Dileğim anne olmak diyenler buyrun dertleşelimm

hoşgeldin aşk melegi kızlar kaçtılar yaaaaa

hoşbulduk tatlım nasılsın:1hug:

ya gözlerime inanamıyorum süper ya listeye baktım gözlerime inanamadım darısı diğer arkadaşların başınada inşallah :Saruboceq::Saruboceq:

BUURCUUM.......................................... ..................
ZEY86............................................. .....................
PAMUKSEL.......................................... ...................
SHARK_11.......................................... .........................
. __7DIN__BITIRDIN.................................. ..........................
SEVTUN2........................................... ..............................

hayırlı uğurlu olsun kızlar inanın çok sevindim ya inşallah tüm arkadaşları da görürüz hamiş listesinde :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

tam yazmıyonuz dedimki yazmışınız
bersum kpss ye çalışıyom ama kafamda kalmıyo 70 i zor alırım gibi geliyo moralim bozuluyo valla off sen neler yaptın durumun nasıl birilerine söylediniz mi?aş eriyon mu _?
aşkmelegi canım iş yaptık ama kociş daha çok yaptı perdeler yıkandı sonra camları beraber sildik kapıları sildi eşim bende yemek yaptım geldim kızlar napıo die sen napıyon hamişlk nasıl gidiyo bulantın varmı aş eriyon mu

ii yaptınız canım ellerinize kollarınıza sağlık bizde dün gece geldik memleketteydim 1 aydır iyice alışmıştım ya annemleresenağlamasenağlama
benim bulantılarım çok olu cnm ya aylardır aç yaşıyorum ölüyorum ama razıyım çok şükür meleğim çok şükür benimle birlikte herşeye razıyım aslında bi yandan da ii oluyo zaten yapılıyım kilo almadım hatta aksine sürekli kilo verdim meleğimde sağlıklı çok şükür ii oldu bi yandan :roflol::roflol::roflol:

aşkmelegim benim dr erken söylemedi 16. haftada ögrendim kız oldugunu haftaya sende ögrenirsin inş

tatlım bu ayki kontrolümü memlekette gittim doktora ikili test için geçen üç gün önce ultrasona girdim daha çok erken dedi söylemedi hiç bi tahminde bulunmadı annemler eşim çok merak ediyo artık bi ay sonra bidahaki kontrolüm kısmetse o zaman öğreniriz inşallah

canım cinsiyet aslında önemli deilde insan acaip merak ediyo özellikle isim vermek konusunda:) saglıklı olsun ne olursa olsun inş boşver

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…