Dileğim anne olmak diyenler buyrun dertleşelimm

ayy canım negüzel dua bunlar aminn diyorum
rabbim sendende razı olsun .güle güle fıstığım sıra sana geliyo inşallah senin içinde vesile olucak
Abla duayı yarın bİtİrİyoz galİba bana 20 dÜŞmÜŞ yarın okur sÖylerİm RABBİM kabul etsİn
evet canım 20 tane rabbim razı olsun .
onun da etkisi var sanırım ebrarrım
tahmin ediyorum zaten bende aynıyım doktora gitmeden 2 gün önce stres başlıyo
hiç canını sıkma herşey güzel olcak
vardı kıullandık gittik ya kayınvalidemlere abla bitti işte anlıycan evdeyiz olsun can sagolsun ne yapalım

evet doğru orda kullandınız .
neyse sağlık olsun seneye inşallah

boncuğum biliyorum odurumu diyceğimizi dedik bidaha gelirse şikayet edicem niyeti belli zaten o şahsın kötükedihüso

kıslar bende kacıyımm kocıss yeter artıkk kalkk leptopnun basından dıyo onunla uyuycan galıba dıyoo ben gıdımmm en ıyısııı hadı öptumm hepiniziiopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

kıslar bende kacıyımm kocıss yeter artıkk kalkk leptopnun basından dıyo onunla uyuycan galıba dıyoo ben gıdımmm en ıyısııı hadı öptumm hepiniziiopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

canım hadi öptüm seni görüşürüz iyi uykular opuyorumnanaktan
rüyanda bebişini gör

ZEYNıM hoşgeldin canım ben duaya seni yazmayı unuttum ama sevtuna 50 tane yazmıştım onun 20 tanesini sana vereyim olurmu kuzum kusuruma bakma ne olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…