- 11 Ocak 2009
- 6.204
- 114
- 688
- 39
tamam birazdan çıkıp alcam
çok heyecanlandım mercimeğimin beyninin gelişimine yardımcı olcam 
ewet ben normalde de çok alınganım aslında ota b.ka alınırım.. huy napıyım :) neyse kişileri çekiştimeyelim boşver.. champ napıyor.. onuda cok merak ediyorum.. ha bu arada sizin topiği bulamadım yazacaktım hamileyim diye ama bulamadım iyi bakalım hayırlı ugurlu olsun inşallah kucagına da alırsın sağ sağlim.. nerden duydun gene oldugumu? bu site bi garip hemen yayılıyor
aynı bizim mahalle gibi..

pahalı değil canım ama folbiol 2 tl filan folik plusda 9 TL filan dı
ewet ben normalde de çok alınganım aslında ota b.ka alınırım.. huy napıyım :) neyse kişileri çekiştimeyelim boşver.. champ napıyor.. onuda cok merak ediyorum.. ha bu arada sizin topiği bulamadım yazacaktım hamileyim diye ama bulamadım iyi bakalım hayırlı ugurlu olsun inşallah kucagına da alırsın sağ sağlim.. nerden duydun gene oldugumu? bu site bi garip hemen yayılıyor

lağrimacım sen yanlış anlıyosun canım...sen bi şey yazdında cevap mı yazmadık...bi şey paylaştında yorum mu yapmadık....hepimizin iletileri için olabiliyo bazen yazdıklarımız atlanabiliyo ama küsmüyoruz art niyet yok çünküü....sen gel ara yine bize...sevincini bizlerle paylaşşş eskisi gibi....
canım bilmiyorum ne kadarlık olduğunu...pazartesi öğrendim ilk 74tü hcg...2 gün sonra 171....adet günüm yarın aslında...yarın bidaha test yapılacak bakalım inş..yükselme devam etmiştir.....