Dileğim anne olmak diyenler buyrun dertleşelimm

ebrarcım yan etkisi falan varmı bu aşılamanın,araştırdın mı??hayır maddi olarakta önemli,bi de tutmazsa parayamı yanayım,olmadığına mı offf allahım offf

ya canım yn etkisi hormon alıyosun başka bişey yok biraz şişiriyo .
para dersen tüpbebekden ucuz 1 kere tüp yapacağına 4 kere aşılama olursun .tabi yinede sen bilirsin .ben tüp yaptım çok stresli anlatılmaz yani

anamm kurban olam sana ne güzel dua o öyle kıss:)) ben daha bişey olmadan karnıma bakıp duruyom elliyorum korumaya çalışıyom kendimi..inşallah rabbim saglıcakla dogum yapmanı nasip eder cnm.iyi geceler makbuşum seni seviyomŞeniz

kizlar bende kacayim bayagi uykum geldi derincim yarin sonucunu yazarsin tatlim allaha emanet oldun görüsmek üzere:gitme:

canım allah razı olsun negüzel dua ettin kuzum inşallah yaşıycaz yaa
sende sağlıkla kucağına l minişimizi .allaha emanetsiniz çok çok öptüm bitanem
ay uykum geldi yaaaa.

anamm daha sabaha çok var kaydirigubbakcemile3

amin canım benim bende seni sfiyom
makbuş kaçarrr

kızlar bende yatıyorumm.iyi geceler hepinize..SABAHTA KALKMAL BıLMEM:)))BU ARALAR ADET OLMAM LAZIM,SıNıRıMDEN ÖLCEM.ADET FALAN OLMAK ıSTEMıYORUM ARTIK YAAAAA

hoşbuldum kızlar

kurtuldum telefondan offfffffffff nekadar zormuş ya

napıyonuz kızlar
belli zaten kuzum hızlı cevap vermeye başladın
kaç liradır hiç sormadım valla??
canım benimde net bir bilgim yok
ay kızlar,iyiyim,sağolun ilgilenmişiniz,seviyorum sizi.
bizde seni seviyoz delüş
kizlar bende kacayim bayagi uykum geldi derincim yarin sonucunu yazarsin tatlim allaha emanet oldun görüsmek üzere:gitme:

canım sanada iyi uykular allah rahatlık versin .kendine çok iyi bak opuyorumnanaktan

Kardelencım bılıyorum canım,saĞolasın.demekkı her yerde fıyat farklı.bazen kıme sorduĞumu unutuyorum canım kusurabakma nolur.kafam dalgın.

Funda ben ıyıyım canım sen nasılsın gıdıyon galıba cok takma kız kafaya daha 4aydır ıstıyon ya bız ne yapak kac yıldır ıstıyoz

gıdıyon galıba hadı gÜle gÜle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…