Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

sağol canım benim ya reglimi dün ve bugün bekliyordum ama gelmedi şüphelerim vardı belirtiler bi cesaret aldım testi canım testin adı certain canım ben hep bu markayi kullanıyorum önceden bu markada hiç bukadar bilirginini görmemiştim çok yaptığım için hep negatifti ilk deffa pozitifi gördüm yaaa

ayy ne güzel tabi ilk defa görünce inanamamışındır. Allah sağlıkla kucagına almayı nasip etsin canım insallah. ne zamandır uğrasıyodunuz ilk gebeliğin dimi

ayy ne güzel tabi ilk defa görünce inanamamışındır. Allah sağlıkla kucagına almayı nasip etsin canım insallah. ne zamandır uğrasıyodunuz ilk gebeliğin dimi

ewet canım ilk defa bu testlerde görüşüm ama ilk değil canım bi düşüğüm var bundan 8 ay önce hiç korunmadık ben hemen tekrardan kalmak istedim olmadı tam 8 ay bekledik canım aminnn aminnnn aminnnnn inş bu topikte hamiş olmayan kalmasın inş

ewet canım ilk defa bu testlerde görüşüm ama ilk değil canım bi düşüğüm var bundan 8 ay önce hiç korunmadık ben hemen tekrardan kalmak istedim olmadı tam 8 ay bekledik canım aminnn aminnnn aminnnnn inş bu topikte hamiş olmayan kalmasın inş

ohh ne güzel masallah. peki canım hamile kalmak için özel bişey yaptınızmı yani kocan yada sen ilaç falan kullandınız mı sigara içmiyosun dimi

ohh ne güzel masallah. peki canım hamile kalmak için özel bişey yaptınızmı yani kocan yada sen ilaç falan kullandınız mı sigara içmiyosun dimi

bu ay ben sadece 1 hafta soğan kürü yaptım baskada bişi yok bide bol bol dua ettim sigara vardı ama yok artık zaten bırakıyordum 2 3 günde bitaneydi şimdi tamamen bitti

bu ay ben sadece 1 hafta soğan kürü yaptım baskada bişi yok bide bol bol dua ettim sigara vardı ama yok artık zaten bırakıyordum 2 3 günde bitaneydi şimdi tamamen bitti

tabi canım tabi bırak. zaten bebek çok güzel bir bahane hemde güç verir bırakmana:) Allah sevincini tamama erdirr inşallah canım bu arada haftaya kese görmeye gidiyosun dii doktora

Peki bu soğan kürüne nezaman başlamak gerekiyo ne kadar süreyle içcen bide kansızlık var bende düngü adet bile olamıyom şuan 3 gündür damla damla anca geliyo bide 5 gün geç geldi zateen.. ya çatlamazsa yumurtamda bu atda hamile kalamazsaam..:43::43:

kızlar kusura bakmazsanız ben kacıyorum eşim yatmadığımı farkederse çok kızar bana o hamileyken hep bu yatma konusa dikkat eder aksam aksam boğırtmayayım ben kactım ii geceler allahım bu mübarek günlerin yüzü suyu hürmetine hepmiz birden hamiş olalım inş öp by

Peki bu soğan kürüne nezaman başlamak gerekiyo ne kadar süreyle içcen bide kansızlık var bende düngü adet bile olamıyom şuan 3 gündür damla damla anca geliyo bide 5 gün geç geldi zateen.. ya çatlamazsa yumurtamda bu atda hamile kalamazsaam..:43::43:

canım adetinin 7 günü başlıyorsun 15 gün devam edip bırakıp ara veriyorsun bunu isarac onun yazılarında okudum yapacak oluyursan mutlaka oku kistin varmıydı

tabi canım tabi bırak. zaten bebek çok güzel bir bahane hemde güç verir bırakmana:) Allah sevincini tamama erdirr inşallah canım bu arada haftaya kese görmeye gidiyosun dii doktora

canım zaten bu ay içime doğmuştu ve bırakma kararı aldım ve azaltmıştım ağır ağır bırakıyordum ama görünce tamamen bitti hamile olduğumu bile bile hayatta içmem bakalım eşimde yarın uzun uzun konuşuruz aylığını alır almaz soluğu özel hastanede alacağım

canım adetinin 7 günü başlıyorsun 15 gün devam edip bırakıp ara veriyorsun bunu isarac onun yazılarında okudum yapacak oluyursan mutlaka oku kistin varmıydı

Yaa bi ara over kistmi ne vardı diane 35 kullandım 8 ay ve evlenmeden 2 ay önce bıraktım işte bebiş yapmaya çalışıyos bakalım adetil günü baz alınarak 1 hafta sonra içcem yaani öylemi neye iyi geliyo peki kansızlık yüzünden düzgün adet olamadımda yumurta çatlamazsa falan diye endişeliyim bide bu soğan suyunu günde 2 keremi içiyoduk aç tok fark edermiki?

bende yeni geldim aranıza bebiş konusu ne kadar huzur verici bişi yaa bende 2 yıllık evliyim 1 sene oldu korunmuyoruz artık bebiş istiyoruz bizde adetlerimde gayet düzenli gidiyo artık okadar oldumki günüm yaklaştıkça belki olmam belki olmam diye çıldırıyorum bu mübarek günlerde Allahım tüm bebiş isteyenlere nasip etsin inş. :26::26::26::26::26:

Yaa bi ara over kistmi ne vardı diane 35 kullandım 8 ay ve evlenmeden 2 ay önce bıraktım işte bebiş yapmaya çalışıyos bakalım adetil günü baz alınarak 1 hafta sonra içcem yaani öylemi neye iyi geliyo peki kansızlık yüzünden düzgün adet olamadımda yumurta çatlamazsa falan diye endişeliyim bide bu soğan suyunu günde 2 keremi içiyoduk aç tok fark edermiki?

Canım 2 kere içiyosun sabah ac ve akşam aç karnına. Ama sarı soğandan yapıyosun Kırmızı soğandan olmuyor yani sabah akşam ayrı ayrı soğanlardan yapıyosun. Taze olacak yani. soğanın kabuklarını soyup 4-5 parçaya bölüp Bir bucuk su bardağı temiz suyun içine koyuyosun yani içme suyu olacak çeşme suyu değil. su kaynamaya başlayınca 5 dakika daha kaynatıp altını söndürüyosun sonra sıcakken yudum yudum içiyosun.

ay bomba bir haber varmış yaa nekadar sevindim ececim hayırlı olsun canım ALLAHIM tamamına erdirsin sağlıkla inşallah
ay ramazan bereketiyle geldi inşallah bundan sonrada güzel haberler alırız çok mutluyum çokkkk darısı hepimize olsun
topicimiz gerçekten hamile doldu :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:süper yaaaa
ben halaya geç kaldım ama yinede çekmeden duramıycam :64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::62::62::62::62::62::62::62::62::62::62::62::62::62::62::62::62::62::62::62::62::62::66::66::66::66::66::66::66::66::66::66::66::66::66::66::66::66::66::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::nazar::nazar::nazar:
ALLAHIM sağlıkla kucağına almayı nasip etsin ecem hayırlı evlat olsun
bugün negüzel haberler aldık devamıda gelsin yaaa :62::62::62::62::62::62::62::62:

canım arkadaşlarım hepiniz iyisinizdir inşallah
ben bugün çok yoruldum 15 kişiydi misafirim gerçi kendi ailemdi ama yinede yoruluyo insan
biraz geç gittiler yarın pazar olması nedeniyle bende evi toparla filan anca şimdi fırsat buldum
kimsecikler yok gerçi bende çıkıcam zaten .
ecemi tebrik edeyim dedim
ya bizim DERDAMIZ nerelerde merak ettim uğramadı kaç gündür oda ramazan telaşında galiba .
kızlar geçmişe cevap yazamıyorum kusura bakmayın inanın hiç vaktim yok bugün cüzümü bile bitiremedim şimdi biraz onu okuycam .
birkaç gün daha böyle yoğunum olsun güzel telaşlar yılda birkez oluyo .
buarada DERİNİMDE uğramamış merak ettim cano ????anladın sen onu :34:bide dün gece geç çağrı attım inşallah yetişebilmişsinizdir çok üzüldüm valla ama unutmuşum kuzum .
neyse hepinizi çok öpüyorum ALLAHA emanetsiniz

Canım 2 kere içiyosun sabah ac ve akşam aç karnına. Ama sarı soğandan yapıyosun Kırmızı soğandan olmuyor yani sabah akşam ayrı ayrı soğanlardan yapıyosun. Taze olacak yani. soğanın kabuklarını soyup 4-5 parçaya bölüp Bir bucuk su bardağı temiz suyun içine koyuyosun yani içme suyu olacak çeşme suyu değil. su kaynamaya başlayınca 5 dakika daha kaynatıp altını söndürüyosun sonra sıcakken yudum yudum içiyosun.

Hmm teşekkürler canım o halde ben oruç tutacağım için bi iftarda bi sahurda içem baari içme suyunu dediğinde iyi oldu yoksa kesin çeşme suyunu kullanırdım ben çoook teşekkürler canım öpüldün tabi eeceeyede teşekürler..:21::21:

kızlar kusura bakmazsanız ben kacıyorum eşim yatmadığımı farkederse çok kızar bana o hamileyken hep bu yatma konusa dikkat eder aksam aksam boğırtmayayım ben kactım ii geceler allahım bu mübarek günlerin yüzü suyu hürmetine hepmiz birden hamiş olalım inş öp by

Canım teşekkürler yardımın için ayrıca bebişin hayırlı olsun yaa çok sevindim inşallah darısı biz olmayanların başınada..:49::71::49::71:

herkese selamlar getirdik yawrularım ve ben...
anladığınız üzere ikizlerim oluyor arkadaşlarımm
smile cıkmıyor.halay çekemıyorum canlarım yaaaa.
:)))))))
bol bol dualarınızı beklıyoruz arkadaşlar.anlatayım kısaca:
sabah gittik 11 deydi randewumuz.11ı gecıyordu içerı gırebıldık.o sırada bebişler sevdim.karnıma kramplar girdi kalbim güm güm atıyordu.bır yandan da alttan muayene edecek korkusu wardı.neyse girdik içeri.anlattım dr.a son regl tarıhımı fılan.yarın tam 6 hafta olacak dedı.ultrasona yattım.ben bakamadım monitöre.ellerim titrıyordu çok korkuyordum da.karnımdan baktı,alttan bakacak korkusu geçti ama başka korkular wardı içimde.dr ''bu ne'' dedi gülerek.ama ben hala bakmadım.yıne kotu bırsey mı war acaba dıye düşündüm.eşim de ''ana 2 tane'' dıye bağırdı ... :))))
ciddi misiniz siz dedım.drumuz da cok sewındı.bız havalara uçtuk.resımlerını de cektı dr amcası yawrularımın.şu an hersey cok guzel haftaya gel kalp atışlarını dınleyelım dedı.cuma gıdeceğiz.ayy hala şoktayım.allahıma şükür kızlar yaaa.1ını aldı rabbım 2 werdi.dualarınızı beklıyorum canlar...
allah ewlat hasretiyle tutuşan herkese versin.duacınızım her zaman kızlar...bırazdan çorluya gıdeceğiz.dostumun yanına.sonra uzun uzun konusacagız.kaç gündür grıp gıbı agrılarım wardı yattım hep gıremedım.ama hep cepten okudum kızlar yazılarınızı zıyaretcılerden bırı benım hebrınız olsun...

bu arada birsen cnm fıtık amelıyatı olacakmış emremız.allahım şifa wersın.dualarımda olacaksınız.opuyorum hepınızı...
Canım ya nasıl sevindim sana anlatamam gece yarısı bir aaa çıktı benden evdekiler bile hayırdır dedi canım ya ne mutlu bir beklerken iki hadi inşallah hayırlısıyla bol bol duz et bize sevcancım çok öptüm sen çorluda ben uzunköprüdeyim yakınız kız birbirimize.

kızlar ne olur kızmayın tam size en son msjı yazdım koçiş geldi yazdıklarımı okumasın sürpriz olsun diye cıktım ve hemen pc yi kapattım testi elime sakladım tabi hemen çaktı ne saklıyorsun ne var elinde demeye basladı saha ben sonuca bile bakamadan zorla elimden aldı dedikiiiiiiiii çif çizgi hamilesin :53: aynı böle oldum hemen testi aldım ve evet ikinci cizgi çıkmış :62: :62: :66: :66: biraz silikti ama görmek için ne ışıkta bakmam gerekiyordu nede gölge görmek için ışığa çıkmak resmen karanlık (gölge) li bir yerde bile görünüyordu çok net ki yani okadar anlatabildimmi bilmiyorum şuan bile ağlamamak için kendimi çok zor tutuyorum eşimle uzun uzun sarıldık çok mutlu oldum ya anlatamam size ayaklarım yerden kesildi sanki :65: :65: sonrada giremedim malum kaynananın yanına gitmem gerekiyordu deminden beri gireceğim eşim izin vermedi onunla ilgilendim vakit geçirdik ay kızlar o kadar mutluyum ki anlatamam pazar tesi testi tekrarlamak gerekir demi off ya allahıma sonsuz şükürler olsun tam umudumun bittiği anda :64: :64: :64: :64: kızlar sizce ben şimdi kesin hamilemiyim ki ya şimdi teste gene baktım ikinci çicginin yarısı iyice kızmızı olmuş ya
acaba kesin :49: hamilemiyim ki eşim kesin hamilesin diyo ve hemen yasaklara basladı ne yapamalıyım yardım edin duramıyorum yerimde
Ece kız çatlatmışın milleti ama değmiş süper ya topikteki bereket bizede gelsin inşallah Allah tamamına erdirsin inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhh.

Back
X