mıydı oyle hatrlıuyorm bır arkadaş katyılmıs aramıa soru sormus kan testı uerıne ben adetıme 6 gün kala kan testi yaptım değerım .o aralıkta yaptırabılırsın cnm.
KARDELENLER,GARİP VE diğer arkadaşlarım sizi unuttum sanmayın...ama dediğim gibi kafam saman gıbı su anda.bugun gıttı mısafırlerım.uyumuşum yenı uyandım.annemlere ölen amcamın eşi kızları iftara gelecek,oraya gişdeceğiz bırazdan.opuyorum hepınıı.gorusuruz
RANAM,ANATOLIA yeğenlerım nasıllar?elıxıre de sortacaktm fakt bamlanmış o neyse face ten gorusurum.bu arada ss mert aramıa hoşgeldın

HERKESE İYİ İFTARLAR,

ALLAH ORUÇLARINIZI KABUL ETSİN...