Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

uyu canım allah rahatlık versinnn:16:
amin canım sizlerede versin inş
bende iyiyim ececim çok şükür kociş tv izliyo bende size bakmak istedim :) hadi git bakalım inş güzel sonuç alırsın bebiş göbüştedir:)
berrincim sen ne testi yaptırdın canım umarım sonucun iyi çıkar hayırlı haberler alırsın

inş canım ya 1 haftadır bugün yarın bugün yarın oyalanıyoruz koçişimde dr a gidebilmek için gece calısacak 2 hafta da tek bu yüzden dün ayarlamış gece calısayım demiş niş değer bi sonuç alırız gökce nasıl???

herkese hayırlıgeceler diliyorum
lagrimacım ultrason kagıdında yazılan belki tamamen emin olunmak için yazılmıştır yoksa dr neden gel kalp atışına bakalım desin hem degerin çok yüksek benim de kan degerim 9000 lerdeydi kızcem oldu çok şükür umarım sende bebişini görürsün pazartesi ola hayrola canım
bugün kardelenin kanaması olmuş inş devamı gelmemiştir
selinacım dogum gününmüş nice yaşlara sevdiklerinle gir ve yeni yaşında göbüşünde bebeginle ol inş canım
boncugum bende sizleri çok sevdigim içi n geliyorum ama bazen geçmişe bakamadıgım için üzülüyorum hepinizin derdine ortak olmak isterdim ama fırsat oluyo işte sen nasıl oldun bulantın geçti mi?
birsencim sagol canım büyür senin ogluşta ayakkabıda alısın top ta alırsın inş.
pelincim altınlarınızı vermişsiniz eşinin hatrıda olsa al bence onlar senin hakkın kimse kimseye bedave altın vermiyo bu zamanda..
ebroşum neredesin kocişlen muz mu soyuyonuz:)heee..
kızlar hızlı hızlı okudum heran gökce uyanır die güzel dilekleriniz içinde sagolun gökceyi çok sevdiniz odda çok şanslı sizler gibi teyzeleri oldugu için :) inş bu teyzelerinin hepsinin bebişleride olur..
senın durumun farklı gökcem yavrun var bılıyoruz senı gecmıstn cnm sen gökcemıze ıyı bak yeter annesı arada da gel ce yap bıze:)ben daha ıyıyım cnm cok şükür...

lagrimacım bende düşük yaptığımda geç döllenmeydi değerim 8000 lerdeydi ama hemen keseyi görmüştü dr bence pztsi gidince ayrıntılı sor aklına gelenler hadi hayırlısı olsun

boncuğum kadınlarda bi taraf erkek bi taraf kız bebk olması için yumurtlarmış ilişkiden sonra hangi tarafa yatarsan bebek öyle olurmuş benim bildiğim hatta mümkünse sağa ve sola yatın birazda popoyu kaldırın diyolar bi topikte gördüm hatta eşinle beraber olduğun zamanlara senelere göre bile cinsiyet tahmini yapan var http://www.kadinlarkulubu.com/bebek...-ogrenmek-isteyen-gelsin-78.html#post20457008

ebrarım ben dedim çok konuşmayın diye ama napıyıım susmadılar zaten yorgunum gözlerim ağrıdı bu arada adet oldum haber veriyim
bırsenım benım ıcın farketmez kız yada erkek bacım bırını bulumda yeter bana:)ben onu kızlara yardımcı olur dıye paylastım sende adet olmussun gözün aydın cnm

Son düzenleme:
bilmiyorum canım bana her türlü kan testi yapıyorlar dediler ama gebeliği yapıyorlarmı bilmiyorum bakalım pazartesi görcez sende bakma netten canım nettin çok yerinde yanlış yada abartılı oluyor yazılanlar takılma bakalım dr ne diyecek

ikimizde pazartesi gidiyoruz inşallah güzel haberlerle geliriz canımm canım valla bende bu hastalık çok takıntılıyım allah yardım etsin

kasıklarım şiddetli bir şekilde ağrıyıp kahverengimsi ve pembemsi karışık lekeler görünce adet olacağıma değil yerleşme kanaması olacağına yorup idrar testi yaptım ve sonuç tabi ki negatif, daha adetime 5 gün vardı ama sanırım erken olcak bu ay, keşke yapmayıpta bekleseydim o duygu çok güzeldi :2:

ece teyzesi gökcede iyi çok şükür bugün misafirlige gittik yerinde durmadı evi gezdi durdu bide iiki defa sehpaya çarptı birinde alnı birinde burnu morardı bu kadarınada şükür dedim rabbim korudu çok şükür:)

ikimizde pazartesi gidiyoruz inşallah güzel haberlerle geliriz canımm canım valla bende bu hastalık çok takıntılıyım allah yardım etsin
ewt canım inş güzel olur bizim için sende takıntı yapma ok hersey olacağı yere varır
ece teyzesi gökcede iyi çok şükür bugün misafirlige gittik yerinde durmadı evi gezdi durdu bide iiki defa sehpaya çarptı birinde alnı birinde burnu morardı bu kadarınada şükür dedim rabbim korudu çok şükür:)

ahhh ya kıyamam ben ona doğru bunada şşükür allah beterinden saklasın inş

kızlar ben kactım artık görüşmek üzere byyy

tabiki hayırlısı ama çok kötü oldum anlatamam..
canım herseyin hlayırlısını iste bi doktora git bakalım neden yalan söylesin kii

bilmiyorum belkide öyledir ama ne bileyim çok kötü oldum.. doktora sinir oldum.. aradım ama tel kapalıydı.. açıkolsaydı sorcaktım..
lagrimacım ultrason kagıdında yazılan belki tamamen emin olunmak için yazılmıştır yoksa dr neden gel kalp atışına bakalım desin hem degerin çok yüksek benim de kan degerim 9000 lerdeydi kızcem oldu çok şükür umarım sende bebişini görürsün pazartesi ola hayrola canım
selinacım dogum gününmüş nice yaşlara sevdiklerinle gir ve yeni yaşında göbüşünde bebeginle ol inş canım
boncugum bende sizleri çok sevdigim içi n geliyorum ama bazen geçmişe bakamadıgım için üzülüyorum hepinizin derdine ortak olmak isterdim ama fırsat oluyo işte sen nasıl oldun bulantın geçti mi?
pelincim altınlarınızı vermişsiniz eşinin hatrıda olsa al bence onlar senin hakkın kimse kimseye bedave altın vermiyo bu zamanda..
kızlar hızlı hızlı okudum heran gökce uyanır die güzel dilekleriniz içinde sagolun gökceyi çok sevdiniz odda çok şanslı sizler gibi teyzeleri oldugu için :) inş bu teyzelerinin hepsinin bebişleride olur..

zaten ultrasonda bakılacak sey e yazmış onu neyse bilmiyorum artık firim yok..
:43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43:
canım kalbini rahat tut bi git bakalım dr a pazartesi ne diyecek hem sorarsın yazılanları hem bi ultrasyona gir görülür zaten ne olduğu sıkma canını tatlım ok

as canım hsg ii şükür senden nabr

gökçecim sanmıyorum canım,henüz öyle kayda değer bi şekilde gelmiyo ama hep böyle oluyo zaten,yarın öbürgüne çoğalır.
hayırlısı bu muhakkak ki,ben kesin karar verdim,ilk fırsatta tüp yaptırcam,belki öyle nasip olur.
gökçeciğede geçmiş olsun ama başa gelen hastalık,kaza gibi şeylere şükretmek yerine hamdetmak daha doğru,şükür edilen şey çoğalır çünkü,öyle buyuruyo rabbimiz.
lagrime senle msn bi görüşelim,aceleden yazemıyom

merhaba kızlar.. nasılsınız ben berbat durumdayım..
ultrason kağıdında anembriyonik gebelik bakılacak yazıyor yeni fark ettim :14::14::14::14::14::14::14::14::14::14::14::14::14::14::14::14::14::14::14: çok kötü oldum okuyunca gerçi hemen okuyamadım 15 20 dakikadır kadının yazısını okumaya calısıyorum.. ama bana doktor gel kalp atışlarını duyalım dedi yalanmıydı? beni üzemek içinmiydi hepsi? çok kötüyüm yani boş gebelik mi benimki.. herkese de söyledim Allah kahretsin ya! ben dedim bende şans yok.. kahretsin.. keşke söylemeseydim.. offff çok kötüyüm ben ya.. şimdi bebek mebek yok doktorda yalan söyledi 2 gün sevinsin gariban dedi sanırım..
:43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43:

canım hakkında hayırlısı olsun inş bi sorun yoktur sen böyle karamsar olma şimdiden ...dr 2 gün hamileyim gezsin diye böyle bişi diyemez galiba insanın duygularıyla oynayamaz ...yarın hayırlı haberlerle gelirsin inş....

bugün yine uyku tutmadı bizi kalktık oturuyoruz bebişimle...dün örmek istediğim battaniyeyi başladım...:1:
bende salı yada çarşamba gitcem kontrole çok merak ediyorum bebeğimi bir ayı geçti görmeyeli ben şimdiden özlüyorum onu ...:61:
birde 2li tarama testi yapılcak dua edin teyzeleri herşey yolunda çıksın ....
geçmişi tam okuyamadım yine yoğun bi kaç gün geçirdim giremedimde hepinizin hayırlı haberleri teker teker gelcek inş....
SEVACNIM da pıt pıtları duymuş ben yazana kadar BANUCUM yazmış zati :1:
kuzucuklar pıtır pıtır atıyormuş :nazar::nazar::nazar:
darısı hepinizin başına inş...

bugün yine uyku tutmadı bizi kalktık oturuyoruz bebişimle...dün örmek istediğim battaniyeyi başladım...:1:
bende salı yada çarşamba gitcem kontrole çok merak ediyorum bebeğimi bir ayı geçti görmeyeli ben şimdiden özlüyorum onu ...:61:
geçmişi tam okuyamadım yine yoğun bi kaç gün geçirdim giremedimde hepinizin hayırlı haberleri teker teker gelcek inş....

amin canımm .dua edilmez mi ona canımm tabide ederiz.teyzeleri yer onu

canım heycandan tutmamıştır belki ya nasıl battaniyen merak ettim o bizim baktığımız battaniyeyi çok araştırdım bulamadım acıklamasını ya neyse bende ultrasyonda gördümmü bende baslıyacağım inş önce kese ve pıt pıtları duymam gerekiyor neyse 2li tarama testinde inş güzel gelir dua ederiz tabi teyzeleri çok inş dualarımızın çokluğu ile hiç bişi çıkmaz
aminnnnnnn canım inş

lagrima canım sende üzülme artık inş yarın gittiğinde hiç bişi çıkmayaca bebişin sağlıklı olacak üzülme ok

kızlar beni merak edip sorarsanız ii şükür mide ağrılarım devam o şurupta kesmiyor ne yapalım onada razıyım bebişi görene kadar çekerim sonra dr bişi önerir belki

ultrason kağıdında anembriyonik gebelik bakılacak yazıyor yeni fark ettim :14::14::14::14::14::14::14::14::14::14::14::14::14::14::14::14::14::14::14: çok kötü oldum okuyunca gerçi hemen okuyamadım 15 20 dakikadır kadının yazısını okumaya calısıyorum.. ama bana doktor gel kalp atışlarını duyalım dedi yalanmıydı? beni üzemek içinmiydi hepsi? çok kötüyüm yani boş gebelik mi benimki.. herkese de söyledim Allah kahretsin ya! ben dedim bende şans yok.. kahretsin.. keşke söylemeseydim.. offff çok kötüyüm ben ya.. şimdi bebek mebek yok doktorda yalan söyledi 2 gün sevinsin gariban dedi sanırım..
Cnm hmn stres yapma inşaallah hayırlı haberlerle gelirsin üzme kendini,isyan da etme ne olur....

Ranam güzel hbrlerle gelirsin inşaallah cnm sende ben de yarın detaylı ultrasona giricem devlet hastanesinde randevu vermişlerdi hayırlı haberleralırız inşaallah

Eboş gelmemiş dün gece ?

Cnm hmn stres yapma inşaallah hayırlı haberlerle gelirsin üzme kendini,isyan da etme ne olur....

Ranam güzel hbrlerle gelirsin inşaallah cnm sende ben de yarın detaylı ultrasona giricem devlet hastanesinde randevu vermişlerdi hayırlı haberleralırız inşaallah

Eboş gelmemiş dün gece ?

selam canım,peloşum sanada selam.
ebroş geldi de kk ye giremedi,atmış pc onu hep,sonrada çıktık beraber.
ama ona çok çok dua ettim dün gece,o sebebini biliyo71:
ranacım,dualarımız tüm hamilelerimizle,rabbim sağlıklı doğumlar nasib etsin,bizede göstersin inşallah

ya eşinde bi alem niye abisine yardım ediyo.madem hakkını alamamış.yeni düzen kurmuş onun parasını abisimi vermiş yeni işin.?senin altınların kaynın tarafından alınmışş.ben o altını işe ortaklık olarak göremiyorum.madem eşinle ortak oluyorlar ortaklık için olsa kaynına gerek yok eşin alırdı senden altını.haksızlığa boyun eğ yada eğme diyemem canım onu eşinle konuşup karar verirsiniz.ama yapılan haksızlığa gerçekten üzüldüm.tutiş doğru diyo ne gelirse en yakınından geliyo insana.eltinde gitseymiş sen mi demişsin gitme diye.hayret yaa.o mesele onun kocasıyla olan sorunu.kocası gitme demiştir gitmemiştir.kız sen sessiz kalıyosun diye bunların hepsi senin üstüne geliyo sanırım.çocuk yapmak marifet yada beceri meselesi değil canım.Allahın takdiri bunu sen zaten biliyorsun o dengesizin dedikleriyle canını sıkma.Allahım evladın hayırlısını versin ve ömür boyu huzurla onlarla yaşamak nasip etsin canım boşver valla kendini yıprattığına değmez allaha havale et.emin ol bu dünyada yada öbür dünyada mutlak çeker cezasını.
canım benim eşim oyle bir insan abisine verir ama abisi ona hicbişey vermez o kadar söyluyorum ama nafile...valla ben altınları istiyorum diyorum eşimde ben yapcam sana diyo iyide ben niye altınlarımın parasını onlara vereyimki böyle sacmalık olmaz resmen uzerine yatıyolar paranın...ne yapıp edip almayı dşünüyorum vermezselerde hakkımı helal etmiycem...eltimin dedigi şeyede kafamı takmıyorum bazı insanlar cahil cahil konuşur işte...bide dindarım ve her şeyi cok biliyorum diye etrafta hava atar...rabbim inş benimde yüzümü güldürür...ama hamile kalayım hayırlısıyla kımseye söylemiycem üc dört aya kadar neyse canım ya seninde başını agrıttım kendi derdimle cok sagol ...
Üzme kendini canım boşunada üzülme vicdanı varsa verir yoksa üzüldüğnle kalırsın bu insanlar böyle nankör oluyolar.

İnşallah canım ağzın bal yesin inşallah dileklerin gerçek olur.
evet banucum cok haklısın ama vermezse hakkımı helal etmiycem...ben herkezi kendim gibi iyi gördügüm icin veriyorum ama annemde demişti sakın verme diye...anne sözünü dinlemedigime cok pişmanım...eşimde abisi diye bişey demiyo onada sinir oldum ne yapcagımı bilmiyorum...
lagrimacım bende düşük yaptığımda geç döllenmeydi değerim 8000 lerdeydi ama hemen keseyi görmüştü dr bence pztsi gidince ayrıntılı sor aklına gelenler hadi hayırlısı olsun

boncuğum kadınlarda bi taraf erkek bi taraf kız bebk olması için yumurtlarmış ilişkiden sonra hangi tarafa yatarsan bebek öyle olurmuş benim bildiğim hatta mümkünse sağa ve sola yatın birazda popoyu kaldırın diyolar bi topikte gördüm hatta eşinle beraber olduğun zamanlara senelere göre bile cinsiyet tahmini yapan var http://www.kadinlarkulubu.com/bebek...-ogrenmek-isteyen-gelsin-78.html#post20457008

ebrarım ben dedim çok konuşmayın diye ama napıyıım susmadılar zaten yorgunum gözlerim ağrıdı bu arada adet oldum haber veriyim
sgl canım gökçede büyümüş yürüyomu ayakkabıda almış ne güzel darısı bize

pelincim canını sıkma konuyu atlama ama sonuçta onunda evlatları var canım haram oluyo o altınlar inancı yoksa haram amal yedirsin başkasının hakkını nasıl yiyosa Allaha havale et canım canını sıkma üzülme
cok sagol canım bende öyle düşünüyorum ama hakkımıda yedirmek istemiyorum...cok dogru söylüyosun gercekten hak yiyolar ama ben hakkımı helal etmiyorum...bu ramazan günü beni boyle üzdüler ya allaha havale ediyorum...
canım üzülme lütfen hakkında hayırlısı olsun...bir doktora git bakalım inş dedigin gibi degildir...
canım boş ver barışma seni yine üzerler bu defa tek değilsin iki canlısın canım sen çok sinir oluyorsun bak sinir stres hiç ii değil canım kafan sakin olsun yine barışınca üstüne yollar çoçukları yine kafan atar

ah canım sen güvenmişsin inanmışsın ii yüreğinle vermişsin ama bak karşındaki ii yürekli değilmiş bence hakkını ara ama vermezsede kendini fazla hırpalama allah büyük allaha havale et mutlaka karşılığı gelir inş sende görürsün ve çoçuk konusuna gelince bak ben hep şöyle düşünüyoorum ve öle teselli buluyordum şimdi hemen istediği anda hamile kalanların çoğu bak hepsi demiyorum çoçuk hasreti çekmeyenler çoçuklarını değerini bilmiyor ve çok üzüyor üzdükce çoçukla araları acılıp bir birlerinden uzaklaşıyor soğuyorlar ama bizler gibi hasretiyle yanıp tutuşanlar anlıyorlar bence çoçuğun değerini ve sonuçta senin bunca yıldan sonra allahım sana bi evlat verse inan sen ondan daha ii bakar ve onun yapamadıklarını yaparsın bebişinle huzurlu olursun takma onun söylediklerini üzülmede elbet allah sizi bi yola koymuştur canım

çok haklısın canım sana katılıyorum

aşk olsun ben gecmişteydim beni beğenmedinmi :34: şaka bi yana ben sana bişi soracaktım yaa gaviscon tablet demiştin ya kaynanam da şurubu var oda olurmu okudum gebelikte kullanılır diyor bende çok çok az içtim ama bi faydası olmadı midem hala kötü az önce çıkardım biraz rahatladım sence onuda kullansam ii olurmu ne yapayım bilmiyorum
adet olmuşsun sevindim zaten emrecik küçük bi daha olsa zorlanırdın sanırım

kızlar nasılsınız ben erken gelemedim koçiş evde bugün ama erken yattı ben mide ağrısından gelemedim çıkardım biraz rahatladım onun için girdim ne var yok
evet canım inandım güvendim verdim ama ne biliyim boyle yapacaklarını ben artık allaha havale ediyorum hakkımıda helal etmiycem bunuda yüzlerine söyliycem bakalım nasıl vicdanları rahat olcak...cocuk konusua gelince ececim hic umursamıyorum onun söylediklerini rabbim görüyo zaten benim elimde olan bişey degil...allahım sevdigi kuluna dert verirmişki bakayım kulum şükrediyomu yoksa isyanmı ediyo diye...ben hep sükredenlerdenim allaha şükür...rabbimin adaleti o kadar buyukki ben ona sıgınıyorum....

cok haklısın canım ben elimden geleni yapcam ama vermezselerde hakkımı helal etmiycem...oy gokceyede kıyamam ya alla korumuş prensesini cok öpüyorum onu ve seni...

ranacım inş her şey yolunda gider hayırlısıyla canım ...sevcanımda ugramıyo kac gündür iyi olmasına sevindim...

kızlar hepinizden allah razı olsun derdime ortak oldugunuz icin ...rabbim inş feraha cıkarır beni....ama tabiki ben hakkımı yedirmeyi düşünmüyorum bakalım hayırlısı olsun...hepiniz allaha emanet olun cok öpüyorum sizleri....

bu arada eboşum gelmemiş ya merak ettim onu...

Canım ya neden bu kadar üzülüyorsun dur bakalım bir yarın olsun git doktora boş gebelikte beta hcg o kadar artmaz kardeşim yaşadı biraz yükselir ve sonra düşer herşeyin hayırlısı yarın bizide haberdar et tamammı canım hadi şimdi üzme kendini.

amin canımm .dua edilmez mi ona canımm tabide ederiz.teyzeleri yer onu

canım heycandan tutmamıştır belki ya nasıl battaniyen merak ettim o bizim baktığımız battaniyeyi çok araştırdım bulamadım acıklamasını ya neyse bende ultrasyonda gördümmü bende baslıyacağım inş önce kese ve pıt pıtları duymam gerekiyor neyse 2li tarama testinde inş güzel gelir dua ederiz tabi teyzeleri çok inş dualarımızın çokluğu ile hiç bişi çıkmaz
aminnnnnnn canım inş

lagrima canım sende üzülme artık inş yarın gittiğinde hiç bişi çıkmayaca bebişin sağlıklı olacak üzülme ok

kızlar beni merak edip sorarsanız ii şükür mide ağrılarım devam o şurupta kesmiyor ne yapalım onada razıyım bebişi görene kadar çekerim sonra dr bişi önerir belki

Eboş gelmemiş dün gece ?

selam canım,peloşum sanada selam.
ebroş geldi de kk ye giremedi,atmış pc onu hep,sonrada çıktık beraber.
ama ona çok çok dua ettim dün gece,o sebebini biliyo71:
ranacım,dualarımız tüm hamilelerimizle,rabbim sağlıklı doğumlar nasib etsin,bizede göstersin inşallah

ranacım inş her şey yolunda gider hayırlısıyla canım ...sevcanımda ugramıyo kac gündür iyi olmasına sevindim...

kızlar hepinizden allah razı olsun derdime ortak oldugunuz icin ...rabbim inş feraha cıkarır beni....ama tabiki ben hakkımı yedirmeyi düşünmüyorum bakalım hayırlısı olsun...hepiniz allaha emanet olun cok öpüyorum sizleri....

bu arada eboşum gelmemiş ya merak ettim onu...

canlarım hepinizden ALLAHIM RAZI OLSUNNNN....
sizlerin dualarıyla herşey yolunda gitcek inş....
RABBİM hepinize bu duyguları yaşamayı yawrularınızı sağlıkla kucaklarınıza almayı nasip etsin hep dualarımdasınız ...

Son düzenleme:
Selam kızlar nasılsınız.

Rana insallah herşey yolundadır

Lerigma bir anormallik var ama bu anarmallik senin doktorunda olabilir bende cok güvenemedim ona sana söktürüc verdiği an bitmişti benim için. Yani sen bir rahatla da ne çıkıcak bakalım Allahın izniyle

Ebrar canım gectimi içinin sıkıntısı ben daha iyiyim şimdi

Ece nasıl gidiyo canım Hamilelik

Back
X