Dileğim anne olmak diyenler buyrun dertleşelimm

kardelenim bende pko varya aşılamanın şansı kaç

onu bilmiyorum,bana dr aşılama önermediği için ben sebebini sordum,o da böyle anlattı,aşılamada şu şartlarda oyalanmış olacağımı söyledi,ordan biliyorum canım.pkolular hakkında pek bilgim yok.

üzülme böyle canım benim bak sorununuz yokmuş ya benim gibi olsan sorun sende olsa eşin senin yüzünden baba olamaıyor bu durumu vicdanını düşünsene

ah canım,benim eşimde benim yüzümden olamıyo,ilaçlarla yumurtluyorum ama döllenmiyo işte,sorun gene benden kaynaklanıyo.

kardelenim bende samsunluyum.orda bana arkadaşım fakülteden bir doktor tavsiye etmişti.ama samsunda yaşamadığım için gitmedim ona.sen kime gidiyosun,memnun musun??

bak funda böyle hissediyosyn kardelenimde benim gibi o zaman insan bebesizliğemi yanacağını yoksa eine böle bi tadı tattırmadığına mı yanacağını şaşırıyor
ah canım,benim eşimde benim yüzümden olamıyo,ilaçlarla yumurtluyorum ama döllenmiyo işte,sorun gene benden kaynaklanıyo.

üzülmeyin kızlar.Allah ım inşallah tez zamanda hepimize verir.kendinizi suçlamayın,sonuçta sorunlar eşimizden kaynaklansa bile biz onları yine severiz.üzülmeyin nolur.derdini veren allah dermanınıda vericektir.

hımmm anladım.sağol kardelencim.normal olarakta kimbilir ne zaman olur??ne zor şeymiş bu yaa..istemeyenlerin şıp diye oluyo.üstelik bir de aldırmaya falan gidiyolar.biz istiyoruzya olmak bilmiyo.

evet canım,kimi görsek hamile,çoğuda istenmeyen gebelik,ama şu var biliyo musun,sokağa çıkınca herkez gebe gibi geliyo ya,aslında öylede,bu bizim ilgi alanmımız olduğu için farkediyoz,geçen kuzenle geziyoz,ben herkez hamile,adım atılmıyo dedim,o da yok beee,kaç tane gördün ki diyo,onun ilgi alanı değil ya,bekar henüz kendisi.

allahım tez zamanda hayırlı evlatlar versin bizlere. fundacım kr falan denedin mi bak ben soğan eşimde keçi boynuzu kürü yapıoz gerçi daha yeni başladık ama yardımcı oluomuş araştır bi istersen

kardelenim bende samsunluyum.orda bana arkadaşım fakülteden bir doktor tavsiye etmişti.ama samsunda yaşamadığım için gitmedim ona.sen kime gidiyosun,memnun musun??

ben aysın akçay a gidiyorum,sana tayfun alper tavsiye edilmiştir,iyi bi dr muş ama ben eş durumundan gidemiyorum canım,erkeklere alerjimiz var.şu an için benim dr umda bana iyi geliyo,en azından moralime katkısı var,bazıları iyi bi dr değil diyolar ama her randevuda saatlerce beklemem gerekiyo,o kadar çok hastası var yani.

kardelenim sana aynen katılıyorum.bende senin gibiyim.hastaneye gidiyorum,herkesin karnı burnunda.sinir oluyorum.kapılardan sığmıyolar koca göbekleriyle.

onu biliyorum canım.kötü bişey duymadım onun hakkında.onun eşide doktor,ismet akçay.o da ortopedi uzmanı.aysın hanımın hastası çok evet.sarışın,tonton bir hanımdı.

neyse bacılarım kaşıyom bu sefer kesin fundacım müsait olursan akşam 12den sonrada gel 11e falan biz buralardayız ve tek ikimiz deiliz kalabalığız v vakit çok güzel geöio böyle bir evdeymişiz gibi

kardelenim kimine iyi gelen doktor,kimine kötü geliyo.bu tamamen şans inanki.bende kadın hastalığı için figen sönmeze gitmişti.yara vardı bende,onu yaktırmıştım.onu başarıyla gerçekleştirdi.fakat başka bir durum için verdiği ilaçların hiçbiri yaramadı,bende kullanmadım,başka doktora gittim.ilk zamanlar korunmak için myralon vermişti.lanet olsun o hapı kullandığım güne.bende kuruluk yaptı,nerdeyse 5-6 ay ilişki sırasında acılar çektim,ağladım.ne zamanki bıraktım rahatladım.9 aydır takvim yöntemiyle korunduk eşimle.sağolsun eşim çok anlayışlı.

tamam gamzecim.bende bi taraftan yemek yapıyorum şu an.her zaman giremesemde fırsat buldukça burdayım.kopamıyorum sizlerden,konuşmakta iyi geliyo.

gamzecim güle güle tatlım,bende birazdan gitcem,uyurum heralde gene,progestan yüzünden uyu uyu şişcem yakında

bu figen sönmez burda mı,adı yabancı gelmedide bana.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…