Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

kızlar ben cıkıyorum zaten k.k da cok agır yazdıklarım bir saatte gidiyo...hepinize iyi geceler hayırlı sahurlar görüşmek üzre kendinize iyi bakın...:16::16:

Sağol pelincim içim rahatladı valla haşalnıp konuyorsa böylede konur bende napıcam diye dğşünüyordum valla.Ben iyiyim canım adet oldum herzamanki gibi ::))Ama bu ay çok az geldi fakat çok sancılı geçti.
banucum alıstık dımı ama allah alıstırmaz umarım daha fazlada 9 ay görmeyız o kırmızıları...

Kızlar ebrarla kardeloş gelmedimi hiç nerelerde bu kızlar.
Kardelen 49 canım ya ne güzel yerlere gitti inşallah bizleride hatırlamıştır o mubarek topraklarda.
cnm ebusum annesıgıle gıdıcektı gelebılırsem gelırım dedı kardelos erken uyudu galıba kardelen49 bende cok özledım ıyıdır umarım...derınımıde özledım onunda netınde sorun var sanırım...

kızlar ben çıkıyorum:10::10::10: kusura bakmayın çok uykum geldi ağır ağır erken yatmaya baslasam ii olacak hem şimdi boncuğum gelir daha yatmadınmı der en iiyisi onu yine kızdırmayayım:60::60::60: herkese ii geceler sonra görüşürüz kib aeo öp by
ucuz atlattın ececım:)))))erken uyu ılk aylarda dıkkatet kendıne

Kızlar nasılsınız Bu ara çok yoğunum ya iftardayım yada bana misafir var arada okuyup cıkabiliyorum anca

Ebrar nasılsın keyfin nasıl çok az görüyorum seni. Sevcandan haberin var mı gecen akşam konuştuk ama gene ortadan kayboldu:)

Kardelen senin regli durumun nedir sende bu ay bekliyordun sanki birileri yazmış inşallah agrıların hamileliktir diye

Son günlerde sitede hep sorun var arada kaçıyor kim ne yazmış durumu ne diye

Ben regli oldum daha yeni bitti tekrar başlıyoruz calışmalara. Aslında beklememek lazım sanki görev gibi olmamlı ki olsun kendiliğinden. Ben bugün itibariyle dereceyi atıyorum arkadaşlar tek yapacağım sey soğan küü ve kocama netten sipariş ettiği arkadaşlarımın düşük sperm sayısını arttıran GNS America Ginseng vitamini almak o kadar Bu ay cok hesaplama yapmıycam unutmaya calışıcam yani Cünkü stress inanılmaz etkiliyo bence

Allah Allah nasıl sordum normal sordum ben.. hani anlamınde çocuk ile alakalı birşey olmadıgından acaba yanlış mı yazdın falan diye sordum..
lagrımacım öyle bır sormussunkı kendımı kötü hıssettım sanki yalnıs bısıy yaptırıyormusum gıbı bu duayı bana ece ve elixsir önerdı onlar okumuslar ve hamıleler bı bıldıklerı var elbet yunus duası olarak bılıyorum onlara soralım senın sordugun soruyu ıstersen

hım iyi.......
ya hem 4 haftalık ken ultrasonda görülmüyormuş ben pazarteside salıda gideceğim işte o zaman 5 haftayı doldurmuş olur hem ultrasonda da görürüm inş boş ver yapma bişi otur bende kendi evime gectiğimde bol bol oturacağım inş

canım boncuğum doğru söylüyor canım bu yunus duası ve bizler okumaya basladığımızda hamiş olduk daha bitirmeden ve bu dua yı bebiş için okuduk

üzülme diyemeyecem canım bende adet oldum yeni rabbim bizede verir inşallah bebek bekleyen herkese hayırlı evlatlar nasip etsin allahımm

inşallah canım bu sfer çok büyük hayal kırıklığı yaşadım ben bu gebe kalma olayının psikolojik tarafını atlatamıycam mümkün görünmüyor.kafaya takmamak imkansız yada ilşkilerden sonra bu sefer tuttumu diye düşünmemek bana göre çok zor bunu başaran arkadaşları tebrik ediyorum.siz ne kadar evlisiniz ? allahım seninde yüzünü güldürsün inşallah yürekten söylüyorum çünkü çok ii anlıyorum :(

arkadaşlar bişi sorcam size yumurtlama döneminden bir kaç gün sonra kasık ağrılarım için gittim demiştimya hcg 1.2 çıkmış bu ne anlama geliyor ?

arkadaşlar bişi sorcam size yumurtlama döneminden bir kaç gün sonra kasık ağrılarım için gittim demiştimya hcg 1.2 çıkmış bu ne anlama geliyor ?

cnm sanırım senın hamıs oldugundan şüphelenmısler kanda hamılelık varmı dıye bakmıslar o deger 5 ten yüksek olsaydı hamılesın anlamına gelırdı benım bıldıgım kadarıyla böyle

Son düzenleme:

cnm sanırım senın hamıs oldugunda şüphelenmısler kanda hamılelık varmı dıye bakmıslar o deger 5 ten yüksek olsaydı hamılesın anlamına gelırdı benım bıldıgım kadarıyla böyle

haklısın canım evet en az 5 olması lazım hcg benim hep 0.1 çıkıyordu gebelik haricinde başka bir sebepten çıkarmı diye danıştım çok sağol..

Malesef negatif 5 ten sonrası pozitif sayılıyor. Ama yumurtlamadan hemen sonra çıkmaz öyle teste canım. Yumurtanın rahme girmesi zaten 1 hafta sürüyo ortalama sonra kana salgılamaya başlıyor yani en erken regline 5 gün kala cıkıyor tabi yumurtalaman gec olmadıysa. Gec döllenme olduysa daha gec cıkar sonuç. Sen şimdiden takma kafanı rahat bırak kendini.

Malesef negatif 5 ten sonrası pozitif sayılıyor. Ama yumurtlamadan hemen sonra çıkmaz öyle teste canım. Yumurtanın rahme girmesi zaten 1 hafta sürüyo ortalama sonra kana salgılamaya başlıyor yani en erken regline 5 gün kala cıkıyor tabi yumurtalaman gec olmadıysa. Gec döllenme olduysa daha gec cıkar sonuç. Sen şimdiden takma kafanı rahat bırak kendini.
yok zaten hasta oldum bende o dönemde böyle bir sonuç çıktığı için ilginç buldum o yüzden..napalım kısmet burda okadar güzel heyecanlar varki yaşadıklarını paylaşmak danışmak çok güzel iyki burdayım :)

Çok geçmiş olsun hemde hayırlı olsun minişimiz erkek olmuş yerim ben onu.
Naber kızlar nasılsınız size bişey sorucam etli mantar yemeği buzluğa atılırmı?fazla yaptım ama sonra mantar varya tedirgin oldum.

Kızlar ebrarla kardeloş gelmedimi hiç nerelerde bu kızlar.
Kardelen 49 canım ya ne güzel yerlere gitti inşallah bizleride hatırlamıştır o mubarek topraklarda.

bişey olmaz banucum,bende koyuyorum dondurucuya
selam kızlar,hayırlı sahurlar.

sağol ya dövseydin birde.
sagol düşündüğün için bende acıklık getırdım işte...

peki kanda ne zaman cıkıyor? adetim 2 3 gün geçtiğinde kanda baktırdım negatif çıktı ve ben hala adetolamadım farlutal kullandıgım halde. doktor yok dedi verdi farlutali.. farlutal kullanımı biteli 15 gün oldu ama bende hala tık yok.

sağol ya dövseydin birde.

peki kanda ne zaman cıkıyor? adetim 2 3 gün geçtiğinde kanda baktırdım negatif çıktı ve ben hala adetolamadım farlutal kullandıgım halde. doktor yok dedi verdi farlutali.. farlutal kullanımı biteli 15 gün oldu ama bende hala tık yok.

canım gec döllenme olsa bile reglin gectikten 15 gün sonra baktırdığın teste cıkar en fazla 1 hafta on gün oynar yani gec döllenmede. ama 2-3 gün sonra cıkmayabilir

uebeslicim,benim az kaldı canım,saatlerim sayılı,zaten de karnım ağrıyo,yarın akşama çıkmazım heralde.
arkadaşlarınki ve benimki sadece ümit ten ibaret.
şu andada canım çok sıkkın,daha adet olmadan bunalıma girdim bu ay,çünkü bu ay da olmazsa tüp işi kesin,gelecek iki ayın yumurtlama dönemindede muhtemelen evimde olamıcam için boş geçcek çünkü.

uebeslicim,benim az kaldı canım,saatlerim sayılı,zaten de karnım ağrıyo,yarın akşama çıkmazım heralde.
arkadaşlarınki ve benimki sadece ümit ten ibaret.
şu andada canım çok sıkkın,daha adet olmadan bunalıma girdim bu ay,çünkü bu ay da olmazsa tüp işi kesin,gelecek iki ayın yumurtlama dönemindede muhtemelen evimde olamıcam için boş geçcek çünkü.

Bende farksız değilim canım ümit. Hamile kalacakmıyım ha kaldım bu sefer tutunacakmı ha tutundu kalbi atacakmı Canım sıkma kendini gibi bayat laflar etmek istemem ama bugün bir kadının anlattıklarını anlatayım

Televizyon programına bir kadıncağız katıldı daha önce 3-4 tane düşüğü olmuş bunlar ortalama 2 aylıkken. Sonra 2 kere ölü doğum yapmış en son 1 kızı olmuş ve 15 aylıkken kaybetiş. Hepsinin sorunu kalbinde oluşamayan bir damar yüzünden ve doktor caresi yok demiş. Şimdi bu kadın şunu sordu dediki benim hiç şansım yok tekrar hamile kalırsam kaazayla aldırmak zorundayım bu caiz mi. Elbette başkalarının acılarından teseli almak değil amacımız ama ders almak. Çok şükür ki rabbimiz bizi unutmamış bize dert vermiş.Sınamak istemiş. Allah sevdiği kulları sınar unutmayalım. Kaldı ki bunun yanında Ümitsizliği bir kaç büyük günahtan da saymış. O kadına rabbim bu dunyada evlatlık olarak yada mücizevi bir sekilde verir inşallah ve öbür dünyada kat kat iyisini verir . Bize de tez zamanda verir. Tüp bebek küçümsenecek yada son care olacak bir yöntem değil inan. Sadece maliyeti yüksek. Ama cok istiyosak yapacaz Gezmiycez tozmıycaz analarımız gibi bir lira bir lira biriktiip yapıcz. Yani demek istediğim canım son ana gelene kadar Ümitsizlik yok Rabbim gönlüne göre verir inşallah

ii geceler bayanlar....bende anne olmak istiyorum 2.defa :):18:,ilk defa adetim zamaninda baslamadi ve 2 gun sadece leke geldi sonra iki gun kesildi ve bugun tekrar geldi.ustune gormus olabilir miyim?:18:

Back
X