selinacım,günüm bu gün ama test falan yaptırmayı düşünmüyorum,adet olmazsam yaptırırım artık,belki yarına idrarı tekrarlarım sadece.
bu arada bizim önceki durduğumuz yerde ilk aylarda hep alttan muayene ederdi drlar,daha rahat görülüyo diye,ettirmek istemeyenede kızarlardı.
arkadaşım hamileydi o zaman,tehlikesini bilmezdik te,hoşlanmama durumundan dolayı hiç istemezdi.
tehlikeli diyende var,dieğil diyende,en iyisi riske atmamak,görünse de görünmese de bi hafta beklenebilir zannımca.
bide şu an çok gelişmiş makineler var,aslında tüm drlar almalı ondan,benim eski dr um adetliyken karından görürdü folikülleri(daha dikkatli bakması gerekiyodu tabiki)ama sonraki adetli falan demeden,en yoğun günlerde alttan baktı.
yani demem o ki,folikülü görebilen bi makine keseyide görebilir sanırım.
neyse amma uzattım.
hoşbulduk ececim de gitmişin.
lagrima sonucu dün öğrencen sandım,ağzımdan öpersin,oruç gider diye korkudan gelmediydim,hayla öğrenmemişin kız,eğer tlf de kuruş olsaydı arardım seni,merak ettim baya ama,malesef hatlar birbirne ççok zıt,iliğimi kemiğimi kurutursun

bide çok kızcam haaa,ne diye kaleye alıyon hala,yok konuşuyolarmışta,yok bilmemneymişte,yok yakcakmışında,psikopata bağladın he,hiç hoş değil öldürme lafları ve düşünceleri,bi daha duymayım

pelincim,smile çıkmayınca yeni bi yöntem buldum,istediğim smile nin kodunu rakamlıyorum oluyo canım,kk nin fendini yendim sanırım

şu anlarda bu yöntemle çıkarıyorum.
neyse kızlar bende kaçar,herkeze hayırlı bir gün dilerim.