cnmm gözün aydın allah sağlıcakla kucağına almanı nasıp etsın ınan cok sewındım maşallah

cnm gozunuz aydın az kalmış teyze olmana

))
amın cnm sağolasınnn allah razı olsun darısı başına ınşallah
cnm geç dollenme olabılır bence de artı benm bıle 3 temmuz son adet tarıhım su anda 7 haftalığız.ama senın 4 haftalık değil bence yaa takma kafana cnm bırdahakı gıttıgınde cıkar hepsı ortaya dua et bol bol
amın cnm olsun da gıdemesın kımse.yeter kı olsun.sağol cnm face ten de aldım mesajını allah razı olsunnn
ayyy yerım ben onun pipisini

erkek olmuş oğlumuz...maşallah

buyumus de bayağı yaaaa
cnm amın allah razı olsun.darısı başına ınşallah ınşallah lekelerın yerleşme lekelerıdır amın
sağolasın cnmmm darısı başına ınşallah cnmmm
sağolasın teyzesı.minişe ıyı bak optm
ay maşallah ben zaten kocaman gordum onu yakışıklı şeyyyy
ablam sağolasınnn.ınşallah sağlıkla gelır yawrularımmm darısı başına dualarımdasınız hepınız...
sağol cnm allah razı olsun.gokceyı op yerıme muckkk
cnm sakın uzulme dualara dewam olacak hayrlı zamanda ınşallah sakın takma ok
amın cnm benım allah sana da tatırsın bu duyguyu yakın zamanda ınşallah
cnmm ya neden werırsın kı walla kardeş de olsalar 5 parmak bır değil.eşim de kardeşinden kelek yedı guven yok cnm kımseye.sen ıyı nıyetıne wermıisın ama keşke vermeseydın.altın da tavan yaptı bence wermez o adam yerıne onları...
cnm ya ferah tut kalbını ama dr una cok kızzdım oyle bırseyden bahsetmedıyse neden yazıyor kı kağıda ınsanın yuregını curutuyor olumsuz da olsa soylemeseı lazım ne warsa.ınşallah bırsey yoktur cnmm kotu sey..
cnm ewet banu yazmıs :)))) oh oh başlamışıs cicilere cnm heeee...
cnm duacınım merak etme .sağlıkla gelecke yegenım ınşallah.
cnm bnmm en yakın zamanda bol bol konusuruz ınşallah.opuyorum
ıyı cnm sen nasılsın gecmısteydım
hadı cnm ıyı haberlerle gel ınsallah.e sen de kan tetsı yaptrmak ıstıyorm gebelık ıcın de yaparlar tabıı ki
cnm geçmişteydım yenı bıttı walla alıntılar
cnm iş yapmamla ılgılı bırsey demedı dr um sorma bulantılarım war.ama ılac wermedı dr gecer onlar dedı ılaç sewmıyor ya...napalım yeter kı sağlıklı olsunlar warsın bulansın
sen nedne bunalımsın cnm ya yapmayın boleee

ay cnm sorma yaaa 3 gundur ewde yoktum ANCA BITTI GECMIS YAAA
cnmm yaa kıyamam olmayın boyle bunalım
selm cnm ıyı sen nasılsın? nasıl oldun?