Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

Merhaba kızlar nasılsınız?
Ebrar ablam,kardeloşum canlarım aramışsınız yetişemedim sabah abdest alıyordum mukabeleye gidecektim akşam da uyuyordum eboşum kızmayın bana zaten telefonu da yanıma almayı unutuyorum hep evde de bana en uzak ere bırakıyorum,bi kaç gün giremedim internet kapanmıştı faturayı bugun yatırdık girip hbr vereyim dedim,bu ara hiç halim yok fazla da kalamıcam:16:
Selinam lekelenmen olmuş inşallah yerleşme kanamasıdır cnm bnm:16:
Lagrimam eşinle alakalı bişe görmüşsün cnm aynısını bende yaşadım bi kaç gün korktum ama sonra inadına umursamadım kayboldu hatta yaşadıklarını bende yaşadım bi sene bile olmuyor yani detaylı yazmıyorum ama sende ipleme cnm,vesveseden kaynaklanıyor birazda zaten namazını kılıyormuşsun Rabbim kabul etsin...
Derinim doktora gitmişsin tekrar tüpe de karar vermişsiiniz çok sevindim Rabbim inşaallah yardımcınız olsun maddi manevi kuzumm...
Kardelen49um sana da ayrıca tşk ederim,Allah razı olsun cnm...
Sevcanım hamişlik nasıl gidiyor,keseyi gördün mü?
Birsenim cnm emre paşa nasıl,diloş nasıl iyilerdir inş...
Kızlar bu kadar aklımda kaldı,hakkınızı helal edin...

Hayırlı iftarlar hepinize...
evet cnm sagolasın hayırlısı inş..
İnsanlar çok acımasız canım bunlar cahil sakın üzme kendini pko luların çocuğuda oluyor sen tedavini ol yeterki.

Aşk olsun boncuk ben dietteyim bu nasıl sofra.::)))

Ranacım tansiyonuna baktırdınmı hiç hamilelikte önemli canım.

Aşk olsun lagrima dua etmemek içinmi okumadım sanıyorsun ben çok korkarım ve geceleride yalnızım ama neyse...

Canım nasılsın iyisindir inşallah.

Elbette canım istanbul avrupa yakasındaysan hasekiye git dahiliyeden randevu al netten haseki online randevu de çıkıyor şimdi ramazan kimselerde yoktur anlat bebiş yok olmuyor de onlar zaten hepsini istiyolar özelde ssk ile 170 falan tutuyo ben hasekiye gidiyorum hep.

Adımını attın artık inşallah herşey güzel olucak derincim sende rapor alsan ya çok uyguna geliyor canım.

Canım oruçtandır dikkat et dinlen azıcık.
raporu sordum doktora cnm aşılama denemedigim için olmuyomuş...sagol iyi dileklerin için cnm.
Ben bugün oruçlu değildim kan vericektim ama özele gittim şok oldum bu neya ne kadar pahalı pazartesi hasekiye gidicem artık.Bu arada parot hormonum dğşmüş onun yerine başka bişey yükselmiş ya sabır bu ne şimdi svinemedim bile ya bu ilaçlarmı bozdu beni ya.
bozma moralini cnm hormonlar ilaçla üdzeliyo nasılsa...stres yapma yeterki.
şimdilik geçti canım,sağolasın,aslında uykumda yok,gündüz baya uyudum ilaç alamıyorum diye ama,herifceeezim bırakmıyo,gidiyorum ben.
sonradan gelenler,hepinize hayırlı geceler.
tutiş,seni merak ettiğimden aramıştım,bayadır uğramadın diye.
derincim bişeylere karar vermiş olmanız en güzeli,inan çok sevindim.
bissürü yazılcak kişi var ama yazamadım işte
sagol canom...hayırlısı inş..seninde bşaın agrırmış iyisindir umarım şimdi.
hepinize iyi geceler gerçi kimse yok ama :))
PELOŞUM kistin erimemiş sıkma canını hapla 1 yada 2 ayda erir ondan sonrada gelsin bebiş inşallah arıca araştırıcakmışda doktorun senin adına sevindim canım
RANACIM seninde başın ağrıyomuş çok geçmiş olsun canım ama hamileliğin ilk zamanlarında baş ağrısı olabiliyomuş endişelenme kuzum
KARDELOŞUM sanada geçmiş olsun cano seninde başın tutmuş allahım şifa versin dikkat et kendine
DERİNİM doktora gitmişsin negüzel biyerlerden başladın çok mutlu oluyorum senin adına hadi hayırlısı kuzum .buarada özlem gideriyoruz seninle :))
GARİBİM sende temizlikle uğraşıyomuşsun kolay gelsin canım
SELİNAM nedemek canım allahım inşallah kabul eder senin şafakda bitti sayılır inanki çok heyecanlıyım canım
BANUM senin hormon düşmüş önemli olan iyiya diğeride düşer inşallah kuzum çok sevindim inanki
ANATOLİŞİM aradım cevap vermeyince müsayit değildirsin sandım demek mukabeleye gidiyosun mevla kabul etsin canım özledim seni
LAGRİMACIM sende adet olmamışsın ilaçların etkisi olmasın canım inşallah daha fazla gecikmeden gelir
GÖKCEM biliyom kanka yaa sen küsersen ben ölürüm bunuda sen biliyon değilmi ???
SEMROŞ çok haklısın canım çokda iyi yapmışsın
BONCUĞUM selam kuzum geçmişteydim anca çıktım nasılsın
sagol bitanem konuştuk zaten..bide gece konuşurken komik bişi oldu çok özür dilerim sizi öylece bırakmak istemezdim cano...çay koymaya gidiyom dedimya hemen kalkmadım teli bıraktım sehpaya az kafamı yastıga koyim dedim 5 dk..kalmışım öyle bi uyandım saat 4 buçuk:(((
kizlar gecmise bakamadim kusura bakmayin sizede cevap yazamadim ugrayip kactim olum ama affedinn.. noldu biliyormsunuzzz ben evi terkketiimmm esimle tartistik ailesi yüzünden bana bi gün bakmadi esim issizdi bes kurusun hesabini yapiyorduk ne yesek ne icsek dieee düsünürken beni aradi (kaynanamin evinde oturuyoruz ve kira ödüyoruz) kirayi ödeyin die bas bas bagirdi yapmadigini birakmadi simdi kizi evlendi damadina heray para gönderdi gidisinde 4milyar para verdi seslenmedim bana bulasmasin na yaparsa yapsin dedim utanmadan geldi dügünümün altinlarini istediler bende deli oldum onlar gidince esimla kavga ettim ...ciktim gittimm ailenmi benmi dedim ailem dedi.. sonra o cok deger verdigi ailesi baristirmya ugrasacaginaaa derdiniz ne niye böyle yapiyorsunuz demedem gitsin ailesinin yanina altinlar bizim bosansinlar yarin biletini aliyoruz dediler gittigimden 1 saat sonra kaynanam o kadar havaya girmiski 2 gün yoktum sadece o 2 gün boyunca arada bosansim anasi bakmaz babasi bakmaz diee varyaaa sirff ona inat eve döndümm kocamin yanina ama bi bozuldu varrryaa ogluna soruyor sen onu kabul ediyormusun niye geldi senmi aldin dediii kocamda o bana bisi yapmadi kabul ediyom dedi ve ben onu sen kimi kendi kendine bosuyorsun dermiscesine keyiflendimm.. ama varyaa duruyor doruyo bosansinlar altinlar bizim biz bosamaya aliskinizz kendi okadar gecine bi insanki bütün sülaleriyle küss sülalerin icinde cokk bosanana geri 2 kez evlenen oldu ondan öyle diooo bende dönmek zorunda kaldimmm ona inat. kendisinde allah korkusu kalmamiinn kendisi ne oruc tutuyor ne bisi gencecik kadinn neysee o onun sorunu beni oruclu agzimda hüngür hüngür aglatti su mübarek günlerde ev yikmaya yuva yikmaya calisti ben onu allaha havale ediyorumm alsin dügünüm altinlarda onun olsunn ben hakkimi helal etmiyorumm haram bogazindan kolay geciosa gecsin bu dünyanin öbür dünyasida varr ben hakkimi elbet bi gün alcammm..

ya burada iyi gunler demeyide benimde yaniden anne olmak istedimi yazmayi unuttum selam hanimlar

artık bebeğim olsun istiyorum artık bende anne olmak istiyorum okadar canım yanıyorki şu mubarek aylarda allahım ya bana evlat ver yada canımı al diyorum çok ağır ve çok zor bişey ölmek istiyorum..............

selam hanımlar hepinize iyi geceler
azönce kötü bir haber aldım bi arkadaşım vefat etmiş moralim çok bozuk
iki tane evladı vardı
hayat nekadar boş yaa
kızlar hiçbişey için canınızı sıkmayın yaa değmiyo gerçektende

ay kızlar laıntılar gene yarım kaldı yaa gidiyom ben.offf.

kizlar hepinizin destegi icin saollunn .. inanin bende diyecek hic bir kelime bulamiyorumm... kizlarrr demistimki su mubarek günde beni annami üzdü allahim büyük onun yüzünü güldürmesin benim annemin yasadigini yasasinki ancak o zaman anlar dedimm vee bugün duydum ki kaynanam görümcemi bosatacakmis beni unuttular bilee .. ben kimsenin yuvasini yikmam istemem hele bide ortada günahsiz bir bebek varr allah yardimcilari olsun onuda damat almanyaa annnesi icin gelmek istememiss annesi yasli babasida yokk görümcemde kaynanayla yasamak istemi bunuda benim kaynana bilio kaynanamda ya gelecen ya bosanacan demis oda bosanirim demiss kaynanamda görümcemin dönüs biletini iptal ettirmis benim yasadiklarima benziyorr allah büyükkk hele su mubarek günlerde kimsenin günahini ahini almayalim hanimlar valla ben cokk tirstimm:14::14::50::50::50:

herkese hayirli pazarlar arkadaslar.............

kizlar gecmise bakamadim kusura bakmayin sizede cevap yazamadim ugrayip kactim olum ama affedinn.. noldu biliyormsunuzzz ben evi terkketiimmm esimle tartistik ailesi yüzünden bana bi gün bakmadi esim issizdi bes kurusun hesabini yapiyorduk ne yesek ne icsek dieee düsünürken beni aradi (kaynanamin evinde oturuyoruz ve kira ödüyoruz) kirayi ödeyin die bas bas bagirdi yapmadigini birakmadi simdi kizi evlendi damadina heray para gönderdi gidisinde 4milyar para verdi seslenmedim bana bulasmasin na yaparsa yapsin dedim utanmadan geldi dügünümün altinlarini istediler bende deli oldum onlar gidince esimla kavga ettim ...ciktim gittimm ailenmi benmi dedim ailem dedi.. sonra o cok deger verdigi ailesi baristirmya ugrasacaginaaa derdiniz ne niye böyle yapiyorsunuz demedem gitsin ailesinin yanina altinlar bizim bosansinlar yarin biletini aliyoruz dediler gittigimden 1 saat sonra kaynanam o kadar havaya girmiski 2 gün yoktum sadece o 2 gün boyunca arada bosansim anasi bakmaz babasi bakmaz diee varyaaa sirff ona inat eve döndümm kocamin yanina ama bi bozuldu varrryaa ogluna soruyor sen onu kabul ediyormusun niye geldi senmi aldin dediii kocamda o bana bisi yapmadi kabul ediyom dedi ve ben onu sen kimi kendi kendine bosuyorsun dermiscesine keyiflendimm.. ama varyaa duruyor doruyo bosansinlar altinlar bizim biz bosamaya aliskinizz kendi okadar gecine bi insanki bütün sülaleriyle küss sülalerin icinde cokk bosanana geri 2 kez evlenen oldu ondan öyle diooo bende dönmek zorunda kaldimmm ona inat. kendisinde allah korkusu kalmamiinn kendisi ne oruc tutuyor ne bisi gencecik kadinn neysee o onun sorunu beni oruclu agzimda hüngür hüngür aglatti su mübarek günlerde ev yikmaya yuva yikmaya calisti ben onu allaha havale ediyorumm alsin dügünüm altinlarda onun olsunn ben hakkimi helal etmiyorumm haram bogazindan kolay geciosa gecsin bu dünyanin öbür dünyasida varr ben hakkimi elbet bi gün alcammm..

egalcim yasadiklarin kolay degil,allah sabirlik versin.esinde sende yas itibari ile kucuksunuz zamanla hem siz hem evliliginiz olgunlasicaktir..ayrica inan hemen hemen herkes bire bir ayni durum olmasada benzer durumlari yasayabiliyor kayinvalidesinde,esin ile mutlu isen gerisi angarya canim..maddi sIkIntilariniz icinde biliyorsun ki burasi turkiye gibi degil ve bir cok maddi yönden haklar var,kisi calissada calismasada ev kirasi,ihtiyaclari devlet tarafinda karsilaniyor,basvurabilirsiniz..allah yardimcin olsun canim..

çok saol ablacım ....ewet hamilelikte ilk zamanlar olurmuş dr da demişti ...bu ara gerçekten baya sıkıntılıyım bebeğin oldugu kısım belimin sağ tarafı ağrıyor sanırım içim genişliyor birde bnm rahmim ters baya bi canımı yakıyor ...dün gecede kasıgım ağrıdı....miniğim beni ne hale getirdi :1:

canım hakkında hayırlısı olsun inş....kendini strese sokma ...

canım bence yeterli sonuçta samimi oldugunuz insanlarmış ....gayet güzel bi menü olmuş...özellikle revani dikkatimi çekti...:1: afiyet olsunnn.....

ah canım ahhh ben böyle insanları anlamıyorum ...RABBİM ıslah etsin başka denecek bişi yok çünkü desende anlayacak yüzleri olmaz bu tür insanların ...bence en iyisini yapmışsın onun inadına git otur evinde meydan werme sewindirme onu....eşinle olabildiğince iyi geçinki iyice çatlasın...benzer durumları bende yaşadım ama düğünüm esnasında ewlendikten sonra ağızlarını açamadılar eşim izin wermedi şimdide çatır çatır çatlıyorlar...ohh iyi oluyor böyle insanlara layık bunlar....hiç canını sıkıp ağlama sen eşinle iyi ol yeter ....RABBİM sana sabır wersin ....

canim benim demek revani dikkatini cekti,yakin olsakta gönderseydim keske,hakkini helal et canim...

Kızlar alıntı yaptım olmadı sonrada zor geldi.Hepicinizi öptüm affedin beni.
Bugün yüksek olan tahlil için gittim dr eko efor test yaptı kalple ilgili çok ufak biişey var dedi ama çok önemli değil dedi coraspini 300 kullan dedi tansiyon ilaçlarını düzenli iç dedi ve tabi zayıfla dedi.Neyse şükür korktuğum gibi şeyler yokmuş dr dedi şu internete herşeyi, sormayın böyle panik olursunuz işte dedi.

canim rabbim sifa versin,insallah ictigin ilaclar vesile olsun sifana...zayifla kismini sorma banada doktorlar zayifla diyor malesef:((((

ben gelene kadar iftar geçti zaten
canım,benim baş ağrısı tipik migren,dr ne dicek ki,en fazla ağrı kesici vercekler,annem yıllarca çekti,migrenin bi tedavisi yok.

egalcim,inşallah bu yaşadığın son sıkıntı olsun canım.
banu cum,mesaj sayını mı çoğaltmaya çalışıyon
yoksa kk sana torpil mi çekiyo
ebroşum sende hiç uğramamışın.
selinacım,son durumun ne acaba?
inşallah hamilesindir.

rabbim sifa versin kardelencim yaa,belki alternatip tiptan yararlanabilirsin..

canım yaa kıyamam sana inşallah adet değildir offf nediyeceğimi bilmiyorum kuzum yaa

garibim menün çok güzel tatlışım ellerine sağlık arkadaşlar fikir vermiş gerçi bencede meze uygun olur et yemeklerinin yanında çok hoş oluyolar
demek kocişin yardım etti negüzel aferim ona hayat müşterek :9:
ben iyiyim tatlım ramazan koşturmacası işte

egalim canım kardeşim çok üzüldüm yaşadıklarına daha ikinizinde yaşı küçük olduğundan bu tarz sorunlar yaşamanız çok normal inşallah zamanla birbirinizi daha iyi tanıycaksınız ve sorunlar çözülücek inşallah .allahım yardımcın olsun o kayınvaldenede akıl fikir versin diycek kelime bulamıyorum .sen elinden geldiğince kocanın yanında ol fırsat verme o kadına :47:

ranacım canım bu tarz şikayetler olucak ilerki zamanlarda daha farklı sorunlar çıkıcak kuzum allahım kolaylık nasip etsin

canım hep böyle pozitif ol inşallah herşey çok güzel olucak

canım isyan etme herşey rabbimden herşeyin zamanı var sabretmesini öğrenmelisin nekadar zor olduğunu hepimiz biliyoruz ve yaşıyoruz ama bunun rabbimden geldiğinide biliyoruz ..

banum geçmiş olsun kuzucum önemli bir durum yokmuş sevindim canım
buarada 300lük verdi demek vardır bir bildiği doktorun elbet şifa olsun canım
doktor haklı aslında her duyduğumuza itibar ediyoruz :1:

canım hemen telaş yapma mevsimsel bir sorunda olabilir eğer birkaç gün daha olmazsan doktora gidersin
sonuç beklemenin nezor olduğunu çok iyi bilirizde mecbur kalınca yapıcak bişey yok malesef

:3::3::3:
ben geldimde sen nerdesin cano

evet canim yardim etti,bu aralar evin islerinde genelde yardim ediyor..allah razi olsun,basimizdan eksik etmesin canim...hastalikta degerini birkere daha anlamis oldum....

Allah nasip ederse perşembe gidiyoruz canım 4 gün kaldı :66::52::52:

canim benim demek persembe gidiyorsun,rabbim sag salim gidip gelmek nasip etsin..ismen dualarinda bizleride unutma,selam götur bizden efendimiz sav:((((

selam hanımlar hepinize iyi geceler
azönce kötü bir haber aldım bi arkadaşım vefat etmiş moralim çok bozuk
iki tane evladı vardı
hayat nekadar boş yaa
kızlar hiçbişey için canınızı sıkmayın yaa değmiyo gerçektende

ebrarim basin sagolsun,rabbim geride kalanlara sabirlik versin..genc ölum zor ve acii:(((ates dustugu yeri yakiyor iste:(((

selam kızlar hayırlı pazarlarr.
geçmişi okudum ama alıntı alamadım.kızlar bende sizin gibi düşünmek isterdim keşke üstüne görmek olsaydııı.ama değil normal adet görüyorum kızlar.hakkımda hayırlısı buymuş demekki.banucum arka arkaya aşılama yaptıranları biliyorum ama ben yaptırmıcam şimdilik öylesine beklemeyi düşünüyorum.
hoşçakalın iyi dilekleriniz içinde tşk ederim.:80:

selinam olanda hayir vardir,vakti saati gelmemis demekkki,dilerim en yakin zamanda nasip eder rabbim..

selam kızlar.herkese hayırlı pazar günleri diliyorum.yıne kımse yok.dawetlerde mısınız**:56::56:
kızlar aretım bızdeydı bahsetmiştim size,gıremedım hiç burdaAN.2 kızı war onlardan fırsat olmadı canlarım.ama her akşam cepten okudum yazısmalarınızı.benı merak eden arkadaslarım sağolun.gerçi ebrar ablam faceten görmüş yazmış merak etmeyın dıye.sağoılasın ablacığım...dr a gidip gıtmedıgımı sormussunuz.bu ctesı gıdecegız keseyı gormeye kısmetse.aklıma kalanları yazacagım canlar.çıktı
çok yazışma olmuş aşıntı cok uzun sürer.
EBRAR ablam arkadaşın vefat etmiş ALLAH rahmet eylesin.sevenlerıne sabır wersın...
SELİNA cnm adet olmuşsun.hayırlısı buymuş demek ki başka aşılamaların tutacak ınşallah.dualara dewam et .adet olmak şans da demektr cnm.bak çalışma haftanı bılıyorsundur a çok.eğer eşinin sperm testını onceden yaptırdıysanı oldugundan daha yuksek cıktıysa mıktarı.gunaşrı değıl hergun çalışın cnm benım.o değerli günü kaçırmayın derim değerlerı dedıgım gıbıyse.:56:cnm ben de tefrıcıyeyı okudum bırdahakı ay hamıle kaldım ınşallah senın de oyle kılar rabbım.
BANU cnm dr a gıtmıssın ama hatrlamıyorm dr tam olarak ne dedı cnm.dun gelmışsın sanırım mısafırım olmasaydı gorusurdum cnmm yaa
PELOŞ cnm sen de dr a gıttın sımdı onu da hatrlamıyorum ne dedı dr tam olarak.kist ne durumdaymış****
walla canlar hepınıze yazacktm ama unuttum yaa.kafam yerınde dğil dışardaydık hep cok yoruldum.
hee bır de olipss mıydı oyle hatrlıuyorm bır arkadaş katyılmıs aramıa soru sormus kan testı uerıne ben adetıme 6 gün kala kan testi yaptım değerım .o aralıkta yaptırabılırsın cnm.
KARDELENLER,GARİP VE diğer arkadaşlarım sizi unuttum sanmayın...ama dediğim gibi kafam saman gıbı su anda.bugun gıttı mısafırlerım.uyumuşum yenı uyandım.annemlere ölen amcamın eşi kızları iftara gelecek,oraya gişdeceğiz bırazdan.opuyorum hepınıı.gorusuruz
RANAM,ANATOLIA yeğenlerım nasıllar?elıxıre de sortacaktm fakt bamlanmış o neyse face ten gorusurum.bu arada ss mert aramıa hoşgeldın:34::60::60:

HERKESE İYİ İFTARLAR,:56::56::56:
ALLAH ORUÇLARINIZI KABUL ETSİN...:42::42::42:

sevcanim merak etmistik,demek misafirin vardi,yakin dostu olunca daha bir guzel oluyor dimii...insallah cumartesi pit pit lari duyarsiniz tatlim..

geçmişi okudum ama alıntı alamadım.kızlar bende sizin gibi düşünmek isterdim keşke üstüne görmek olsaydııı.ama değil normal adet görüyorum kızlar.hakkımda hayırlısı buymuş demekki.banucum arka arkaya aşılama yaptıranları biliyorum ama ben yaptırmıcam şimdilik öylesine beklemeyi düşünüyorum.
Selinacım maddi değilse bence dene canım.

canım lütfen isyan etme...umudunu kaybetme...hayırlısı olsun zamanı geldiginde inş bebişin olur...dua et ve sabret...

canım inş hep böyle olucam rabbim hayırlı zamanda hepimize nasip eder inş...ay eboşum ya aslında bende buraya vakıt gecsin diye giriyorum ama cok bakıncada başım agrıyo...zaten oglenleri kimse olmuyo...olsun canım sen iyi ol yeterki...

banucum gercekten cok güzel...bende cocugum oldugunda bunları yapmak istiyorum...okurken duygulanmamak elde degl...rabbim inş en kısa sürede bizlere bu güzel duyguyu tattırı hayırlısıyla...

canım ya cok üzüldüm...başınız sagolsun...rabbim geride kalanlara sabır versin...gercekten dedigin gibi bizse her şeye üzüllüyoruz...bende gecen bir haber duydum eşim tanıyomuş onları ailecek gezmeye giderken kaza gecirıyolar anne baba sag ama iki cocugu vefat ediyo...bunu duyunca o kadar üzüldümki...biz karnımızda kaybedince üzülüyoruz ama onlar bakıp buyudukten sonra kaybediyolar....rabbim sabır versin cok zordu....rabbim kimseye yaşatmasın...

günaydın canım sanada hayırlı pazarlar...

canım benim hayırlısı olsun ...inş beklemedigin bir zamanda sürpriz yapar sana bebegin...

hayırlı pazarlar kızlar...hepiniz iyisindir inş ...allaha emanet olun...hepinizi tek tek öpüyorum :)))
İnşallah canım birgün bunları bizde yaparız inşallahhh.

selam kızlar.herkese hayırlı pazar günleri diliyorum.yıne kımse yok.dawetlerde mısınız**:56::56:
kızlar aretım bızdeydı bahsetmiştim size,gıremedım hiç burdaAN.2 kızı war onlardan fırsat olmadı canlarım.ama her akşam cepten okudum yazısmalarınızı.benı merak eden arkadaslarım sağolun.gerçi ebrar ablam faceten görmüş yazmış merak etmeyın dıye.sağoılasın ablacığım...dr a gidip gıtmedıgımı sormussunuz.bu ctesı gıdecegız keseyı gormeye kısmetse.aklıma kalanları yazacagım canlar.çıktı
EBRAR ablam arkadaşın vefat etmiş ALLAH rahmet eylesin.sevenlerıne sabır wersın...
SELİNA cnm adet olmuşsun.hayırlısı buymuş demek ki başka aşılamaların tutacak ınşallah.dualara dewam et .adet olmak şans da demektr cnm.bak çalışma haftanı bılıyorsundur a çok.eğer eşinin sperm testını onceden yaptırdıysanı oldugundan daha yuksek cıktıysa mıktarı.gunaşrı değıl hergun çalışın cnm benım.o değerli günü kaçırmayın derim değerlerı dedıgım gıbıyse.:56:cnm ben de tefrıcıyeyı okudum bırdahakı ay hamıle kaldım ınşallah senın de oyle kılar rabbım.
BANU cnm dr a gıtmıssın ama hatrlamıyorm dr tam olarak ne dedı cnm.dun gelmışsın sanırım mısafırım olmasaydı gorusurdum cnmm yaa
PELOŞ cnm sen de dr a gıttın sımdı onu da hatrlamıyorum ne dedı dr tam olarak.kist ne durumdaymış****
walla canlar hepınıze yazacktm ama unuttum yaa.kafam yerınde dğil dışardaydık hep cok yoruldum.
hee bır de olipss mıydı oyle hatrlıuyorm bır arkadaş katyılmıs aramıa soru sormus kan testı uerıne ben adetıme 6 gün kala kan testi yaptım değerım .o aralıkta yaptırabılırsın cnm.
KARDELENLER,GARİP VE diğer arkadaşlarım sizi unuttum sanmayın...ama dediğim gibi kafam saman gıbı su anda.bugun gıttı mısafırlerım.uyumuşum yenı uyandım.annemlere ölen amcamın eşi kızları iftara gelecek,oraya gişdeceğiz bırazdan.opuyorum hepınıı.gorusuruz
RANAM,ANATOLIA yeğenlerım nasıllar?elıxıre de sortacaktm fakt bamlanmış o neyse face ten gorusurum.bu arada ss mert aramıa hoşgeldın:34::60::60:

ALLAH ORUÇLARINIZI KABUL ETSİN...:42::42::42:
Neyse iyisin bende merak ettim bu kız girer dedim hadi bakalım cumartesiyi iple çekiyoruz iyi haberler alalım inşallah.

raporu sordum doktora cnm aşılama denemedigim için olmuyomuş...sagol iyi dileklerin için cnm.

sagol bitanem konuştuk zaten..bide gece konuşurken komik bişi oldu çok özür dilerim sizi öylece bırakmak istemezdim cano...çay koymaya gidiyom dedimya hemen kalkmadım teli bıraktım sehpaya az kafamı yastıga koyim dedim 5 dk..kalmışım öyle bi uyandım saat 4 buçuk:(((

Derincim o nedemek ya aşılam içinde rapor var yaptırmış olmanda engel değil keşke izin alabilsen işten ben seni götürürdüm çapaya aşılamayada para vermezdin olmazsada tüp raporunu alırdın.

egalcim yasadiklarin kolay degil,allah sabirlik versin.esinde sende yas itibari ile kucuksunuz zamanla hem siz hem evliliginiz olgunlasicaktir..ayrica inan hemen hemen herkes bire bir ayni durum olmasada benzer durumlari yasayabiliyor kayinvalidesinde,esin ile mutlu isen gerisi angarya canim..maddi sIkIntilariniz icinde biliyorsun ki burasi turkiye gibi degil ve bir cok maddi yönden haklar var,kisi calissada calismasada ev kirasi,ihtiyaclari devlet tarafinda karsilaniyor,basvurabilirsiniz..allah yardimcin olsun canim..

canim benim demek revani dikkatini cekti,yakin olsakta gönderseydim keske,hakkini helal et canim...

canim rabbim sifa versin,insallah ictigin ilaclar vesile olsun sifana...zayifla kismini sorma banada doktorlar zayifla diyor malesef:((((
Ben dietteyim garipçim 4 kilo gitti sen ne durumdasın belki tüp ,işini kasıma bırakıcam yeterki şu kilolardan kurtulayım artık.

evet canim yardim etti,bu aralar evin islerinde genelde yardim ediyor..allah razi olsun,basimizdan eksik etmesin canim...hastalikta degerini birkere daha anlamis oldum....

canim benim demek persembe gidiyorsun,rabbim sag salim gidip gelmek nasip etsin..ismen dualarinda bizleride unutma,selam götur bizden efendimiz sav:((((

ebrarim basin sagolsun,rabbim geride kalanlara sabirlik versin..genc ölum zor ve acii:(((ates dustugu yeri yakiyor iste:(((

selinam olanda hayir vardir,vakti saati gelmemis demekkki,dilerim en yakin zamanda nasip eder rabbim..

sevcanim merak etmistik,demek misafirin vardi,yakin dostu olunca daha bir guzel oluyor dimii...insallah cumartesi pit pit lari duyarsiniz tatlim..
Ben dietteyim garipçim 4 kilo gitti sen ne durumdasın belki tüp ,işini kasıma bırakıcam yeterki şu kilolardan kurtulayım artık.

Son düzenleme:
Merhaba kızlar,ii gecelerrr

Ebrarım cnm başın sağolsun,Rabbim sabır versin çok üzüldüm

Selinam demek adetin geldi cnm Hayırlısı hakkında,inş Rabbim bu ay gönderir kuzuşunu cnm bnm,tefriciyeyi bitirdin mi?

Kardelenim demek perşembe gidiyorsun he ne güzel Rabbim güle güle gidip gelmeni nasip etsin inşaallah,u arada böğürtlen köküne devam mı bıraktın mı?

Kardeloşum geçmiş olsun başın agrıyormus:(

Sevcanım yegenin ii cnm inşaallah, kök söktürüyor bana...

Ssmert hoşgeldin cnm aramıza:34:

Egalcim zor günler geçirmişsin Rabbim kaynananı ıslah etsin ne diyim kendi kızına bile yapabiliyorsa bu tarz bişe söylenecek hiçbişe yok aslında yazık kıza ya...

Lagrimayı göremedim ben hayırdır inşaallah...

EE diğer arkadaşlar sizler nasılsınız?Ben pek sık giremiyorum girsem bile kalamıyorum çıkmak zorunda kalıyorum ağrılarım var,bulantım var

canım böyle durumlarda sadece hayırlısı olsun diyebiliyoruz,inşallah daha bekletmeden gelir bebiğin

ALLAH ORUÇLARINIZI KABUL ETSİN...:42:42::42:
teşekkürler canım bizi de hatırladığın için:34:

teşekkür ederim canım,geçti şükür.
senle karşılaşmak isterdim ama ben geceye kalamıyorum hiç yaaaaa
Ranamm seninde mi rahmin ters,bende de öyle.Doktorun bişe dedi mi bu konu hakkında cnm...

canım,iyisin inşallah,benim presed bitiyo,yeni bi tane sipariş verebilirim haberin olsun:34::60::60:
ebroşum,rabbim sabır versin,ailesine sabır versin inşallah.

canım böyle durumlarda sadece hayırlısı olsun diyebiliyoruz,inşallah daha bekletmeden gelir bebiğin

canım,iyisin inşallah,benim presed bitiyo,yeni bi tane sipariş verebilirim haberin olsun:34::60::60:

Tamam cnm bilgilerini hatırlıyorsan problem yok,kaydetmiştin zaten hatırladıgım kadarıyla...

Ben kaçtım çok bile kaldım iyi sahurlar hepinize...

ah keşke banum bende duydum öyle bişey inşallah bulunurda bu illetten kurtulur insanlık

neyse sen napıyosun buarada sevcanı merak etmişsiniz galiba onun arkadaşları var heralde facede okudum geziyolarmış sorun yok yani
birseniminde kocişi geldi hasret gideriyolar :69:
basın sagolsun ebusum cok üzüldüm allah sabır versın aılesıne

selınam hayırlısı olsun cnm umarımhıc ummadıgın anda en kısa zamanda gelır mınısın

Selinam demek adetin geldi cnm Hayırlısı hakkında,inş Rabbim bu ay gönderir kuzuşunu cnm bnm,tefriciyeyi bitirdin mi?

Kardelenim demek perşembe gidiyorsun he ne güzel Rabbim güle güle gidip gelmeni nasip etsin inşaallah,u arada böğürtlen köküne devam mı bıraktın mı?

Egalcim zor günler geçirmişsin Rabbim kaynananı ıslah etsin ne diyim kendi kızına bile yapabiliyorsa bu tarz bişe söylenecek hiçbişe yok aslında yazık kıza ya...

EE diğer arkadaşlar sizler nasılsınız?Ben pek sık giremiyorum girsem bile kalamıyorum çıkmak zorunda kalıyorum ağrılarım var,bulantım var
anatolyam demek bulantıarın basladı dıkkatet kendıne:16:

Selam canlarım ben geldim.kardelosum bak karsılastk cnm:38: banucum evet rapor ıcın asılama deneme sart cnm.bende dırek tüp ıstedgm ıcın rapor alamıcam yanı.hem pkoda asılama pek önerılmıyo cnm.rapor olayını esım ögrendgnden berı oda senın gıbı dıyo asılama deneyelm dıye.

Boncuum slm türkıyenın ennn güzel davulcusu:1:

Ebusum arkadasn vefat etmıs.Allah rahmet eylesn gerıde kalanlara sabır versın:(

egal evdekı durumlara uzuldm cnm.ama esını terketmemıs olmana sevndm.takma bsyı,Allaha havale et sadece aranzı bozmak ısteyenlerı.

Selam canlarım ben geldim.kardelosum bak karsılastk cnm:38: banucum evet rapor ıcın asılama deneme sart cnm.bende dırek tüp ıstedgm ıcın rapor alamıcam yanı.hem pkoda asılama pek önerılmıyo cnm.rapor olayını esım ögrendgnden berı oda senın gıbı dıyo asılama deneyelm dıye.

senin için geldim,msn de bekliyom,yakana karanfil tak ki,tanıyabileyim:1::1::1:

:1::1::1::1::1::1::1:sagol fıstıgım sımardım ha:17:
nasılsın görüşmeyelı ucta gel msneye özledım senı:69:

EWET cnm mıosafır wardı bugun gıttıler boşluk hıssettım ewde wallahı kızlar bayaaa alıştırıyor kendılerıne.ınsallah cnm heyecan basladı benım ctesı ıcın

Selinacım maddi değilse bence dene canım.

İnşallah canım birgün bunları bizde yaparız inşallahhh.

Neyse iyisin bende merak ettim bu kız girer dedim hadi bakalım cumartesiyi iple çekiyoruz iyi haberler alalım inşallah.

Derincim o nedemek ya aşılam içinde rapor var yaptırmış olmanda engel değil keşke izin alabilsen işten ben seni götürürdüm çapaya aşılamayada para vermezdin olmazsada tüp raporunu alırdın.

insallah cnmm yaaa...

ayy cnmm agrıların mı cok yoksa***

ne demk cnmmmmmm

:1::1::1::1::1::1::1:sagol fıstıgım sımardım ha:17:
nasılsın görüşmeyelı ucta gel msneye özledım senı:69:
bensız msn he tamam:14::14::14::14::14:

ayyy bırısı un kavuruyor un helvası gibi koktuuuu:60::60::56::56:

Back
X