ınşallah hamışsindir de karşılasırız cnm tamam ayrın ogrenıp yaxarım cnmm kaca aldıgını

))
amın cnm darısı başına...kısacası yazayım cnm hıkayemı gormedım yazını pardon:::
cnm benım bekarken bıle adetım duzzensızdı 9 ayda 1 olurdum adetımı.dr a gıtmıstım ozaman hormon bozuklugundan dedı dr.ama ben hapları kullanmadım kılo alırım dıye.ewlendım 4 ayda 1 fılan olmaya başladım adet.10 aylık ewlıydım.cok ıstıyordum korunkmadıgımız halde 10 ay olmadı.neyse dr a gıttık 1 sene olmadan bakmıyorlar ya yalan soyledık 1 yıllık ewlıyız ve su su sorunum war dedım...tekırdağ'daydı tavsıye uzerıne gıtmıstım druma.çok da memnun kaldım ondan once buradakılere gıttım hormonlarımda sorun olmadıgnı soyledıler tekırdagdakı hasta mı onlar barız bellı hormon tahlılıonden bozukluk dedı tsh ıle fsh degerlerım dengesızmıs.neyse once rahım fılmı ıstedı tüpler tıkanık olabılır ozaman tedawı sonuc wetrmez bosuna zaman gecmıs olur dedı.rahım fılmı cektırdım.eşimle ılgılı olabılır dıye sperm testı de istedı yaptırdık.eşimin normalınden yuksek cıktı degerler.temız cıktı.yumurtlamam olmadıgını soyledı adetım de hala duzensızdı ya adet olmam ıcın hap ve+ yanında KLOMEN werdı...kullandım 3 ay kullan gel dedı.ymurta takıbıne bıle cagrmadı.3 ay olmazsa aşılama yapacağız dedi.ok dedım.3 ay kullkandım adetım hapla tam 30 gunde 1 geldı.klomenı de ıcıyordum yanında.3.ayım da rabbım ol dedı oldu yawrum.yollar sorun olur dıye ben ılk ay hatr ıcın gıttım aynı dr uma ama 2.aydan ıtıbaren bahcelıewler medıcana hastanesıne gıttım.o dr da tavsıye uzerıneydı cok memnunum.yawrumun pıt pıtlarını bu dr um da duydum 8.haftada..bırdahakı ay gittik cınsıyetını soyleyecektı dr umuz.ve tarama testlerı yapılacaktı.kılomu tarttı gayet guzel almamışsın deıd fılan.neyse yattım yataga.ultrasonu karnıma koydugunda kesede bırsey gormedım.anladım ben terslık oldugunu.dr her yere baktı maalesef uzucu haberım war dedı.yawrumun kalbı 9+2 ıken durmus

yıkıldık,şok olduk şen -şakrak gıtmıştık eşimle cınsıyet ogrenecegız dıye,annecığım bıle gelmıştı meraktan.çok kötü günler geçirdım.ınsnlara küstüm.kımseyı gormek ıstemedım 15 gun boyle dewam ettı bu durum.ama asla ısyan etmedım hayrlısı buymuş dedık eşimle.eşimle gecelerı sarılıp ağlıyorduk sureklı.yawrum ıcımde o sekılde 25 gun durmus

((
neyse atlattık kotu gunlerı eşimin sayesınde ALLAH razı olsun ondan.
dr 1 ay korunma werdı sonra çalşmalara dewam dedı
bu olayı 25 martta yasadık 26 da kurtajla aldılar.ondan sonra koyu renkte kanamam dewam ettı 30 gun kadar kı normal dedı dr .um...ondan sonra bırkez adet oldum.dr um dogal deneyelım kşlomen wermıyım bakalım dedı.tamam dedık ıcmedım.sonra gecen ay tatıle gıttıgımde 3 temmuzz tarıhınde adet oldum.tatıldeyken ılacsız sekılde,doğal.sewındım çok tatıldeydım ama olsun dedım ılacsız adet oldum cook sewındım.sonra dr umu aradım normalde adet oldugumda dr um yumurta takıbı yapacaktı.e tatıldeyım gıdemeyecegım.bana klomen kullanma dedi yumurta takıbıne gel dedı.ok dedım ama benım ıcımden kullanmak geldı o hapı ıcınce hamıle kalmıstım ya...içtim adetım 4.gununden ıtıbaren.sonra da adetın 13.gununun haftası hergun çalşma yaptık eşimle.sonra adetıme daha wardı.ama ben de adet degıl hamılelık belırtılerı wardı.uyukluyordum yaşlılar gıbı belım sırtım ve kasıklarım agrıyordu.ateşim de düşmedı hep 36.5 idi.adetıme 5 gun kala gıttım kan werdım.değerım 71 cıktı.daha mınıcıktı yawrum.sımdı 5+2 nette hesaplamalra gore bakalım ctesı dr umuza gıdıp kesemızı gormeyı nasıp edecek rabbım ınsallah...
pek kısa olmadı cnm ama hıkayem bu
selam cnm hosgeldın.çsahsen ben bırazdan cıkacagım[/Q
büyük bir sabırla uzun uzun anlatmışsın çok teşekkür ediyorum Allah bi daha o acıyı yaşatmasın sana,hayırlısıyla evladını sağlıklı bi şekilde kucağına almayı nasip etsin...benim de ara ara adetlerim düzensizleşir son 3 aydır hava değişikliğinden düzensizleşti, evim ankarada eşimin işi nedeniyle 1-2 yıllığına ırak a geldik,ciddi bi fark var arada yani,dr için türkiyeye gidemedim burda türkiye den
gelen hacettepe mezunu 33 yaşında genç bir bayan ve orta yaşlarda bir adam kadın doğum hastanesi açmış araştırdık en iyisi o dediler tabii burdaki şartlara göre en iyisi

ben bayan doktora göründüm alttan ultrasyon yaptı 1 tane küçük miyomun var dedi hormon testi istedi onların sonuçlarına bakarak yumurtalıkların zayıf ,hava değişikliğinden stres ten çabuk
etkileniyor, öncelikle adetlerini düzene sokmalıyız,bunun için sana doğum kontrol hapı verecem 2 ay kullan gel dedi ve yasmin verdi 1 haftadır kullanıyorum,yanlız sen hikayeni anlatırken dikkatimi çeken bişey oldu,ben dr a başka bi sorun varmı tüplerimde mesela bi sıkıntı varmı diye sordum,bana başka sorun yok dedi rahim filmi çektirmedim ama sadece ultrasyonla baktı,şimdi onun tavsiyesiylede bu ilacı kullanıyorum,başka drlarada görünüp öylemi tedavi olsaydım