Dileğim anne olmak diyenler buyrun dertleşelimm

TURKUAZIM sen tedavi düşünüyomusun canım ?ay doktor arıyorum kuzu ben yaa .naapsak bilmemki

tedavi şuan değil işten çıkmam lazım bunun için izin vermiyorlar çünkü çok yoğun olduğundan,ben erdem deki adalet hanıma gitmiştim gebelik öncesi olduğu için beni emel hanıma yönlendirdi ben yeşim hanım olsun dedim ama ısrarla emel hnma gönderdi bildiği bişe var sanırım dedim gittim ama hormon tahlillerim normal çıktı eşimin hareketliliği %9 görünce hemen aşılama yapalım dedi hiç hsgden falan bahsetmedi ben sordum hatta gerek yok dedi açıkcası memnun kalmadım yani ama devlet hastanesinn orda bi bayan varmış ümran tıpta kuzenim hamile ona gidiyor çok ilgili dedi
çok şükür yok canım inşallah hep böyle devam eder darısı başına canım

maşallah cnm hep böyle devam eder inş

hay allah yaa hayırlısı canım inşallah kocaman olmuştur yumoşlar :Saruboceq:

anladım canım ya ben erdeme güvenemiyorum hiç iyi şeyler duymadım .bende aşılma düşünüyorum yaa hastane olmasını istiyorum .şuanda özel bir doktora gidiyorum ama aşılama olmaz orda .hakkımızda hayırlısı olsun kür yapıyomusun eşine canım ?

kızlar ben kaçtım görüşürz
canım güle güle çok öptüm seni
kaydirigubbakcemile3
işlh canımm yaa
seviniyimmi,üzüleyimmi anlayamadımm valla
çokk acıyodaondann

vardır birhayır canım
ya niye acıyoki hem sen doğumda yapmışsın .ben çok alıştım galiba direk masaya çıkıyorum

gınseng macunu bide arı sütü polen falan almıştım iki hafta falan düzenli kullandı şimdii aklına geldikçe bende düşmüyorum üstüne pek napıyım

turkuazcım keçiboynuzu kürü yapıyormusun biz yaptık belki onun faydası oldu bizde ileri hızlı hareket %5 ti bunun yanında 3 kavanoz arı-sütü-bal-polen karışımı yedi eşim sabah akşam bir kaşık birde e vitamini kullandı inşallah sizde yararını görürsünüz doğal yoldan geliverir bebişin

canım güle güle çok öptüm seni

vardır birhayır canım
ya niye acıyoki hem sen doğumda yapmışsın .ben çok alıştım galiba direk masaya çıkıyorum

canımm ben oğlumu sezryanla doğum yaptım.ben yatağa uzanıyorumm.
hele o masaya çık deseler haytta çıkamam yanii ödüm patlıyoreyvahedigeldismile

evet yaa bi bakıyım ben yine başlıyım araştırmalara :)
tamam canım araştıralım
canımm ben oğlumu sezryanla doğum yaptım.ben yatağa uzanıyorumm.
hele o masaya çık deseler haytta çıkamam yanii ödüm patlıyoreyvahedigeldismile

anladım canım ama sezeryanında sonrası zor oluyomuş yaa

tamam canım araştıralım

anladım canım ama sezeryanında sonrası zor oluyomuş yaa

hemde nasıll zor anlatamam,normal doğumdan 1 gün sonra ayağa kalkabiliyorsun ama sezeryanda 4 5 günde zar zor yanii.
inşlh. hamiş kalır ve normal doğum yaparsınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…