Rüyan hayra çıksın canım,,ben de geçen gece eşimin bana yüzük aldığını gördüm.Bir de bana diyor ki çocuğa bileklik alacaktım tazmanyalı mı olsun şirineli mi??:):))alla allah diyorum kimin çocuğuna alıyor.öyle uyandım sonra rüya tabirinden baktım yüzük evlat sahibi olmakmış(aslında bir çok anlamı var ama bana en uyanı buydu):)):)))hayırlısı
Evet canım yüzük cocuk demek:) Annem bana hamileyken bilezik kküpe görürmüş. Kardeşime hamile ikkende yüzük görmüş Erkek kardesim. Aman kız Erkek Allah sağlıklısını hayırlı olanı versin.
Bende rüyaya yatmadan önce bir ses duydum sabah namazından sonra iste Elif söyle bize ne istersin dedi bende hiç düşünmeden bana bebeğimi gösterin dedim ve anında dalmısım rüyamda elimde kuran var okuyup kapatıyorum bir bakıyorum bebek yaıyor ama tam yüzünü göremiyorum sonra ya yüzünüde gösterin diyorum sonra gülen sarı saçlı çok güzel gözlü bir erek cocugu görüyorum ahh senmisin annem diyorum ne kocamansın sen nasıl çıktın içimden diyorum babasına benziyor. Ve o an uyandım daha yatalı 20 dakka falan olmuş. Sonra içimden dedim ki bu ay yada başka ay gelecek dedim içimden zaten içim rahattı daha da rahatladı Rabbime şükür . Biliyorum Rabbim verir en kısa zamanda versin diye duamız işte