Dileğim anne olmak diyenler buyrun dertleşelimm

keçiboynuzu bi ara yaptık,şimdi de bunları kullanıyor ama düzenli değil işte
hayırlısı herşeyin inş doğal yolldan olur bizede dua e ne olur snein duan kabul olur
hadi şifa olsun inşallah canım
erkekler baskıya gelmiyo zaten eniyisini yapıyosun

evet aynen öyle :)

kızlar ben çıkıyorum.biraz işlerim var.
hepinize iyi pazarlar.
canım güle güle bende çıkıcam birazdan .
sanada iyi pazarlar öptüm
hemde nasıll zor anlatamam,normal doğumdan 1 gün sonra ayağa kalkabiliyorsun ama sezeryanda 4 5 günde zar zor yanii.
inşlh. hamiş kalır ve normal doğum yaparsınız.

evet yaa öyle oluyo .inşallah nasip olur canım

İyi dilekleriniz için teşekkür ederim arkadaşlar. Tam toparlanmış olamasamda her şeyimi yapabilecek durumdayım. İlk gebeliğimde de dış gebelik geçirip laperoskopi olmuştum ama bunu önce laperoskopik yapıp ardından kan pıhtılarını temizleyemedikleri için ardından açık ameliyat yapmışlar buda beni baya bi zorladı yerimde duramayan bi yapım olduğu için canım çok sıkıldı. Allah kimsenin başına vermesin Allah daha beterinden korusun.

Bende bugÜn aktarlarda araŞtırcam.kızlar ÇahŞır otu spert artırıcıymıŞ.sperm gÜÇlendırıcı.hatta hataydakı Ünıversıtede deney yapılmıŞ,koyunlar ıkız ÜÇÜz doĞurmuŞlar.erkekler ıÇın mÜthıŞ faydalı dıye okudum.

sperm artırıcı,güçlendirici.hataydaki bir araştırmada koyunlar üzerinde deney yapılmış,ve koyunlar ikiz üçüz doğurduğu gözlenmiş.erkekler için çok faydalıymış.bende bugün araştırcam aktarlarda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…