herkese hayirli aksamlar kizlar..........
Canım inan ki sigaradan oluyor. Bizde bırakmıştık ve ilk zamanlar gayet iyiydik ama sonra bir kavga bir kavga en sonunda bir kavga ettik ki sorma o kavgada başladık. Bizim çift bir arkdaşımız var. Bunlar da sigarayı birkaç kez bırakıp başlamış sonra en sonun da tamammen bıraktı onlar bize cok söylemişti kavga olacak sakin buna kanmayın diye canım. Hatta onlar sakadan sirayı bıraktıktan 6 aylık boşanmama sözleşmesi yapmışlar. O zaman saçma geldi. Bizim sorunlarımız vardondan kavga ettik diyoduk ama şimdi düşününce o kavgaya kandık diyoruz. Ramazanda da biliyosunuz baya kavgalıydık nikotinsizlik işt. İnsanın bir süre sonra canı istemiyo gibi geliyor ama beyindeki bölge sigarasız gecen3 ay boyunca endorfin salgılamıyor. İçilen ilk nefeste herseyin başa ta başa dönmesi oluyor. İnşallah bunlardır sebepleriniz gerci ben eminim ama sıkıntın bir an önce gecsin inşallah canım. Tmamm bu akşam içtin ama başladım deme yarın dan sonra 3 ay boyunca tek bir nefes almassan hersey yine yoluna girer canım
uebesli insallah hamilesindir canim,bir kac gun bekle tekrarla istersen testii...
Canım bugün çişimi 4-5 saat tutup yaptım anında belirdi yani 5 dakka sonra silikten biraz fazla ay bilmiyorum canım regliye son 4 gün . En gec zamana göre bakalım bekliyoz
Selam kızlarr nasılsınız gündüz girdim selam veriyim diye cvp yazma sayfası açılmadı ne var ne yok canlar
Anatolia nasılsın bayyadır görünmüyodun