Dileğim anne olmak diyenler buyrun dertleşelimm

kıss ben senden büyüğüm yaşlılıkla ne ilgisi var o kadar hormon ilacından sonra normal bebişler gelsin gireriz sıkı bi diyete verririz dal gibi oluruz takma kafana

ilk üye olurken siteye güvenemediğimden dolayı mersin yazmıştım kızlar.sallamıştım yani.ama hepiniz o kadar içten ve samimisinizki şu an doğruyu yazabilirim.samsunluyum.bu arada ilk zamanlar siteye bişeye bişeyler yazıyodum,kimse cevap vermiyodu.meğer becerememişim kızlar.şimdi burdan yazışmayı yapabiliyorum.ekran bana karışık geliyo biraz.

neyse funda,olabilir böyle şeyler,önemli değil,bende yanılıyo olmamak için araştırmadan bişey dememiştim.buluncada yazdım ama tabiki insan ilk defa girdiği bi yered nasıldır,güvenilir mi diye düşünebiliyo,işin tersine bizde mersinli olunca böyle meraklar yaşandı işte.

haklısın canım.tekrar anlayışına teşekkür ederim.bu arada ben aşılama konusunda kafam karışık.sanırım 1 yılın dolmasını beklemeliyim değilmi?üstelik fiyatınıda bilmiyorum.çok pahalıysa zaten yaptıramam ama bilmiyorumki.

aleyna hoşgeldin canım.kızlar burası bağımlılık yaptı bende.giremediğim zamanlar acaba kızlar ne konuşuyo diye merak ediyorum:))

bende telefonumu dEniyom napiyim

kiz cpk yeme kilo yapar yada bosver ye gitsin can bogazdan gecer
funda burasi guzel ama bag9mlilik yapiyo canim
ben kactim bayyyyyyyyy
ben

kizlar ben kaciyom namaza hazirlaniyim
funda burasi iyidir canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…