Dileğim anne olmak diyenler buyrun dertleşelimm

inş aleynacım,daha teste var canım.
fundacım böyle tekrar tekrar sorunca bize inanmadığını düşünüyorum,ben yazdımdı zaten bi milyar civarı diye,ne kadar farkedebilir ki.galiba adet dönemin yakın olduğu için hormonlarından dalgınsın,

zeyn güle güle canım

abla kurtuldum ya eşim yoruldu bana verdi bende bi bakıyım dedim

ay abla dün nekadar korktum ya sanki ne olcaksa bana korkumdan gittim eşime sarıldım uyuyodu uyandı diyo bana niye korktun acıklamada yapamadım karanlıktan korktum dedim tövbe yarabbim nekadar korkagım ben ya

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
alemsin kız ben sana nededim korkcak nevar sanki .hiçbişeycik olmaz merak etme hallederiz biz kötükedihüso

derinim gecmişe bkamadım canım sen neyaptın tekrar tes yaptın mı canım

varya hiç kafanı karıştırma şu teslerle git temizinden bi kan testi yaptır kurtul canım varsa bişe önlemini alırsın gec kalırsın üzülürsün sonra canım

Olurmu kardelenım,aŞkolsun.sıze tabıkı ınanıyorum.ama dalgınım,adet olcaĞım ıÇınde keyıfsızım.moralım bozuk.doktor sıtesınde okumuŞtum,ordada 550 tl yazmıŞlar.her doktor farklı kardelenım.o bıle pahalıya neyse,keŞke tedavısız pat dıye oluverse.o doktor masasına yatmak bıle ızdırap

inş.hepimizin dileği bu,kendiliğnden olsun,masraflar hepimiz çok yoruyo,aşılama olmadanda çok masraflı ama mecburen katlanıyoz herşeyine,yeterki gelsin bebişlerimiz.

ay noluyo ya kinse yazmaz ...uykumda geldi bende kaçiyim artıkın kıslar...
hadi Allaha emanet olun canlarım...iyi uykularŞeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…