Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

garibim,hiç garip değilsin kız,maşallah hiç eksik olmuyo misafirlerin heee

bende toplu cevap trafiğine katılayım,yoksa içimde kalır:1::1::1:
inşallah yerleşme ağrılarıdır,rabbim hepimize nasip etsin o mutluluğu bi an önce.
kızlar ben bebek niyetiyle bi hate hatim bitirdim,sizler içinde dua ettim ama sizlerde amin derseniz çok sevincem,o yüzden yazma gereği hissettim.
hatırlayabildiğim kadarıyla da tek tek isimlerinizi saymya çalıştım.
her gün meryem suresi okuma fikri çok güzel de,ramazanı şeriften sonra mı yapsak acaba,şu an çok cüzüm var,biraz zor olcak benim için,ama herkez okursa benim okumama olmaz,kendimi zorlarım biraz.
Allahım kabul etsin dualarını canım inşallah.bizide düşündüğün için Allah razı olsun,gönlü muradını versin inşallah.amin amin aminnn.
ah canım benım ya ne bencıl ınsanlar var takma semram tekrar hamıs kalıcaksın sonucta buarada yegenının düğünüde hayırlı olsun şimdiden...
lagrımacım lısteyı pek anlamadım ama cogunluk ne derse uyarım ben...

bız ıyıyız cnm cok sagol doktora gıtmıssın umarım tahlıllerınde cok güzel cıkar kib...

üzülmüyorum cnm artık alıstım:)hayırlısı neyapalım senınde kıstın erır ınsallah bıranöncede kavusursun melegıne

cnm benım benımde korkulu rüyam o alet demek asılamadada o devreye gırıyor ben neyapcam:((ters bısıy cıkmadıgına sevındım senın adına buarada allah kabul etsın dualarını...

kız bebişmı geldı yoksa oh ...:)hadı hayırlısı ınsallah...allah dualarını kabul etsın cnm ınsallah duaların ıcınde cok sagol
canım ya korksakta başa gelen çekiliyo.sağlık için katlanıyo insan.konuşmalarından anladığım kadarıyla aşılama yaptırıcaksın.Allahım inşallah aşılamaya gerek kalmadan gönderir bebeğini.ama yok olmadıysa aşılaman vesile olur inşallah.Allahım yardımcın olsun canım benim.
kızlar canım sıkkın moralim bozuk emrecik fıtık olmuş haftaya büyük olasılıkla ameliyat olacak sizlerden mümkünse dualarınız isteyecez teyzeleri kasık fıtığı olmuş keltoş bugün dr gittik yarın kan alınıp ameliyat günü belirlenecek genel anesteziyşe yapacaklarmış ameliyat günü hastaneden çıkarmış ama genede küçük olduğu için riski varmış geçmişi okudum ama alıntı yapmak içimden gelmedi ister istemez küçük bi ameliyat bile olsa moral boozuluyo fazla kafanızı şişirmeyim nette ameliyatı araştırıyom
ayy canım yaa el kadar bebek nasıl fıtık oluyormuş :59:sen üzülme canım biz elimizden geldiği kadar dua ederiz.dualarla hayırlısıyla atlatır ameliyatıda.hem bizim emremiz çok güçlü bi çocuk sen de güçlü ol salma kendini.Allahım başka dert vermesin yeterki.Allahran acil şifalar diliyorum.sana da dayanma gücü.geçmiş olsun öptüm ikinizide.
hepinize iyi geceler arkadaşlar
bugün güzel birgün geçirdim mübarek yerleri ziyaret ettik en önemlisi EFENDİMİZİN HIRKAI ŞERİFİNİ gördüm .şükürler olsun YÜCE RABBİME .
hepinize bol bol dua ettim inşallah kabul olur .
sonrada iftara davetliydik görümceme oraya gittik biraz yorgunum geçmişe şöyle gözattım ama inanın yazıcak halim yok inşallah yarın telafi edicem
bide yarın sabah erken kalkmam gerek evde temizlik var davetler başlamadan temizlik yaptırıyım dedim .neyse bende durumlar bu
BİRSENİM emrede fıtık çıkmış çok üzüldüm kuzum ALLAHIM şifa versin inşallah ameliyatı çok güzel geçicek dualarım seninle ve emroşla
LAGRİMACIM çok güzel düşünmüşsün canım nasıl uygun görürseniz ben uyarım gerçi şu birkaç gün baya yoğunum ama gayret edip okurum hiç sorun değil canım .tekrardan çok saol duygulandım okuyunca ALLAHIM KABUL ETSİN niyetlerimizi dualarımızı
ben kaçıyorum kızlar hayırlı sahurlar
ablacım Allahım kabul etsin.ne güzel ziyaret edebileceğiniz yerler var gidebiliyosunuz.bizim burda hiç bişey yok :(çok istersim böyle yerlere gidip gelmeyi.insan huzur bulur oralarda,bütün insanlarla beraber kalabalıkça dua edilen yerler harika yaa.Allah razı olsun bizleri de unutmamışsın.Rabbim gönlündekini nasip etsin inşallah.öptm ablacım.

günaydın kızlar hayırlı sabahlar,hayırlı cumalar.Rabbim bugun ve bütün mübarek günler için dualarımızı kabul etsin inşallah.
kardelencim mukabeleye gittiğinde sorarmısın meryem suresini arapça okumayı bilmeyenler,arapçadan türkçe okunuşlusunu okusa bu çocuk olması için niyet edilecek,kabul olurmuymuş bi öğrensen bende okusam? meali değil yanlış anlaşılmasın.aynı arapça okuduğunuz gibi yazımı oluyo türkçe.bi sorarsan sevinirim canım.

Evet canım onu göstergesi olabilir ama illa da belirti olcak diye bişeyde yok. Bak kadınlar reglinin ilk günü ortalam 20 yumurta ile başlarlar. Bu yumurtaların coğu söner geri kalır 1 tane bu regli gününden 14 gün boyunca büyümeye devam eder ve catlar. Çatladıında içinden sarı cisimcik denilen bir madde atar tüplere burada var olan spermle birlşir ve emriyo oluşmaya başlar. Döllenme olmasa catladığı tarihten ortalama 12- 14 gün sonra regli olursun. Bu yüzden çatlamadan 1 gün önce yada birkaç gün önce ilişkiye girmiş olman lazım i sperm bir kaç gün içinde yaşadığı için o sarı cisimciği hazır beklesin çaktın mı köfteyi

:94: süper anlatmışsın canım benim :46:

canım ben kuran okumayı bilmiyorum...netten okutturmak olurmu onuda bilmiyorum ama eger öyle bişey olursa seve seve katılırım...

sizi bilmemama ben ben hepimiz adına okudum sahurda
ve lütfen şu cahilliği bırakalım Allah aşkına .kuranı okumasını bilmiyorsan türkçesi var.kaldıki %100 arapça okusa bile arapça bilmiyor.bazısı merak edip anlamına bile bakmıyor.bu ingilizce bilmeden ingilizce kitap okumaya benzer başka adı yok bunun .

Allah dualarımızı kabul etsin (amin)

Sağolasın boncugum Allah razı olsun,ramazandan sonra aşılamaya karar verdiniz mi kesin ne yapacaksın?
ramazandan sonra ne gerekırse yapıcaz cnm artık beklemek ıstemıyorum en gec ekımde öyle gerekıyor ıgnelı tedavı ıstıcem bır kac ay çünkü ben 2 kez kullandım klomenı sadece sonrada asılama bakalım hayırlısı ınsallah hıc gerek kalmaz doktorlar muayeneler korkulu rüyam oldu artık:(

Ne güzel avatarın varmış senin öylee :46::46: Hamilesiniz anlaşılan siz yaa bende bebiş istiyooom bu ay denedik olmadıı adetim şimdi inşallah bundan sonra olur benimde bi bebişim..:16:
ah canım keske hamiş olsam ama malesef:(umarım rabbım cok bekletmeden yollar senınde melegını buay...

Allahım kabul etsin dualarını canım inşallah.bizide düşündüğün için Allah razı olsun,gönlü muradını versin inşallah.amin amin aminnn.

canım ya korksakta başa gelen çekiliyo.sağlık için katlanıyo insan.konuşmalarından anladığım kadarıyla aşılama yaptırıcaksın.Allahım inşallah aşılamaya gerek kalmadan gönderir bebeğini.ama yok olmadıysa aşılaman vesile olur inşallah.Allahım yardımcın olsun canım benim.
öyle selınam asılama yapılıcak kesınde önce ıgnelı tedavı ıstıcem bır ıkı ay sonrasında arda arda asılama ınsallah gerek kalmaz dedıgın gıbı rabbım cok yorulmadan yollar meleklerımızı
ve lütfen şu cahilliği bırakalım Allah aşkına .kuranı okumasını bilmiyorsan türkçesi var.kaldıki %100 arapça okusa bile arapça bilmiyor.bazısı merak edip anlamına bile bakmıyor.bu ingilizce bilmeden ingilizce kitap okumaya benzer başka adı yok bunun .

canım herkes yalnıs bısıy yapmamak için soruyor kımse kuran ve dini konularda dört dörtlük degıl cahillik kelımesını kaldırırsan msjından ıyı olur yalnıs anlanabılır

cuma5.gif

en azından kimse bilmediği bişeyde bilir bilmez atlamıyor.araştırıp doğrusu neyse onu yapmaya çalışıyor.yorumlar daha dikkatli kelimelerle yapılırsa kimseyi kırmamış ve incitmemiş oluruz.dikkat edelim lütfen...

bugün güzel birgün geçirdim mübarek yerleri ziyaret ettik en önemlisi EFENDİMİZİN HIRKAI ŞERİFİNİ gördüm .şükürler olsun YÜCE RABBİME .
sonrada iftara davetliydik görümceme oraya gittik biraz yorgunum geçmişe şöyle gözattım ama inanın yazıcak halim yok inşallah yarın telafi edicem
bide yarın sabah erken kalkmam gerek evde temizlik var davetler başlamadan temizlik yaptırıyım dedim .neyse bende durumlar bu
BİRSENİM emrede fıtık çıkmış çok üzüldüm kuzum ALLAHIM şifa versin inşallah ameliyatı çok güzel geçicek dualarım seninle ve emroşla
LAGRİMACIM çok güzel düşünmüşsün canım nasıl uygun görürseniz ben uyarım gerçi şu birkaç gün baya yoğunum ama gayret edip okurum hiç sorun değil canım .tekrardan çok saol duygulandım okuyunca ALLAHIM KABUL ETSİN niyetlerimizi dualarımızı

ooo ne güzel ablacım bende cok görmek istiyorum hırkaı şerifini inş bizede kısmet olur
herkeze hayırlı cumalar kızlarr:34:

Toplam 4 kullanıcı konuyu okuyor. (4 üye ve 0 ziyaretçi)
ssmert ugurboncugum+ pelin67
selam kızlar nasılsınızz??

Birsenim üzülme cnm,Rabbim yardımcınız olur merak etme sen kıyamam ben ona kuzenimin oğlunda da var kasık fıtıgı ama onlar bir yaşına gelince ameliyat ettiricez demişlerdi,Rabbim şifa versin emoşa...

Pelinim smileyleri bende kullanamıyorum kendim yazızyorum:)çareler tükenmez...

Cnm gidip kontrol ettirdiğin iyi olmuş bak aklında soru işareti kalmadı,ağrılarında biran önce diner inşaallah...

Allah razı olsun cnm,Allah kabul etsin inşaallah,kendi okudugundan hariç mukabeleye gidiyor musun sen kardeloşum?

Sağolasın boncugum Allah razı olsun,ramazandan sonra aşılamaya karar verdiniz mi kesin ne yapacaksın?
bu sene gitmiyorum canım,aslında kendi evimde okuncaktı ama araya dedemin vefatı falan grince annemlere geri gitcem diye vazgeçmiştik,sonra da gidemedim.
işte o yüzden de birden fazla okumaya çalışıyorum,dolayısıyla ben ancak bayramdan sonra okurum kızlar,son kararım bu.
He kızlr Meryem suresini bende elimden geldiği kadar okurum ama ramazandan sonra olursa aslında daha ii olur mukabeleler var ya yetişmiyor yemek falan derken zaman geçip gidiyor...
kızlar meryem suresinde secde var,okuduğunuz zaman o secdeyi mutlaka yapmanız lazım,unutmayın.
tutişim senin alıntın üzerinden yazdım ama yanlış anlama.

ayy canım yaa el kadar bebek nasıl fıtık oluyormuş :59:sen üzülme canım biz elimizden geldiği kadar dua ederiz.dualarla hayırlısıyla atlatır ameliyatıda.hem bizim emremiz çok güçlü bi çocuk sen de güçlü ol salma kendini.Allahım başka dert vermesin yeterki.Allahran acil şifalar diliyorum.sana da dayanma gücü.geçmiş olsun öptüm ikinizide.

ablacım Allahım kabul etsin.ne güzel ziyaret edebileceğiniz yerler var gidebiliyosunuz.bizim burda hiç bişey yok :(çok istersim böyle yerlere gidip gelmeyi.insan huzur bulur oralarda,bütün insanlarla beraber kalabalıkça dua edilen yerler harika yaa.Allah razı olsun bizleri de unutmamışsın.Rabbim gönlündekini nasip etsin inşallah.öptm ablacım.

günaydın kızlar hayırlı sabahlar,hayırlı cumalar.Rabbim bugun ve bütün mübarek günler için dualarımızı kabul etsin inşallah.
kardelencim mukabeleye gittiğinde sorarmısın meryem suresini arapça okumayı bilmeyenler,arapçadan türkçe okunuşlusunu okusa bu çocuk olması için niyet edilecek,kabul olurmuymuş bi öğrensen bende okusam? meali değil yanlış anlaşılmasın.aynı arapça okuduğunuz gibi yazımı oluyo türkçe.bi sorarsan sevinirim canım.
canımcım,msn de cevap verdim ama,burdan da yazayım.
her ne kadar insanlar cahillik deseler bile asıl cahilin kim olduğu daha anlaşılır heralde bunlarla.
hocalar arapçadan okumayı tavsiye ediyolar,kimseye ambargo koyamazsın türkçeden okuma diye ama şöyle bi durum var.
mesela
HALEKA kelimesi ;bunu boğazdan hırıltılı bi sesle okumak gerek,manası YARATTI demek,ama bunu türkçeden okurken hırıltısız okursan TRAŞ ETTİ manası oluyo,gene bazı S ler,bazı Z ler,hafi dil dışarı çıkarak,peltek şekilde okunmalıdır,eğer bunları biliyosan,yapabiliyosan,o zaman okusan zararı olmaz ama şu da var ki;
RABBİM O KADAR ACİZ Mİ Kİ,BİLMİYO MUYDU (HAŞA)K.KERİMİ İNZAL EDERKEN BİZİM ARAPÇAYI BİLMEDİĞİMİZİ,KURANI KERİM İ ARAPÇA İNDİRDİYSE BUNUN Bİ SEBEBİ VARDIR DİYE DÜŞÜNÜP,yaş gençken öğrenmekte fayda vardır,neden insanlar türkçe zaten okunuyo diye,öğrenme amacı gütmezler onu da anlamış değilim.

SİZ ÇOK BİLGİNİZLE KALIN BENCE,BEN CAHİLLİĞİME DEVAM ETMEK İSTİYORUM.

sağol canım sen nasılsınn :34:

kolay gelsin boncukumm ahh ahh bende cok iş varda yapcek adam yok:52:

iyiyim çok şükür.o işler kimin evinde yokkii.hee yapacak adamda bulunursa bize de gönderin.benimde hiçç elim varmıyo ev işine.ne oldum ben böyle bilmiyom.:1:

amin canım saolasın.hamilelikten olamaz canım adet oldum çünkü ama kesilmedi bi türlü.

selam kızlar hepinize vereceğim cvp aynı olduğu için toptan yazıyorum.korkunun ecele faydası yok diye gittim dr a.önce muayene etti vajinal.sorada o iğrenç aleti soktu gözümden yaşlar süzüldü zaten.canım çok yandı.emin olmak için kan testi istedi tabiki negatif çıktı.dış gebelik ihtimaline karşın istedim bu testi dedi.kanamanın uzun sürmeside normal dedi 3 tane gelişmiş 3-4 tanede tam gelişmesede yumurtaların vardı dedi.bunları vücuttan atmakta bikaç gün artırabilir dedi.ağrı kesici hap verdi.yine ilişkide ağrıların devam ederse tekrar gelebilirsin dedi.öyle işte.şuan aletlerden ötürü canım çok yanıyo.hepinize hayırlı akşamlar diliyorum.hoşçakalın.
bu arada lağrımacım kuran arapça okumayı bende bilmiyorum.internetten okutmakta bana pek mantıklı gelmedi.keşke elimden gelse seve seve okurdum canım.bizi düşünüp bunu sunman bile çok güzel.tşk ederim.Rabbim inş çok bekletmeden gönderir bebeklerimizi.
kardelencim inş ağrıların bebişinin yerleşme çabalarındandır.sen bari bu ay güzel haber ver yaa.Allahım hayırlısıyla inş.temizlenir temizlenmez konuştuğumuz şeyi yapıcam canım haberin olsun.öptm
bu arada kızlar okuduğum tefriciyeyi yasin okuyup sonra göndermeyi düşündüm.tabi bi temizlenebilirsemmm :97:
canım bişey olmamasına sevindim...inş en yakın zamanda hayırlısıyla hamile kalıp bebişini kucagına alırsın...
garibim,hiç garip değilsin kız,maşallah hiç eksik olmuyo misafirlerin heee

bende toplu cevap trafiğine katılayım,yoksa içimde kalır:1::1::1:
inşallah yerleşme ağrılarıdır,rabbim hepimize nasip etsin o mutluluğu bi an önce.
kızlar ben bebek niyetiyle bi hate hatim bitirdim,sizler içinde dua ettim ama sizlerde amin derseniz çok sevincem,o yüzden yazma gereği hissettim.
hatırlayabildiğim kadarıyla da tek tek isimlerinizi saymya çalıştım.
her gün meryem suresi okuma fikri çok güzel de,ramazanı şeriften sonra mı yapsak acaba,şu an çok cüzüm var,biraz zor olcak benim için,ama herkez okursa benim okumama olmaz,kendimi zorlarım biraz.
canım benim dualarım seninle inş bebişin göbüşündedir...allah kabul etsin kardeloşum yürekten amin diyorum...
ah canım benım ya ne bencıl ınsanlar var takma semram tekrar hamıs kalıcaksın sonucta buarada yegenının düğünüde hayırlı olsun şimdiden...
lagrımacım lısteyı pek anlamadım ama cogunluk ne derse uyarım ben...

bız ıyıyız cnm cok sagol doktora gıtmıssın umarım tahlıllerınde cok güzel cıkar kib...

üzülmüyorum cnm artık alıstım:)hayırlısı neyapalım senınde kıstın erır ınsallah bıranöncede kavusursun melegıne

cnm benım benımde korkulu rüyam o alet demek asılamadada o devreye gırıyor ben neyapcam:((ters bısıy cıkmadıgına sevındım senın adına buarada allah kabul etsın dualarını...

kız bebişmı geldı yoksa oh ...:)hadı hayırlısı ınsallah...allah dualarını kabul etsın cnm ınsallah duaların ıcınde cok sagol
inş boncugum...dedigin gibi insan alışıyo zaman gectikce galiba
Naber pelincim nasılsın canım.
Kardelen kız burdaydın nireye gittin ebrarcım daha ortalarda yoksun kızlar ben yarın edirneye gidiyorum ama bilgisayarımıda alıcam ama çok giremem uebesli kız tahlil yapmadınmı sevcan kuşum inşallah güzel haberlerle gel dualarım seninle canım.Topicikteki tüm hatunlar hepinizi öptüm.
canım kusura bakma msjını görmeden cıkmışım...iyiyim sagol sen nasılsın...hayırlı yolculuklar banucum...
Kızlar selam,

Gelemedim nete cok moralim bozuktu kendimi temizliğe verdim oruçlu oruçlu. İftardaydık yeni geldik. Kızlar silik falan bile cıkmadı test sabah. Sonra ateşi ölçtüm düşmüş. Peceteyi içime soktum hafif kahverengi geldi hani regli öncesi gibi. Yerleşme kanı mı diye sevindim ama sonra baktım vucut ısım 36,2 ye düşmüş malesef regli olucam sanırım . Cok üzülüp agladım bol bol sıldim süpürdüm evi ama simdi topladım kendimi. Moral bozmak yol yola devam dedim :) Lerigma ben de Meryem Suresi okıycam. Dün akşam Nihat hatipoğlunu dinledim oda Salih bir evlat için Enbiya ve Meryem suresini okuyun dedi. Ben hadi deseniz başlarım. Bence Okuyacak olanlar Sadece Ben okurum diye mesaj yazsın ki bilelim kim kim var.
hayırlısı olsun canım..
kızlar canım sıkkın moralim bozuk emrecik fıtık olmuş haftaya büyük olasılıkla ameliyat olacak sizlerden mümkünse dualarınız isteyecez teyzeleri kasık fıtığı olmuş keltoş bugün dr gittik yarın kan alınıp ameliyat günü belirlenecek genel anesteziyşe yapacaklarmış ameliyat günü hastaneden çıkarmış ama genede küçük olduğu için riski varmış geçmişi okudum ama alıntı yapmak içimden gelmedi ister istemez küçük bi ameliyat bile olsa moral boozuluyo fazla kafanızı şişirmeyim nette ameliyatı araştırıyom
cok gecmiş olsun canım..allahım şifa versin minik emremize...
allah razı olsun ebrarım...rabbim kabul etsin bu mubarek günlerde dualarımızı inş...
Birsenim üzülme cnm,Rabbim yardımcınız olur merak etme sen kıyamam ben ona kuzenimin oğlunda da var kasık fıtıgı ama onlar bir yaşına gelince ameliyat ettiricez demişlerdi,Rabbim şifa versin emoşa...

Pelinim smileyleri bende kullanamıyorum kendim yazızyorum:)çareler tükenmez...

Cnm gidip kontrol ettirdiğin iyi olmuş bak aklında soru işareti kalmadı,ağrılarında biran önce diner inşaallah...

Allah razı olsun cnm,Allah kabul etsin inşaallah,kendi okudugundan hariç mukabeleye gidiyor musun sen kardeloşum?

canım bende senin gibi yapıyorum:)

bak buraya gelip daha selam vermeden konuya dalıyosun...sen benim kuranın türkcesini okuyup okumadıgımı nerden biliyosunda konuşuyosun sana hic bir şeyi ispat etmek zorunda degilim kimin cahil oldugu belli oluyo zaten...
Toplam 4 kullanıcı konuyu okuyor. (4 üye ve 0 ziyaretçi)
ssmert ugurboncugum+ pelin67
selam kızlar nasılsınızz??

selam canım iyiydim ama kendini bilmezin bir moralimi bozdu... sen nasılsın...

diger kızlar sizler nasılsınız..

kızlar bende cıkıyorum...işlerimi yapıyım...hepinize hayırlı cumalar rabbim dularımızı kabul etsin...görüşmek üzre :16:

Back
X