Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

Rüyan hayra çıksın canım,,ben de geçen gece eşimin bana yüzük aldığını gördüm.Bir de bana diyor ki çocuğa bileklik alacaktım tazmanyalı mı olsun şirineli mi??:):))alla allah diyorum kimin çocuğuna alıyor.öyle uyandım sonra rüya tabirinden baktım yüzük evlat sahibi olmakmış(aslında bir çok anlamı var ama bana en uyanı buydu):)):)))hayırlısı

Evet canım yüzük cocuk demek:) Annem bana hamileyken bilezik kküpe görürmüş. Kardeşime hamile ikkende yüzük görmüş Erkek kardesim. Aman kız Erkek Allah sağlıklısını hayırlı olanı versin.

Bende rüyaya yatmadan önce bir ses duydum sabah namazından sonra iste Elif söyle bize ne istersin dedi bende hiç düşünmeden bana bebeğimi gösterin dedim ve anında dalmısım rüyamda elimde kuran var okuyup kapatıyorum bir bakıyorum bebek yaıyor ama tam yüzünü göremiyorum sonra ya yüzünüde gösterin diyorum sonra gülen sarı saçlı çok güzel gözlü bir erek cocugu görüyorum ahh senmisin annem diyorum ne kocamansın sen nasıl çıktın içimden diyorum babasına benziyor. Ve o an uyandım daha yatalı 20 dakka falan olmuş. Sonra içimden dedim ki bu ay yada başka ay gelecek dedim içimden zaten içim rahattı daha da rahatladı Rabbime şükür . Biliyorum Rabbim verir en kısa zamanda versin diye duamız işte

tabii,28 yaşında 1 yıllık evliyim,son 5 aydır korunmadığımız halde çocuğumuz olmuyor, kadın hastalıklarını ve belirtilerini araştırırken kadınlar kulübünü keşfettim bi kaç topiğe baktım en çok hoşuma giden bu oldu,aranızdaki iletişim çok hoşuma gitti,ilk açanda sen olmuşsun galiba çok iyide olmuş eline sağlık,yaklaşık 1 haftaya yakındır takip ediyorum topiğinizi beğenerekte takip ediyorum...
nudem aramıza hoşgeldin cnmm
dediğin gibi bızım topık gercekten daha samimi,tek gebelık değil her sıkıntımızda bırbırımızın yanındayız.maşallah:nazar::nazar::nazar:
buradakı ınsanlar çok özel bana gore...
canım ALLAH sana da nasip etsın o duyguyu ınşallah

arkadaşlar merhaba,
sizlere birşey danışmak istiyorum her ay çok düzenli adet oluyorum yani bu ay 15i ise önümüzdeki ay 13 ü regl günümdür kanun gibi yani :) ilk defa geçen ay 6 gün geciktim kesin gebeyim dedim olmadı.bu arada yine bahsettiğim bu ay tam yumurtlama günümde acillik oldum korkunç derecede sağ tarafımda kasıklarımda ağrı oluyor doktor ovulasyon dönemin olduğu için ağrın var korkulcak bişi yok dedi ve eşimle ağrılarım yüzünden ogünden sonra bir hafta beraber olamadık.vee yine 2 gün önce geceyi acilde geçirdim yine yumurtlama dönemi yine kasık ağrısı.doktor ultrason sonucumda yumurtanın birinin çatladığını söyledi bizde çalıştık haliyle :) bu sefer kaçırmak istemedim..ve şu anda kasıklarıma iğneler batıyor resmen aşırı basınç var 10 gün sonra regl olcam sizce gebelik olabilirmi ? bide ultrasonda hangi bulgu yumurta çatladığını söylüyor ? rahim duvarı bir mm kalınlaşmış onla alakalımı çok meraktayım bilgisi olan lütfen yazsın..bu ay 4.ayım ve meleğimin gelmesini çok istiyorum...

slmlar aslında sürecimiz birbirne çok benziyor 25 yaşındayım ve benim de adetim 29 günde bir olur,hiç şaşmazdı.4 aydır çocuk için çalışıyoruz olmuyor.adet düzenim de değişti 31 oldu.Bu ay çok fazla akıntım geldi.aradan 2 gün geçti sol tarafımda hareketlilik yani dediğin gibi iğne batması gibi bi şey oluyor.ben de gebe miyim bilmiyorum daha 11 gün var,inş. Allahım hepimize bu duyguyu yaşatır.

saol cnmm ;)))

tamam cnm ıyı geceler sana

ay cnm ruyan hayra cıksın gerçeğini tez zamanda yaşa ınşallah
[/QUOT

ay hadı cnm inşallah pozıtıf cıkar.cnm randewunu şimdiden al yarın fılan.dolu oluyor 1 hafta onceden alıyoruz hep biz ...benım saatıme yakın al cnm eşime sorrarım kaça aldı unuttum 11 mıydı acaba yarın yazarım buraya ona gore alırsın cnm görüşmüş oluruz hem

selam toprağım ıyı sen nasılsın?? ewet walla çok kalabalık:nazar::nazar::nazar::nazar:

ayyyyy inşallah canım ya

slmlar aslında sürecimiz birbirne çok benziyor 25 yaşındayım ve benim de adetim 29 günde bir olur,hiç şaşmazdı.4 aydır çocuk için çalışıyoruz olmuyor.adet düzenim de değişti 31 oldu.Bu ay çok fazla akıntım geldi.aradan 2 gün geçti sol tarafımda hareketlilik yani dediğin gibi iğne batması gibi bi şey oluyor.ben de gebe miyim bilmiyorum daha 11 gün var,inş. Allahım hepimize bu duyguyu yaşatır.
valal benimde aynen öle hatta saati bile tutardı 2 -3 aydır 2 gün 3 gün erken oluyorum en son doktora gittiğimde rahim duvarın biraz kalın geldi dedi adetliyken gel bi bakalım dedi bi sorun olmaz inşallah yaa

Evet canım yüzük cocuk demek:) Annem bana hamileyken bilezik kküpe görürmüş. Kardeşime hamile ikkende yüzük görmüş Erkek kardesim. Aman kız Erkek Allah sağlıklısını hayırlı olanı versin.

Bende rüyaya yatmadan önce bir ses duydum sabah namazından sonra iste Elif söyle bize ne istersin dedi bende hiç düşünmeden bana bebeğimi gösterin dedim ve anında dalmısım rüyamda elimde kuran var okuyup kapatıyorum bir bakıyorum bebek yaıyor ama tam yüzünü göremiyorum sonra ya yüzünüde gösterin diyorum sonra gülen sarı saçlı çok güzel gözlü bir erek cocugu görüyorum ahh senmisin annem diyorum ne kocamansın sen nasıl çıktın içimden diyorum babasına benziyor. Ve o an uyandım daha yatalı 20 dakka falan olmuş. Sonra içimden dedim ki bu ay yada başka ay gelecek dedim içimden zaten içim rahattı daha da rahatladı Rabbime şükür . Biliyorum Rabbim verir en kısa zamanda versin diye duamız işte

inş. canım okurken bile duygulandım,çok güzel bir rüya..ben de rüyamı gördükten sabah da tabirden çocuk olduğunu öğrenince çook mutlu oldum.inş.:)))

saol cnmm ;)))

tamam cnm ıyı geceler sana

ay cnm ruyan hayra cıksın gerçeğini tez zamanda yaşa ınşallah

ay hadı cnm inşallah pozıtıf cıkar.cnm randewunu şimdiden al yarın fılan.dolu oluyor 1 hafta onceden alıyoruz hep biz ...benım saatıme yakın al cnm eşime sorrarım kaça aldı unuttum 11 mıydı acaba yarın yazarım buraya ona gore alırsın cnm görüşmüş oluruz hem

İnşallah canım perşembe yaptırcamya randevu vermeseler bile gider beklerim Asistanı birsen tanıyo yapar bir güzellik bana. Ama şimdiden alıp hüsran olmak istemiyorum. Ama sen bana saati söyle ben o saatlerde gelerim seninlede görüşürüz güzel olur valla bende isterim canım ama heveslenmeyelim bekleyelim bakalım perşembeyi. Bu arada kamilelik nasıl gidiyo varmı değişiklikler anlatsana biraz.

kızlar olıpps ewet yüzük bebk demek hamıle kalmak demek hayrlısı
uebeslı cnmm hayr olsunn sana bişey dıyım mı ben de hamıle kalmada n once hep bebek gorurdum ben de aynen senın gıbı bır kez kocaman gordum aynı ruyamız :)) dedım bu cocuk nasıl dogmus kocaman hangı ara buyudu ya da dıyordum.sarısın mavı gozluydu benmkısı de :)))))
rana da hamıle kalacagı ay hep bebek gormustu ruyasında.ben oncekı gebelıgımde de gormustum hep bebek emzırıyordum.hadı hayrlısı cnmm yaaaa malum olmustur ınşallah

nudem aramıza hoşgeldin cnmm
dediğin gibi bızım topık gercekten daha samimi,tek gebelık değil her sıkıntımızda bırbırımızın yanındayız.maşallah:nazar::nazar::nazar:
buradakı ınsanlar çok özel bana gore...
canım ALLAH sana da nasip etsın o duyguyu ınşallah

amin teşekkür ederim Allah sanada sağlıklı bi şekilde evladını kucağına almayı nasip etsin,geçen sordum aslındada sen hemen sonrasında çıktın göremedin, bende senin hikayeni merak ediyorum sorunun neydi tedavi oldunmu?

Rüyan hayra çıksın canım,,ben de geçen gece eşimin bana yüzük aldığını gördüm.Bir de bana diyor ki çocuğa bileklik alacaktım tazmanyalı mı olsun şirineli mi??:):))alla allah diyorum kimin çocuğuna alıyor.öyle uyandım sonra rüya tabirinden baktım yüzük evlat sahibi olmakmış(aslında bir çok anlamı var ama bana en uyanı buydu):)):)))hayırlısı
inşallah canım rüyayı nasıl yorumlarsan öyle çıkarmış ben bi kez daha görmüştüm kızım olmuştu adını esma koy demişlerdi ayırlısı inşallah

berrak yada dilruba inşallah eşim çok istiyo bakılım canımm :9
çok güzel canım inşallah nasip olur
Kızlar ben çıkıyorum eşim erken geldi hepinizi öptüm ay ne olur konuşmayı abartmayın şaşı oluyorum ben okuyacağım diye mucksssssssssss.
ay kuzum gidiyosun demek tamam öptüm seni çok
ilacı ilk defa kullandım çünkü ilk defa adetim gecikti. zor oluyor ama akşama kadar dizi izliyorumpsikopat gibi yattıgım yerden hiç kalkmıyorum saat 7 olana kadar birde namazlara kalkıyorum işte. 7de sofra hazırlamaya başlıyorum :D inş hayırlısı olsun çok da önemli değil işe girmem ama evde sıkıldıgım için istiyorum..

kana baktı ama doktor yok dedi, hiçumudum yok o sebeple hiç test mest yapmıcam.. öyle olsa doktor derdi gel bi test daha yapalım diye sanırım..
Allah ım açlıkla susuzlukla imtihan etmesin.. gerçi somalidekileri düşünüyorum oruçluyken kızıyorum kendime ama napıyım dayanamıyorum :( Rabbim affetsin.. yemek bağımlısıyım resmen.

yok cnm sorun değil hoca da hemen namazdan vurmuş ona kızdım.
ya ümitlendirmeyin beni böle sonra hüsran oluyorum. bende bebek mebek yoktur.. olsa hissederim öyle bi hisde yok içimde geri hissettimde ne oldu sanki dimi :)biliyorum sabah ola hayrola..
neyse ben şimdi bi yatsıyı kılayım hemen dönüyorum size..
canım birsürü şey duyuyoruz hayırlısı olsun birazdaha gelmezse ama test yaptırırsın
evet somalidekileri düşününce bende fena oluyorum allahım yardımcıları olsun
rüyan hayrolsun canım evet altıon genelde bebeğe yorumlanıyo inşallah seninde ona çıkar canım
arkadaşlar merhaba,
sizlere birşey danışmak istiyorum her ay çok düzenli adet oluyorum yani bu ay 15i ise önümüzdeki ay 13 ü regl günümdür kanun gibi yani :) ilk defa geçen ay 6 gün geciktim kesin gebeyim dedim olmadı.bu arada yine bahsettiğim bu ay tam yumurtlama günümde acillik oldum korkunç derecede sağ tarafımda kasıklarımda ağrı oluyor doktor ovulasyon dönemin olduğu için ağrın var korkulcak bişi yok dedi ve eşimle ağrılarım yüzünden ogünden sonra bir hafta beraber olamadık.vee yine 2 gün önce geceyi acilde geçirdim yine yumurtlama dönemi yine kasık ağrısı.doktor ultrason sonucumda yumurtanın birinin çatladığını söyledi bizde çalıştık haliyle :) bu sefer kaçırmak istemedim..ve şu anda kasıklarıma iğneler batıyor resmen aşırı basınç var 10 gün sonra regl olcam sizce gebelik olabilirmi ? bide ultrasonda hangi bulgu yumurta çatladığını söylüyor ? rahim duvarı bir mm kalınlaşmış onla alakalımı çok meraktayım bilgisi olan lütfen yazsın..bu ay 4.ayım ve meleğimin gelmesini çok istiyorum...
valla kasık batması hamilelikte oluyo ama allah bilir inşallah müjde alırsın bebişin seninledir canım

aynen bende 24 yaşındayım ve gerçekten ilk defa şahit oldum geç olduğuna bekarken bile takip ederdim hep sorunluydu çünkü regl günlerim dediğin gibi akıntım daha fazlaydı..hastanedeyken tam yumurtlama dönemiydi 12 tüp kan aldılar ama ozaman çıkmayacağını biliyordum şimdi nasıl olcak bakalım..bende bu ay gecikmezsem 8 gün sonra olmam gerekiyor hadi hayırlısı inşallah olur yaa kafaya çok takmakta istemiyorum ama bakalım..

kızlar inşallah oyldır cunku benım de aynı adet olacakmıs gibi sancılarım oldu hamıle oldugumu hısseettım o ara zaten.cnm ben adetıme 5 gun kala kanda baktrdım bellı oldu erkenden yaptr testını cnm sen de.zaten gebelık belırtılerı ıle adet belırtılerı aynı hadı ınşallah göbişindedır yawrum :)):emir_bebek::emir_bebek:

aynen bende 24 yaşındayım ve gerçekten ilk defa şahit oldum geç olduğuna bekarken bile takip ederdim hep sorunluydu çünkü regl günlerim dediğin gibi akıntım daha fazlaydı..hastanedeyken tam yumurtlama dönemiydi 12 tüp kan aldılar ama ozaman çıkmayacağını biliyordum şimdi nasıl olcak bakalım..bende bu ay gecikmezsem 8 gün sonra olmam gerekiyor hadi hayırlısı inşallah olur yaa kafaya çok takmakta istemiyorum ama bakalım..

insallah canım insallah sen kac yıllık evlisin ne zamandır uğrasıyosunuz bebişee

2 yıllık evliyiz 4 aydır uğraşıyoruz,aslında stresli bir döenmdeyim 5 6 aydır anne hastanede bu ay önemli bir ameliyat geçirecek belki ondan olmuyordur diorum..inş. bu hayırlı ayda çocuk sahibi oluruz.

kızlar inşallah oyldır cunku benım de aynı adet olacakmıs gibi sancılarım oldu hamıle oldugumu hısseettım o ara zaten.cnm ben adetıme 5 gun kala kanda baktrdım bellı oldu erkenden yaptr testını cnm sen de.zaten gebelık belırtılerı ıle adet belırtılerı aynı hadı ınşallah göbişindedır yawrum :)):emir_bebek::emir_bebek:

inşallah :)) bende rüyamı anlatma gereği duydum :) bende rüyamda bir hafta önce birilerinden kaçıyorum gizlenmek için sonra bir kümes buldum içinde bir sürü tavuk iki taneside kuluçkaya yatmış hepsini çekiyorum çıksınlarki ben gireyim ama o ikisi çıkmıyor sonra onlarıda ısrarla çektim kanatlarından yumurtların üstüne oturdum :)) annemler çok güldü rüya tabirleri bebeğe yorumluyor :)

doktor gel yapalım derse yaptırırım yoksa gidip yaptırmam.. hayırlısı olsun..
çok güzel canım inşallah nasip olur

ay kuzum gidiyosun demek tamam öptüm seni çok

canım birsürü şey duyuyoruz hayırlısı olsun birazdaha gelmezse ama test yaptırırsın
evet somalidekileri düşününce bende fena oluyorum allahım yardımcıları olsun

rüyan hayrolsun canım evet altıon genelde bebeğe yorumlanıyo inşallah seninde ona çıkar canım

valla kasık batması hamilelikte oluyo ama allah bilir inşallah müjde alırsın bebişin seninledir canım

Back
X