Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

Kardelosum ya sözümü tutamadım özür dilerım cano,ebuşta kızcek simdı.ama özellkle elifle konustktan sonra kımyasalları falan,nolur nolmaz dedım genede.ondan cnm benım.

nasılsınız kızlar ben iyiyim şükür
ebrarım canım sana üzüntünü tazelememk için yazmadım ama üzülmene dayanamıyorum balım dularım seninle
sizler nasılsınız kızlar

cnm benim ya,hadı hayırlısı...amın inş bu defa olsun banum.ama bıde bşy dıcem braz rahat olmaya calış,şimden yok kiloydu falan streslenıyosun.baska seylerede canını sıkıyosn bıde.yapma cnm.vücudunu nasıl tüpe hazırlıyosan iltahap olmasn flan dıye,psikolojinide kontrol etmeye calıs banum.hersey cok güzel olacak inş.
Bende rahat olmaya çalışıyorum ama bazen atak geliyor işte.
banucum ii yaparsın cnm önden bi kontrol ettir idrar yolları önemli...
Yarın kısmetse gidicem akıntım var birde yanma var.

Olsun cnm bişe olmaz bakarsın hamiş kalınca mide bulantısından kilo verirsin hiç belli olmaz o sen stres yapma yeter ki emi...
Valla sizler böyle yazınca içim biraz rahatlıyo sağolun ya.
derinim bende cok özled,m canım hepinizi neler yaptıgımı yazının sonunda anlatacam birde cok güzel bir rüya gördüm hala etkisindeyim sende iyisindir inş...

ranacım cok sevindim canım her şeyin yolunda gitmesine sonuna kadar böyle gider inş...sagol canım seninde gecmiş bayramın mubarek olsun....

eboşum canım arkadaşım benim inan yazını okurken cok duygulandım ne diycemi bilemiyorum...rabbim sana ve hepimize sabır versin inş daha fazla bizleri bebişle imtihan etmez ve bu sabrımızın sonunda mukafatlandırır...rabbim yüzümüzü güldürsün gercekten cok zormuş yaşamayan hic kimse bizim neler düşündügümüzü anlayamaz...rabbim hepimize hayırlısıyla saglıklı bebişler nasip etsin...bu arada merak edip aradıgın icin cok sagol canım cok öpüyorum seni...

canım inş melegin göbüşündedir üzülme lütfen hayırlısı olsun rabbim ol dedigi zamanda olacak inş...

canım hoşgeldin...bizler icin yaptıgın dualar icin allah razı olsun rabbim kabul eder inş...inan yazını duygulanarak okudum rabbim bizlerede nasip eder inş o güzel kutsal topraklara gitmeyi...

haber verdigin icin sagıol canım...iyi olmasına sevindim inş sonuna kadar böyle gider ve hayırlısıyla saglıklı kucagına alır bebişini bendende selam söylersen sevinirim...sende iyisindir inş kardeloşum...

canım inş hayırlı haberlerle dönersin...

iyiyim canım sagol sen nasılsın...kuzura bakma banucum gecmişteydim gec yazdım...

kızlar hepinizi cok özledim bayramda giremedim kusura bakmayın anneme gitmiştim ordanda eregliye tayzeme gectik şimdide annemle evimdeyim cok şükür...gecmiş bayramınız mubarek olsun...kızlar ya cok güzel bir rüya gördüm...doktora gitmişim bir bucuk aylık hamilesin diyo doktor bana sonra ultrosonda bebişe bakıyo elleri kolları her yeri oluşmuş birde diyoki bir hafta sonra gel kalp atışlarına bakalım o kadar gercekteki rüyam keşke hic uyanmasaydım diyorum ama napalım rabbim inş bizlerede hayırlısıyla saglıklı bebişler nasip eder inş hepinizi tek tek cok öpüyorum...

derinim tutişim boncugum banum selam kızlar nasılsınız...
Hoşgeldin canım rüyan hayır olsun gerçek olsun inşallah.

Peloşum hosgeldın cnm,ay rüyanda harikaymıs inş en yakın zamanda bebısın senınle olur aynısını yaşarsın.durumlar nasıl cnm adet falan?

Kızlar bende dün gece test yaptm şüphelendm gene mide bulantıları falan yanmalar cok olunca,ama negatıf.dügün geçsinde bende hayırlısıyla bi ucundan tutsam.
Hani bir daha yapmıycaktın kız bırak süpriz olsun bak ben bu ay yapmıyorum tutucam kendimi derim de bakalım sonu ne olucak 10 gün var daha::))

bi ora bi bura derken yoruldum,şimdi çayı almaya gidiyorum,dönüşte görüşmek üzere inşallah.
banucum,stres yapma canım,herşey rabbimin elinde
peloşum,rüyan çok güzelmiş,inşallah en yakın zamanda gerçek olur.
derincim,sen gene test mi yaptın kız,dövmeye geliyorum seni haberin olsun:33:
Çok haklısın kardeloş bebekten çok başka şeyler beni çok üzdü bu aralar şu 10 gündür çok bunaldım bir ara konuşuruz tam msn de yazdın eşim geldi sofra hazırla derken anca girdim sakın kusura bakma.

hanımlar nasılsınız maşallah bugün güzel muhabbet etmişsiniz öncelikle
ELİFCİM farkedermi canım topici ben açmış olabilirim ama hepimiz aynı haklara sahibiz yani organizeyi sende yapabilirdin canım .neyse ben şimdi yazıcam herkles duysun
DERİNİM hayırlı olsun cano sünnet nezaman ben bugün yarın sanıyodum hatta döndüğünü görünce şaşırdım cano .evet bugün kardeşimle beraberdik gezdik birazcık bide dışardada işlerim vardı .test yapmışsın kızmadsım canım niye kızıcam hiç ummadık anda gelir bellimi olur hayırlısı diyelim canom .buarada buluşmayı dün akşam msnde konuştuk senin adınada kararlar vaerdik inşallah gerçekleşir canım sende gelebilirsin .
ANATOLİŞİM KUZUM BUGÜN ARADIM seni ama ulaşamadım merak ettim doktora gittinmi diye ayrıca buluşmayla ilgili konuşucaktım neyse konuşuruz biara olurmu sen çağrı at ararım
ECECİM doktora gidecekmişsin hayırlı haberler alırsın inşallah belkide pıt pıtlarda duyulur bellimi olur hadi dört gözle güzel haberlerini bekliyoruz.
BANUŞUM yarın doktora gideceklmişsin hadi inşallah güzel haberler alırsın iltihap fiklan yoktur umarım .bak buluşalım biz senin moralini düzelşticez merak etme kuzum
BONCUĞUM sen naaptın canım herşey yolunda inşallah
DERDAM çok teşekkür ederim bitanem allah razı olsun napalım duadan başka yapıcak bişey yok .esmamı ve seni öpüyorum canım
PELOŞUM dönmüşsün kuzum hoşgeldin özlemiştim .geldi geçti peloşum ya napalım hayırlısı RABBİM inşallah güldürcek bizleride ..
kızlar gelelim buluşma işine biz dün msnde SEVCANIM ,ELİFİM VE BEN konuştuk artık buluşalım istiyoruz yani uzun zamandır hep düşünüyoruzda bi uygulamaya geçemedik artık zamanı geldi sanırsam .keşke herkes İSTANBULDA olsaydı ama malesef artık şimdilik istanbuldakilerle buluşalım inşallah diğer arkadaşlarımızlada sonra .neyse enyakın zamanda olsa diyorum ben mesela cuma herkese uygunmu ?ben EMİNÖNÜ dedim ama sizler nedersiniz ?fikirlere açığız ama lütfen olsun artık görüşüp dertleşelim yaa

Toplam 4 kullanıcı konuyu okuyor. (3 üye ve 1 ziyaretçi)

ebrar_53 uebesli+ pelin67+

selam hanımlar napıyosunuz az önce derinimde vardı altta yine nereye gitti bu hatun
peloş buluşuyoruz kuzum aslında kocişin senide getirse negüzel olurdu yaaa
elifim naaptın canım varmı bir gelişme ?

Anatolişim selam canım napysn?

Aaa kıslar,uebeslicim ebusum buluşmamı yapıyoruz bak unutmşm yazmayı,konusalım bı ara.

Kuzuşum çok fazla kalmadım sabah çıktım hemen kusura bakma cnm,elif'te inş adet olmaz cnm hep beraber halayımızı çekeriz:) Seninde bayagı yoğun geçmiş ohhh göbüşler atılmış he birde ne güzel...

Cnm en kesin sonuç adet günü yaptıracagın kan testi ile çıkar bence daha test yapma stres olursun,inşaallah gelmiştir bebişin,bu arada demek buluşmaa var heee kim kim buluşuyorsunuz bakıyım sen avrupa yakasındaydın dimi cnm...

Şimdi gördüm kardeloş keşke arasaydın bu arada bana çağrı at ya telini kaydetmiştim ama yok ben telefon konti konuşurkende kapanıyor birsen bilir::)))

Aminnnnnnnn canım.

Öyle valla canım ya cevap bile yazmıyorum.

Sağol canım sende hoşgeldin.

İnşallah canım ama...İyi gezmeler kardeşlerinle.

Bende gelirim hazırım yani::)))

Konuşalım canım msn niye açılmıyoki yaa.

son 10 gün kaldı yarın eşim yarın çapaya evrakları vericek bende medicalparka gidiyim idrar yollarım yanıyor işlem sırasında sorun olmasın Allahım ne olur bu sefer olsun bu sefer siz hariç kimse bilmiyecek transfere kadar.

derinim bende cok özled,m canım hepinizi neler yaptıgımı yazının sonunda anlatacam birde cok güzel bir rüya gördüm hala etkisindeyim sende iyisindir inş...

ranacım cok sevindim canım her şeyin yolunda gitmesine sonuna kadar böyle gider inş...sagol canım seninde gecmiş bayramın mubarek olsun....

eboşum canım arkadaşım benim inan yazını okurken cok duygulandım ne diycemi bilemiyorum...rabbim sana ve hepimize sabır versin inş daha fazla bizleri bebişle imtihan etmez ve bu sabrımızın sonunda mukafatlandırır...rabbim yüzümüzü güldürsün gercekten cok zormuş yaşamayan hic kimse bizim neler düşündügümüzü anlayamaz...rabbim hepimize hayırlısıyla saglıklı bebişler nasip etsin...bu arada merak edip aradıgın icin cok sagol canım cok öpüyorum seni...

canım inş melegin göbüşündedir üzülme lütfen hayırlısı olsun rabbim ol dedigi zamanda olacak inş...

canım hoşgeldin...bizler icin yaptıgın dualar icin allah razı olsun rabbim kabul eder inş...inan yazını duygulanarak okudum rabbim bizlerede nasip eder inş o güzel kutsal topraklara gitmeyi...

haber verdigin icin sagıol canım...iyi olmasına sevindim inş sonuna kadar böyle gider ve hayırlısıyla saglıklı kucagına alır bebişini bendende selam söylersen sevinirim...sende iyisindir inş kardeloşum...

canım inş hayırlı haberlerle dönersin...

iyiyim canım sagol sen nasılsın...kuzura bakma banucum gecmişteydim gec yazdım...

kızlar hepinizi cok özledim bayramda giremedim kusura bakmayın anneme gitmiştim ordanda eregliye tayzeme gectik şimdide annemle evimdeyim cok şükür...gecmiş bayramınız mubarek olsun...kızlar ya cok güzel bir rüya gördüm...doktora gitmişim bir bucuk aylık hamilesin diyo doktor bana sonra ultrosonda bebişe bakıyo elleri kolları her yeri oluşmuş birde diyoki bir hafta sonra gel kalp atışlarına bakalım o kadar gercekteki rüyam keşke hic uyanmasaydım diyorum ama napalım rabbim inş bizlerede hayırlısıyla saglıklı bebişler nasip eder inş hepinizi tek tek cok öpüyorum...

derinim tutişim boncugum banum selam kızlar nasılsınız...

ELİFCİM farkedermi canım topici ben açmış olabilirim ama hepimiz aynı haklara sahibiz yani organizeyi sende yapabilirdin canım .neyse ben şimdi yazıcam herkles duysun
DERİNİM hayırlı olsun cano sünnet nezaman ben bugün yarın sanıyodum hatta döndüğünü görünce şaşırdım cano .evet bugün kardeşimle beraberdik gezdik birazcık bide dışardada işlerim vardı .test yapmışsın kızmadsım canım niye kızıcam hiç ummadık anda gelir bellimi olur hayırlısı diyelim canom .buarada buluşmayı dün akşam msnde konuştuk senin adınada kararlar vaerdik inşallah gerçekleşir canım sende gelebilirsin .
ANATOLİŞİM KUZUM BUGÜN ARADIM seni ama ulaşamadım merak ettim doktora gittinmi diye ayrıca buluşmayla ilgili konuşucaktım neyse konuşuruz biara olurmu sen çağrı at ararım
ECECİM doktora gidecekmişsin hayırlı haberler alırsın inşallah belkide pıt pıtlarda duyulur bellimi olur hadi dört gözle güzel haberlerini bekliyoruz.
BANUŞUM yarın doktora gideceklmişsin hadi inşallah güzel haberler alırsın iltihap fiklan yoktur umarım .bak buluşalım biz senin moralini düzelşticez merak etme kuzum
DERDAM çok teşekkür ederim bitanem allah razı olsun napalım duadan başka yapıcak bişey yok .esmamı ve seni öpüyorum canım
PELOŞUM dönmüşsün kuzum hoşgeldin özlemiştim .geldi geçti peloşum ya napalım hayırlısı RABBİM inşallah güldürcek bizleride ..
kızlar gelelim buluşma işine biz dün msnde SEVCANIM ,ELİFİM VE BEN konuştuk artık buluşalım istiyoruz yani uzun zamandır hep düşünüyoruzda bi uygulamaya geçemedik artık zamanı geldi sanırsam .keşke herkes İSTANBULDA olsaydı ama malesef artık şimdilik istanbuldakilerle buluşalım inşallah diğer arkadaşlarımızlada sonra .neyse enyakın zamanda olsa diyorum ben mesela cuma herkese uygunmu ?ben EMİNÖNÜ dedim ama sizler nedersiniz ?fikirlere açığız ama lütfen olsun artık görüşüp dertleşelim yaa

Toplam 4 kullanıcı konuyu okuyor. (3 üye ve 1 ziyaretçi)

ebrar_53 uebesli+ pelin67+

selam hanımlar napıyosunuz az önce derinimde vardı altta yine nereye gitti bu hatun
peloş buluşuyoruz kuzum aslında kocişin senide getirse negüzel olurdu yaaa
elifim naaptın canım varmı bir gelişme ?

Kızlar ben alıntı yaptım ama bir seferde toplıca yazayım istedim. Bu akşam regli oldum malesef :( Buluşma işi benim için Cuma gayet uygun ama bence kalabalık Eminönünde diğil bir mekanda buluşsak daha iyi ne biliyim mesela taksim de beşiktaşta bir cafe gibi Cuma uygun olan arkadaşlar yazsınlar ki kim kimiz bilelim. Kızlar salak gibi hissediyorum kendimi her ne kadar kanda cıkmamış bile olsa belki gec döllenmedir diye bekliyodum bir umut ne yalan diyim Naapalım buymuş bu ayda kader

Banucum Allah yardımcınız olsun canım İnşallah tutacak sen moralini motivasyonu yüksek tut yeterki olumu canım. Cuma buluşursak konuşuruz bol bol zaten

Anatolia canım ben Avrupa yakasındayım

peloşum buarada rüyana yorum yapmadım ya hayrolsun çok güzel bir rüya sen böyle rüya gördüğünde hep hamile kalıyosun dilerim buseferde öyle olur hem pıt pıtlar bile duyulmuş busefer herşey güzel olcak inanıyorum kuzzzum

:63::63::63::63::63::63::63::63::63::63::63::63::63::63::63::63::63::63::63::63::63::63::63::63::63::63::63::63::63:

Arkadaslar ben yenirim burda.sohbetlerinizi okudum çok moral buldum dertlesecek birilerine çok ihtiyac duyuyor insan.tupbebek tedavisine başlıcam çok heycanli ve bı o kadarda kaygiliyim:34:

garibim hoşgeldin canım nasılsın ?dün geceden beri :34:

hosbulduk ebrarim,bulusma haberinizi duyana kadar iyiydimmmm:63::63::63:neyse bulusun kaynasinn,ben ve istanbul disinda olan arkadaslarimda böyle uzaktan seyredelim:84::84::31::31:isin sakasi bir yana sizin adiniza sevindim :61:sen nasilsin canim?bas agrin gectimi?

kıyamam sana buluşma için yaptın değilmi napalım ya gönül isterki herkes gelsin ama imkanlar işte uzaklık :41:

olmeyyor ebrarim olmeyyorrrrr,siz bulusup dururken biz karsidan mi bakivecez gariiiiiii:1::1::1:haklisin gönul hep beraber katilmayi ve görusmeyi ister ama nasip iste..bizde baska sefere bulusuruz insallah:29:

Back
X