Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

banum çok sancılı oluyosun galiba kuzum allahım iyilik versin inşallah doğum yapınca hiçbişeyin kalmaz öyle derleryaa

canım topic şuanda yazıştığımız başlık yani her başlık ayrı bir topic okiş :34:

peloşum bugün daha iyi gibiyim yaa gerçi bugünde baya susadım ama neyse :44:ramazandan sonra inşallah canım .keşke gece olabilsen ama sağlık olsun kuzum ..

canım kayramla bugün konuştum iyiydi yatıyo işte hepinize bolca selamı var

allah daha iyi etsin ranacım yavaş yavaş daha iyi olursun inşallah
bende iyiyim tatlım yaa ramazan koşturmacası işte

:38::38::38:kolay gelsin kuzum
ayrıca kardeloşun misafiri var canım ondan giremiyo :34:

kanka saol ya allah razı olsun
senide etkiliyo demek oruç allahım kolaylık nasip etsin 9 günü bitti bile işte insan bitincede çok üzülüyo
benimde senden farkım yok mutsuz bunalım bi tip oldum iftardan sonra keyfim gıcır oluyo ama :9::9:neyse cano senide gökceyide öpüyorum

canım demek misafirin gelicek allah kabul etsin tatlım maşallah herşeyide bitirmişsin gerçi gün uzun hemen bitiyo işler değilmi
iş görüşmesi gerçekleşememiş hayırlısı canım nasipse olur zaten
iksir niye banlandı bilmiyorum ben :69:

hmm cok sevindim ablacımm

Kızlar nasılsınız keyfiniz nasıl Cok az kaldı iftara. En güzel vakitler işte şimdi. Sofralar hazır mı:)

Hayırlı iftarlar kızlar Allahdualarınızı kabul etsin hepimizin

banum çok sancılı oluyosun galiba kuzum allahım iyilik versin inşallah doğum yapınca hiçbişeyin kalmaz öyle derleryaa

canım topic şuanda yazıştığımız başlık yani her başlık ayrı bir topic okiş :34:

peloşum bugün daha iyi gibiyim yaa gerçi bugünde baya susadım ama neyse :44:ramazandan sonra inşallah canım .keşke gece olabilsen ama sağlık olsun kuzum ..

canım kayramla bugün konuştum iyiydi yatıyo işte hepinize bolca selamı var

allah daha iyi etsin ranacım yavaş yavaş daha iyi olursun inşallah
bende iyiyim tatlım yaa ramazan koşturmacası işte

:38::38::38:kolay gelsin kuzum
ayrıca kardeloşun misafiri var canım ondan giremiyo :34:

kanka saol ya allah razı olsun
senide etkiliyo demek oruç allahım kolaylık nasip etsin 9 günü bitti bile işte insan bitincede çok üzülüyo
benimde senden farkım yok mutsuz bunalım bi tip oldum iftardan sonra keyfim gıcır oluyo ama :9::9:neyse cano senide gökceyide öpüyorum

canım demek misafirin gelicek allah kabul etsin tatlım maşallah herşeyide bitirmişsin gerçi gün uzun hemen bitiyo işler değilmi
İnşallah ebrarcım o günleri bir görsek ben razıyım geçmesin.

amin eboşum işnş...canım ya kıyamam sana demek oruc seni kötü yapıyo...olsun ya ramazandan sonra bol bol görüşürüz inş...

kolay gelsin canım erken başlamışsınız temizlige...bizde seni özledik emremizi kızını ve seni cok öpüyorum kendine iyi bak...

amin canım benim cok sagol bende sizlerin duacınızım inş minigimizi görürsün...sevcanım ya mahvettin beni :(( paylaşımın icin sagol...

canım rüyan hayırlara cıksın inş...bende hamile kalacagım zamanlarda da cok bebek görüyodum rüyamda...ama devamı gelmedi malasef...şimdi hic göremiyorum zaten korunuyorum inş korunmayı bıraktıktan sonra bende böyle güzel rüyalar görürüm...rabbim bu mubarek günlerde hepimizin yüzünü güldürü inş hayırlısıyla...

canım senin rüyanda cok güzelmiş...inş hayırlısı olur hakkında...

iyiyim canım sen nasılsın...niye oyle oldunki ya hepmi oyle oluyo yoksa ilk defamı oldu...

selam kızlar nasılsınız gece baya kalabalıkmışsınız keşke bende olsaydım gecmişi okudum yeni gelen arkadaşlar hoşgelmişler aramıza...derinim,egalım,ssmartım,boncugum,selinam. kardelen 49um,kardeloşum,ve diger kızlar hepiniz iyisinizdir inş...kendinize iyi bakın...cok öpüorum sizleri...ya ben niye smiiyleri kullanamıyorum sizlerde de oylemi olıuyo....
Hep aynı canım bir ay böyle bir ay ağrısız oluyor ağrılı oldumuda mahvediyor dahada sökülmedin yani.

selammm nasılsınız canım arkadaşlarım? akşama iftara misafirim var her şeyimi hazırladım geldim ama kimseleryok. iş görüşmesine gittim adam çıkmış geri geldim sefil oldum yollarda sıcaktan. neyse görüşürüz. muck
bu arada elixir neden banlandı? ne oldu? çok merak ettim.
Allah Alllah ne ilginç insanlar var hem çağrıyor hem beklemiyor kısmet neyse.

arkadaşlar lütfen yardım edin yarın adet olmam lazım ya da bir iki gün gecikti adetim emin değilim son adet tarihimi pek hatırlayamıyorum benim adet zamanı ağrım filan olmaz birkaç gündür belim ağrıyor kasıklarımda ara ara ağrı ve batma oluyor oturuş pozisyonuma göre değişiyor çok eğildiğimde fazla ayakta kaldığımda oluyor baya akıntım da var ateşim de yüksek sizce hamile miyim lütfen fikrinizi söyleyin haa bir de bir hafta önce genital siğil çıktı sanırım ve bu hamilelik döneminde bağışıklık sistemi zayıfladığından çıkabiliyormuş

gitti misafirler bende geldim hemencik. hoş sohbet yanında tartışmada oldu hafiften din konusunda.. arkadasımın eşi inançsız bi Allah a inanıyor oda sorgulayarak vs annemle falan baya konuştuk ama baktık azcık bi Allah inancı var oda gitcek sustuk.. eşime kızdı falan baya cocukluk arkadaşı öyle geçti gitti :D
salak herif hem çağırıyor hemde gidiyor gıcık oldum zaten oruçlu oruçlu sıcakta sefil oldum..

hayırlısı canım ya olursa olurdu zaten adamda yokmuş zaten.. neyse bakalım başka işlere :D
Allah Alllah ne ilginç insanlar var hem çağrıyor hem beklemiyor kısmet neyse.

merhaba sanıyorum hpv var sizde.. bağşıklık sisteminiz düştüğünde çıkması normaldir vücuttan atılması zor bir virüs 5 sene bağşıklık sisteminiz kuvvetli oldugu taktirde vucuttan atılıyor ayrıca genital bölgede çıktıgı için bebeğe de geçer.. o sebeple hamile olmamanız için dua edin bu sırada.. ayrıca hiçbirimiz doktor değiliz anlatıklarından hamilemisin değilmisin bilemeyiz kan aldır baktır hamileysen bizede söyle sevinelim.. biz sadece yorum yaparız umutlanırsın veya umutlanmazsın en doğrusonuç doktor.. kolay gelsin.. hı birde siğil varken normal doğum yapma gerçi doktorun yönlendirir..
arkadaşlar lütfen yardım edin yarın adet olmam lazım ya da bir iki gün gecikti adetim emin değilim son adet tarihimi pek hatırlayamıyorum benim adet zamanı ağrım filan olmaz birkaç gündür belim ağrıyor kasıklarımda ara ara ağrı ve batma oluyor oturuş pozisyonuma göre değişiyor çok eğildiğimde fazla ayakta kaldığımda oluyor baya akıntım da var ateşim de yüksek sizce hamile miyim lütfen fikrinizi söyleyin haa bir de bir hafta önce genital siğil çıktı sanırım ve bu hamilelik döneminde bağışıklık sistemi zayıfladığından çıkabiliyormuş

merhaba sanıyorum hpv var sizde.. bağşıklık sisteminiz düştüğünde çıkması normaldir vücuttan atılması zor bir virüs 5 sene bağşıklık sisteminiz kuvvetli oldugu taktirde vucuttan atılıyor ayrıca genital bölgede çıktıgı için bebeğe de geçer.. o sebeple hamile olmamanız için dua edin bu sırada.. ayrıca hiçbirimiz doktor değiliz anlatıklarından hamilemisin değilmisin bilemeyiz kan aldır baktır hamileysen bizede söyle sevinelim.. biz sadece yorum yaparız umutlanırsın veya umutlanmazsın en doğrusonuç doktor.. kolay gelsin.. hı birde siğil varken normal doğum yapma gerçi doktorun yönlendirir..

araştırdım biraz bebeğe geçmiyormuş tesellisi bu

araştırmalar yanıltıcı olabilir genital bölgede olduğu için normal doğum sırasında bebeğe %95 geçiyor.. tensel şekilde bulaşır zaten o virüs. neyse siz bilirsiniz nette herşey yazar en doğru bilgi doktorunuzdadır.

ınşallah hamışsindir de karşılasırız cnm tamam ayrın ogrenıp yaxarım cnmm kaca aldıgını ;)))

amın cnm darısı başına...kısacası yazayım cnm hıkayemı gormedım yazını pardon:::
cnm benım bekarken bıle adetım duzzensızdı 9 ayda 1 olurdum adetımı.dr a gıtmıstım ozaman hormon bozuklugundan dedı dr.ama ben hapları kullanmadım kılo alırım dıye.ewlendım 4 ayda 1 fılan olmaya başladım adet.10 aylık ewlıydım.cok ıstıyordum korunkmadıgımız halde 10 ay olmadı.neyse dr a gıttık 1 sene olmadan bakmıyorlar ya yalan soyledık 1 yıllık ewlıyız ve su su sorunum war dedım...tekırdağ'daydı tavsıye uzerıne gıtmıstım druma.çok da memnun kaldım ondan once buradakılere gıttım hormonlarımda sorun olmadıgnı soyledıler tekırdagdakı hasta mı onlar barız bellı hormon tahlılıonden bozukluk dedı tsh ıle fsh degerlerım dengesızmıs.neyse once rahım fılmı ıstedı tüpler tıkanık olabılır ozaman tedawı sonuc wetrmez bosuna zaman gecmıs olur dedı.rahım fılmı cektırdım.eşimle ılgılı olabılır dıye sperm testı de istedı yaptırdık.eşimin normalınden yuksek cıktı degerler.temız cıktı.yumurtlamam olmadıgını soyledı adetım de hala duzensızdı ya adet olmam ıcın hap ve+ yanında KLOMEN werdı...kullandım 3 ay kullan gel dedı.ymurta takıbıne bıle cagrmadı.3 ay olmazsa aşılama yapacağız dedi.ok dedım.3 ay kullkandım adetım hapla tam 30 gunde 1 geldı.klomenı de ıcıyordum yanında.3.ayım da rabbım ol dedı oldu yawrum.yollar sorun olur dıye ben ılk ay hatr ıcın gıttım aynı dr uma ama 2.aydan ıtıbaren bahcelıewler medıcana hastanesıne gıttım.o dr da tavsıye uzerıneydı cok memnunum.yawrumun pıt pıtlarını bu dr um da duydum 8.haftada..bırdahakı ay gittik cınsıyetını soyleyecektı dr umuz.ve tarama testlerı yapılacaktı.kılomu tarttı gayet guzel almamışsın deıd fılan.neyse yattım yataga.ultrasonu karnıma koydugunda kesede bırsey gormedım.anladım ben terslık oldugunu.dr her yere baktı maalesef uzucu haberım war dedı.yawrumun kalbı 9+2 ıken durmus:14::14::14:
yıkıldık,şok olduk şen -şakrak gıtmıştık eşimle cınsıyet ogrenecegız dıye,annecığım bıle gelmıştı meraktan.çok kötü günler geçirdım.ınsnlara küstüm.kımseyı gormek ıstemedım 15 gun boyle dewam ettı bu durum.ama asla ısyan etmedım hayrlısı buymuş dedık eşimle.eşimle gecelerı sarılıp ağlıyorduk sureklı.yawrum ıcımde o sekılde 25 gun durmus :(((
neyse atlattık kotu gunlerı eşimin sayesınde ALLAH razı olsun ondan.
dr 1 ay korunma werdı sonra çalşmalara dewam dedı
bu olayı 25 martta yasadık 26 da kurtajla aldılar.ondan sonra koyu renkte kanamam dewam ettı 30 gun kadar kı normal dedı dr .um...ondan sonra bırkez adet oldum.dr um dogal deneyelım kşlomen wermıyım bakalım dedı.tamam dedık ıcmedım.sonra gecen ay tatıle gıttıgımde 3 temmuzz tarıhınde adet oldum.tatıldeyken ılacsız sekılde,doğal.sewındım çok tatıldeydım ama olsun dedım ılacsız adet oldum cook sewındım.sonra dr umu aradım normalde adet oldugumda dr um yumurta takıbı yapacaktı.e tatıldeyım gıdemeyecegım.bana klomen kullanma dedi yumurta takıbıne gel dedı.ok dedım ama benım ıcımden kullanmak geldı o hapı ıcınce hamıle kalmıstım ya...içtim adetım 4.gununden ıtıbaren.sonra da adetın 13.gununun haftası hergun çalşma yaptık eşimle.sonra adetıme daha wardı.ama ben de adet degıl hamılelık belırtılerı wardı.uyukluyordum yaşlılar gıbı belım sırtım ve kasıklarım agrıyordu.ateşim de düşmedı hep 36.5 idi.adetıme 5 gun kala gıttım kan werdım.değerım 71 cıktı.daha mınıcıktı yawrum.sımdı 5+2 nette hesaplamalra gore bakalım ctesı dr umuza gıdıp kesemızı gormeyı nasıp edecek rabbım ınsallah...

pek kısa olmadı cnm ama hıkayem bu:9:

selam cnm hosgeldın.çsahsen ben bırazdan cıkacagım[/Q

büyük bir sabırla uzun uzun anlatmışsın çok teşekkür ediyorum Allah bi daha o acıyı yaşatmasın sana,hayırlısıyla evladını sağlıklı bi şekilde kucağına almayı nasip etsin...benim de ara ara adetlerim düzensizleşir son 3 aydır hava değişikliğinden düzensizleşti, evim ankarada eşimin işi nedeniyle 1-2 yıllığına ırak a geldik,ciddi bi fark var arada yani,dr için türkiyeye gidemedim burda türkiye den
gelen hacettepe mezunu 33 yaşında genç bir bayan ve orta yaşlarda bir adam kadın doğum hastanesi açmış araştırdık en iyisi o dediler tabii burdaki şartlara göre en iyisi :50::50::50:

ben bayan doktora göründüm alttan ultrasyon yaptı 1 tane küçük miyomun var dedi hormon testi istedi onların sonuçlarına bakarak yumurtalıkların zayıf ,hava değişikliğinden stres ten çabuk
etkileniyor, öncelikle adetlerini düzene sokmalıyız,bunun için sana doğum kontrol hapı verecem 2 ay kullan gel dedi ve yasmin verdi 1 haftadır kullanıyorum,yanlız sen hikayeni anlatırken dikkatimi çeken bişey oldu,ben dr a başka bi sorun varmı tüplerimde mesela bi sıkıntı varmı diye sordum,bana başka sorun yok dedi rahim filmi çektirmedim ama sadece ultrasyonla baktı,şimdi onun tavsiyesiylede bu ilacı kullanıyorum,başka drlarada görünüp öylemi tedavi olsaydım:50::50::50:
.
cnm senın hıkayen de karmaşıkmış streslı olman çok doğal stres adetı de normal olarak gecıktırır ya da daha erken getirir.benım daha erken getırır mesela.
cnm yasın kaç senın. ewet dr umun dediği gibi tüpler tıkalıysa zaten ılaclar fılan faydasız olur herşey yapılıp onun yapılmaması olmaz.bız esımle hersweyımıze baktırdık cnm.rahım fılmını sor dr una bakalım

amin eboşum işnş...canım ya kıyamam sana demek oruc seni kötü yapıyo...olsun ya ramazandan sonra bol bol görüşürüz inş...

kolay gelsin canım erken başlamışsınız temizlige...bizde seni özledik emremizi kızını ve seni cok öpüyorum kendine iyi bak...

amin canım benim cok sagol bende sizlerin duacınızım inş minigimizi görürsün...sevcanım ya mahvettin beni :(( paylaşımın icin sagol...

canım rüyan hayırlara cıksın inş...bende hamile kalacagım zamanlarda da cok bebek görüyodum rüyamda...ama devamı gelmedi malasef...şimdi hic göremiyorum zaten korunuyorum inş korunmayı bıraktıktan sonra bende böyle güzel rüyalar görürüm...rabbim bu mubarek günlerde hepimizin yüzünü güldürü inş hayırlısıyla...

canım senin rüyanda cok güzelmiş...inş hayırlısı olur hakkında...

iyiyim canım sen nasılsın...niye oyle oldunki ya hepmi oyle oluyo yoksa ilk defamı oldu...

selam kızlar nasılsınız gece baya kalabalıkmışsınız keşke bende olsaydım gecmişi okudum yeni gelen arkadaşlar hoşgelmişler aramıza...derinim,egalım,ssmartım,boncugum,selinam. kardelen 49um,kardeloşum,ve diger kızlar hepiniz iyisinizdir inş...kendinize iyi bakın...cok öpüorum sizleri...ya ben niye smiiyleri kullanamıyorum sizlerde de oylemi olıuyo....
amın cnm benım ınşallah.ewet ben de bittim paylaşıma cok dokunaklı cnmm ve anlamlı

ewet canım aynen bahsettiğin gibi bişiler oluyor sağ kasığımda pır pır ediyor içimde sanki :1:

bilemiyorumki cnm genelde erkek bebek erken hissedilir diyorlar ama RABBİM hayırlısını wersin inş.sağlıklı olsunda en önemlisi bu tabi....

çok şükür iyiyim ablacım bu ara kesildi ağrılarım çok hafif oluyor o kadarıda normal zaten ....
sen nasılsın ????

canım yaa süper bi paylaşım .....çok duygulandım ....RABBİM yawrularımızı korusun sağlıkla bizlere bağışlasın inş......
annesine ''ben buradayım'' dıyor benım yeğenım annesi:emir_bebek::nazar::nazar::nazar:
amın cnm yawrularımızın bu dualarıyla da korur onları rabbım ınşallah

canım mrb benimde rahim ters ama çok şükür hamile kaldım hem rahimde perdede vardı benim hamile kalmadan önce laparaskopi ameliyatı ile alınmıştı bizararı olmadıgını söylemişti dr um ki kendiliginden hamile kalmıştım iki aşılama ve 1 tüp bebek denemesinden sonra :)sıkma canını :)
kızlar hepinize mrb diyorum ramazanda gelip konuşmak istiyorum sizlerle ama kolum kanadım kırık gibiyim ya geçmişe az baktım aklımda kalanlara yazayım
egalcim sıkma canını eşinin ailesi ne atabilirsin ne satabilirsin rabbim ıslah etsin kaynananı kocanıda sana baglasın inş .
ebroşum arkadaşın vefat etmiş başınız sag olsun rabbim evlatlarına yakınlarına sabır versin mekanı cennet olsun yaş genç olunca daha acı veriyor:(
selinacım adet olmuş üzüldüm ama elden bişey gelmiyo hakkında hayırlısı olsun denemeye devam et karamsar olma bende iki aşılama bi tüp yaptırdım ve bir sürü sorunum vardı sıkma canını yeniden başla:)
sevcancım keseyi görmeye
gitceksiniz inş minik kesecik görünür annecigine:)
iger kızlar hızlı hızlı okudum geçmişi o yüzden çok yazamadım hepiniz iyisinizdir inş. kib
gökce uyuyorken yemegimi yapayım bende kib öptm hepinizi :16:
ewet cnm ınsallah yawrumuzu gorururuz tek dılegım bu heyecan hat safhada yaa.

cnm aynı belırtıler bende oldu ve hamıleyım ınşallah bebişin wardır karnında.ama lagrımanın da dediği gibi gıdıp kan testı yaptırmalısın kesın cıkar adetım gecmese bıle:34:

slm hanimlar keyifler nasill ... bende keyif meyif kac gündür yokk bebektende vaz gectimm bizim sonumuz iyi degil bide yaavru birakmayalim arkamazda

.
cnm senın hıkayen de karmaşıkmış streslı olman çok doğal stres adetı de normal olarak gecıktırır ya da daha erken getirir.benım daha erken getırır mesela.
cnm yasın kaç senın. ewet dr umun dediği gibi tüpler tıkalıysa zaten ılaclar fılan faydasız olur herşey yapılıp onun yapılmaması olmaz.bız esımle hersweyımıze baktırdık cnm.rahım fılmını sor dr una bakalım

amın cnm benım ınşallah.ewet ben de bittim paylaşıma cok dokunaklı cnmm ve anlamlı

annesine ''ben buradayım'' dıyor benım yeğenım annesi:emir_bebek::nazar::nazar::nazar:
amın cnm yawrularımızın bu dualarıyla da korur onları rabbım ınşallah

ewet cnm ınsallah yawrumuzu gorururuz tek dılegım bu heyecan hat safhada yaa.

cnm aynı belırtıler bende oldu ve hamıleyım ınşallah bebişin wardır karnında.ama lagrımanın da dediği gibi gıdıp kan testı yaptırmalısın kesın cıkar adetım gecmese bıle:34:

çok teşekkür ederim canım

Back
X