Dileğim anne olmak diyenler buyrun dertleşelimm

evet kardeloşum görünüyom yaa...:))

ebuş sen bilirsin hayatım abdestin varsa oku o zaman cnm benim.

kıslar kociş geldi ben kaçıyom..üç tane test almış delüşkaydirigubbakcemile3 yapınca gelir haber veririm merak etmeyin..ya içimden bişey kopuyo niye bilmiyorum..sanki hayaller suya gümleyecek gibi geliyo..hayırlısı artık...

gümlemez inş.canım,gelmiştir güzel günler.hadi haber ver.

YANLIZ BERSUM şimdi tedavide olanları öne alıyoruz filan yine karışır yani .zaten çok kişi kalmadı
sevtun
hpthoney
uğurboncuğum
yeliz
ezgim
turkuazım
samyelim
didgok
zeynep
şimdilik bunlar geldi aklıma

Son düzenleme:

canım kırıldınmı yoksa yaa ?
benim için sorun yok biliyosun gece burda olursa arkadaşlar
hadi hayırlı haberle gel inşallah canım inanıyorum belirecek çizgi

CANLARIM ıLK BENı ALIN SIRAYA BENDE SıZE OKURUM olumunekankayizsmile BENDE 50 TANE OKURUM HER SEFERıNDE KıM ıSTERSE ıSTESıN ABDESLı OKUNUYO DEMı AYETEL KÜRSı KıMı ABDESSıZ OKUYODA kaydirigubbakcemile3 SAYGILAR BU ARADA HEPıZıZE ıYı AKSAMLAR BEN BıRAZDAN KAÇARIM BENıMKı BANA KÖTÜ KÖTÜ BAKIYODAkaydirigubbakcemile3

seni aldık zaten canım aslında sırada baka biri vardı ama senin kanaman olunca sana okuyalım dedik tatlım
buarada evet abdestli okuncak
geldik,burdayık

hee iyi sesiniz çıkmıyoda

ben çıkıyom canların eşimin işi varmış o pc basına geçiyo işaallah 12 sonra görüşürüz görüşemezsek bilinki ben uyuyorumkaydirigubbakcemile3

canım kırıldınmı yoksa yaa ?
benim için sorun yok biliyosun gece burda olursa arkadaşlar
hadi hayırlı haberle gel inşallah canım inanıyorum belirecek çizgi

yok bitanem ya niye kırılam delüm benim aşkolsun..şimdi yemegi yedik geldim.ben şimdi duşa giriyom cano okucam hemen..gelincede dua yaparık...çaldır beni dua için gelince ok canım...

vee kıslarr yaptım testi:)) idrarım su gibiydi yine ma 5 dk için hemen yine belirdi aynı çizgi yaa...koyu degil ama çok pembelik de yok soluk bi çizgi canlar.eşimde gördü yine.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…