Allahım kabul etsin dualarını canım inşallah.bizide düşündüğün için Allah razı olsun,gönlü muradını versin inşallah.amin amin aminnn.garibim,hiç garip değilsin kız,maşallah hiç eksik olmuyo misafirlerin heee
bende toplu cevap trafiğine katılayım,yoksa içimde kalır
inşallah yerleşme ağrılarıdır,rabbim hepimize nasip etsin o mutluluğu bi an önce.
kızlar ben bebek niyetiyle bi hate hatim bitirdim,sizler içinde dua ettim ama sizlerde amin derseniz çok sevincem,o yüzden yazma gereği hissettim.
hatırlayabildiğim kadarıyla da tek tek isimlerinizi saymya çalıştım.
her gün meryem suresi okuma fikri çok güzel de,ramazanı şeriften sonra mı yapsak acaba,şu an çok cüzüm var,biraz zor olcak benim için,ama herkez okursa benim okumama olmaz,kendimi zorlarım biraz.
canım ya korksakta başa gelen çekiliyo.sağlık için katlanıyo insan.konuşmalarından anladığım kadarıyla aşılama yaptırıcaksın.Allahım inşallah aşılamaya gerek kalmadan gönderir bebeğini.ama yok olmadıysa aşılaman vesile olur inşallah.Allahım yardımcın olsun canım benim.ah canım benım ya ne bencıl ınsanlar var takma semram tekrar hamıs kalıcaksın sonucta buarada yegenının düğünüde hayırlı olsun şimdiden...
lagrımacım lısteyı pek anlamadım ama cogunluk ne derse uyarım ben...
bız ıyıyız cnm cok sagol doktora gıtmıssın umarım tahlıllerınde cok güzel cıkar kib...
üzülmüyorum cnm artık alıstım:)hayırlısı neyapalım senınde kıstın erır ınsallah bıranöncede kavusursun melegıne
cnm benım benımde korkulu rüyam o alet demek asılamadada o devreye gırıyor ben neyapcam(ters bısıy cıkmadıgına sevındım senın adına buarada allah kabul etsın dualarını...
kız bebişmı geldı yoksa oh ...:)hadı hayırlısı ınsallah...allah dualarını kabul etsın cnm ınsallah duaların ıcınde cok sagol
ayy canım yaa el kadar bebek nasıl fıtık oluyormuşkızlar canım sıkkın moralim bozuk emrecik fıtık olmuş haftaya büyük olasılıkla ameliyat olacak sizlerden mümkünse dualarınız isteyecez teyzeleri kasık fıtığı olmuş keltoş bugün dr gittik yarın kan alınıp ameliyat günü belirlenecek genel anesteziyşe yapacaklarmış ameliyat günü hastaneden çıkarmış ama genede küçük olduğu için riski varmış geçmişi okudum ama alıntı yapmak içimden gelmedi ister istemez küçük bi ameliyat bile olsa moral boozuluyo fazla kafanızı şişirmeyim nette ameliyatı araştırıyom

ablacım Allahım kabul etsin.ne güzel ziyaret edebileceğiniz yerler var gidebiliyosunuz.bizim burda hiç bişey yokhepinize iyi geceler arkadaşlar
bugün güzel birgün geçirdim mübarek yerleri ziyaret ettik en önemlisi EFENDİMİZİN HIRKAI ŞERİFİNİ gördüm .şükürler olsun YÜCE RABBİME .
hepinize bol bol dua ettim inşallah kabul olur .
sonrada iftara davetliydik görümceme oraya gittik biraz yorgunum geçmişe şöyle gözattım ama inanın yazıcak halim yok inşallah yarın telafi edicem
bide yarın sabah erken kalkmam gerek evde temizlik var davetler başlamadan temizlik yaptırıyım dedim .neyse bende durumlar bu
BİRSENİM emrede fıtık çıkmış çok üzüldüm kuzum ALLAHIM şifa versin inşallah ameliyatı çok güzel geçicek dualarım seninle ve emroşla
LAGRİMACIM çok güzel düşünmüşsün canım nasıl uygun görürseniz ben uyarım gerçi şu birkaç gün baya yoğunum ama gayret edip okurum hiç sorun değil canım .tekrardan çok saol duygulandım okuyunca ALLAHIM KABUL ETSİN niyetlerimizi dualarımızı
ben kaçıyorum kızlar hayırlı sahurlar

günaydın kızlar hayırlı sabahlar,hayırlı cumalar.Rabbim bugun ve bütün mübarek günler için dualarımızı kabul etsin inşallah.
kardelencim mukabeleye gittiğinde sorarmısın meryem suresini arapça okumayı bilmeyenler,arapçadan türkçe okunuşlusunu okusa bu çocuk olması için niyet edilecek,kabul olurmuymuş bi öğrensen bende okusam? meali değil yanlış anlaşılmasın.aynı arapça okuduğunuz gibi yazımı oluyo türkçe.bi sorarsan sevinirim canım.