Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

Çok zor günler geçirmişsin.Allah bebeğini sana bağışlasın hayırlısı ile

ay cnm eşimin babannesı de aynen boyle ruya gormus.o ay hamıle kalmıstım ve bu hamılelıgımde bebk gorsdum hep erkek cocugu ve bugday,başak tarlası gordumn.öncekı gebelıgımde de fırında ekmek pışırttırmıstı eşim onu almıstık hyrlaaar olsunnn

hosgeldın cnm aramıza.cnm ınsan baştan ertelıyo sonra pısman oluyor degıl mı .cnm walla dedıgım gıbı aynı agrılarla gebelıgımı anladım ben hayrlısı olsun hakkında cnm

slm cnm ewet ole yenı uyelerın klalabalığı daha cok derınım :)) sen nerden gırıyosun cnm??

cnm KAMİLELİK iyi gidiyor :)))) şükür bulantımd a yok.ama 3 gündür mıdemden yukarı feci sekılde gaz cıkıyor.yanıyo yemek borum alew alacak gıbı.reflu d e war ben de baharatı fazla kacrdım sanırım.bır de sık sık wc yı zıyaret edıyoruz bebişimle.gece uykudan uyandırıyor anne çişini yapp dıye:60::60:
sağolasın cnm aminnn inşallah sağ salım yawrum gelır bu kez...

herkes susabilir ama ben hala çocuk istemekteyim :52:
y abişii sorucam gebeliğin ilk günlerinde göğüslerdeki kahverengi kısım yumuşak bir doku alır mı

ay cnm eşimin babannesı de aynen boyle ruya gormus.o ay hamıle kalmıstım ve bu hamılelıgımde bebk gorsdum hep erkek cocugu ve bugday,başak tarlası gordumn.öncekı gebelıgımde de fırında ekmek pışırttırmıstı eşim onu almıstık hyrlaaar olsunnn

hosgeldın cnm aramıza.cnm ınsan baştan ertelıyo sonra pısman oluyor degıl mı .cnm walla dedıgım gıbı aynı agrılarla gebelıgımı anladım ben hayrlısı olsun hakkında cnm

slm cnm ewet ole yenı uyelerın klalabalığı daha cok derınım :)) sen nerden gırıyosun cnm??

cnm KAMİLELİK iyi gidiyor :)))) şükür bulantımd a yok.ama 3 gündür mıdemden yukarı feci sekılde gaz cıkıyor.yanıyo yemek borum alew alacak gıbı.reflu d e war ben de baharatı fazla kacrdım sanırım.bır de sık sık wc yı zıyaret edıyoruz bebişimle.gece uykudan uyandırıyor anne çişini yapp dıye:60::60:

Ayy canım yaa inşallah bulanmaz miden. Reflü zaten başlı başına yakar hele hamilelikte artı tabi. Sende dikat et ama biraz bari

İnşallah bende cumartesi gelmek zorunda kalırım keseyi beraber görürüz inşallahhh :)

herkes susabilir ama ben hala çocuk istemekteyim :52:
y abişii sorucam gebeliğin ilk günlerinde göğüslerdeki kahverengi kısım yumuşak bir doku alır mı
cnm onu bılmem ama göğüsler çok acıyor

olmasss daha sahura kadar burdayızz :)benim hiç uykum yok ya tüm gün uyudum sarhoş gibiydim

ohh oh uykunu almışsın oturursun tabbı cnm :))

Ayy canım yaa inşallah bulanmaz miden. Reflü zaten başlı başına yakar hele hamilelikte artı tabi. Sende dikat et ama biraz bari

İnşallah bende cumartesi gelmek zorunda kalırım keseyi beraber görürüz inşallahhh :)
ay hadı ınşallah cnm ya hakkında hayrlısı olsun belırtılerın war mı senın???

ya cano niye böyle oldu anlamıyorum 1 saatte yeniliyo sayfayı yazamıyorum inanki sinir oldum
benım normal sayfalar tıkır tıkır yenılenıyor be abla :????

Sevcanım evet yenı arkadaslar var baya,hosgelmısle.
Sen naparsın kuşum?

Uebesli cnm,ıyıyım nolsun ıslerımı hallettm geldım sahuru beklyorm.keyıfler ıyı şükür.

Son düzenleme:
herkese iyi geceler,tatlı rüyalar:))
sana da cnmm

Sevcanım evet yenı arkadaslar var baya,hosgelmısle.
Sen naparsın kuşum?

Uebesli cnm,ıyıyım nolsun ıslerımı hallettm geldım sahuru beklyorm.keyıfler ıyı şükür.

Svcnm telden gryom bebem.ıfadelerı koymak zor oluyo ıfadsz yazıyom ıdare edın garı.Sevcanım evet yenı arkadaslar var baya,hosgelmısle.
Sen naparsın kuşum?

Svcnm telden gryom bebem.ıfadelerı koymak zor oluyo ıfadsz yazıyom ıdare edın garı.
iyiyim şukur cnm sen nasılsın>? nasıl gıdıyor.ay cnm benım telden gırermıs kıss bana da öğret telden gırdıgımde ben sadece okuyabılıyorum yazamıyorum nasıl oluyor bır ara anlat be yawruşumm olar mı??
edıyoz ıdare cnm sen gır de nerden gırersen gir ;)))

cnm onu bılmem ama göğüsler çok acıyor

peki gün aşırı mı yoksa hergün mü denemeliyiz :61:
cnm eşinin sperm ölçümü yapılıp nomalınden yuksek cıktıysa hergün yapın çalışmaları.ama normal ya da düşük değer ise günaşrı yapın.bır arkadaşım da benım gıbı her gun deneyerek hamıle kaldı :)))
kısmet tabii

ay hadı ınşallah cnm ya hakkında hayrlısı olsun belırtılerın war mı senın???

benım normal sayfalar tıkır tıkır yenılenıyor be abla :????

valla canım ben sahura kadar oturup gündüz 3 e kadar yattığım için uyku hali falan varsada anlamıyorum aslında belirti yok yani bir akıntım hafif hafif devam ediyo kuruma olmadı daha. Kilo vermişim ondan dolayı biraz süpheliyim hani hamile olsam su tutarım diyorum aslında çok yok. Sen regline 1 hafta kala varmıydı belirti canım

Sevcanım,bende dger telde okuyodum sadece,bunda yazabılıyorm.dıgerınde nıye öyleydı bende bılmıyom.bak bıde aynı yazıyı kac kere gondermıs:)

Back
X