evet cnm sagolasın hayırlısı inş..Merhaba kızlar nasılsınız?
Ebrar ablam,kardeloşum canlarım aramışsınız yetişemedim sabah abdest alıyordum mukabeleye gidecektim akşam da uyuyordum eboşum kızmayın bana zaten telefonu da yanıma almayı unutuyorum hep evde de bana en uzak ere bırakıyorum,bi kaç gün giremedim internet kapanmıştı faturayı bugun yatırdık girip hbr vereyim dedim,bu ara hiç halim yok fazla da kalamıcam
Selinam lekelenmen olmuş inşallah yerleşme kanamasıdır cnm bnm
Lagrimam eşinle alakalı bişe görmüşsün cnm aynısını bende yaşadım bi kaç gün korktum ama sonra inadına umursamadım kayboldu hatta yaşadıklarını bende yaşadım bi sene bile olmuyor yani detaylı yazmıyorum ama sende ipleme cnm,vesveseden kaynaklanıyor birazda zaten namazını kılıyormuşsun Rabbim kabul etsin...
Derinim doktora gitmişsin tekrar tüpe de karar vermişsiiniz çok sevindim Rabbim inşaallah yardımcınız olsun maddi manevi kuzumm...
Kardelen49um sana da ayrıca tşk ederim,Allah razı olsun cnm...
Sevcanım hamişlik nasıl gidiyor,keseyi gördün mü?
Birsenim cnm emre paşa nasıl,diloş nasıl iyilerdir inş...
Kızlar bu kadar aklımda kaldı,hakkınızı helal edin...
Hayırlı iftarlar hepinize...
raporu sordum doktora cnm aşılama denemedigim için olmuyomuş...sagol iyi dileklerin için cnm.İnsanlar çok acımasız canım bunlar cahil sakın üzme kendini pko luların çocuğuda oluyor sen tedavini ol yeterki.
Aşk olsun boncuk ben dietteyim bu nasıl sofra.::)))
Ranacım tansiyonuna baktırdınmı hiç hamilelikte önemli canım.
Aşk olsun lagrima dua etmemek içinmi okumadım sanıyorsun ben çok korkarım ve geceleride yalnızım ama neyse...
Canım nasılsın iyisindir inşallah.
Elbette canım istanbul avrupa yakasındaysan hasekiye git dahiliyeden randevu al netten haseki online randevu de çıkıyor şimdi ramazan kimselerde yoktur anlat bebiş yok olmuyor de onlar zaten hepsini istiyolar özelde ssk ile 170 falan tutuyo ben hasekiye gidiyorum hep.
Adımını attın artık inşallah herşey güzel olucak derincim sende rapor alsan ya çok uyguna geliyor canım.
Canım oruçtandır dikkat et dinlen azıcık.
bozma moralini cnm hormonlar ilaçla üdzeliyo nasılsa...stres yapma yeterki.Ben bugün oruçlu değildim kan vericektim ama özele gittim şok oldum bu neya ne kadar pahalı pazartesi hasekiye gidicem artık.Bu arada parot hormonum dğşmüş onun yerine başka bişey yükselmiş ya sabır bu ne şimdi svinemedim bile ya bu ilaçlarmı bozdu beni ya.
sagol canom...hayırlısı inş..seninde bşaın agrırmış iyisindir umarım şimdi.şimdilik geçti canım,sağolasın,aslında uykumda yok,gündüz baya uyudum ilaç alamıyorum diye ama,herifceeezim bırakmıyo,gidiyorum ben.
sonradan gelenler,hepinize hayırlı geceler.
tutiş,seni merak ettiğimden aramıştım,bayadır uğramadın diye.
derincim bişeylere karar vermiş olmanız en güzeli,inan çok sevindim.
bissürü yazılcak kişi var ama yazamadım işte
sagol bitanem konuştuk zaten..bide gece konuşurken komik bişi oldu çok özür dilerim sizi öylece bırakmak istemezdim cano...çay koymaya gidiyom dedimya hemen kalkmadım teli bıraktım sehpaya az kafamı yastıga koyim dedim 5 dk..kalmışım öyle bi uyandım saat 4 buçukhepinize iyi geceler gerçi kimse yok ama :))
PELOŞUM kistin erimemiş sıkma canını hapla 1 yada 2 ayda erir ondan sonrada gelsin bebiş inşallah arıca araştırıcakmışda doktorun senin adına sevindim canım
RANACIM seninde başın ağrıyomuş çok geçmiş olsun canım ama hamileliğin ilk zamanlarında baş ağrısı olabiliyomuş endişelenme kuzum
KARDELOŞUM sanada geçmiş olsun cano seninde başın tutmuş allahım şifa versin dikkat et kendine
DERİNİM doktora gitmişsin negüzel biyerlerden başladın çok mutlu oluyorum senin adına hadi hayırlısı kuzum .buarada özlem gideriyoruz seninle :))
GARİBİM sende temizlikle uğraşıyomuşsun kolay gelsin canım
SELİNAM nedemek canım allahım inşallah kabul eder senin şafakda bitti sayılır inanki çok heyecanlıyım canım
BANUM senin hormon düşmüş önemli olan iyiya diğeride düşer inşallah kuzum çok sevindim inanki
ANATOLİŞİM aradım cevap vermeyince müsayit değildirsin sandım demek mukabeleye gidiyosun mevla kabul etsin canım özledim seni
LAGRİMACIM sende adet olmamışsın ilaçların etkisi olmasın canım inşallah daha fazla gecikmeden gelir
GÖKCEM biliyom kanka yaa sen küsersen ben ölürüm bunuda sen biliyon değilmi ???
SEMROŞ çok haklısın canım çokda iyi yapmışsın
BONCUĞUM selam kuzum geçmişteydim anca çıktım nasılsın

kizlar gecmise bakamadim kusura bakmayin sizede cevap yazamadim ugrayip kactim olum ama affedinn.. noldu biliyormsunuzzz ben evi terkketiimmm esimle tartistik ailesi yüzünden bana bi gün bakmadi esim issizdi bes kurusun hesabini yapiyorduk ne yesek ne icsek dieee düsünürken beni aradi (kaynanamin evinde oturuyoruz ve kira ödüyoruz) kirayi ödeyin die bas bas bagirdi yapmadigini birakmadi simdi kizi evlendi damadina heray para gönderdi gidisinde 4milyar para verdi seslenmedim bana bulasmasin na yaparsa yapsin dedim utanmadan geldi dügünümün altinlarini istediler bende deli oldum onlar gidince esimla kavga ettim ...ciktim gittimm ailenmi benmi dedim ailem dedi.. sonra o cok deger verdigi ailesi baristirmya ugrasacaginaaa derdiniz ne niye böyle yapiyorsunuz demedem gitsin ailesinin yanina altinlar bizim bosansinlar yarin biletini aliyoruz dediler gittigimden 1 saat sonra kaynanam o kadar havaya girmiski 2 gün yoktum sadece o 2 gün boyunca arada bosansim anasi bakmaz babasi bakmaz diee varyaaa sirff ona inat eve döndümm kocamin yanina ama bi bozuldu varrryaa ogluna soruyor sen onu kabul ediyormusun niye geldi senmi aldin dediii kocamda o bana bisi yapmadi kabul ediyom dedi ve ben onu sen kimi kendi kendine bosuyorsun dermiscesine keyiflendimm.. ama varyaa duruyor doruyo bosansinlar altinlar bizim biz bosamaya aliskinizz kendi okadar gecine bi insanki bütün sülaleriyle küss sülalerin icinde cokk bosanana geri 2 kez evlenen oldu ondan öyle diooo bende dönmek zorunda kaldimmm ona inat. kendisinde allah korkusu kalmamiinn kendisi ne oruc tutuyor ne bisi gencecik kadinn neysee o onun sorunu beni oruclu agzimda hüngür hüngür aglatti su mübarek günlerde ev yikmaya yuva yikmaya calisti ben onu allaha havale ediyorumm alsin dügünüm altinlarda onun olsunn ben hakkimi helal etmiyorumm haram bogazindan kolay geciosa gecsin bu dünyanin öbür dünyasida varr ben hakkimi elbet bi gün alcammm..
ya burada iyi gunler demeyide benimde yaniden anne olmak istedimi yazmayi unuttum selam hanimlar
artık bebeğim olsun istiyorum artık bende anne olmak istiyorum okadar canım yanıyorki şu mubarek aylarda allahım ya bana evlat ver yada canımı al diyorum çok ağır ve çok zor bişey ölmek istiyorum..............
selam hanımlar hepinize iyi geceler
azönce kötü bir haber aldım bi arkadaşım vefat etmiş moralim çok bozuk
iki tane evladı vardı
hayat nekadar boş yaa
kızlar hiçbişey için canınızı sıkmayın yaa değmiyo gerçektende
ay kızlar laıntılar gene yarım kaldı yaa gidiyom ben.offf.