Dileğim anne olmak diyenler buyrun dertleşelimm

AMİN

ALLAHIM KABUL ETSİN İNŞALLAH

ALLAHIM okuyan herkesten razı olsun ne muratları varsa versin İNŞALLAH

kızlar cok cok teşekkür edrim herkesten opuyorumnanaktanhepinizi cok seviyom cok sagolunolumunekankayizsmile

HAYIRLI UĞURLU OLSUN Bismillahirrahmanirrahim بِسْــــــــــــــــــمِ اﷲِالرَّحْمَنِ اارَّحِيم

HAZıRAN AYI LıSTEMıZ

DERıNSU.....................................................................................1 HAZıRAN
NURUNAYN:.................................................................................10 HAZıRAN
.ASı...............................................................................................20 HAZıRAN
MAVı2505.......................................................................................25HAZıRAN
EMOS8935.......................................................................................30 HAZıRAN

TEMMUZ AYI LıSTEMıZ

AZıZE1.........................................................................................1 TEMMUZ
UGURBONCUGUM........................................................................5 TEMMUZ
YABADABADU..............................................................................6 TEMMUZ
EBRAR_53...................................................................................10 TEMMUZ
ALEYNA84....................................................................................10 TEMMUZ
KARDELEN5233...........................................................................11 TEMMUZ
TURKUAZ.....................................................................................12 TEMMUZ
GAMZE87.....................................................................................13 TEMMUZ
GELINCIK37_34............................................................................17 TEMMUZ
ZEYNEP4......................................................................................?TEMMUZ
PELıN67......................................................................................15 TEMMUZ
AŞKMEŞK.................................................................................15 TEMMUZ
SAMYELı26...................................................................................16 TEMMUZ
MIZMIZ.........................................................................................17TEMMUZ
DEKıNMAN....................................................................................?? TEMMUZ
06SEVINC06...................................................................................?? TEMMUZ
EZGıM_EZ.......................................................................................18 TEMMUZ
ÖZLEMSOYSAL..............................................................................19 TEMMUZ
YELıZ............................................................................................19 TEMMUZ

HAMıŞLERıMıZ

MAKBER..................................................................:lepi::lepi:
GÖKCERANA23..........................................................:lepi::lepi:
ZEYN77....................................................................:lepi::lepi:
YUSNES : ...............................................................:lepi::lepi:
AŞKMELEGı :...........................................................:lepi::lepi:
BUURCUUM..............................................................:lepi::lepi:
ZEY86.................................................................. ....:lepi::lepi:
SHARK_11...............................................................:lepi::lepi:
. __7DIN__BITIRDIN......................................................:lepi::lepi:
SEVTUN2..................................................................:lepi::lepi:
BERSUU...................................................................:lepi::lepi:
PNRSM.....................................................................:lepi::lepi:
HPT_HONEY...................................................................:lepi::lepi:.

ALLAHIM EN KISA ZAMANDA MUCıZELERIMIZLE BIZI SEVINDIRIR INSALLAH

Son düzenleme:
ben geldım kızlar duayı ettınızmı amin dıyelım allahım gönlüne göre versın aleynamın:Saruboceq:
AMİN İNŞALLAH RABBİM KABUL EDER canım hoşgeldin nasılsınopuyorumnanaktan
hoşgeldin bitanem nasılsın?
amin canım ben listeyi yaptım ama yarın akşama bitirelim diyoruz hani sevtuna acil okumamız gerektiyaa .oyüzden uygunmudur canım

AMİN RABBİM KABUL EDER İNŞALLAH hoşbuldum abla sagol nasılsın opuyorumnanaktan

aminnn inşallah canım sendende rabbim razı olsun
kızlarr ben okudum,,, 20 tane..
allah kabul etsin canım ağzına sağlık .
ebrarım senınkı fazla olmus cano bana da 25 yaz

yok canım önemli değil içimden öyle geldi oyüzden yani

SEVTUN ARKADAŞIMIZ ıÇıN
derin .....................20
samyeli...................20BıTTı
ezgi........................33
ebrar........................30
uğurboncuğu..............20
aleyna.......................20
kardelen.....................20
seyda.........................20
turkuaz.......................20
didgok........................20
bersu.........................20
sevtun.......................30
derdanur.....................20
zeyn...........................20
listemiz budur arkadaşlar hepiniz saolun
yarın akşama kadar bitirebilirseniz çok iyi olcak
BEBıŞıNıN SIKI SIKI TUTUNMASI ıÇıN

Son düzenleme:
ÖNEMLI DEGIL YELIZIM UMARIM BU SON YAZILISIN OLUR ORAYA TERFI EDERSIN HAMISLIGE:Saruboceq:
HOŞBULDUK ALEYNAM DUAYA AMIN DEMEK ICIN GIRDIM TATLIM SEN NASILSIN EBRARIM EKSIK VARSA EKLE BANADA HOŞUMA GIDIYOR OKUMAK NEKADR FAZLA OKURSAM OKADAR IYI VE SEVAP:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…