kızlar ne olur kızmayın tam size en son msjı yazdım koçiş geldi yazdıklarımı okumasın sürpriz olsun diye cıktım ve hemen pc yi kapattım testi elime sakladım tabi hemen çaktı ne saklıyorsun ne var elinde demeye basladı saha ben sonuca bile bakamadan zorla elimden aldı dedikiiiiiiiii çif çizgi hamilesinaynı böle oldum hemen testi aldım ve evet ikinci cizgi çıkmış
![]()
![]()
![]()
biraz silikti ama görmek için ne ışıkta bakmam gerekiyordu nede gölge görmek için ışığa çıkmak resmen karanlık (gölge) li bir yerde bile görünüyordu çok net ki yani okadar anlatabildimmi bilmiyorum şuan bile ağlamamak için kendimi çok zor tutuyorum eşimle uzun uzun sarıldık çok mutlu oldum ya anlatamam size ayaklarım yerden kesildi sanki
![]()
sonrada giremedim malum kaynananın yanına gitmem gerekiyordu deminden beri gireceğim eşim izin vermedi onunla ilgilendim vakit geçirdik ay kızlar o kadar mutluyum ki anlatamam pazar tesi testi tekrarlamak gerekir demi off ya allahıma sonsuz şükürler olsun tam umudumun bittiği anda
![]()
![]()
![]()
kızlar sizce ben şimdi kesin hamilemiyim ki ya şimdi teste gene baktım ikinci çicginin yarısı iyice kızmızı olmuş ya
acaba kesinhamilemiyim ki eşim kesin hamilesin diyo ve hemen yasaklara basladı ne yapamalıyım yardım edin duramıyorum yerimde
ececim tebrik ederim canım inan cok sevindim...hayırlısıyla saglıklı kucagına almayı nasip etsin rabbim...darısı başımıza...bu arada ikinci cizgi silik olsada hamilesin demektir...mutlulugun tadını cıkar rabbim tamamına erdirsin canım...

hayırlı pazarlar kızlar...allaha emanet olun öpüyorum hepinizi...