Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

selam ben yeni üye değilim ama ilk defa yazıyoruminşallah bende başlıcam tedaviye ama hiç doktora gitmedim nasıl başlıcam bilmiyorum adetim yeni bitti ve gelecek ay adettimde başlamayı planlıyoruz ama bakalım hafta içi doktora gidip ne yapmam gerektiğini öğrenidcem allah herkese yardımcı olsun
selam öncelikle hoşgeldin aramıza dilerim tedaviye gerek kalmadan gelir minişin nezamandır istiyosunuz?
Ebusum cnm benım,dıger kıslarada uyarsa haftaya cuma cevahirde okişş:)

bu arada garıpcımde sormustu abıyemı.evet aldım bugun kıslar kocısle cıktık aksam.ama baya gec olmustu ayakkabıyı bulamadım.buldum numarası yoktu.yarın bakcam artık.aslnda fantazı ayakkabım var ama hıcbırı elbıseme uymuyo:(

cano allahtan bişey çıkmazsa banada uyar bakalım diğer kızlar nediyecek .neyse eğer buluşrsak meşhur cevahiride görmüş olucam :))
demek abiye aldın canım güle güle giyin iyi günlerde neyse yarında ayakkabı bakarsın daha zamn var nasılsa

selam
kimse yok ama olsun.
ececim,rabbim sonuna kadar sağlıkla geçirmeni nasib etsin.
sevcancım,demek senin minikler gezente olcaklar heee
sağlıkları iyi olsunda inşallah
kızlar çok kıskanıyorum,çok kıskanıyorum,yapmayın,etmeyin,yada dua edin bende geleyim:91:
Keşke kardeloş sende olsan canı gönülden diliyorum.
Bnum üzüldüm ama herşeyde bi hayır vardır dediğin gibi hayırlısı olsun...

Gezenti minişler hee çok güldüm yaa delüü:9::9:

Cnm gözünaydın darısı diğer arkadaşlarımızın başına inşaallahh...

Kendi adıma iyiyim cnm sen nasılsın bebiş nasıl?

Selinam üzülme cnm ne olur elbet birgün gelmicek o kırmızılar...

Eboşum dün aradın galiba yanlış anlamadıysam dün kapalıydı telim doktora bugun gittim ama ayın 19'una kadar yokmuş o yuzden boşboş geri döndüm cnm Buluşma işine gelince valla ben karşıdan eminönünü biliyorum o da bir tek çarşının oraları başka hiç biyeri bilmiyorum snaıırm en son bakırköy dendi söz vermiyim belki gelirim belki gelemm mesafe uzak kalıyor bana maalesef...:59:

Tamam cnm anladım sen de adet olmuşsun sanırım hayırlısı hakkınızda değerin 1küsür çıkınca bende geç döllenmedir diye tahmin etmiştim ama umutlanma diye bişey dememiştim hayırlısı artık yapacak bişey yok maalesef
Öyle napalım belkide çok daha iyi oldu.
Denızler hosgeldın.tabıkı elımızden geldıgınce yardımcı oluruz cnm...şmdı adetının normalınden farklı olması bı soru işaretı uyandırıyor tabı...gönul isterkı hamilelıkten olsun bıcok kisi okuyoruz böyle olan...ama bende son aylarda cok yaşadım aynısını,acaba yerleşme kanamasımı falan dedım bsy cıkmadı...bı cok bekleyen testlerde o cizgi belirebiliyor...bence sen ıdrar testlerıyle kafanı yorma git dırek kanda baktır rahatla cnm.
Ahh o idrar testleri hepimizi bir hoplattı.
selam hanımlar hepiniz iyisinizdir umarım ben bugün yoğun birgün geçirdim neyse şimdi oturdum .
ECECİM çok sevindim canım pıt pıtlarıda duymuşsunuz maşallah sağlıkla kucağına alırsın umarım bide neden düşük tehlikesi var anlamadım ?hayırlısı olsun bol bol dinlen bari sende
KARDELOŞUM canım tel konusunda inanki hiç fikrim yok yani nokıa kullanmadığım için benim samsung umarım gönlüne göre olur .buarada kıskanmakta haklısın ama ben dua ediyorum inşallah sende gelirsin canım
DERİNİM sende kardeşindeymişsin napıyo tuniş ?buarada cano bana mecidiyeköy çok dha uygun daha yakın yani ben ne bakırköyü nede diğer yerleri biliyorum karşı benim için tamamen yabancı :))neyse umarım seninki sorun çıkarmaz yaa ben çok istiyorum enişteye selam ilet yapmasın böyle :))buarada abiye kuzumu olcan cano :)))
DERDAM keşke canım butarafdada yapabilsek bende memnun olurdumda diğer kızlar hep karşıda ortayı bulmamız gerekiyo belkide ikinci buluşmayı butarafda yaparız ozaman sende gelirsin canım .buarada esmacığı öptüm
SEVCANIM densiz çok valla napalım idare edicez insanları değiştiremeyuiz .bide senin bebişler gezmeyi seviyolar bişeycik olmaz inşallah .hee taksim demişsinde ora olursa biraz zor bana ciddi uazak yani ..
ANATOLİŞİM kuzum demek doktor yoktu hayırlısı olsun buarada beni yanlızmı bırakıcan yolda seni almadan gitmem dermişim :))neyse konuşuruz bukonuyu ama telin senmde olmuyo diye arayamıyorum cano
ELİFCİM canım evet CUMA olsun ve MECİDİYEKÖY olsun çok iyi olur inşallah diğerlerinede uyar ..
SELİANAM kırmızılar gelmiş canım hayırlısı olsun sıkma tatlı canını sakın vardır bir hayır elbet birgün gelmiycek kuzum
BANUŞ senin tüp ertelenmiş kuzum sağlık olsun inanki duyar duymaz bunun hayırlı olacağını hissettim inşallah herşey güzel olucak bitanem
BİRSOŞUM nerdesin kuzum özledim seni
GARİBİM kıyamam sana yaa gönüller birolsun napalım :((
buarada yeni arkadaşlr gelmiş aramıa hoşgelmişler isim hatırlıyamadım kusura bakmayın
bide kızlar ben renkli gönderemiyorum ya nedendirki hep siyah çıkıyo gıcık oldum valla
KARDELENİM sen nerelerdesin canım gelen giden oluyor heralde senide öptüm çok
Öyle bu yaşananların üztüne bu strese belkide tutmıyacaktı ne bilim genede üzüldüm ama.

Ebusum cnm benım,dıger kıslarada uyarsa haftaya cuma cevahirde okişş:)

bu arada garıpcımde sormustu abıyemı.evet aldım bugun kıslar kocısle cıktık aksam.ama baya gec olmustu ayakkabıyı bulamadım.buldum numarası yoktu.yarın bakcam artık.aslnda fantazı ayakkabım var ama hıcbırı elbıseme uymuyo:(
İyigünlerde giy canım.
Toplam 8 kullanıcı konuyu okuyor. (6 üye ve 2 ziyaretçi)

ebrar_53 DerinSu+ birnur79 banu145145+ ugurboncugum+ aleyna84+

oh oh maşallah kızlar az önce kimse yoktu hepiniz hoşgeldiniz
Merhabalar gece kuşları

Son düzenleme:
Toplam 8 kullanıcı konuyu okuyor. (6 üye ve 2 ziyaretçi)

ebrar_53 DerinSu+ birnur79 banu145145+ ugurboncugum+ aleyna84+

oh oh maşallah kızlar az önce kimse yoktu hepiniz hoşgeldiniz

selam ben birnur hiç arkadaşım yok henüz tam siteyide bilmiyorum yazdığım şeyleride hemen göremiyorum sanırım biraz zorlanıyorum

Kızlar ben hiç mecidiyeköye yalnızx gitmedim nasıl bulucam oraları ama genede gelicem yiğenime söylerim inşallah getirir getirmezse taksi tutar genede gelirim Allah kısmet ederse.

selam öncelikle hoşgeldin aramıza dilerim tedaviye gerek kalmadan gelir minişin nezamandır istiyosunuz?

cano allahtan bişey çıkmazsa banada uyar bakalım diğer kızlar nediyecek .neyse eğer buluşrsak meşhur cevahiride görmüş olucam :))
demek abiye aldın canım güle güle giyin iyi günlerde neyse yarında ayakkabı bakarsın daha zamn var nasılsa

ebrar selam ben 10 yıllık evliyim ilk defa denicez önümüzdeki hafta sonu başkente gidicez başkent tüp bebek hastanesine bakalım hayırlısı

Hosbulduk canım benım...tamam ebusum ins banuyada uyar ya.bulusuruz ne güsel,dımı kıs banuuu.
Bu arada KARDELOŞUM telefonla ilgili soruyu okumustm ama yazmayı unutmsm canom,ben nokıa kullanıyorum ama modelın kodunu bılmıyorum benımkı bozuldu dıye yegenım al kullan teyze dedi.ama nokıanın klavyelı modellerı guzel.dur arastrym yazcam.görumcemın tel cok guzel.ben nokıanın cok modelını bılıyorum ama sadece görsel,isimlerını sor bılmıyorm:)odelını bılıyorum ama sadece görsel,isimlerını sor bılmıyorm:)ama tek dıyecegm net olarak:nokıadan şasma cano.

Hosbulduk canım benım...tamam ebusum ins banuyada uyar ya.bulusuruz ne güsel,dımı kıs banuuu.
Bu arada KARDELOŞUM telefonla ilgili soruyu okumustm ama yazmayı unutmsm canom,ben nokıa kullanıyorum ama modelın kodunu bılmıyorum benımkı bozuldu dıye yegenım al kullan teyze dedi.ama nokıanın klavyelı modellerı guzel.dur arastrym yazcam.görumcemın tel cok guzel.ben nokıanın cok modelını bılıyorum ama sadece görsel,isimlerını sor bılmıyorm:)odelını bılıyorum ama sadece görsel,isimlerını sor bılmıyorm:)ama tek dıyecegm net olarak:nokıadan şasma cano.
Süper olucak sonunda galiba inşallah buluşuyoruz.
KARDELOŞ kız sakın samsung corbyy almada ne alırsan al çıldırtıyo bu telefon beni.

selam ben birnur hiç arkadaşım yok henüz tam siteyide bilmiyorum yazdığım şeyleride hemen göremiyorum sanırım biraz zorlanıyorum
selam hoşgeldin canım zamanla alışırsın bizde ilk başlarda acemilik çektik sormak istediğin bişey olursa yardımcı oluruz
sayfayı yenilemek için f5 tuşuna basarsan görürsün yazışlanları
Kızlar ben hiç mecidiyeköye yalnızx gitmedim nasıl bulucam oraları ama genede gelicem yiğenime söylerim inşallah getirir getirmezse taksi tutar genede gelirim Allah kısmet ederse.

banuş kuzu inanki bende hiç gitmedim ama metrobüs saolsun sende ona biniceksin ve mecidiyeköyde durakta buluşucaz okiş kuzu

Yenı arkadaslar hosgeldınız.bugun ne guzel yenı yenı arkadaslar geldı hep.anatolis bı kızdı hepsıcığınız geldınız;)

banum sana cok zor olcaksa baska yol bulalm cnm ya.taksıye dunya para vercen.hem neden cevahır dedım,cunku sasıran olsa dahı cevahır dedın mı herkes bılır.gercı ben toplasan 3 kere gıtmısımdır.ah bu tarafa gelebılse herkes,forum istanbulda bulusurduk.

selam hoşgeldin canım zamanla alışırsın bizde ilk başlarda acemilik çektik sormak istediğin bişey olursa yardımcı oluruz
sayfayı yenilemek için f5 tuşuna basarsan görürsün yazışlanları

banuş kuzu inanki bende hiç gitmedim ama metrobüs saolsun sende ona biniceksin ve mecidiyeköyde durakta buluşucaz okiş kuzu
Tamam kız kaybolursam Allahtan müge başadı bulursunuz beni::)))):1::1::1:

Yenı arkadaslar hosgeldınız.bugun ne guzel yenı yenı arkadaslar geldı hep.anatolis bı kızdı hepsıcığınız geldınız;)

banum sana cok zor olcaksa baska yol bulalm cnm ya.taksıye dunya para vercen.hem neden cevahır dedım,cunku sasıran olsa dahı cevahır dedın mı herkes bılır.gercı ben toplasan 3 kere gıtmısımdır.ah bu tarafa gelebılse herkes,forum istanbulda bulusurduk.
Yokk sensiz olmaz bu iş onun için ya ben gelirim şimdi yiğeni kafalarım o beni bırakır oraya valla süper olurdu dimi ama olsun hepimizin rahat olucağı yer olsun bari cevahir görmüş olur kültür yaparız kız.

BİRNUR 10 yıllıkmı evlisin ve hiç tedavi olmadınmı canım yoksa düşünmüyomuydun bende 10 yıllık evliyimde benim yapmadığım bişey kalmadı

BANUŞ kuzum benim pc saolsun geç gönderiyo ondan yani yoksa burdayım

ay inşallah kızlar ya bi mani olmazda buluşuruz hayırlısyla

Allah senden de razı olsun canım... inşallah dualarımız vesile olacak bebişlerimizin gelmesine.... inşallah kocişlerimizi baba olarak göreceğiz...
dün akşam eşimle konuştuk bu konuda dedim sen beni mutlu etmek için elinden gelenin fazlasını yapıyorsun ben sana bir bebek bile doğuramıyorum dedim... biraz duygusallaştım gece gece ağladım bir sürü....mafoldumbenmafoldumben eşimde üzüldü yazık senin suçum yok Allah verecek ki sen doğuracaksın dedi... ben de belki başkasıyla evlenseydin şimdiye çocuğun da olurdu dedim... offf o kadar üzülüyorum ki kendimden çok kociş için walla onu arkadaşlarımızın çocuklarıyla oynarken falan zor tutuyorum kendimi " Allah'ım ne olur bize de ver eşime bizim bebemizle oynama mutluluğunu
tattır... sonra istersen canımı al razıyım bile diyorum... belki çok günah böyle demem ama içimden geçmiyo değil kendimden çok onun için istiyorum... sabah sabah salya sümük oldum yine.....mafoldumbenmafoldumbenmafoldumben

selam kızlar bende sızler gıbı bebek hasretı cekıorum ve senın duygularının aynısını bende yasıyorum esımın bana ıyı davranması bıle bazen kendımı kotu hıssettırıyor cunku esım ıstedıgım herseyi verıyor ama onun en ıstedıgı seyı ben ona veremıyorum bazen esım benı secmeseydı evlenmek ıcın su anda cocugu olacaktı bızle aynı zamanda evlenenlerın bır degıl bırkac cocugu var dıye aklımdan gecırıyorum ve o an ıpler kopuyor bunalım denızınde bogulurken buluyorum kendımı o ıse benı uzmemek ıcın ben senle mutluyum allah yazdıysa olur dyıp duruyor allahım bana sahıp olabılecegım en ıyı esı nasıp ettı bırde dualarımı kabul edıp evlat verır ınsallah dualarında benıde eksık etmeyın lutfennnn

Geç buluşmayalımda günü değerlendirelim.
Ya kuzenime gittik bu gece balkonda semaver yaptı ama serindi balkon benim bademler acıdı inşallah şişmezler nasıl giderim burcuya sinir oldum biliyosunuz benim boğazları geldimi kalıcı misafirlik yapıyolar.Orda çay kolanyası almışlar rizeden sıkarken şişe üstüme başıma ağzıma gözüme doldu şu an iğrenç kokuyorummmmmmmm.

Yokk sensiz olmaz bu iş onun için ya ben gelirim şimdi yiğeni kafalarım o beni bırakır oraya valla süper olurdu dimi ama olsun hepimizin rahat olucağı yer olsun bari cevahir görmüş olur kültür yaparız kız.

cnm yaa,inş şimdiden helecan bastı hee.bak en gec ben gelırsem kim kimdir sylemeyin ben tanıcam okiş:)
anam,inş benimki arıza cıkarmaz.basta kızdırdı benı cunku.düne kadar hic kızmayan adam bulusmayı duyunca asabımı bozdu.aslnda tek olay ona uymaması,dıyorum kı pazar gunduz götür snra al aksamda macına gıt.öylemı böylemı derken sınırım bozuldu agladım:(sonra tabı bunun pesını bırakmıcagımı bıldıgı icin ve sizi ne cok sevdıgımı ve görmek istedıgımıde bıldıgı icin baktm göz kırpıyo koltuktan:)haftaya bı gelsın bakarız dedı.snrada ben dedım m.köy olsun tamam dedı söyle uyarsa ben senı bırakırım.ı bırakmıcagımı bıldıgı icin ve sizi ne cok sevdıgımı ve görmek istedıgımıde bıldıgı icin baktm göz kırpıyo koltuktan:)haftaya bı gelsın bakarız dedı.snrada ben dedım m.köy olsun tamam dedı söyle uyarsa ben senı bırakırım.

cnm yaa,inş şimdiden helecan bastı hee.bak en gec ben gelırsem kim kimdir sylemeyin ben tanıcam okiş:)
anam,inş benimki arıza cıkarmaz.basta kızdırdı benı cunku.düne kadar hic kızmayan adam bulusmayı duyunca asabımı bozdu.aslnda tek olay ona uymaması,dıyorum kı pazar gunduz götür snra al aksamda macına gıt.öylemı böylemı derken sınırım bozuldu agladım:(sonra tabı bunun pesını bırakmıcagımı bıldıgı icin ve sizi ne cok sevdıgımı ve görmek istedıgımıde bıldıgı icin baktm göz kırpıyo koltuktan:)haftaya bı gelsın bakarız dedı.snrada ben dedım m.köy olsun tamam dedı söyle uyarsa ben senı bırakırım.ı bırakmıcagımı bıldıgı icin ve sizi ne cok sevdıgımı ve görmek istedıgımıde bıldıgı icin baktm göz kırpıyo koltuktan:)haftaya bı gelsın bakarız dedı.snrada ben dedım m.köy olsun tamam dedı söyle uyarsa ben senı bırakırım.un pesını bırakmıcagımı bıldıgı icin ve sizi ne cok sevdıgımı ve görmek istedıgımıde bıldıgı icin baktm göz kırpıyo koltuktan:)haftaya bı gelsın bakarız dedı.snrada ben dedım m.köy olsun tamam dedı söyle uyarsa ben senı bırakırım.ı bırakmıcagımı bıldıgı icin ve sizi ne cok sevdıgımı ve görmek istedıgımıde bıldıgı icin baktm göz kırpıyo koltuktan:)haftaya bı gelsın bakarız dedı.snrada ben dedım m.köy olsun tamam dedı söyle uyarsa ben senı bırakırım.

BİRNUR 10 yıllıkmı evlisin ve hiç tedavi olmadınmı canım yoksa düşünmüyomuydun bende 10 yıllık evliyimde benim yapmadığım bişey kalmadı

BANUŞ kuzum benim pc saolsun geç gönderiyo ondan yani yoksa burdayım

ay inşallah kızlar ya bi mani olmazda buluşuruz hayırlısyla
Tamam canım anladım ama dedim bu msnde mi acep benimki açılmıyor ne hikmetse.
selam kızlar bende sızler gıbı bebek hasretı cekıorum ve senın duygularının aynısını bende yasıyorum esımın bana ıyı davranması bıle bazen kendımı kotu hıssettırıyor cunku esım ıstedıgım herseyi verıyor ama onun en ıstedıgı seyı ben ona veremıyorum bazen esım benı secmeseydı evlenmek ıcın su anda cocugu olacaktı bızle aynı zamanda evlenenlerın bır degıl bırkac cocugu var dıye aklımdan gecırıyorum ve o an ıpler kopuyor bunalım denızınde bogulurken buluyorum kendımı o ıse benı uzmemek ıcın ben senle mutluyum allah yazdıysa olur dyıp duruyor allahım bana sahıp olabılecegım en ıyı esı nasıp ettı bırde dualarımı kabul edıp evlat verır ınsallah dualarında benıde eksık etmeyın lutfennnn
Ya lütfen bu kadar üzülmeyin benim 11 sene bitiyor ama aklıma bunlar gelmiyor benim eşimin olmuyor ama asla onu bu sebebden bırakmam aklıma bile gelmez inan sizin eşlerinizde aynıdır alın yazısı bu senle değil başkasıylada evlenseydi olmıyacaktı Allah yazdıysa olur canım unutma.

Back
X