ebrarcım yan etkisi falan varmı bu aşılamanın,araştırdın mı??hayır maddi olarakta önemli,bi de tutmazsa parayamı yanayım,olmadığına mı offf allahım offf
kızlar ben müsadenizi istiyim saat baya geç olmuş hatta benim bu saate kadar oturmam bile mucize :)) son zamanlarım diyemi nedir çok uyuyorum gerçi geceleri 2-3 posta kalkıyorum :))
ay tek dileğim sizlerde benim yaşadıklarımı yaşayın geceleri uykunuzun en tatlı yerinde sıkışıp koştura koştura wcye gidin canınız sürekli bişeyler istesin yedikçe tombolak olun o koca göbişiniz yüzünden sadece sol tarafınıza yatmak zorunda kalın bacağınız uyuşsun bu kadar dua yeter heraldekaydirigubbakcemile3
hepinizi kocaman öpüyorum Allaha emanet olun..inşallah rüyanızda minişlerinizi görürsünüz
canım allah razı olsun negüzel dua ettin kuzum inşallah yaşıycaz yaakızlar ben müsadenizi istiyim saat baya geç olmuş hatta benim bu saate kadar oturmam bile mucize :)) son zamanlarım diyemi nedir çok uyuyorum gerçi geceleri 2-3 posta kalkıyorum :))
ay tek dileğim sizlerde benim yaşadıklarımı yaşayın geceleri uykunuzun en tatlı yerinde sıkışıp koştura koştura wcye gidin canınız sürekli bişeyler istesin yedikçe tombolak olun o koca göbişiniz yüzünden sadece sol tarafınıza yatmak zorunda kalın bacağınız uyuşsun bu kadar dua yeter heraldekaydirigubbakcemile3
hepinizi kocaman öpüyorum Allaha emanet olun..inşallah rüyanızda minişlerinizi görürsünüz
ay uykum geldi yaaaa.
amin canım benim bende seni sfiyomanamm kurban olam sana ne güzel dua o öyle kıss:)) ben daha bişey olmadan karnıma bakıp duruyom elliyorum korumaya çalışıyom kendimi..inşallah rabbim saglıcakla dogum yapmanı nasip eder cnm.iyi geceler makbuşum seni seviyomŞeniz
kaç liradır hiç sormadım valla??
belli zaten kuzum hızlı cevap vermeye başladınhoşbuldum kızlar
kurtuldum telefondan offfffffffff nekadar zormuş ya
napıyonuz kızlar
canım benimde net bir bilgim yokkaç liradır hiç sormadım valla??
bizde seni seviyoz delüşay kızlar,iyiyim,sağolun ilgilenmişiniz,seviyorum sizi.
kizlar bende kacayim bayagi uykum geldi derincim yarin sonucunu yazarsin tatlim allaha emanet oldun görüsmek üzere:gitme:
kızlar bende yatıyorumm.iyi geceler hepinize..SABAHTA KALKMAL BİLMEM:)))BU ARALAR ADET OLMAM LAZIM,SİNİRİMDEN ÖLCEM.ADET FALAN OLMAK İSTEMİYORUM ARTIK YAAAAA
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?