Dileğim anne olmak diyenler buyrun dertleşelimm

inşallah canım yaaaa...bakalım hayırlısı...

ben kaçıyom kıslar duş alayımda aleynacıgımın duasını yapayım..öptüm hepinizi.

canım derinişkommmmmmmmmmm hadi inşallah inşallah miniş olmasa niye çıksın ki var bişeyler var allahın izniyle valla hani ilk çizgi çıkıyo ya ben sanıyodum ki onun gibi koyu olacak sanıyodum benim öle olmadı baya belliydi ama o çizgi kadar değildi salı günü dr git canım ya orda kan testi yaptırısın sizin oraları bilmem ama bizim burda 45 lira hastaneler daha uygun oluyo

canım sagolasın hala daha ümitlenemiyom ben bersum yaa bide şimdi anomali olanların topicin okudum da.biri çıkmış yazmış rahim anomalisi olanların sakat bebek dogruma riski çok fazlaymış..ya bunu niye yazarlar anlamıyom psikolojimizi bozmak için mi acaba...of sinir oluyorum ya...Allah korusun..Allahım herkese eli ayagı düzgün saglıklı evlatlar versin...
bizim burada da özel hastanelerde 40 canım...ama ben 15 e yaptırdım bizim burada.

kıslar kaçtım ben..sofrayı bile kociş kaldırdı elimde tstle kaldımkaydirigubbakcemile3
gidiyim abdestimi alam da duayı bitireyim hemencik..

valla derinişkom kk yı çok seviyorum ama bazen çok moral bozabiliyo okuma o tarz yerleri boşver güzel rabbim korur meleğini öyle kötü şeyler düşünme ne olur pozitif ol HER ŞEY ÇOK GÜZEL OLACAK

anladım kuzum tamam nebiliyim kırılmada .zaten kouştuk:))
canım var bişeyki silikde olsa çıkıyo inşallah salı günü netleşicek herşey .herşey güzel olcak inanıyorum kuzu

evet yaa bazen öyle şeyler okuyoruzki çok moral bozuyo .
aslında biraz ılımlı yazmak gerek yaa sonuçta herkesin durumu farklı oluyo

KIZlarrrr bende kaçıyorum biraz eşim çay istedi iki gündür yemekleri eşim yaptı benden çay istedi yapmamak olmaz şimdik gene gelirim öptümmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…