Dileğim anne olmak diyenler buyrun dertleşelimm

selam hazel hoşgeldin hamile olanlar sağlıkla kucaklarına alsın ben gibi hamiş olmayanlarında göbüşüne sağlıcakla gelsin inşallah

insallah yelız bende dua edenlerdenım ama daha bısı yok.ne zaman bızde tadıcaz o guzel duyguyu bılemıyorum:çok üzgünüm:

inşallah yelız.sen ne kadar zamandr denıyorsun.

kızlar pekı sız kacıncı denemenızde hamıle kaldınız.bır problmınız varmıydı

Kızlar ben 1 aydır yoktum da ne duası okuysunuz ne için kaç tane bende okumak isterim sizler için cümlemiz için biri anlatırsa sevinirim .
Gece kuşları hadi gelin artık şurda iki dedikodu yapalım çıkıcam artık uykum geldi.

alaala ben de büyük harflerle yazamıyorum neden acaba çok ilginçç

hazel 1 yılı geçti canım 3 ay önce doktora gittim fsh değerim çok yüksek ha bide kimyasal gebelik geçirdim 6 ay önce canım 3 4 gün sürdü sevincim

inşallah yelız.sen ne kadar zamandr denıyorsun.

kızlar pekı sız kacıncı denemenızde hamıle kaldınız.bır problmınız varmıydı

tatlım eşimin de benim de hiç bi sorunumuz yoktu ama genede hamile kalamadım kısmet işte 13 cü ay hamile kaldım çok şükür darısı sizlerinde başına inşş.:Saruboceq:

benım esımdede varıkosel var morfolojı % 2 galıba oyuzden kalamıyorum.bende bır sorun cıkmadı.gelsın artık bebısım.cok uzuluyorum bazen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…