Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba kızlar,nasılsınız dün girdim ama yazamadan çıktım bu aralar pek ii değilim malesef....
Ramazan da geldi geçti Rabbim daha nice Ramazanlara ulaşmamızı nasip eylesin,Herkse temizlik tatlı falan uğraşmış maşallah pek hamarat bizim hatunlar
Kardeloş tatile gidiyorsun demek he ohh yarasın,Rabbim kabul etsin bu arada hatimin bitmiş
Banucum annen ameliyat olmuş çok geçmiş olsun,bebişte iyidir inşaallah cnm
Derinim sende temizlik yapmışsın güle güle kirlet cnm...
Lagrima bebiş kendini belli ediyor hee ohh ohh
Sevcanım sende iyisin inşaallah bebişlerde...
Geçmişe bakmadım kızlar kusura bakmayın bende çok yoruldum temizlik yaptım da bende
Hepinizin bayramı mübarek olsun şimdiden belki sonra giremem,Allah inşaallah seneye bebişleriniz,bebişlerimiz kucagımızda girmemizi nasip etsin...
Hayırlı gecelerrrrr
derinim,banum selam kuzular ben geldim nasılsınız ?
derinim o ateş bendede var cano iki gündür galiba istanbulda nem çok yüksek ondan oluyo ama ter kokusunu bilemiycem kuzum ilginç valla
anatolişim moralin bozukmuş ablam hayırdır dün iyiydin bugünmü bişey olduki ?sıkma canını sen karnında ufacık bir miniş taşıyosun herşeyden önemli şuanda o biliyosun .neyse bayram bittimi buluşucaz ben moralini yerine getiririm :)))öpüyorum seni kuzucum
banum naber canım annen ve bebiş nasıllar herşey yolunda inşallah ..
lagrima uğramışsın sonunda iyi olmana sevindim o şikayetler olucak tatlı şikayet onlar :))
Çok şükür iyi eve geldik sonunda.banucum hoşgeldin cnm..annecigin nasıl oldu tatlım?
Annem iyi bebişte iyiymiş annemle bugün hastahaneden çıktık bebişimiz heralde cuma gelir.derinim,banum selam kuzular ben geldim nasılsınız ?
derinim o ateş bendede var cano iki gündür galiba istanbulda nem çok yüksek ondan oluyo ama ter kokusunu bilemiycem kuzum ilginç valla
anatolişim moralin bozukmuş ablam hayırdır dün iyiydin bugünmü bişey olduki ?sıkma canını sen karnında ufacık bir miniş taşıyosun herşeyden önemli şuanda o biliyosun .neyse bayram bittimi buluşucaz ben moralini yerine getiririm :)))öpüyorum seni kuzucum
banum naber canım annen ve bebiş nasıllar herşey yolunda inşallah ..
lagrima uğramışsın sonunda iyi olmana sevindim o şikayetler olucak tatlı şikayet onlar :))
Telden okuyodum ama yazamıyorum hastahanedeydim.evet çok yavaş cnm ya
amann boşver benim yüzümden milletim midesini kaldırmayalım gece gece:))) hamilecikler gelir mideleri kaldırmazz sonra:)
banuuuuuu nerdesin yaww gel hadi gidicem bennnnnnnn.ararım baK GECE GECE HEEEEEE.
Telden yazamıyordum ondan be canım.banum geçmişde çok birikmemişti ama nerde kaldın kuzum biz yatıcaz artık heee![]()
Canım anca geldim dinlendim yatıp uyudum şimdi girdim.neyse hanımlar bende kaçıyorum artık yarın erken kalkmak gerek sizleri çok çok öpüyorum
şimdiden BAYRAMINIZ MÜBAREK OLSUN
nice güzel bayramlara sevdiklerimizle ve ençok istediğimiz bebişlerimizle kavuşalım inşallah
banum merak ettim seni ama çıkmam gerk canım ..
amin bitanemm ay elinden tutup dedin ya içim bi hoş oldu senin adına cnm benim yaa inşşşşşş olacak bitaenm inşallahhh.DERİNİM inşallah canom ogünleride görmek nasipolur eşleriyle gelebilceklerini görürmüyüm bilememde ben elinden tutup onu anneannesine dedesine halalarına amcasına dayısına götürüyümde gerisi ya nasip .iyi bari biraz daha konuşalım canım
SEMOŞUM maşallah canım ya nekadar tedirgin ve korkuluydun şükürki bugünlere geldiniz hayırlısıyla kucağına aldığınıda görücez inşallah .
buarada sezeryan olucaksın değilmi canım ?
cnm benim teysesi onları yer yerrrrr:)))inş cnm midende geçer yakında,çok zor kardeşimden biliyorum.e
ablam ewet yaptık kocamla o supurdu yer sıldı ben de toaz aldım.kendıne geldı ew 1 hafta bırsey yapamamıstım :))))
cnm arkadşm bn d sebı ozledım arkadaşım sen netıne kavuş bnm de mıdem gecsın bol bol gorusuruz ınsallah.melekler de senı opuyrmus teyzesı ole dıyrlar))
ıyıyız cnm sukurler olsun sen de ıyısı ınsallah cnmm
ewet abla hem de ne hassas ...sabah eşim tost yapmıstı.yedım 5 dakıka snra cıktı.akşam dışarı cıkalımdedık bıseyler yerız ve hava alırız dıye bana ıyı gelır dıye.yuruye yuruye gıdıyrduk.tramwaya bındık.yanıma poşet de almamışım.cantamın ıcınde kucuk de cantam wardı ona öğürdüm afedersın.tutayım dedım kendımı ama yok esım takma mılletı cıkar dedı.ama mıdemde bısey yok kı cıkmadı o yuzden sudan bısey(( rezıl oldum yanııı
eşim hemen realden poşet aldı onla dolaştım yemek yedıkten sonra.onlar cıkmadı sukur...ay ben de mıdenızı bulandırcam he neyse bu kadar :))))
sana dfa cnmmm.tum yazan arkadaşlara da ıyı bayramlar...
sagol taltımmm seninde...aminn inşallahh..günaydın kızlar hayırlı sabahlarr.
bayramınız mübarek olsun kızlar.İnş Rabbim seneye yine hep beraber ramazan ve bayram geçirmeyi nasip eder.he bide hepimize hayırlı evlatlar gelmiş olur inşallah o zamanlara.sevdiklerinizle beraber mutlu bayramlar geçirmenizi dilerim.öptmm şehir dışında olucam ben.seviyorum sizi.hoşçakalınn..:79:
aynı zamanda Zafer bayramınızda kutlu olsun
![]()
niye kız noldu hayırdır..sıkma canını..harçlıgını kargoya verdim:)))hayırlı bayramlar herkese... bana bayram gelmedi her zamankinden daha kötü bir bayram sabahı.. neyse hayırlısı..
benden büyüklerin ellerini öpüyorum ebrar abla kardelen abla kim benden büyükse paralarınızı kargoya verebilirsiniz:) burdan öptüm ellerinizihee mercimekte öpüyor onun parasınıda kargoya verebilirsiniz
neden cnm iyi değilsin hayırdır inşallah? aminn seneye görebilecekmiyiz bakalım..
şikayet etmiyroum teyzesi ama cidden rahatsız ediyor.. Rabbim sizede böyle şikayetler nasip etsin..mideniz bulansın, ağrısın, ekşisin, canınız bişiler çeksin durmadan
aminn...
adresi gönderiyorum
cnm hadi geçmiş olsun..çok selam söyle annecigine..acil şifalar banum...dün mesajı aldım ama buraya yazamadım kızlara yaa..Kızlar herkeesin bayramı mubarek olsun ben bu bayram hiçbiryere gitmedim şükür Annem hastahaneden çıktı bebişte iyi olucak inşallah herşey yoluna giricek inşallah hepinizi çok öpüyorum.
amin bitanemm ay elinden tutup dedin ya içim bi hoş oldu senin adına cnm benim yaa inşşşşşş olacak bitaenm inşallahhh.
cnm benim teysesi onları yer yerrrrr:)))inş cnm midende geçer yakında,çok zor kardeşimden biliyorum.
sagol taltımmm seninde...aminn inşallahh..
niye kız noldu hayırdır..sıkma canını..harçlıgını kargoya verdim:)))
cnm hadi geçmiş olsun..çok selam söyle annecigine..acil şifalar banum...dün mesajı aldım ama buraya yazamadım kızlara yaa..
şimdi soru size canım bazen birşeyler istiyor.. düşündüğümden olsa gerek.. eşime diyorum git al diye ama hiç istifini bozmuyor parası yok biliyorum ama napıyım ya.. bu adamla evlenmem büyük hataydı zaten birde çocuk yaptım.. hadi hayırlısı..
canım ya hayırdır nolduki yine çocuklarmı yoksahayırlı bayramlar herkese... bana bayram gelmedi her zamankinden daha kötü bir bayram sabahı.. neyse hayırlısı..
benden büyüklerin ellerini öpüyorum ebrar abla kardelen abla kim benden büyükse paralarınızı kargoya verebilirsiniz:) burdan öptüm ellerinizihee mercimekte öpüyor onun parasınıda kargoya verebilirsiniz
neden cnm iyi değilsin hayırdır inşallah? aminn seneye görebilecekmiyiz bakalım..
şikayet etmiyroum teyzesi ama cidden rahatsız ediyor.. Rabbim sizede böyle şikayetler nasip etsin..mideniz bulansın, ağrısın, ekşisin, canınız bişiler çeksin durmadan
aminn...
adresi gönderiyorum
saol kanka sanada hayırlı bayramlar öptüm çok çokHep bir arada, sevgi dolu ve huzurlu nice bayramlar geçirmek dileğiyle, Ramazan Bayramınız kutlu olsun! Mübarek Ramazan Bayramı tüm ulusumuza kutlu olsun. Allah tüm inananlara nice huzurlu, bereketli bayramlar nasip etsin.
HAYIRLI BAYRAMLARRRRRRRRRRRRRRRRRRR
canım iyi bayramlar iyi tatiller öpüyorum senigünaydın kızlar hayırlı sabahlarr.
bayramınız mübarek olsun kızlar.İnş Rabbim seneye yine hep beraber ramazan ve bayram geçirmeyi nasip eder.he bide hepimize hayırlı evlatlar gelmiş olur inşallah o zamanlara.sevdiklerinizle beraber mutlu bayramlar geçirmenizi dilerim.öptmm şehir dışında olucam ben.seviyorum sizi.hoşçakalınn..:79:
aynı zamanda Zafer bayramınızda kutlu olsun
![]()
amin inşallah canım sanada hayırlı bayramlarALLAHIM seneye yavrularımızla bayram yapmayı nAsip etsİn İNŞALLAH
HERKESE TEKRAR HAYIRLI GÜZEL MUTLU BAYRAMLAR![]()
amin canım sanada hayırlı bayramlar gerçi son gün oldu ama :))kızlar jerkese iyi bayramlar diliyorum, inşallah senye isteyen herkes bebğiyle kutlar bayramını, hepinşze sağlıklı huzurlu hayırlı bayramlar diliyorum...
banucum çok sevindim canım çok şükürKızlar herkeesin bayramı mubarek olsun ben bu bayram hiçbiryere gitmedim şükür Annem hastahaneden çıktı bebişte iyi olucak inşallah herşey yoluna giricek inşallah hepinizi çok öpüyorum.
cano konuştuk zaten ama yinede hayırlı bayramlar sanadaamin bitanemm ay elinden tutup dedin ya içim bi hoş oldu senin adına cnm benim yaa inşşşşşş olacak bitaenm inşallahhh.
cnm benim teysesi onları yer yerrrrr:)))inş cnm midende geçer yakında,çok zor kardeşimden biliyorum.
sagol taltımmm seninde...aminn inşallahh..
niye kız noldu hayırdır..sıkma canını..harçlıgını kargoya verdim:)))
cnm hadi geçmiş olsun..çok selam söyle annecigine..acil şifalar banum...dün mesajı aldım ama buraya yazamadım kızlara yaa..
öyle düşünme canım inşallah herşey yoluna girer kocişinin parası olurda istediklerini alırşimdi soru size canım bazen birşeyler istiyor.. düşündüğümden olsa gerek.. eşime diyorum git al diye ama hiç istifini bozmuyor parası yok biliyorum ama napıyım ya.. bu adamla evlenmem büyük hataydı zaten birde çocuk yaptım.. hadi hayırlısı..
canım sennde bayramın mübarek olsunherkesenin ramazan bayrami müberek olsunrabbim nice ramazan-i seriflere ve ramazan bayramlarina bizi saglik,sihhat,afiyet ve sevdiklerimiz ile ulastirsin insallah.bayram yogunlugu topigede yansimis,neyse bayram sonu bol bol görusuruz artik..
kardelen49 bu gunlerde gelmesi lazim,özledim arkadasimizi ya.....
kardelenim tatile cikmis,iyi tatiller canim...
ebrarim sende yogunsun sanirim...
banucum,annen rahatsizmis gecmis olsun,ayrica yiyenin dogmus,rabbim hayirli evlat eylesin insallah.
derinim,sevcanim,pelinim,derdam,birsenim,lagmiram,ranam,ugurboncugum,unuttuklarim muhakkak vardir.kusura bakmayin kizlar,hepiniz iyisiniz insallah?