Dileğim anne olmak diyenler buyrun dertleşelimm

yelizim kıyamam kızzzzzzzzzzzzzzz üzülme diycem ama elde olan bişe deyil bende her adet oldugumda aglıyom buda bizim imtihanımız ıNŞALLAH başarıyla gecicez canım ıNŞALLAH bu aya gelir böyle bir bebek

ay nedemek kuzum gel seve seve götürürüm olumunekankayizsmile
tamam canımmm anlastık o zamnnn
tatlım tekrar ALLAH etsın ne dılegın varsa nasıp etsın hayırlısyla ben adettım okuyamadımm canımmm ama tum kalbımle aminn dıyorummm
sağol ezgim sana da afiyet olsun kuzum

gelın beraber olsun kıslarrrr...

ALEYNAM saol canım ben iyiyim sen nasılsın
iyiyim abla sagol eşim bugün evde ya cok giremedim gecmişide okuyamadım
iyiyim canım hamd olsun bugünlerimize sagol canım ALLAH RAZI OLSUN İNŞALLAH kabul olur duamız
evet bugün herkes duygusala bağladı bende aynıydım neyse dağıldı

hayırdır abla hüzünlenme kızzzzzzzzzzzzz gezmeyede gidiyon ohhhhhhhhhhhh ne güzel rizenin havasını cekicen içine bizim içinde cek abla bize tatil yok bu sene

canım saol yaa inşallah çekicez içimize bol bol oksijen .
demek size yok sağlık olsun bitanem yaa .

kızlar ben müsadenızı ıstıyorum cok öptüm sızlerı bıde duaları yrn bıtırelım ha gayret kızlar:hulya:
allah okuyan dıllerınıze dert vermesın her kelımesı altın olarak dönsün sıze göbüşlerınız dolsun ınsallah:Saruboceq:

boncugum benım yenı tarıhı de yasarmsın balımmm ınsallh son olurrr..18 temmz

bıde dün bırı ugramıs buraya özelden msjlasalım yazmısklava:
banada msj atmıstı hatun tanımıyorum kendılerını özelden msjlasalım dıye bıde msn adresını vermıs erkekmıdır nedır derdı nedır anlamadım gıttı klava:

ezgim sagol canım AMİN demen bile yeter benim için ALLAH RAZI OLSUN

NASILSIN GÖRÜŞMEYELİ
ıyıım canımm elhamdülillahhh sen nasılsnnnı
ezgim tamam canım hemen sanada yer ayırıyorrum ozaman kaydirigubbakcemile3
tamamm kısss olurr ben cayelıne gıdecem ama tamam mıııı

muusade senın canımmm ıyı gecelerrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…