Dileğim anne olmak diyenler buyrun dertleşelimm

valla derinişkom kk yı çok seviyorum ama bazen çok moral bozabiliyo okuma o tarz yerleri boşver güzel rabbim korur meleğini öyle kötü şeyler düşünme ne olur pozitif ol HER ŞEY ÇOK GÜZEL OLACAK
evet cnm aynen öyle valla okumasaydım keşke ya..ne gidersin burdan başka topiclere sanki dimialsanaalsanasmile
merhaba semacığım nasılsın canım
benim kırmızılar geldi bacımm

yelizim cnm ya umudumuz öbür aya kaldı he..saglık olsun bacım üzme kendini...inşallah ilk fırsatta kalırsın tatlımŞeniz

ebuşşş okudum kuşum ben duamı..Allahım kabul ederse:Saruboceq:

Ben 8 yıllık evli 31 yaşında bir bayanım. ılk yıllar çocuk istemediğim için hapla korunmuştum. 2 yıl sonra bir doktora gittim ve ben artık çocuk istiyorum bir sorunum var mı dedim.Tahlil ve rahim filmimin ardından bu doktor bana rahmimin yarım olduğunu tüplerimde tıkanıklık olduğunu ve yumurta kalitemin az olduğunu söyledi. Ağlayarak eve döndüm. Hemen Ankara’nın ünlü bir doktorundan randevu aldım. O bana bu söylenenlerin doğru olmadığını sadece filmin iyi çekilmediğini tüplerimin ve rahmimin normal olduğunu ama yumurtalarımda sorun olduğunu söyledi. Benim tedavi sürecim de başlamış oldu. Ankara’da ne kadar doktor varsa gezdim. Yapılan tüm işlemler için başka doktorlardan randevu alıp görüş istiyordum. 3 aşılamadan sonra mikroenjeksiyona geçtik. Denemelerimiz hep kötü gidiyordu. Tüm ilaçlara rağmen düzgün yumurta elde edilemiyordu. Transfer yapılabildiği şanslı durumlarda ise tek yumurta veriliyordu. Bu işlemler yapılırken ben aniden menapoza girdim. Doktorum beyni yumurta var sinyaliyle kandırmaya çalışacağımızı söyledi. Başardık da ama durumum iyice ümitsizleşmişti. FSH değerlerim bilenler bilir 50 nin üzerine çıkmıştı ben artık ateş basmalarıyla uğraşıyordum. Bu sırada siteden Ankara’da bir toplantı yapılacağını okudum. Eşim razı olmaz diyordu, tamam gidelim dedi, orada hiç niyetimiz yokken tüp bebek kurasına katıldık ve kazandık. Her şey çok garip geliştiği için umutlanmıştım. ışimin artık mucizeye kaldığını çok iyi biliyordum. Bana o güne kadar emek veren ve çok güvendiğim doktoruma gittik böyle böyle ben şansımı denemek istiyorum dedim hiç beklemediğim bir tepki verdi ve ona olan inancımı yıktı. Oradan çıktığım gibi diğer doktora gittim ve tedaviye başladık. Çok umutluydum ama transfer gerçekleştiremedik. Sonra iki yumurtayla tekrar denedik yine beceremedik. Zaten sayılı yumurtam vardı ve onlar bitene kadar denemeye kararlıydık. Doktorum bir ay ara verip hapa başlamamı ve 21.gün tedaviye başlamak için gelmemi söyledi. Gittiğimde rahim temiz mi diye ultrasona girdim ve hayatımda duyabileceğim en güzel şeyi işittim. HAMıLEYDıM.

Şu an 3 aylık bir oğlum var. Benimle aynı derdi paylaşanlara umut vermek için bunları yazıyorum. Ben şuna inanıyorum ki canı verecek olan Allah ve sebepler ne kadar olumsuz olursa olsun hiçbişey imkansız değil. Yeter ki dua edip yapılması gereken herşeyi yapalım

YELıZıM BUNU SENıN ıÇıN BULDUM

aleyna İÇİn duamız
turkuaz--------------------------------20BİTTİ
boncuk---------------------------------25BİTTİ
yelİz--------------------------------------10BİTTİ
derİnsu--------------------------------20BİTTİ
ebrar-----------------------------------20BİTTİ
aleyna---------------------------------20BİTTİ
kardelen--------------------------------20BİTTİ
zeyn77---------------------------------20BİTTİ
seyda-----------------------------------20BİTTİ
gökcerana------------------------------20BİTTİ
hpthoney-------------------------------20BİTTİ
derdanur--------------------------------20BİTTİ
dıdgok-----------------------------------20BİTTİ
makber---------------------------------20BİTTİ
bersu------------------------------------20BİTTİ
samyeli................................18BİTTİ

duamız bitti kızlar rabbim kabul etsin

allah kabul etsinn,, temmuzda ii haberlerle gelir inşallah...

evey h,kaye çok güzel ebrarım sagolasın..yarım rahim denmiş demek..biliyo musun ben filmin güzel çekildiginden şüpheliyim cnm...benim filmin yani...tam çekilirken elektrik gitti de bi aksilik oldu o anda...sonra çeken kişi çift rahimden bahsetmedi sadece hafif şekil bozuklugu var dedi...üstelik rapora yazdıgının açıklamasını okuyorum nette,çift rahim diye geçmiyo..rahimin üst kısmında çöküklük olması diyo...ama doktor çift rahim olarak yorumladı çok ilginç dimi.

sağol ebrarım allah razı olsun canım inşallah benim mucizemde böle gelir

evet derinim önümüzdeki aya inşallah salı günü fsh ye baktıracağım düştüyse moralim yükselir en azından

derincim ve yelizcimm sizede sıhatlerr olsun...

sagol canımmmmŞeniz

ay kardeloş nere gitti ki yaaa..

he bide tukuazım neden hemen kaçtı( acaba geç cevap geldi diye mi kırıldı yaaa..kuzu eger öyle bişey olduysa kendi adıma kusuruma bakma canım..hemen yazılmıyo bazen.seni sefiyom cnm turkuazımŞeniz

Yâ Rabbi!

Dile getirdiğimiz her türlü eşsiz hamd ve sena ancak Sana mahsusdur. Bütün salat ü selamlar; rahmet ve selametlikler, iki cihan güneşi, baslarımızın tacı Rahmeten lil'âlemin, ResûI-i Ekrem ve Nebiyy-i Muhterem Seyyidina-Ebe'l-Kaasım Muhammed Mustafa sallallahü aleyhi ve sellem Efendimiz ve O'nun bütün âl ve ashabına olsun.

"0l! emriyle; bilinen ve bilinmeyen, görünen ve görünmeyen sayısız alemleri yaratan; "Yok 0l!" emriyle de, her şeyi bir anda yok etme gücüne sahib olan, alemlerin Rabbi, Rahman ve Rahim olan Yüce Allah’ım! "Bana dua edin, duanızı kabul edeyim" buyurdun. Biz de; huzuruna geldik, boynumuzu büktük, ellerimizi Sana açtık. Seni Rahim, Gafur biliyoruz. Rahmet ve Gufran ism-i şerifinle tecelli eyle, ellerimizi boş döndürme yâ Rabbi! Kur'an-ı Kerim'in bereketi ile ve alemlere rahmet olarak gönderdiğin sevgili Peygamberimizin hürmeti ile bizleri af eyle, ey Kerim; bizleri affet yâ Rahim. Allah’ım! Bizleri Kur’an-ı Kerim'in zineti ile süsle. O'nun kerameti ile mükerrem eyle ve şerefiyle şereflendir.

Yâ Rabbi
Bütün işlerimizin sonunu hayr eyle; dünyada rezil olmaktan, Ahiret’te de azabından muhafaza eyle.

Allah'ım! Bizi dirlik ve doğruluk üzere yaşat, aramızdaki sevgi bağlarını güçlendir, kalblerimizi ayni görüş ve düşünüş halkası içinde birleştir. Dinden, imandan, doğruluktan, Sana ibadet ve taatdan ayırma Yâ Rabbi!

Yâ Rabbi!
Allahım, bana yüce katından temiz ve saygılı bir nesil ihsan eyle
hayırlı sağlıklı vatanına milletine dinine bağlı hayırlı evlatlar nasip et .okuduğumuz duaları makbul ve kabul buyur yarabbim

ya rabbim
ALEYNA arkadaşımızın hayırlısıyla sağlıkla sıhhatle bebişine kavuşması için okuduğumuz duayı vesile kıl AMİNNNNNNNNNNN

sağol ebrarım allah razı olsun canım inşallah benim mucizemde böle gelir

evet derinim önümüzdeki aya inşallah salı günü fsh ye baktıracağım düştüyse moralim yükselir en azından

evet yaaa..Allahım inşallahhh düşmüştür fsh canım...ama çok fazla da ona baglama canım herşeyi tamam mı? bak hikaye örnek olsun bize...olacagı varsa fsh tsh hiçbişey bakmıyo anladın...benim dayımın kızı da hiç çatlama yok denmişti yumurtalarına..ama hamile kaldı...o yüzden illa fsh düşünce herşey yoluna girecek diye odaklama kendini...iyi düşün iyi olsun yelizim...

aminnnnnnnnnnnnnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…