- 11 Nisan 2010
- 12.514
- 49
- 733
kardelenim bende pko varya aşılamanın şansı kaç
tamam canım,niye halsizsin ki,hayırdır inş.
üzülme böyle canım benim bak sorununuz yokmuş ya benim gibi olsan sorun sende olsa eşin senin yüzünden baba olamaıyor bu durumu vicdanını düşünsene
ah canım,benim eşimde benim yüzümden olamıyo,ilaçlarla yumurtluyorum ama döllenmiyo işte,sorun gene benden kaynaklanıyo.
hımmm anladım.sağol kardelencim.normal olarakta kimbilir ne zaman olur??ne zor şeymiş bu yaa..istemeyenlerin şıp diye oluyo.üstelik bir de aldırmaya falan gidiyolar.biz istiyoruzya olmak bilmiyo.
kardelenim bende samsunluyum.orda bana arkadaşım fakülteden bir doktor tavsiye etmişti.ama samsunda yaşamadığım için gitmedim ona.sen kime gidiyosun,memnun musun??
kardelenim kimine iyi gelen doktor,kimine kötü geliyo.bu tamamen şans inanki.bende kadın hastalığı için figen sönmeze gitmişti.yara vardı bende,onu yaktırmıştım.onu başarıyla gerçekleştirdi.fakat başka bir durum için verdiği ilaçların hiçbiri yaramadı,bende kullanmadım,başka doktora gittim.ilk zamanlar korunmak için myralon vermişti.lanet olsun o hapı kullandığım güne.bende kuruluk yaptı,nerdeyse 5-6 ay ilişki sırasında acılar çektim,ağladım.ne zamanki bıraktım rahatladım.9 aydır takvim yöntemiyle korunduk eşimle.sağolsun eşim çok anlayışlı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?