ne demek cnm rica ederim sonuçta burda arkadaşız demiiolumunekankayizsmilegül demek daha iyi oldu saol canım
iyi diyelim iyi olalım gülüm şimdilik bi değişiklik yok bakalım yarın fsh düştümü öğrenicemm
kürlerimi yaptım 3 aydır
saol gülcüm teşekkür ederim bu cuma dr gidicem acaba keseyi görür müyüm diye merak ettim cuma günü 5.5 hafta olacak inşallah keseyi görürüm çok merak ediyorum da
sağol canım benim inşallah şifa olmuştur..allah binlerce kez razı olsun hepinizdenşifa olsun yelizcim tabiki de hep dualarımdasınız kızlar inşallah yakın zamanda sana da dua okuruz
ne demek cnm rica ederim sonuçta burda arkadaşız demiiolumunekankayizsmile
hep ii ol tatlım inşallah:Saruboceq:
cnm inşallah düşmüştür senin için dua edicem cnm hep aklımda olucan ama bu kadar stres yaparsan olmazki ama cnm ya biliyosun streste hormonların dengesini bozuyo şimdi sen kötü şeyleri unut hep ii şeyler düşün yarın dktrdan gelip güzel haberleri vericeksin bana görürsün bak nolur kötü düşünüp stres yapma olurmu yelizim :teselli::teselli:
canım bu ayki kontrolümü memlekette gittim kendi dr değildi cinsiyet için o kadar dil döktük hiç bi tahminde bulunmadı erken daha dedi uyuz etti artık bidahaki kontrolümde öğrenicez kısmetse.innşallah gülcüm çok saolasın insan bi tuhaf oluyo senin cinsiyeti belli mi canım
canlarım eşim pc yi istiyo tepemde bekliyo ben kaçayım elinden alabilirsem yine gelirimmmm
kızlar yazılar küçük oldu ya okunmuyoı benim pc kafayı yedi size zahmet yazıları büyütün anca okurum bebeler bu arada herkeze iyi akşamlar kaydirigubbakcemile3
iyi akşamlar tatlım hoşgeldin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?