Dileğim anne olmak diyenler buyrun dertleşelimm

senden de razı olsun Allah canımopuyorumnanaktan fsh de düşecek hiç bozma moralini sen..

derinim inşallah canım yaa sen yaparsında son kez olur inşallah
yelizim anladım kuzum valla pcler bile hızımıza yetişemiyo

yumurtlama zamanı bir hevesle ilişkiye giriyoruz.adet olunca hayal kırıklığı.sonra taa 1 ay bekle işin yoksa.off ya bıktım yaaaaaaaa

ebrarcım yan etkisi falan varmı bu aşılamanın,araştırdın mı??hayır maddi olarakta önemli,bi de tutmazsa parayamı yanayım,olmadığına mı offf allahım offf

kızlar ben müsadenizi istiyim saat baya geç olmuş hatta benim bu saate kadar oturmam bile mucize :)) son zamanlarım diyemi nedir çok uyuyorum gerçi geceleri 2-3 posta kalkıyorum :))
ay tek dileğim sizlerde benim yaşadıklarımı yaşayın geceleri uykunuzun en tatlı yerinde sıkışıp koştura koştura wcye gidin canınız sürekli bişeyler istesin yedikçe tombolak olun o koca göbişiniz yüzünden sadece sol tarafınıza yatmak zorunda kalın bacağınız uyuşsun bu kadar dua yeter heraldekaydirigubbakcemile3
hepinizi kocaman öpüyorum Allaha emanet olun..inşallah rüyanızda minişlerinizi görürsünüz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…