Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

kızlar burası yeri değil ama bunun için yeni bi topic açmayım şimdi.
ben yeni bi telefon alcam,daha doğrusu hediye etcekler de,markasını seçmemi istediler,bana özellikle nokıa modelleri hakkında fikir verir misiniz?
bizdede çıkmıyo hiç bir resim,sımıle:49: denedim:3:

Kardeloşum ben bu konuda yardımcı olamıycam maalesef,ilgi alanım olmadıgı için bilgim de yok :16:

takmaz bir tavırda değilim. Allah ne diye beni yanlış anlıyorsunuz anlamadım gitti. şoka girebileceğin birşey söylemedim.. salla derken konu uzamasın anlamında kullandım kelimeyi.. ama anlamak istediğiniz yerden anlıyorsunuz bence..
ben sitelerde çok polemiğe girdim problem olmaz yani seninlede girsem :D neyse şaka. yazma tarzım garip değil illa klasik yazmak zorunda değilim. canımın istediği gibi yazıyorum kasmıyorum yani ..
anlatmak istediklerimi anlamıyorsunuz.. üstüme geliyorsunuz birde.. psikopatsınız demedim kırmak istemiyorum dedim ama anlamayacagınızı düşündüğüm için salla dedim. haklıymışım..neyse cevap yazdım anlamadıgınız için açıklama gereği duydum ama bunuda anlamayacagınıza eminim..
ben garip biri olarak kalmaya razıyım.. tarzımda enteresan kalsın..
Bence şuan bu sözlerin ve takmaz hgalinle bizleri daha çok üzüyorsun 1 senedir burdayım kimseyle polemik yaşamadım senlede yaşamak istemem ama çok garip bir yazma tarzın var kimsenin sana bişey dediği yok çok düşünceliysen sende gebeliğinle ilgili çok detay vermezsin ki versende burda alıncak darılcak yok sen ne sanıyosun çocuğumuz yok diye psikopat değiliz ya ne demek salla ya çok kırıcısın bugüne kadar tüm dertlerini paylaştın hepimiz sana destek olduk elimizden geldiğince şu anda senle iligili şoktayım lütfen bana cevap yazma çünkü tarzımda asla tartışma yok sevgiler.

Amin cnm,öyle tabi Rabbim nice Ramazanlar görmemizi nasip etsin inşaallah

Bu arada kardelen49 gelmiş ohh ne güzel çok sevindim,inşaallah darısı başımıza...

amin anatoliam,hepimize insallah..sen kac aylik oldun bu arada?belli oldumu göbüsun??

ben yarın başlıcam inşallah borçlarımı tutmaya,yani bi süre daha ramazanı şerifmiş gibi yaşıcaz inşallah.

bende en yakin zamanda baslamayi dusunuyorum canim,haklisin sevval ayi itibari ile bir sure daha ramazani serif gibi gecer..telefon hususunda benimde bir bilgim yok canim yaa

Anaaa alıntı yptım ama olmadı:S

Garibim çıktı biraz ama kilolu oldugum için gibi anlaşılıyor kimse gebe göbüşü demez yani:)

Kardeloş Allah kabul etsin cnm

Lagrimacım ii gecelerr

Anaaa alıntı yptım ama olmadı:S

Garibim çıktı biraz ama kilolu oldugum için gibi anlaşılıyor kimse gebe göbüşü demez yani:)

Kardeloş Allah kabul etsin cnm

Lagrimacım ii gecelerr

öylemi bende kiloluyum,hep takar dururum kilo hamilelige engelmi diye..hala zayiflamayi basaramadim ama:)))))))))))))kac kilo ile hamile kaldin canim?ayiptir sormasi:))ben 3 hanelilerdeyim dee:((((((((((((((((((((8

kaç saattir deniyorum,giremedim kk ye
kızlar benim çıkma vaktim geldi,herkeze sevgiler.
kk bütün herşeyi silmiş,kaybetmiş te,acaba şu cevap butonuna bastıktan sonra,ekrenın kayması konusunu neden gidermemiş ki,o hala aynı duruyo.

Naber derincimmm

herkese hayirli aksamlar kizlar..........

Canım inan ki sigaradan oluyor. Bizde bırakmıştık ve ilk zamanlar gayet iyiydik ama sonra bir kavga bir kavga en sonunda bir kavga ettik ki sorma o kavgada başladık. Bizim çift bir arkdaşımız var. Bunlar da sigarayı birkaç kez bırakıp başlamış sonra en sonun da tamammen bıraktı onlar bize cok söylemişti kavga olacak sakin buna kanmayın diye canım. Hatta onlar sakadan sirayı bıraktıktan 6 aylık boşanmama sözleşmesi yapmışlar. O zaman saçma geldi. Bizim sorunlarımız vardondan kavga ettik diyoduk ama şimdi düşününce o kavgaya kandık diyoruz. Ramazanda da biliyosunuz baya kavgalıydık nikotinsizlik işt. İnsanın bir süre sonra canı istemiyo gibi geliyor ama beyindeki bölge sigarasız gecen3 ay boyunca endorfin salgılamıyor. İçilen ilk nefeste herseyin başa ta başa dönmesi oluyor. İnşallah bunlardır sebepleriniz gerci ben eminim ama sıkıntın bir an önce gecsin inşallah canım. Tmamm bu akşam içtin ama başladım deme yarın dan sonra 3 ay boyunca tek bir nefes almassan hersey yine yoluna girer canım

uebesli insallah hamilesindir canim,bir kac gun bekle tekrarla istersen testii...

Canım bugün çişimi 4-5 saat tutup yaptım anında belirdi yani 5 dakka sonra silikten biraz fazla ay bilmiyorum canım regliye son 4 gün . En gec zamana göre bakalım bekliyoz

Selam kızlarr nasılsınız gündüz girdim selam veriyim diye cvp yazma sayfası açılmadı ne var ne yok canlar

Anatolia nasılsın bayyadır görünmüyodun

Naber kızlar benim canım sıkılyor çok huzursuzum sebebi yokkkkkkk bu moralle nasıl tüp başlıycak eğer mecburiyetim olmasaydı bu ay başlamazdım hayatım çok alt üst
inşallah herşey düzelir.
cnm benım kım üzdü senı banum benım üzüldüm yazını görünce canını sıkma neolur herneyse sebep

Canlar bayramda girdim misafir geldi kalktım mecburen daha sonrada annemdeğdim uğrayamadım nasılsınız iyisğiniz inş ben iyiym şükür geçmişe bakıcam vaktim varken hepinizi öpüyorum sizleri seviyorum canlar
cnm özlettın kendını öp yıgenımızı yerımıze:)
Bence şuan bu sözlerin ve takmaz hgalinle bizleri daha çok üzüyorsun 1 senedir burdayım kimseyle polemik yaşamadım senlede yaşamak istemem ama çok garip bir yazma tarzın var kimsenin sana bişey dediği yok çok düşünceliysen sende gebeliğinle ilgili çok detay vermezsin ki versende burda alıncak darılcak yok sen ne sanıyosun çocuğumuz yok diye psikopat değiliz ya ne demek salla ya çok kırıcısın bugüne kadar tüm dertlerini paylaştın hepimiz sana destek olduk elimizden geldiğince şu anda senle iligili şoktayım lütfen bana cevap yazma çünkü tarzımda asla tartışma yok sevgiler.
katılıyorum banum sana herkesın derdı kendıne yetıyor sende üzme kendını...

çok şükür iyiyim sen nasılsın canım görüşmeyeli bayram güzel ve yorucuydu zaten ondan giremedim asırı kalabalıktı gelen giden ikram derken uğrasıp durdukk şükür.
kzı nerdesın sen kackez yazdım kacak senı esın nasıl oldu

kızlar burası yeri değil ama bunun için yeni bi topic açmayım şimdi.
ben yeni bi telefon alcam,daha doğrusu hediye etcekler de,markasını seçmemi istediler,bana özellikle nokıa modelleri hakkında fikir verir misiniz?
bizdede çıkmıyo hiç bir resim,sımıle:49: denedim:3:
benım telım 5800 çokta memnunum buarada nerdesın kız senıde özledım karsılasalım bıara:)
kardelen 49 cnm konustuk zaten hoşgeldın sefalar getırdın ....

Son düzenleme:
Arkadaşlar merhaba yorumlarınızla bana yardımcı olursanız çok sevinirim. 27-28 ağustosta adet olmam gerekiyordu bebek istediğimiz için adet tarihime 9 gün kala ben dayanamayıp dr'a gidip test yaptırdım negatifti adet günüm yani 28 ağustosta evde kendim yine test yaptım oda negatifti ama ben hala adet olmadım yarın tekrar hastaneye gidicem biliyorum yine negatif dicekler çünkü bende şuanda bel ağrısı dışında hiçbirşey yok sizce pozitif çıkma olasılığı varmı yada neden adet olamadım düşün düşün içim içimi yiyor.

Arkadaşlar merhaba yorumlarınızla bana yardımcı olursanız çok sevinirim. 27-28 ağustosta adet olmam gerekiyordu bebek istediğimiz için adet tarihime 9 gün kala ben dayanamayıp dr'a gidip test yaptırdım negatifti adet günüm yani 28 ağustosta evde kendim yine test yaptım oda negatifti ama ben hala adet olmadım yarın tekrar hastaneye gidicem biliyorum yine negatif dicekler çünkü bende şuanda bel ağrısı dışında hiçbirşey yok sizce pozitif çıkma olasılığı varmı yada neden adet olamadım düşün düşün içim içimi yiyor.

sitem etmenizi anlayamadim belki okuyup cikan kisiler bu konuda bilgi sahibi degildir yanlis bilgi vermek istemiyo olabilirler...:27:
1.adetleriniz duzenlimi???:26:
2.stres ve benzeri seyler adet geciktirebiliyor...:40:
3.adetine 9 gun kala test yapmissin cikma ihtimali cok kucuk diye dusunuyorum cunku bende evde test yaptim negatifti:51:
4.benimde bu ay 1inde olmam gerekirdi 4unde oldum bazen gunler sasabiliyor:34:
5.hamile olabilirsinde olmayabilirsinde bi kac gun daha bekle olmazsan gidip kan testi yaptir derim...:61:
HAKKINDA HAYIRLISI OLUR INSALLAH...AMIN:nazar:

Canım bugün çişimi 4-5 saat tutup yaptım anında belirdi yani 5 dakka sonra silikten biraz fazla ay bilmiyorum canım regliye son 4 gün . En gec zamana göre bakalım bekliyoz

Anatolia nasılsın bayyadır görünmüyodun

Cnm iyiyim çok sağol sen test mi yaptın ayy inşaallah adetin gelmez yaa bebiş glsin inşaallah bu arada elif ismini de çok severim :1::1:

Cnm iyiyim çok sağol sen test mi yaptın ayy inşaallah adetin gelmez yaa bebiş glsin inşaallah bu arada elif ismini de çok severim :1::1:

Canım 3 gn önce prodktörde yaptım pozitifti ama kanda baktırdım negatifti. Dün yine idrarda baktım vardı valla bilmiyorum canım ya kafam karıştı ama sabah kalktığımda belimde regli olacakmısım gibi ağrım var bakalım ne olucak canım

Daha sabah 10 yahu insanlar okumamıştır bile:) Şimdi 9 gün önce bencede yapılan hiç bir test sağlam sonuç vermez. Hatta bazı durumlarda gec döllenme gibi) kanda bile regli günü çıkmayabilir. Ama en son tarihin 28 ağustossa ve reglin düznliyse bugün yar kan testi yaptırırsan gercek sonuç ortaya cıkar ama idrar yine yanılabilir. Birde idrar testi yapınca hemen atma bir kaç saat sonra bak silik çizgi varmı o da pozitif sayılabiliyomuş

selam kızlar.......bizim beğen butonuna ne oldu? ben mi göremiyorum? napıyorsunuzzzz iyimisinizZ??? ben evde kös kös oturuyorum pijamalarımı bir banyo yaparken cıkarttım onun dısında hepüstümdeler düşünün siz artık..
offf offf sıkıldım pek bi...ne çikolata yedim ne tatlı off off kadayıf yapan olsada gönderse bi...

tmm geldi kargo sağol ooo baya bnkör davranmışsın :) öptüm ellerinden :D
ahh canım aş ermelerde başlamış inş hayırlısıyla atlatırsın bunlarıda.şimdiki yorgunluğumu düşününce senin evde pjamayla kös kös oturmaı ben kıskandımm o telaşede 1 güncükte olsa bunu yapmak isterdim.geçmişi okurken bile gözlerim yanıyorr.bu arada üzücü konuşmanıza yorum yapmak istemiyorum.inş mesele kalmamıştır diye umut ediyorum.öptm canım.
bayram yoğun geçti aslında bayram gelmiş neyime diycemde biliyorumki isyana girecek ALLAHIM affetsin .
biraz moralsizim galiba insanlara karşı ve kendime karşı oynuyorum bu bebek konusunda iyi gözükmekten bıktım bende insanım
yoruldum artık insanlardan
dün eşimin akrabalarıylydık bi yakınımızın hamile olduğunu öğrendim çok doğal değilmi hamile olabilir ama bu kişinin iki tane evladı var ve sırf erkek olsun diye yapıyo belki buda normaldir ama söylenen sözler acıttı canımı korktum diyo bayadır korunmuyoduk olmuyo diye korktum daha kızı 4 yaşında düşünün biz birtaneyi bulamazken onun korkusuna bak .eşi doktora gidelim olmuyo çocuğumuz demeye başlamış .ya bana diyo bunları benim gibi 10 yıldır hasret çeken birine .hee neyse gerek kalmadı şükür diyo .ya aslında söyliycek diyecek çok şey var içimde belki bana diyebilirsiniz niye bukadar etkilendin .etkilendim işte bazı şeyler insana küfür gibi geliyo buda öyle bişeydi .canımı yakmaya yetti .duygularımı çok belli etmem içimde fırtınalar kopsada .ama bukez dertleşmek istedim sizinle .şuanda ellerim titriyor biliyorum bunları okurken sizde kötü olcaksınız hakkınızı helal edin bana .
aslında galiba kendimden çok eşime üzülüyorum ona söylerken okadar güzel rol yaptımki aman hayatım boşver dedim oda tabiki dedi .ama ben boşveremiyorum .çok zor bir imtihanmış dilerim hakkıyla verebiliyorumdur .:14::14:
dün kaç kişiyiz diye sayıyorlardı çok kalabalıktık çünkü aile aile sayıldı herkes 4 ,5 kişiyken biz 2 kişiydik canım yandı büyüyemedik biz .
neyse gerçekten çok şey var içimde ama iyi değilim
SABIR YARABBİM

İNANÇLI OLMAK
TEKDAYANAK
ALLAH SEVDİKLERİNİ
SIK SIK DENERMİŞ
SABIR
ablacımm canım benimm yaşadıklarını o kadar iyi anlıyorum kii.okurkende ağladım zaten ve Rabbim tez zamanda ebrar ablamın yüzünü güldür dedim.ama şunu da demeden geçemicem ben bu sıkıntıları bu duyguları 1.5 senedir yaşıyorum.ve senin yıllarına bakınca takdir ediyorum seni.arada bunaldığın zamanlar olucak elbet ama ben inanıyorum sen bu sınavı hayırlısıyla veriyorsun.inş en yakın zamanda sağlıkla mutlulukla yavruların olucak göğsünü gere gere çıkıcaksın o insanların karşısına.bu tatilde o kadar hamile gördüm ki içim o kadar buruldu ki cinsiyeti nedir ne zaman doğum diye bile sormaya dilim varmadı.sadece hayırlı doğumlar diyebildim.Allahım hepimizin hakkında hayırlısını nasip etsin inş ablacım.sen her zaman yazdıklarınla bizim içimizdekileri de dile getirmiş oluyorsun.inş tez zamanda biter bu hasret ablacımm öptümm seviyorumm seniii üzme kendiniiii :54:
Yarın itibariyle beni yoğun günler bekliyor kardeşime ve bebişe ben bakıcam ablam anneme bakıyor burcu sizlere çok teşekkür etti hergün aradığınız ve sorduğunuz dualarınızı eksik etmediğiniz için canım arkadaşlarım bu zor günlerimde beni tanımasanızda destek oldunuz sağolun sizleri çok seviyorum.
Derin hala dönmedi sanırım kardelen 49 senide özledik Kardeloşum sende hoşgeldin canım sevcan sende iyisindir inşallah lagrimacım çok yeme kiloları almak kolay vermek çookkm zorr cevap vermediğim veya hatırını sormadığım umarım kalmamıştır kaldıysada affedin kızlar öpüldünüz.
canım annen iyiymiş geçmiş olsun canım.bebişinizde gelmiş hayırlı olsun canım ömürlü olsun bahtı güzel olsun inşallah canım.tebrik ederim kardeşini.bebişide kaymaktan öpersin benim içinn.
ya beğenilerin kalkması hiç iyi olmadı negüzel beğeniyoduk birbirimizi
çok yüklenme olduğundan kaldırılmış
buarada BONCUĞUM,PELOŞUM,BERRİNİM,RANAM,SEVCANIM,SELİNAM ,ALEYNAM,DERİNİM,EGALİM,ANATOLİŞİM,SEMROŞUM,GARİBİM
ÖZLEDİM YAA TOPLAŞALIM ARTIK
ben geldiiimm hadin toplaşalım kimler kaldı başkaa.topicte buluşmak için randevüleşelim bariii.:64:
kızlar uzun zamandır ewde değildim hiç giremedim .....:50:
geçmiş BAYRAMINIZ MÜBAREK OLSUNNNNNNNN...!!!
geçmişe bakamadım ne war ne yok ...???:3:
bu arada bende en son 2li testi yaptırmıştım sonuçlarımız gayet iyi çıktı çok şükür...:nazar::nazar::nazar:
hoşgeldin canımm seninde bayramın mübarek olsun.sonuçlarda güzel çıkmış maşallah doğuma kadar daimi böyle devam etsin inşallah canım.

Ohh sefan olsun,aman gez tabı cnm yürüyüs gezmek iyi gelir dikkat et yeter.bende napym bayramda 1.gün gezdik akrabaları,2.gün köydeydik 3.gün akşamı dòndük.öyle yani.şimdide yegenimin sünnete hazırlanıyoruz,yarın yatak süslycez:)
hayırlı olsun canım yeğenin şimdiye sünnet olmuştur tabi.öptm canım.
Herkese selamlar arkadaşlar bu sabah geldik çok şükür sağlıkla kavuştuk yuvamıza.Hepiniz iyisiniz inş.Ben tahmin edeceğini gibiyim.Çok güzel geçti Allah ım herkese nasip etsin.Dünyanın bütün uğraşlarından uzaklaşıp Rabbine yakınlaşmak müthiş bi huzur.Eşimin deyimiyle format attırmış gibiyiz.Şu an ne yazıcağımı bilmiyorum çok garip bi durumdayım rüyadan uyanmış gibiyim dünyaya yeniden adapte olmaya çalışıyorum.Kabenin gerçekten müthiş bi cazibesi ve çekiciliği var insanı çekiyo kendine.Hep derlerdi tv de göründüğü gibi değil diye gerçektende öyle yakından bambaşka.Bazen otele gelip tv de bakıyoduk çok farklı geliyodu.Yanına koca koca gösterişli gökdelenler kuleler yapılmış ama Kabenin çekiciliğini yakalayamıyo hiçbirisi.İLk gördüğümde çok heyecanlandım tutuldum bakakaldım öylece sonra hemen listemi çıkardım sizin ve başka isimlerini yazdığım arkadaşların isimlerini saydım.Yapabildiğim kadarıyla duamı yaptım.Ramazan umresi hactan sonra en kalabalık zamanmış.Dünyanın heryerinden insanlar aynı amaç için toplanmış renk renk çeşit çeşit.Milyonlarca insanla iftarın lezzeti ve bereketide bambaşka.Bayramı Medinede peygamberimizin mescidinde karşıladık.Sabah namazına doğru herkes en güzel elbiselerini giymiş çocuklarına en güzel elbiselerini giydirmiş bi vaziyette gelmeye başladı.En güzel elbise derken o çocukları görmeniz lazımdı.Erkeklerinki sünnet kıyafetleri gibi çok şıktı kızları anlatmaya kelime bulamıyorum peri kızı gibiydi bazıları tam yemeliklerdi.şekerler hurmalar içecekler ikram ediliyodu.İkram hiç bitmiyodu zaten Ramazan boyuncada herkes gücü yettiğince ikramlarda bulunuyodu.Çok uzun şu an toparlayamıyorum arkadaşlar ama lütfen imkanınız olduğunda hiç beklemeden gidin bu lezzeti tadın.
hoşgeldinn canım yaa Allahım kabul etsin.hayırlısıyla gittin geldin Rabbim cümlemize nasip etsin inşallah.anlattığın bile hayal edince harika geliyo insana.dualarında bizleride unutmadığın için Allah razı olsun ağzına yüreğine sağlık.inşallah denk gelirizde tüm detaylarıyla dinlemek isterim herşeyi.öptm canım.
tutişim selam canım,akşam kayra yı arıyorum diye seni aramışım,sonradan farkettim ama zaten açan olmadı tel i.
bu arada kayra nın hepinize selamı var,köydelermiş ve neti yok,zaten de hiç kalkmadan yatıyo,durumu şu an iyi ama sonrası belli olmaz demiş dr u.
inşallah hiç bişey olmadan alır yavrusunu kucağına,tabi diğr hamilelerimizde.
kardeleniiimm canımm seni de çok özledim benn...kayrama sende selam söyle konuşursan yine.Allahım yardımcısı olsun inş sağlıkla geçer günleri hayırlısıyla yavrusunu kucağına alır.amiin.

tutişş selam canım seni gördüm altta ama ben geçmişten çıkana kadar kaçırmadım inşallahh.güzeldir elif ismii :1: elif naptı acaba inşallah hamiledir yaa ben geldim bi halayda ona çekerim yani.:64:

selam kızlar hepinize hayırlı günler diliyorum.ben geldim çok yorucu bi o kadarda tatlı telaşla geçen 7 günden sora,yorgunluğum geçince bomba gibiyim diyebileceğim bir tatildi.kısaca bahsedeyim.bayramın 1.2. günü tatildeydik.3.cü günü eşimin memleketindeydik düğün vardı dün akşam üzerine kadar ordaydık köy düğünü 3 gün boyunca koşturmacaydı gece 1-2 de yatıp sabah 7 de kalktık hep ve oturmayı unuttuk sadece uyurken dinlenebildik.hem hazırlıklar hem yapılacaklar bide üstüne kalkıp oynayıp tepinmeler.bittim yani açıkcası.neyse ordan gelini gönderdik bizde evimize yola çıktık.geldik bi koşturmaca duş kuaför burdada düğün vardı çünkü.burdaki düğündede oynadık tepindik.gelin benim yakın arkadaşım damatta eşimin yakın arkadaşı hatta çöpçatanları bizizz:60:onlarıda evlenenler kervanına kattık.gecede 1 de geldik yatana kadar 3 ettik sabah 7 de uyandık yine eşim iş başı tabii.bende çamaşır attım şimdi ve geçmişi okudum çok kalamıcam çamaşırı asınca uyumayı düşünüyorum.öyle işte.sizler nasılsınızz??? ay çok özledim yaa gittiğim hiç bi yerde internet yoktu olsada belki sadece 5 dk lık girebilirdim.ama malesef köyde nerdeee.yorucu ama güzel bir tatildi işte.

ahh canım aş ermelerde başlamış inş hayırlısıyla atlatırsın bunlarıda.şimdiki yorgunluğumu düşününce senin evde pjamayla kös kös oturmaı ben kıskandımm o telaşede 1 güncükte olsa bunu yapmak isterdim.geçmişi okurken bile gözlerim yanıyorr.bu arada üzücü konuşmanıza yorum yapmak istemiyorum.inş mesele kalmamıştır diye umut ediyorum.öptm canım.

ablacımm canım benimm yaşadıklarını o kadar iyi anlıyorum kii.okurkende ağladım zaten ve Rabbim tez zamanda ebrar ablamın yüzünü güldür dedim.ama şunu da demeden geçemicem ben bu sıkıntıları bu duyguları 1.5 senedir yaşıyorum.ve senin yıllarına bakınca takdir ediyorum seni.arada bunaldığın zamanlar olucak elbet ama ben inanıyorum sen bu sınavı hayırlısıyla veriyorsun.inş en yakın zamanda sağlıkla mutlulukla yavruların olucak göğsünü gere gere çıkıcaksın o insanların karşısına.bu tatilde o kadar hamile gördüm ki içim o kadar buruldu ki cinsiyeti nedir ne zaman doğum diye bile sormaya dilim varmadı.sadece hayırlı doğumlar diyebildim.Allahım hepimizin hakkında hayırlısını nasip etsin inş ablacım.sen her zaman yazdıklarınla bizim içimizdekileri de dile getirmiş oluyorsun.inş tez zamanda biter bu hasret ablacımm öptümm seviyorumm seniii üzme kendiniiii :54:

canım annen iyiymiş geçmiş olsun canım.bebişinizde gelmiş hayırlı olsun canım ömürlü olsun bahtı güzel olsun inşallah canım.tebrik ederim kardeşini.bebişide kaymaktan öpersin benim içinn.

ben geldiiimm hadin toplaşalım kimler kaldı başkaa.topicte buluşmak için randevüleşelim bariii.:64:

hoşgeldin canımm seninde bayramın mübarek olsun.sonuçlarda güzel çıkmış maşallah doğuma kadar daimi böyle devam etsin inşallah canım.

hayırlı olsun canım yeğenin şimdiye sünnet olmuştur tabi.öptm canım.

hoşgeldinn canım yaa Allahım kabul etsin.hayırlısıyla gittin geldin Rabbim cümlemize nasip etsin inşallah.anlattığın bile hayal edince harika geliyo insana.dualarında bizleride unutmadığın için Allah razı olsun ağzına yüreğine sağlık.inşallah denk gelirizde tüm detaylarıyla dinlemek isterim herşeyi.öptm canım.

kardeleniiimm canımm seni de çok özledim benn...kayrama sende selam söyle konuşursan yine.Allahım yardımcısı olsun inş sağlıkla geçer günleri hayırlısıyla yavrusunu kucağına alır.amiin.

tutişş selam canım seni gördüm altta ama ben geçmişten çıkana kadar kaçırmadım inşallahh.güzeldir elif ismii :1: elif naptı acaba inşallah hamiledir yaa ben geldim bi halayda ona çekerim yani.:64:

selam kızlar hepinize hayırlı günler diliyorum.ben geldim çok yorucu bi o kadarda tatlı telaşla geçen 7 günden sora,yorgunluğum geçince bomba gibiyim diyebileceğim bir tatildi.kısaca bahsedeyim.bayramın 1.2. günü tatildeydik.3.cü günü eşimin memleketindeydik düğün vardı dün akşam üzerine kadar ordaydık köy düğünü 3 gün boyunca koşturmacaydı gece 1-2 de yatıp sabah 7 de kalktık hep ve oturmayı unuttuk sadece uyurken dinlenebildik.hem hazırlıklar hem yapılacaklar bide üstüne kalkıp oynayıp tepinmeler.bittim yani açıkcası.neyse ordan gelini gönderdik bizde evimize yola çıktık.geldik bi koşturmaca duş kuaför burdada düğün vardı çünkü.burdaki düğündede oynadık tepindik.gelin benim yakın arkadaşım damatta eşimin yakın arkadaşı hatta çöpçatanları bizizz:60:onlarıda evlenenler kervanına kattık.gecede 1 de geldik yatana kadar 3 ettik sabah 7 de uyandık yine eşim iş başı tabii.bende çamaşır attım şimdi ve geçmişi okudum çok kalamıcam çamaşırı asınca uyumayı düşünüyorum.öyle işte.sizler nasılsınızz??? ay çok özledim yaa gittiğim hiç bi yerde internet yoktu olsada belki sadece 5 dk lık girebilirdim.ama malesef köyde nerdeee.yorucu ama güzel bir tatildi işte.

Valla Selina sen anlatınca ben yoruldum be canım. Ama ne güzel tatil yapmışşın düğün dernek birde cöpçatanlık başarılı olmuş :) Canım benim durumum belli değil daha bakalım bakalımmm :)

Valla Selina sen anlatınca ben yoruldum be canım. Ama ne güzel tatil yapmışşın düğün dernek birde cöpçatanlık başarılı olmuş :) Canım benim durumum belli değil daha bakalım bakalımmm :)

hadi bakalım canım inşallah sonuç güzel olurda bakalım tabii :1:
yorgunluğum bikaç saat uyusam geçicek sanki.ama yapabilirsem.çamaşır çıktı ben onları asayım.2 makine daha atmam lazım ama yok atmıcam yarına yada akşama bırakıcam.burda olursan biraz daha sohbet edebilirim yinede.

Back
X