Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

canım bişey olmamasına sevindim...inş en yakın zamanda hayırlısıyla hamile kalıp bebişini kucagına alırsın...

canım benim dualarım seninle inş bebişin göbüşündedir...allah kabul etsin kardeloşum yürekten amin diyorum...

inş boncugum...dedigin gibi insan alışıyo zaman gectikce galiba

canım kusura bakma msjını görmeden cıkmışım...iyiyim sagol sen nasılsın...hayırlı yolculuklar banucum...

hayırlısı olsun canım..

cok gecmiş olsun canım..allahım şifa versin minik emremize...

allah razı olsun ebrarım...rabbim kabul etsin bu mubarek günlerde dualarımızı inş...

canım bende senin gibi yapıyorum:)

bak buraya gelip daha selam vermeden konuya dalıyosun...sen benim kuranın türkcesini okuyup okumadıgımı nerden biliyosunda konuşuyosun sana hic bir şeyi ispat etmek zorunda degilim kimin cahil oldugu belli oluyo zaten...

selam canım iyiydim ama kendini bilmezin bir moralimi bozdu... sen nasılsın...

diger kızlar sizler nasılsınız..
canım boşverr biz uzun zamandır burda birlikteyizz.bir msjla canını sıkamaz kimse.öptm canım işlere başlıyosun sanırım kolay gelsinn.
benim dileğimde anne olmak 1 yıldır istiyorum
bu ay bir umut oldu bebeğim geldi ama kendini bile göstermeden kan olup gitti
Allahım inş çok bekletmeden dileğini gerçekleştirir inşallah.

derincim hoşgeldin sana da hayırlı cumalarr.

sagol pelinim iyi diyelim iyi olsun ..dayıma üzülüyorum da...ameliyat olmuştu dün..bugün tekrar almışlar iç kanama olmuş:((akciger hemde:((

sende sıkma canını geçmişe biraz baktım gerçekten selinanın dedigi gibi dikkat edilmiyo yorum yapılırken..

herkese tek tek yazamıyorum şuanda..geçmişe biraz baktım şimdi çıkmak zorundayım...öptüm hepinizi...ahh derin ne günlere kaldın yetişemiyon topice:31:

selammmmmmmm bugün canım çok sıkkın tam kendimi topluyorum derken dank diye karşıma biri çıkıyor sen hamile değilmiydin ne zaman doğum yaptın doğurmuşta zayıflamış bile demezmi birden gözümden yaşlar boşalı verdi kadında şok oldu. işin yoksa başın dan geçenleri anlat neden oldu niye oldu nezaman oldu bir çok soru cevaplıya biliyorsan cevapla .kızar bu aralar çok sık uğruyamıyorum el işilerimi yetiştirmem gerekiyor malum yeğenimi evlen direcez eylülün 3 yani bayram sonu allah yardımcımız olsun inşallah.
canım ya üzülme var böle dengezis konusanlar takma kafana ok
selam kızlar inanırmısınız iki saattir gecmişi okuyorum o kadar yavaşki k.k başım agırdı ya...canlarım alıntı yapmadım aklımda kalanları yazıcam...yazmadıgım olursa kusura bakmasın lütfen...

ebrarım misafirim vardı canım bide kullandıgım haplardanmı bilmiyorum ama krın agrım cok oluyo o yüzden fazla giremiyorum...sen nasılsın gece geliyosun aama görüşemiyoruz ben giremiyorum malesef...

boncugum adet olmuşsun üzülme canım hayırlısı olsun inş bidaki ay konar göbüşüne bebişin...

selinacım anlattıgın şeylerin aynısı gecenki hamileligimde olmuştu ılişki sırasında sancı,pembe kanama,ama tam adet olmamiştim bence geciktirmeden bir doktora görüün derim...allah göstermesin başka bişey olabilir...bide karın agrımda cok olmuştu lütfen ihmal etme canım...

kardeloşum inş şu mubarek ğünlerin yüzü suyu hürmetine bebişin yerine yerleşmiştir hayırlısıyla...

derinim sen nasılsın canım epeydir görüşemiyoruz...

semracım üzülme lütfen bazı insanlar patavatsız oluyolar işte pat diye soruyorlar...inş en kısa zamanda rabbim ogluşunun ve senin yüzünü güldürür hayırlısıyla...

asmerrtcim msn de görüştük zaten öpüyorum seni cok...

sevcanım inş keseyi ve melegini cumartesi günü görürsün...lütfen aklına kötü şeyler getirme...bizlerde heycanla bekliyoruz...

kardelen49 um su an yoldasındır...hayırlısıyla git gel inş rabbim dualarını kabul etsin...bizim dualarımızda seninle...allahım bizlerede nasip etsin o kutsal topraklara gitmeyi inş...

uasebelli canım bende hamile kaldıgımda ilk yaptıgımda testte cok cok silik bir cizgi vardı inanamamıştım...iki gün sonra tekrarladıgımda biraz daha belirgindi yani bugun tekrarladıgında cizgi belirginleşiyosa hamilesin demektir...inş öyledir ama bizleri merakta bırakma ugramamışsın hala topige güzel haberlerini bekliyoruz...

ececim inş senin belirtilerinde hamilelik belirtisidir...hayırlısı olsun...

ranacım sen nasılsın canım bebişimiz nasıl bulantıların varmı nasıl gidiyo hamişlik...

garipim, banucum,aleynacım,tutişim,birsenim,sizlerde iyisinizdir inş...yeni gelen arkadaşlarda aramıza hoşgelmişler ...kızlar hepiniz allaha emanet olun...hepinizi cok öpüyorum...
inş canım ya daha hala adet olmadım bakalım yarın ne olacak inş vardır bebiş
Kızlar selam,

Gelemedim nete cok moralim bozuktu kendimi temizliğe verdim oruçlu oruçlu. İftardaydık yeni geldik. Kızlar silik falan bile cıkmadı test sabah. Sonra ateşi ölçtüm düşmüş. Peceteyi içime soktum hafif kahverengi geldi hani regli öncesi gibi. Yerleşme kanı mı diye sevindim ama sonra baktım vucut ısım 36,2 ye düşmüş malesef regli olucam sanırım . Cok üzülüp agladım bol bol sıldim süpürdüm evi ama simdi topladım kendimi. Moral bozmak yol yola devam dedim :) Lerigma ben de Meryem Suresi okıycam. Dün akşam Nihat hatipoğlunu dinledim oda Salih bir evlat için Enbiya ve Meryem suresini okuyun dedi. Ben hadi deseniz başlarım. Bence Okuyacak olanlar Sadece Ben okurum diye mesaj yazsın ki bilelim kim kim var.
canım takma kafana inş allah bidaki ay verir minişini
kızlar canım sıkkın moralim bozuk emrecik fıtık olmuş haftaya büyük olasılıkla ameliyat olacak sizlerden mümkünse dualarınız isteyecez teyzeleri kasık fıtığı olmuş keltoş bugün dr gittik yarın kan alınıp ameliyat günü belirlenecek genel anesteziyşe yapacaklarmış ameliyat günü hastaneden çıkarmış ama genede küçük olduğu için riski varmış geçmişi okudum ama alıntı yapmak içimden gelmedi ister istemez küçük bi ameliyat bile olsa moral boozuluyo fazla kafanızı şişirmeyim nette ameliyatı araştırıyom
canım çok gecmiş olsun inş ameliyat güzel gecer allah yar ve yardımcınız olsun inş
ah canım yaaa,çok geçmiş olsun yavruya,rabbim şifasını versin çabucak inşallah.

ay avatarına bayıldım yaaaaaaaa
ben her an çıkabilirim bu arada.
kızlar dediğiniz gibi,bildiğimiz gibi,rabbim ol dicek ve olcak,kimlerde ne sorunlar var,hemen hamile kalıyolar,bizde sıfır sorun ve hala bekliyoruz.
rabbim kudretini daha iyi kavramamızı istiyo belkide.
dualarımızı boş çevirmesin şu mübarek ayda,göndersin yavrularımızı inşallah.
öle canım sana katılıyorum belki yeteri kadar dua etmiyorum allaha
canım bu arada sen aşılamamı yaptırdın ben kacırdım galiba gelemediğim için
hepinize iyi geceler arkadaşlar
bugün güzel birgün geçirdim mübarek yerleri ziyaret ettik en önemlisi EFENDİMİZİN HIRKAI ŞERİFİNİ gördüm .şükürler olsun YÜCE RABBİME .
hepinize bol bol dua ettim inşallah kabul olur .
sonrada iftara davetliydik görümceme oraya gittik biraz yorgunum geçmişe şöyle gözattım ama inanın yazıcak halim yok inşallah yarın telafi edicem
bide yarın sabah erken kalkmam gerek evde temizlik var davetler başlamadan temizlik yaptırıyım dedim .neyse bende durumlar bu
BİRSENİM emrede fıtık çıkmış çok üzüldüm kuzum ALLAHIM şifa versin inşallah ameliyatı çok güzel geçicek dualarım seninle ve emroşla
LAGRİMACIM çok güzel düşünmüşsün canım nasıl uygun görürseniz ben uyarım gerçi şu birkaç gün baya yoğunum ama gayret edip okurum hiç sorun değil canım .tekrardan çok saol duygulandım okuyunca ALLAHIM KABUL ETSİN niyetlerimizi dualarımızı
ben kaçıyorum kızlar hayırlı sahurlar
ay ne güzel onu görmek okuyunca duygulandım ablam ya ahhh ahhhhhhhhhhh
selam kızlar hayırlı cumalar hepinize..kaçamak yaptım biraz gene cuma diye..öptüm hepinizi alttaki kızceler..:54:

slm canım nasılsın sanada hayırlı cumalar

KIZLAR BEN HALA ADET OLMADIM inş olmam offf pazartesiye kadar sabır ta pazartesi test yapacağım gelmezse eğer kırmızılar

lagrima canım çok güzel düşünmüşsün bende okuya bilirim ama keşke ramazandan sonra yapsak o zaman ben sürekli burda olurum ama yinede siz bilirsiniz

Son düzenleme:
hepinize iyi geceler arkadaşlar
bugün güzel birgün geçirdim mübarek yerleri ziyaret ettik en önemlisi EFENDİMİZİN HIRKAI ŞERİFİNİ gördüm .şükürler olsun YÜCE RABBİME .
hepinize bol bol dua ettim inşallah kabul olur .
sonrada iftara davetliydik görümceme oraya gittik biraz yorgunum geçmişe şöyle gözattım ama inanın yazıcak halim yok inşallah yarın telafi edicem
bide yarın sabah erken kalkmam gerek evde temizlik var davetler başlamadan temizlik yaptırıyım dedim .neyse bende durumlar bu
BİRSENİM emrede fıtık çıkmış çok üzüldüm kuzum ALLAHIM şifa versin inşallah ameliyatı çok güzel geçicek dualarım seninle ve emroşla
LAGRİMACIM çok güzel düşünmüşsün canım nasıl uygun görürseniz ben uyarım gerçi şu birkaç gün baya yoğunum ama gayret edip okurum hiç sorun değil canım .tekrardan çok saol duygulandım okuyunca ALLAHIM KABUL ETSİN niyetlerimizi dualarımızı
ben kaçıyorum kızlar hayırlı sahurlar

demek hirka-i serifi gördum ebrarim,rabbim hepimize kardelen49 arkadasimiz gibi efendimizin mubarek kabrine gitmeyide nasip etsin insallah.bu arada kolay gelsin canim

[

QUOTE=birsen29;20475637]kızlar canım sıkkın moralim bozuk emrecik fıtık olmuş haftaya büyük olasılıkla ameliyat olacak sizlerden mümkünse dualarınız isteyecez teyzeleri kasık fıtığı olmuş keltoş bugün dr gittik yarın kan alınıp ameliyat günü belirlenecek genel anesteziyşe yapacaklarmış ameliyat günü hastaneden çıkarmış ama genede küçük olduğu için riski varmış geçmişi okudum ama alıntı yapmak içimden gelmedi ister istemez küçük bi ameliyat bile olsa moral boozuluyo fazla kafanızı şişirmeyim nette ameliyatı araştırıyom[/QUOTE]

canim cok gecmis olsun emreye,rabbim sifa versin...uzulme bu gunlerde gecer elbet...:61:

amin canım saolasın.hamilelikten olamaz canım adet oldum çünkü ama kesilmedi bi türlü.

selam kızlar hepinize vereceğim cvp aynı olduğu için toptan yazıyorum.korkunun ecele faydası yok diye gittim dr a.önce muayene etti vajinal.sorada o iğrenç aleti soktu gözümden yaşlar süzüldü zaten.canım çok yandı.emin olmak için kan testi istedi tabiki negatif çıktı.dış gebelik ihtimaline karşın istedim bu testi dedi.kanamanın uzun sürmeside normal dedi 3 tane gelişmiş 3-4 tanede tam gelişmesede yumurtaların vardı dedi.bunları vücuttan atmakta bikaç gün artırabilir dedi.ağrı kesici hap verdi.yine ilişkide ağrıların devam ederse tekrar gelebilirsin dedi.öyle işte.şuan aletlerden ötürü canım çok yanıyo.hepinize hayırlı akşamlar diliyorum.hoşçakalın.
bu arada lağrımacım kuran arapça okumayı bende bilmiyorum.internetten okutmakta bana pek mantıklı gelmedi.keşke elimden gelse seve seve okurdum canım.bizi düşünüp bunu sunman bile çok güzel.tşk ederim.Rabbim inş çok bekletmeden gönderir bebeklerimizi.
kardelencim inş ağrıların bebişinin yerleşme çabalarındandır.sen bari bu ay güzel haber ver yaa.Allahım hayırlısıyla inş.temizlenir temizlenmez konuştuğumuz şeyi yapıcam canım haberin olsun.öptm
bu arada kızlar okuduğum tefriciyeyi yasin okuyup sonra göndermeyi düşündüm.tabi bi temizlenebilirsemmm :97:

önemli birseyin olmamasina sevindim selinacim,bu arada bende cok cekiniyorum o aletten,muayeneden ama yapacak birsey yok iste:50:allah dualarini kabul etsin insallah..:61:

garibim,hiç garip değilsin kız,maşallah hiç eksik olmuyo misafirlerin heee

bende toplu cevap trafiğine katılayım,yoksa içimde kalır:1::1::1:
inşallah yerleşme ağrılarıdır,rabbim hepimize nasip etsin o mutluluğu bi an önce.
kızlar ben bebek niyetiyle bi hate hatim bitirdim,sizler içinde dua ettim ama sizlerde amin derseniz çok sevincem,o yüzden yazma gereği hissettim.
hatırlayabildiğim kadarıyla da tek tek isimlerinizi saymya çalıştım.
her gün meryem suresi okuma fikri çok güzel de,ramazanı şeriften sonra mı yapsak acaba,şu an çok cüzüm var,biraz zor olcak benim için,ama herkez okursa benim okumama olmaz,kendimi zorlarım biraz.

sen beni guldurdun allahta seni gpldursun kardelenim:1::1::1:ben garip derken bebis mahiyetinde dedim kizzz:34:yoksa elhamdulillah cok sukur cevremiz var...bu arada hatimin mubarek olsun,rabbim niyetine göre muamele eylesin.dualarini kabul etsin ins.gönulden amiiiiiiiiiiiiiin ve ecmain olsun diyorum canim:29::29::29:

nasılsınız? dün akşam yatarken aklıma geldi ramazan bitmeden her gün birimize Meryem suresini okusak nasıl olur?
Kuran okumayı bilmiyorum diyen varsa netten okuttursun,sonuçta okunmuş oluyor yanılmıyorsam..
ben kendimce sıra yaptım
12 08 ebrar
13 08 banu
14 08 selina
15 08 kardelen5233
16 08 garip
17 08 kardelen49
18 08 ugurboncugum
19 08 pelin
20 08 uebesli
21 08 ben
10 günde biter hem herkese 1 günde 10 tane okunmuş olur.. ne dersiniz..? sıralamayı aklıma ilk gelenleri yazdım , hani bilinçli yapılmış bi liste değil beni niye oraya yazdın falan demeyin.. kabul edenler?

öncelikle cok guzel dusunmussun lagmiran,allah razi olsun..ama ben bu konuda kardelenim gibi dusunuyorum..ramazanda hem cuzler acisindan hemde ziyaret ve misaifir acisindan yogunluk oluyor.bayram sonu bende okuyabilirim..:34:

Selam kızlar nasılsınız,dün akşam telden giriyim dedim beceremedim tlf kilitlendi bende sinir oldum yattım.Kardelenim şimdi ne güzel mübarek topraklardasın,hayırla git gel inşaallah,Rabbim dualarını kabul etsin bizlere de oraya gitmeyi nasip etsin inşaallahh...

Eboşum konusamadık senle dün bi ara konusuruz müsait olunca inşaallah....Hee bu arada aslında ne zamandan beri senle konuşmam lazım bişey sorucam da nasip olmadı...

Kardeloşum hayırdır cnm, inşaallah dediğin gibidir bebiş yerleşiyordur cnm ya inş güzel hbrleri alırız senden...

Selinam cnm biliyorum doktora gitmek istemiyorsun ama gitmeden de ne oldugunu anlayamazsın ki cnm geciktrme git biran önce inş yara falan değildir,bu arada Rabbim ferahlık versin sıkıntılarını gidersin cnm

Sevcanım,ranam nasılsınız kızlar?Sevcanım c.tesi bebişi göreceksin demek hee:)Darısı diğer arkadaşlarımızın başına inşaallah,ezan da okunuyor şimdi Rabbim kabul etsinnn

Semracım cnm üzme kendini ne olur,oğlunda çok akıllı maşallah inş tez zamanda Rabbim ona da kardeş yollar kimin ne olacağı hiç belli değil cnm o yuzden hep şükret...

Birsenim sen naparsın,emoşla diloş nasıl:34:

Pelinimm kuzum sen nasılsın korunmayı ne zaman bırakacaksın?

Boncugum,derinim kızlar iyisiniz inşaalllah sizlerde...

Aklımda bu kadr kaldı canlarım,bende dün hastaneye gittim çok şükür ama bebişi göremedim tabisi,ultrason için gün verdiler tahlilleri yaptırdım sonuçları yarın alıcam inşaallah,hastaneden de annemle biraz dolaştık çok yoruldum eve gidince uyuya kalmışım :) eboş ondan uyuyordum gari hee tembellikten değil valla:9:

İftara daha yemek yapıcam ama ne yapacagımı bilmiyorum hani ilk günler menü paylaşıyordunuz niye yazmıyorsunuz şimdi heee

insallah tahlillerinin guzel cikar anatoliam:61::61:

herkese hayirli cumarlar kizlar,benimde hala belimde batarlar devam ediyor,:43:cok sukur eskisi gibi degilim,yavasta olsa yuruyebiliyorum,ama hareket edecegim zaman batar oluyor belimde:43::43::43:15 gundur böyleyim,sizce ceyranda kalmanin etkisi bu kadar surermi??birde ramazan yogunlugu olunca da dinlenemiyorum tabii..insallah gecer biran önce,cok zormus rabbim kimseye yasatmasin:43::43:

hayırlı cumalar .. nasılsınız?sanıyorum çoğunluk bayramdan sonraya kalsın diyor. olur ben uyarım..

fazla alınmışsınız kızlar

kuran anladığımız dilde okunur konusunda hassasım okadar.

ama abartmışsınız valla tepkiyi o ayrı

demek hirka-i serifi gördum ebrarim,rabbim hepimize kardelen49 arkadasimiz gibi efendimizin mubarek kabrine gitmeyide nasip etsin insallah.bu arada kolay gelsin canim

canim cok gecmis olsun emreye,rabbim sifa versin...uzulme bu gunlerde gecer elbet...:61:

önemli birseyin olmamasina sevindim selinacim,bu arada bende cok cekiniyorum o aletten,muayeneden ama yapacak birsey yok iste:50:allah dualarini kabul etsin insallah..:61:

sen beni guldurdun allahta seni gpldursun kardelenim:1::1::1:ben garip derken bebis mahiyetinde dedim kizzz:34:yoksa elhamdulillah cok sukur cevremiz var...bu arada hatimin mubarek olsun,rabbim niyetine göre muamele eylesin.dualarini kabul etsin ins.gönulden amiiiiiiiiiiiiiin ve ecmain olsun diyorum canim:29::29::29:

öncelikle cok guzel dusunmussun lagmiran,allah razi olsun..ama ben bu konuda kardelenim gibi dusunuyorum..ramazanda hem cuzler acisindan hemde ziyaret ve misaifir acisindan yogunluk oluyor.bayram sonu bende okuyabilirim..:34:

insallah tahlillerinin guzel cikar anatoliam:61::61:

herkese hayirli cumarlar kizlar,benimde hala belimde batarlar devam ediyor,:43:cok sukur eskisi gibi degilim,yavasta olsa yuruyebiliyorum,ama hareket edecegim zaman batar oluyor belimde:43::43::43:15 gundur böyleyim,sizce ceyranda kalmanin etkisi bu kadar surermi??birde ramazan yogunlugu olunca da dinlenemiyorum tabii..insallah gecer biran önce,cok zormus rabbim kimseye yasatmasin:43::43:

canım gecmiş olsun hayırdır neden böle oldun

nasılsınız bakıyım geçmişi okudum iyisiniz alıntı alamadım emrecik kucağımda duruyor ağrısı var heralde pek durmuyo bugün kan verdik doğduğu hastaneye gittik ordaki dr ameliyatı için çarşambaya gün verdi Allah izin verirse salı sonuçları götürüp kendi dr ve anestezi dr ile görüşüp hazırlık yapılacak sonrada ameliyat fıtık yumrtalıkların indiği kanal bi süre sonra kapanırmış ama bazı bebeklerde özellikle erken doğanlarda kapanma olmayabilirmiş o zaman bağırsak baskı yapar iyice açar ve ordan girmeye çalışırken boğulurmuş ve organların tümünü iflas ettirirmiş ameliyay çok önemliymiş ve çok geç kalmamak gerekmiş TUTİŞİM sende söyle yiğeninin yaşını beklemesinler hemen yaptırsınlar zaten sabah ameliyatı olunca 2-3 saate çıkıyomuş eve kızlar hepinize teşekkür ederim herbirinizin yeri gönlümüzde Allahım hayırlısını versin

fazla alınmışsınız kızlar

kuran anladığımız dilde okunur konusunda hassasım okadar.

ama abartmışsınız valla tepkiyi o ayrı

canım burda arkadaşlar fazla alınmazlar senin konun hassas herkesin kendine biz burda neyin karşımızdakini üzeceğini biliriz ona göre davranır konuşur gerek olursa susar gerek olursa konuşuruz birimize bişey deseler hepimiz kendimize denmiş gibi davranırız burda hepimiz biriz dostuz arkadaşız sadece iyi günde değil her an birbirimize destek oluruz birimiz üzülse karalar bağlar yas tutarız her şeyimizi paylaşırız bizimle beraber olmak istersen kapımız açık her daim ama alınma istemezsende kendin bilirsin

nasılsınız kızlarrr???
birsen29+DerinSu
BİRSENCİM,çok geçmiş olsun en kısa zamand iyileşir inş EMREMİZ...
DERİNCİM,sen nasılsın ???bu aralar baya yoğun çalışıyorsun galiba ....

Ay birsenım cok gecmıs olsun cnm,demek carsamba amelıyat cnmya kıyamam.ıns hayırlısyla amelyatı olup evınıze dönün kuşum.

Kardelosum rabbım dualarını kabul etsın cnm benım,ınsallahta hamılesındır kız hadı sevındır bızı.bak öpen smıle yapamıyom telden zor oluyo yazılar cıft oluyo dedıın gıbı:)

boncugum adet olmusun galıba ynls okumadysam.önümüzdekı ay calısmaları daha sıkı tut.ıns bıan önce melegın gelır cnm.

Kızlar bılıyomusunuz ıkı gun önce sahurda nıhat hatıpoglu meryem suresını önerdgnde eşım okuyalım dedı,bıde enbıya demıstı dımı.tabıkı okuruz lagrımacım ama bende kızlara katılmak durumundaym,normal sartlarda olsa gecelerı okurum.ama smdıden snra yogun olucaz eve gtmem gec olacak vede is güc sahur derken helekı son hafta.bayram snrası olur cnm.

Garıbım belın agrıyoms gene cok gecmis olsn ya.Ay birsenım cok gecmıs olsun cnm,demek carsamba amelıyat cnmya kıyamam.ıns hayırlısyla amelyatı olup evınıze dönün kuşum.

Kardelosum rabbım dualarını kabul etsın cnm benım,ınsallahta hamılesındır kız hadı sevındır bızı.bak öpen smıle yapamıyom telden zor oluyo yazılar cıft oluyo dedıın gıbı:)

boncugum adet olmusun galıba ynls okumadysam.önümüzdekı ay calısmaları daha sıkı tut.ıns bıan önce melegın gelır cnm.

Kızlar bılıyomusunuz ıkı gun önce sahurda nıhat hatıpoglu meryem suresını önerdgnde eşım okuyalım dedı,bıde enbıya demıstı dımı.tabıkı okuruz lagrımacım ama bende kızlara katılmak durumundaym,normal sartlarda olsa gecelerı okurum.ama smdıden snra yogun olucaz eve gtmem gec olacak vede is güc sahur derken helekı son hafta.bayram snrası olur cnm.

Garıbım belın agrıyoms gene cok gecmis olsn ya.

nasılsınız kızlarrr???
birsen29+DerinSu
BİRSENCİM,çok geçmiş olsun en kısa zamand iyileşir inş EMREMİZ...
DERİNCİM,sen nasılsın ???bu aralar baya yoğun çalışıyorsun galiba ....

sgl ranacım sen nasılsın bebiş nasıl dernim sende kendine iyi bak ben çıkıyım emreyi doyuracam bye

bende bebişte iyiyiz çok şükür canm ...
öpüyorum ikinizide hayırlısıyla atlatırsınız inş....

PELİNCİM,
sen nasılsın kuzum ???

iyiyim ranacım iftara hazırlık yapıyorum...sen nasılsın minişimizde iyidir inş canım

birsenim derinim sizler nasılsınız...

ANNELER VE MELEKLERİ...

Bir
zamanlar dünyaya gelmeye hazırlanan bir bebek varmış. ...Bir gün Allah’a
sormuş: “Allahım, beni yarın dünyaya göndereceğini söylediler, fakat
ben o kadar küçük ve güçsüzüm ki, orada nasıl yaşayacağım?” “Tüm
meleklerin arasından senin için bir tanesini seçtim. O seni ...bekliyor
olacak ve seni koruyacak. Meleğin sana hergün ninniler söyleyecek ve
gülümseyecek. Böylece sen onun sevgisini hissedecek ve mutlu olacaksın.”
“Peki, insanlar bana birşeyler söylediklerinde, dillerini bilmeden
söylenenleri nasıl anlayacağım?” “Meleğin sana dünyada duyabileceğin en
güzel ve tatlı sözcükleri söyleyecek, sana konuşmayı dikkatle ve
sevgiyle öğretecek.” “Peki Allahım, ben seninle konuşmak istersem ne
yapacağım?” “Meleğin sana ellerini açarak bana dua etmeyi de
öğretecek.” “Dünyada kötü adamlar olduğunu duydum, beni kim koruyacak?”
“Meleğin seni kendi hayatı pahasına dahi olsa daima koruyacak. “Fakat
ben, seni bir daha göremeyeceğim için çok üzgünüm.” “Meleğin sana
sürekli benden söz edecek ve bana ulaşmanın yollarını sana öğretecek. O
sırada Cennette bir sessizlik olur ve dünyanın sesleri cennete kadar
ulaşır. Bebek gitmek üzere olduğunu anlar ve son bir soru sorar:
Allah’ım eğer şimdi gitmek üzereysem lütfen çabuk söyle, benim meleğimin
adı ne? “Meleğinin adının önemi yok bebek kulum, sen onu ‘anne‘ diye
çağıracaksın!”

sagol pelinim iyi diyelim iyi olsun ..dayıma üzülüyorum da...ameliyat olmuştu dün..bugün tekrar almışlar iç kanama olmuş:((akciger hemde:((

sende sıkma canını geçmişe biraz baktım gerçekten selinanın dedigi gibi dikkat edilmiyo yorum yapılırken..

herkese tek tek yazamıyorum şuanda..geçmişe biraz baktım şimdi çıkmak zorundayım...öptüm hepinizi...ahh derin ne günlere kaldın yetişemiyon topice:31:
Canım çok geçmiş olsun acil şifalar dilerim
Birsencim emrecik ameliyat olucakmış çok geçmiş olsun inşalla çabucak atlatır.
uebesli canım üzülme herşeyin hayırlısı
lagrima canım bende okurum canım
Kardeloş öyle valla herkes kendi memleketine gidiyor bu sefer böyle.
ebroş naber kız gezmelerdesin gündğzde gelmiyosun hiç.
Kızlar ben şuan otobüsteyim bu kadar yazabiliyorum kardeşim sağolsun vının verdi uzunköprüye varmak üzereyim hepinizi öptüm.

Canım çok geçmiş olsun acil şifalar dilerim
Birsencim emrecik ameliyat olucakmış çok geçmiş olsun inşalla çabucak atlatır.
uebesli canım üzülme herşeyin hayırlısı
lagrima canım bende okurum canım
Kardeloş öyle valla herkes kendi memleketine gidiyor bu sefer böyle.
ebroş naber kız gezmelerdesin gündğzde gelmiyosun hiç.
Kızlar ben şuan otobüsteyim bu kadar yazabiliyorum kardeşim sağolsun vının verdi uzunköprüye varmak üzereyim hepinizi öptüm.

Back
X