Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar ben cıkıyorum zaten k.k da cok agır yazdıklarım bir saatte gidiyo...hepinize iyi geceler hayırlı sahurlar görüşmek üzre kendinize iyi bakın...![]()
banucum alıstık dımı ama allah alıstırmaz umarım daha fazlada 9 ay görmeyız o kırmızıları...Sağol pelincim içim rahatladı valla haşalnıp konuyorsa böylede konur bende napıcam diye dğşünüyordum valla.Ben iyiyim canım adet oldum herzamanki gibi ::))Ama bu ay çok az geldi fakat çok sancılı geçti.
cnm ebusum annesıgıle gıdıcektı gelebılırsem gelırım dedı kardelos erken uyudu galıba kardelen49 bende cok özledım ıyıdır umarım...derınımıde özledım onunda netınde sorun var sanırım...Kızlar ebrarla kardeloş gelmedimi hiç nerelerde bu kızlar.
Kardelen 49 canım ya ne güzel yerlere gitti inşallah bizleride hatırlamıştır o mubarek topraklarda.
ucuz atlattın ececım:)))))erken uyu ılk aylarda dıkkatet kendınekızlar ben çıkıyorumkusura bakmayın çok uykum geldi ağır ağır erken yatmaya baslasam ii olacak hem şimdi boncuğum gelir daha yatmadınmı der en iiyisi onu yine kızdırmayayım
herkese ii geceler sonra görüşürüz kib aeo öp by
lagrımacım öyle bır sormussunkı kendımı kötü hıssettım sanki yalnıs bısıy yaptırıyormusum gıbı bu duayı bana ece ve elixsir önerdı onlar okumuslar ve hamıleler bı bıldıklerı var elbet yunus duası olarak bılıyorum onlara soralım senın sordugun soruyu ıstersen
ya hem 4 haftalık ken ultrasonda görülmüyormuş ben pazarteside salıda gideceğim işte o zaman 5 haftayı doldurmuş olur hem ultrasonda da görürüm inş boş ver yapma bişi otur bende kendi evime gectiğimde bol bol oturacağım inş
canım boncuğum doğru söylüyor canım bu yunus duası ve bizler okumaya basladığımızda hamiş olduk daha bitirmeden ve bu dua yı bebiş için okuduk
üzülme diyemeyecem canım bende adet oldum yeni rabbim bizede verir inşallah bebek bekleyen herkese hayırlı evlatlar nasip etsin allahımm
sagol düşündüğün için bende acıklık getırdım işte...Allah Allah nasıl sordum normal sordum ben.. hani anlamınde çocuk ile alakalı birşey olmadıgından acaba yanlış mı yazdın falan diye sordum..
hım iyi.......
arkadaşlar bişi sorcam size yumurtlama döneminden bir kaç gün sonra kasık ağrılarım için gittim demiştimya hcg 1.2 çıkmış bu ne anlama geliyor ?
cnm sanırım senın hamıs oldugunda şüphelenmısler kanda hamılelık varmı dıye bakmıslar o deger 5 ten yüksek olsaydı hamılesın anlamına gelırdı benım bıldıgım kadarıyla böyle
arkadaşlar bişi sorcam size yumurtlama döneminden bir kaç gün sonra kasık ağrılarım için gittim demiştimya hcg 1.2 çıkmış bu ne anlama geliyor ?
yok zaten hasta oldum bende o dönemde böyle bir sonuç çıktığı için ilginç buldum o yüzden..napalım kısmet burda okadar güzel heyecanlar varki yaşadıklarını paylaşmak danışmak çok güzel iyki burdayım :)Malesef negatif 5 ten sonrası pozitif sayılıyor. Ama yumurtlamadan hemen sonra çıkmaz öyle teste canım. Yumurtanın rahme girmesi zaten 1 hafta sürüyo ortalama sonra kana salgılamaya başlıyor yani en erken regline 5 gün kala cıkıyor tabi yumurtalaman gec olmadıysa. Gec döllenme olduysa daha gec cıkar sonuç. Sen şimdiden takma kafanı rahat bırak kendini.
Çok geçmiş olsun hemde hayırlı olsun minişimiz erkek olmuş yerim ben onu.
Naber kızlar nasılsınız size bişey sorucam etli mantar yemeği buzluğa atılırmı?fazla yaptım ama sonra mantar varya tedirgin oldum.
Kızlar ebrarla kardeloş gelmedimi hiç nerelerde bu kızlar.
Kardelen 49 canım ya ne güzel yerlere gitti inşallah bizleride hatırlamıştır o mubarek topraklarda.
sagol düşündüğün için bende acıklık getırdım işte...
Malesef negatif 5 ten sonrası pozitif sayılıyor. Ama yumurtlamadan hemen sonra çıkmaz öyle teste canım. Yumurtanın rahme girmesi zaten 1 hafta sürüyo ortalama sonra kana salgılamaya başlıyor yani en erken regline 5 gün kala cıkıyor tabi yumurtalaman gec olmadıysa. Gec döllenme olduysa daha gec cıkar sonuç. Sen şimdiden takma kafanı rahat bırak kendini.
sağol ya dövseydin birde.
peki kanda ne zaman cıkıyor? adetim 2 3 gün geçtiğinde kanda baktırdım negatif çıktı ve ben hala adetolamadım farlutal kullandıgım halde. doktor yok dedi verdi farlutali.. farlutal kullanımı biteli 15 gün oldu ama bende hala tık yok.
uebeslicim,benim az kaldı canım,saatlerim sayılı,zaten de karnım ağrıyo,yarın akşama çıkmazım heralde.
arkadaşlarınki ve benimki sadece ümit ten ibaret.
şu andada canım çok sıkkın,daha adet olmadan bunalıma girdim bu ay,çünkü bu ay da olmazsa tüp işi kesin,gelecek iki ayın yumurtlama dönemindede muhtemelen evimde olamıcam için boş geçcek çünkü.