tamam canımmm anlastık o zamnnnay nedemek kuzum gel seve seve götürürüm olumunekankayizsmile
tatlım tekrar ALLAH etsın ne dılegın varsa nasıp etsın hayırlısyla ben adettım okuyamadımm canımmm ama tum kalbımle aminn dıyorummmAMİN
ALLAHIM KABUL ETSİN İNŞALLAH
ALLAHIM okuyan herkesten razı olsun ne muratları varsa versin İNŞALLAH
kızlar cok cok teşekkür edrim herkesten opuyorumnanaktanhepinizi cok seviyom cok sagolunolumunekankayizsmile
sağol ezgim sana da afiyet olsun kuzum
ebrarım benimki hala içimde bi durgunum hala
iyiyim abla sagol eşim bugün evde ya cok giremedim gecmişide okuyamadımALEYNAM saol canım ben iyiyim sen nasılsın
iyiyim canım hamd olsun bugünlerimize sagol canım ALLAH RAZI OLSUN İNŞALLAH kabul olur duamızÖNEMLI DEGIL YELIZIM UMARIM BU SON YAZILISIN OLUR ORAYA TERFI EDERSIN HAMISLIGE:Saruboceq:
HOŞBULDUK ALEYNAM DUAYA AMIN DEMEK ICIN GIRDIM TATLIM SEN NASILSIN EBRARIM EKSIK VARSA EKLE BANADA HOŞUMA GIDIYOR OKUMAK NEKADR FAZLA OKURSAM OKADAR IYI VE SEVAP:Saruboceq:
evet bugün herkes duygusala bağladı bende aynıydım neyse dağıldı
iyiyim abla sagol eşim bugün evde ya cok giremedim gecmişide okuyamadım
iyiyim canım hamd olsun bugünlerimize sagol canım ALLAH RAZI OLSUN İNŞALLAH kabul olur duamız
hayırdır abla hüzünlenme kızzzzzzzzzzzzz gezmeyede gidiyon ohhhhhhhhhhhh ne güzel rizenin havasını cekicen içine bizim içinde cek abla bize tatil yok bu sene
ÖNEMLI DEGIL YELIZIM UMARIM BU SON YAZILISIN OLUR ORAYA TERFI EDERSIN HAMISLIGE:Saruboceq:
HOŞBULDUK ALEYNAM DUAYA AMIN DEMEK ICIN GIRDIM TATLIM SEN NASILSIN EBRARIM EKSIK VARSA EKLE BANADA HOŞUMA GIDIYOR OKUMAK NEKADR FAZLA OKURSAM OKADAR IYI VE SEVAP:Saruboceq:
ıyıım canımm elhamdülillahhh sen nasılsnnnıezgim sagol canım AMİN demen bile yeter benim için ALLAH RAZI OLSUN
NASILSIN GÖRÜŞMEYELİ
tamamm kısss olurr ben cayelıne gıdecem ama tamam mııııezgim tamam canım hemen sanada yer ayırıyorrum ozaman kaydirigubbakcemile3
kızlar ben müsadenızı ıstıyorum cok öptüm sızlerı bıde duaları yrn bıtırelım ha gayret kızlar:hulya:
allah okuyan dıllerınıze dert vermesın her kelımesı altın olarak dönsün sıze göbüşlerınız dolsun ınsallah:Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?